bende baktırdım suna ablaya tek dedıgı şey (ablan herseyı bılı,,anladınmı ablanı dinle vs vs..komik yaniii..:)ama bakırkoyde fincan cafeyi tawsıe edıorum özellıklede arzuyu....bide deyauda yiğiy vardı ama hala duruomu bilmiorum...
Arzuya gittim ben 1 ay önce falan hiççç memnun kalmadım. Yiğite de 2 yıl önce gitmiştim.
Onuda beğenmemiştim. Ben çok zorum galiba bu fal konusunda. Kimse tutturamıyor:)))) Bir tek Batudan memnun kaldım gittiklerimin arasında...
Batu derken :)
50 tl mi :bbo: sektör olmuş resmen
aslında para karşılığı yapıldığı için yeteri kadar iyi olmuyor belki de, samimi olmuyor çünkü öyle olunca genelde
tabi hemde nasıl bir sektör herkes kullanıyor bunu. bilende bilmeyende.. bız burdan en azından bılgılendırıyoruz bırbırımızı.ama bu kadını merak edıyordum baya, duymustum etraftanda .. burda da konusu gecmıstı. soyledıgı seylerden bırısı arkadasıma cıkınca sasırdım hemde dedıgı gunde oldu. dıgerlerının zamanı var bakalım cıkıcak mı... 50 tl alıyor guvenıyor heralde kendısıne bılmıyorum acıkcası :s o yuzden burdan baktıran varsa soylesın cıkıyor mu cıkmıyor mu...
kızlar bugün symbol tarık a gittim. genel olarak fena değildi ama sanki daha fazla şey söylemesini bekliyor gibiydim. anı ve geçmişi bildi gelecekle ilgili şu sıra her gittiğim falcı aynı şeyi söyler durumda. bilemiyorum bekleyip göreceğiz. birde kızlar symbol kampanya yapmış. hafta içi falı 9.75 e bakıyorlar. bilgilerinize :)
madem 9,75 ben yarın gideyim levent oradaysa aslında burcuya gidesim var ama kızın soylediği herşey zaten çıkıyor tek tek ben demiştim der mi ki? :a015:allahım çok mutsuzum
Ay hiç girmeyelim bu konuya diyim siz anlayın:) Ben Biriz Hanım ve Burcu derim...
valla taksimdeki symbolde öyle kampanya yapmışlar. aynı kampanya şaşkınbakkal şubesinde de var mı bilemiyorum. levent oradaymış. mutsuz olma tatlım ya kıyamam. burcvuyu karşıya geçtiğim ilk fırsatta bende denemek istiyorum.
sen birizi denedin mi veya levente gitmişliğin var mı
ya batuya geçen baktırdım hiç ısınamadı dedikerline içim nedense. ama yazdım pek beğenmedim çıkıyor mu dedikleri yoksa aslında hoşuam giden şeylerde söyledi gitmeyenlerde...eyvahedigeldismile
elifcikcik sanırım senle fal konusunda elektriğimiz tutuyor sence kime gideyim yakın zamanla ilgili şeyler söylesin