İstanbul'da Fal - Falcılar

Arzuya gittim ben 1 ay önce falan hiççç memnun kalmadım. Yiğite de 2 yıl önce gitmiştim.
Onuda beğenmemiştim. Ben çok zorum galiba bu fal konusunda. Kimse tutturamıyor:)))) Bir tek Batudan memnun kaldım gittiklerimin arasında...

Batu derken :)

kızlar forumu baştan sonra okumadım ama belki yazılmıştır daha önce,,, ben size bakırköy cıvıltı cafeyi şiddetle tavsiye ediyorum...

kızlar bugün symbol tarık a gittim. genel olarak fena değildi ama sanki daha fazla şey söylemesini bekliyor gibiydim. anı ve geçmişi bildi gelecekle ilgili şu sıra her gittiğim falcı aynı şeyi söyler durumda. bilemiyorum bekleyip göreceğiz. birde kızlar symbol kampanya yapmış. hafta içi falı 9.75 e bakıyorlar. bilgilerinize :)

selam fıstıklar..bir süredir yazmıyorum size özellikle yazmadım.. bir arkadasımla falcılardan bahsederken şu rüyanız hayrolsun teyzeden konu acıldı:)) (cadı cafesi emine akkaya) oda duymus adını bende forumda bahsedıdıgını soyledım ama fıyatından emın olamadım ben daha once aradıgımda bılgı ıcın tarot :50 tl denmıstı bana ama burdan bır arkadas aradıgında tarot :200 denmıs. arkadasım cok merak ettı aradı tarot 50 tl dedıler. gıtmeye karar verdı bende onunla gıttım. ben baktırmadım arkadasım baktırdı. soyle anlatıyım cafeye gırdıgınızde ıcınıze bır agırlık çöküyor bide diğer cafeler gibi degil yani sanki kadın evini bu iş için kullanıyor gibi bide pek temize degil. midem bulandı bir ara. neyse arkadasım baktırdı 20-25 dk kadar baktı .yanımda bakmadı ama ıcerı alıyor ayrı bır odaya. arkadasım cıktıgında baya bır saskındı baya baya bırseyler bılmış yanı soyledıklerınde su an ıcın ve gecmısle ılgılı hıc salladıgı olmamıs tam ısabet olmus. gelecek için beklemeye gecmıstı arkadasım. bız bu kadına 5 gun once falan gıttık. o tarıhte ona 5 gun sonra yasayacaksın dedıgı bır olayı arkadasım bugun yasamıs ve benı aradı..(bende hemen sıze soylıyım dedım :)) ben cok sasırdım cunku o kadından oyle bır performans beklemıyordum acıkcası. ama kafam karıstı daha once gıden var mı bu emıne akkayaya.. bır kac kısı gıtmıstı sanırım forumdan. soyledıklerı cıkıyor mu yanı gercekten bılıyor mu bu ısı. bende baktırmak ıstedım ama bır fala 50 tl vermek zor geldı acıkcası :)) cevaplarınızı beklıyorum kızlar..

50 tl mi :bbo: sektör olmuş resmen
aslında para karşılığı yapıldığı için yeteri kadar iyi olmuyor belki de, samimi olmuyor çünkü öyle olunca genelde

50 tl mi :bbo: sektör olmuş resmen
aslında para karşılığı yapıldığı için yeteri kadar iyi olmuyor belki de, samimi olmuyor çünkü öyle olunca genelde

tabi hemde nasıl bir sektör herkes kullanıyor bunu. bilende bilmeyende.. bız burdan en azından bılgılendırıyoruz bırbırımızı.ama bu kadını merak edıyordum baya, duymustum etraftanda .. burda da konusu gecmıstı. soyledıgı seylerden bırısı arkadasıma cıkınca sasırdım hemde dedıgı gunde oldu. dıgerlerının zamanı var bakalım cıkıcak mı... 50 tl alıyor guvenıyor heralde kendısıne bılmıyorum acıkcası :s o yuzden burdan baktıran varsa soylesın cıkıyor mu cıkmıyor mu...

ya bi de çıkmazsa koyar adama 50 lira verip parasıyla rezil olmak :s bence en fazla 20 lira verilebilir fala, eğlenceden çıkar yoksa 50 falan verince. bide parasız yapılınca yani hani öyle arkdş arası hislerle bakılır ya onlar daha samimi geliyor bana. ben dilek'e baktırmıştım onun da bi dediği çıktı hem de aynı gününde, demiştim burda yazdım işte iki gün sonra bir münasebet var dedi karşılaştık hem de hiç olmıcak bi zaman diliminde ama diğer dediklerinin daha zamanı var. bide hakkında olumsuz yorumlar duyunca soğudum ben arkadaşımda da çıkmamış bilmiyorum. :/

madem 9,75 ben yarın gideyim levent oradaysa aslında burcuya gidesim var ama kızın soylediği herşey zaten çıkıyor tek tek ben demiştim der mi ki? :a015:allahım çok mutsuzum

ya da pilava mı gitsem biriz ne der acaba
hangisi duygulardan düşüncelerden daha çok bahseder acaba
geleceği bıraktım zaten ben

madem 9,75 ben yarın gideyim levent oradaysa aslında burcuya gidesim var ama kızın soylediği herşey zaten çıkıyor tek tek ben demiştim der mi ki? :a015:allahım çok mutsuzum

valla taksimdeki symbolde öyle kampanya yapmışlar. aynı kampanya şaşkınbakkal şubesinde de var mı bilemiyorum. levent oradaymış. mutsuz olma tatlım ya kıyamam. burcvuyu karşıya geçtiğim ilk fırsatta bende denemek istiyorum.

sen birizi denedin mi veya levente gitmişliğin var mı

ya batuya geçen baktırdım hiç ısınamadı dedikerline içim nedense. ama yazdım pek beğenmedim çıkıyor mu dedikleri yoksa aslında hoşuam giden şeylerde söyledi gitmeyenlerde...eyvahedigeldismile

kızlar bu arada batu mekan değiştiriyor sanırım facedeki sayfasında yeni adresimizde yakında görüşmek dileğiyle yazmış.

elifcikcik sanırım senle fal konusunda elektriğimiz tutuyor sence kime gideyim yakın zamanla ilgili şeyler söylesin

ya ben çok falcıya gittim.. Biriz ve Burcu iyi hakikatten ama daha önce de söylemiştim. Bana gelecek için söyledikleri henüz olmadı... Forumdan okuduğum kadarıyla Burcu'yu daha fazla kişi denemiş... Burcu'ya git derim.. Ama Biriz Hanım da mutlaka denenmeli tarot için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…