- 19 Nisan 2010
- 805
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet arkadaslar uzun bır aradan sonra yanı tam 1 ay sonra bugun dılege gıttım hatta bır arkdasımı da götürdum o şokta zaten kaydirigubbakcemile3 dogum gununde annesınden araba ıstedıgıne varana kadar bılmıs. mezun olacagı tarıhe kadar solemıs belleyıp gorucez:hulya: bende baktırdım coookk memnunum dilegın yeri cok ayrı gercektenolumunekankayizsmile
:1no2:
bende dilek e gitmek istiyorum. bende uzunca bir ara verdim bir ay kadar :) bir sürü falcıya gittim ama nedense dönüp dolaşıp dilekte soluk alıyorum. elektriğimiz tutuyor sanırsam. ama sürekli aynı falcıya gittikçe tanıyorlar artık. ıo yüzden başka birini denemek istiyorum. dilek dışında pelini birde cafe zade armağanı beğendim. şu sıra gemi cafe dilek, symbol levent ve inside batu var onları denemek istiyorum. forumda şu sıra övülenler bunlar. kızlar sizce hangisi daha iyi?
evet arkadaslar uzun bır aradan sonra yanı tam 1 ay sonra bugun dılege gıttım hatta bır arkdasımı da götürdum o şokta zaten kaydirigubbakcemile3 dogum gununde annesınden araba ıstedıgıne varana kadar bılmıs. mezun olacagı tarıhe kadar solemıs belleyıp gorucez:hulya: bende baktırdım coookk memnunum dilegın yeri cok ayrı gercektenolumunekankayizsmile
nilüfere bende ilk gidenlerdenim ta nerden kalktım gittim bana iyi şeyler söyledi ama yalan yanlış şeyler hatta acaip uydurma şeyler zaten çoğunlukla da sana soruyor 20ye bakıyor ama bence haketmiyor fal cafelerde bile 15 ama kadın iyi kadın ben evine kadar gittim güvenilir iyi niyetli samimi ama falı malesef tutmuyor...
yawww benı bu forumda kımse duymuyormu bakırkoy dejavudakı neseye gıdın 10 numara kadın yaaaa.bıde melekler kahvesındekı ahmetı cok ovuyorlar.Bana bi soyledigi cikti ne yapicaz simdi :).. Nilufer hanim, odaklanma sorunu yasiyor sanirim. Bazi konularda bilincli ama iyi kelimelere vuramiyor diye dusunuyorum. Daha onceki falciyla benzeri seyler soylemesi cok ilgimi cekti.. sende cikmamis olabilir ama bende cikti bile bi tanesi.. gelecekle ilgilide cikicagini dusunuyorum nedense, buda kendi 6. hissim olsun :)
yawww benı bu forumda kımse duymuyormu bakırkoy dejavudakı neseye gıdın 10 numara kadın yaaaa.bıde melekler kahvesındekı ahmetı cok ovuyorlar.
Merhaba arkadaşlar iki hafta önce kadıköydeki Biniz hanıma gittim baya bir tarih verdi henüz tarihler yaklaşmadığı için tutup tutmadığını bilmiyorum ama yinede fena değildi.Bugünde symboldeki levente gittim oda çok bilemedi artık bu fal işini bırakıyım en iyisi iyi bakanı bulamadım ama aklım serkanda oda bugün izinliymiş onuda bir ara denicem sanırım
dilek mıı kahve falına bakamaz da kartları alırrohaoldumsmile bılmıoroum ama demekkı cıdden elektrık meselesii arkadaslar.. dilek ve pelin oranın en ıyılerı barısa bende baktırmıstım gelecegı tutturamıyorr.. ama dilege de ara verılmelı tabıkııı cok sık gıdınce kadında afallayabılır yada elektrık yanııı.. bugun baktırdım ıste 1 ay gectı aradan.. gayette guseldı bana goreee... ama begenmeyen de olabılrı tabıkı bende cok falcıya gıttım dıleege ara verım ddıee yıne dondum dolastım ona geldım bılmıorum bence ıyı yaa hemde oranın baya eskısı bunlar..bılmıorum ben memnunumm... dejavudakı neşeye gelınce de cok olumsuz yorum duydum onun hakkkında.. 5 kısı ıyı dese 5 kısı de cıkmadı dedı o yusden gıtmedım onaa...
Bana bi soyledigi cikti ne yapicaz simdi :).. Nilufer hanim, odaklanma sorunu yasiyor sanirim. Bazi konularda bilincli ama iyi kelimelere vuramiyor diye dusunuyorum. Daha onceki falciyla benzeri seyler soylemesi cok ilgimi cekti.. sende cikmamis olabilir ama bende cikti bile bi tanesi.. gelecekle ilgilide cikicagini dusunuyorum nedense, buda kendi 6. hissim olsun :)
Şimdi size falcı,falcı gezerim hepsini bilirim desem yalan söylemiş olurum.Fala inanmazdım,fal baktırmayı sevmezdim.Ama hayatımın bir döneminde yolum Nilüfer ile kesişti,kardeşime fal bakmış ve onunla ilgili herşeyi bilmişti.Beni çağırmış ben inanmadığım için gitmek istemedim.2 yıl boyunca söylediği herşeyle dalga geçtim,hatta bir dönem elimi eteğimi çektim.Çünki çıkmıyordu söyledikleri yada BEN İNANMAK İSTEDİKLERİME İNANIYORDUM 2 yılın sonunda bir gün beni çağırdı söylediklerinin çıkmasına ihtimal verememiştim yine,ama kafam karışmıştı bu kez.Bir hafta sonra hayatım allak bullak oldu kadın ne söylese çıktı.Sonra ben tekrar,tekrar gittim bu kez söyledikleri haftayı 10 günü bulmadan oluyordu.Hala zaman,zaman giderim.
Senin de söylediğin gibi elektirikle alakalı birşey sanırım.Yda inanmak ve bekleyip görmekle.Ben söylediği her şeyin çıkmasına rağmen baktırdığımda beklentiye girmem,yaşayıp görüp,tastik ederim.Çevremde bir çok arkadaşımda beğenir falını.
Şu gerçeği unutmayın bu kadın profösyonel değil,o yüzden baktıracağınız zaman samimi ve yanlız olmaya dikkat edin.Yani dikkati dağılmasın.İpucu vermeyin bırakın o anlatsın (Bunları yaparsanız çok verim alacağınızı düşünüyorum)
Sevgiler...
Üsküdar angel cafe'deki Fulya Sündüs'ten mi bahsediyorsunuz? Gittim bende...
bakırköyde cıvıltı cafe diye bir yer var çoğu şeyi biliyor