İstanbul'da Fal - Falcılar

katre kım bu kadın pekııı,ve nerde bu laf cafe....

laf cafe bakırköy'de. kimseden duymadım kadını sadece oradaki 2 kız beğendi. biri sürekli gidiyormuş ona. ben öylesine gittiğim için bu olsun bari tavrıyla baktırdım. ama şaşırttı beni. gelecek çıkmadığı için tavsiye etmeye çekiniyorum açıkcası. belki bana denk gelmiştir. o yüzden referans olamam karar sizin tabii. kadının adı safiye. hatta ilginç bir şey yanımdaki arkadaşım tanıyormuş, kimse memnun kalmamıştı ondan eskiden tanırım dedi. ben de olsun ya ne çıkarsa öylesine zaten iyice içim karardı dedim. benden sonra o da yarın gidecek. bir nokta daha " siz iki kişi bakarak istiyorsunuz, o sana sen gel diyor sen ona sen gel diyorsun, sen bakışlarınla konuşmuşsun onunla" dedi. gerçekten öyleydi her gün gördüğüm biriydi ve sadece bakarak çok şey anlattığım biriydi. bu da diğer hatırladığım nokta atışı.

dediğim gibi çok çok iyi diyemem ama bana 4 ince noktadan tutturmuş. belki de anına denk geldim.

ya ben sımdı merak edıyorumm gene gece gece geldıler banaa..
Arkadaslar güle gidip te eskı sevgılın dönecek dedikleri arasında sevgilisi donen var mı?
Yanlız oyle gorusulen,konusulan,ırtıbatta olunan eskı sevgılı kabulum degıl bunlar ıhtımal dahılınde olan seyler cunku......

bana bırı cıksın desın bana donecek dedı ben de 6 aydır hıc gorusmemıstım,haber almamıstım ve döndü dedıgı gıbı oldu desın,neredeyse herkes baktırdı burada gülee...

Umutlanmak ıstemıyorum eger bosa umut verıyorsa cunkuu

canımın içi, bana bir umut gittiğim falcılar tüm taksim bakırköy vs. gezmişimdir herhalde hep dönecek dönecek dedi:KK43:((((((((( mayıs 2010 dediler:KK43: mayıs geçti, mayısta ailesine açmış, aklından geçmiş, niyetlenmiş, yakında gelecek dediler, yine bekledim, d.gününde evlilik teklifi ile gelecek, sen çiçek çikolata alıp bana geleceksin, bu kadar iddialıyım vs. dediler, dediler de dediler, o seni bırakmaz dediler... ama dönmedi.

bir tek dilek 23 temmuz da sana msj atacak, onun taktiği uygula kaç, yelkenleri suya indirme, yeniden çıkacaksınız dedi. gerçekten msj attı, hayatında biri var mı diye konuştu falan ama ben yelkenleri suya hemencecik indirdim ve yine hiçbir şey olmadı.

şimdi gül de aynısını dedi döndüğünde sen de ona onun taktiği yap, o dönecek ve kalacak dedi :/

monami sedatta aynısını dedi, tarık da eheheh :) ama dönmedi malesef. umut bağlama fallara.

bir de hayat öyle bir şey ki tam vazgeçtiğin anda geliyorlar, beklediğinde dönmüyorlar malesef

laf cafe bakırköy'de. kimseden duymadım kadını sadece oradaki 2 kız beğendi. biri sürekli gidiyormuş ona. ben öylesine gittiğim için bu olsun bari tavrıyla baktırdım. ama şaşırttı beni. gelecek çıkmadığı için tavsiye etmeye çekiniyorum açıkcası. belki bana denk gelmiştir. o yüzden referans olamam karar sizin tabii. kadının adı safiye. hatta ilginç bir şey yanımdaki arkadaşım tanıyormuş, kimse memnun kalmamıştı ondan eskiden tanırım dedi. ben de olsun ya ne çıkarsa öylesine zaten iyice içim karardı dedim. benden sonra o da yarın gidecek. bir nokta daha " siz iki kişi bakarak istiyorsunuz, o sana sen gel diyor sen ona sen gel diyorsun, sen bakışlarınla konuşmuşsun onunla" dedi. gerçekten öyleydi her gün gördüğüm biriydi ve sadece bakarak çok şey anlattığım biriydi. bu da diğer hatırladığım nokta atışı.

dediğim gibi çok çok iyi diyemem ama bana 4 ince noktadan tutturmuş. belki de anına denk geldim.

ben de laf cafe'de bi kadına baktırdım iki sene önce ama adı safiye değildi :/

ben kaçıyorum kızlar, safiye için de dediğim gibi, arkadaşım ben onu tanırım iyi değildir dedi. ben tamamen lanet olsun ya ne derse desin diye oturdum şaşırıp kalktım. o kadarını beklemiyordum açıkcası. yine dediğim gibi anına denk gelmiş de olabilirim. aktarabildiğim kadarıyla yazdım size. karar sizin, çok iyi bir falcı gibi gelmemişti bana otururken de onu da söyleyim. sonuç değişik oldu ama. yine de anladığım şu, kimse bilemez dönen var mı yok mu.

ben de merak ediyorum, daha önce falcıların olmaz olmaz diyip de tam tersi olan var mı buralarda.

kimse bilmez yazılanı ya neyse... hakkımızda hayırlı olan olsun.

canımın içi, bana bir umut gittiğim falcılar tüm taksim bakırköy vs. gezmişimdir herhalde hep dönecek dönecek dedi:KK43:((((((((( mayıs 2010 dediler:KK43: mayıs geçti, mayısta ailesine açmış, aklından geçmiş, niyetlenmiş, yakında gelecek dediler, yine bekledim, d.gününde evlilik teklifi ile gelecek, sen çiçek çikolata alıp bana geleceksin, bu kadar iddialıyım vs. dediler, dediler de dediler, o seni bırakmaz dediler... ama dönmedi.

bir tek dilek 23 temmuz da sana msj atacak, onun taktiği uygula kaç, yelkenleri suya indirme, yeniden çıkacaksınız dedi. gerçekten msj attı, hayatında biri var mı diye konuştu falan ama ben yelkenleri suya hemencecik indirdim ve yine hiçbir şey olmadı.

şimdi gül de aynısını dedi döndüğünde sen de ona onun taktiği yap, o dönecek ve kalacak dedi :/

monami sedatta aynısını dedi, tarık da eheheh :) ama dönmedi malesef. umut bağlama fallara.

bir de hayat öyle bir şey ki tam vazgeçtiğin anda geliyorlar, beklediğinde dönmüyorlar malesef

canım bana da hepsı donecek dıyorlar yanlız 2 asamalı hayatına yenı bırısı gırecek ve o dondugu zaman sen ıkısının arasında kalacaksın dıyorlardıı...Ya ıste ılk bolumu tutturdular bırı gırdı gıbı hayatımaa aslında ama vazgecmek dedın ya ıste ben vazgectım zaten beklemıyorum artık ıcımden gelmeyecegıne ınandırdım kendımı,boyle ezık ezık kımseyı beklemek ıstemıyorumm.hayatıma devam edıyorumm en acımasız yorumları kendım yapıyorum kendımee.....bırde bu falcılara sormuyorum kı ben donecekmı dıye onlar dıyor donecek bunlar komple mı atıyolar acaba ben anlamıyorum..

Ancak gül gül dedik sayfalarca cidden merak ettım var mı sevgılısı dönen diyee.....

son bir şey daha parça parça aklıma geliyor. safiye, sen bu süre içinde birini daha denemişsin umudunu kesip acaba olur mu diye, olmamış, olmaz da dedi. cidden denemiştim, olamadı da gerisi gelecek bir şey değildi ve hatta aynı yorumu, chakra ayşe, symbol gökhan ve ayhan yapmıştı. hatta o kişiyle hala görüşüyorum bir şekilde yani hayatımda var bir şekilde ancak elmira bir şey söylemedi :KK43:(

istediğim geçmişi ve şu anı bilsin, ve olmayacak diyen birisi. şu anı ve geçmişi bilen olacak diyor. şu anı ve geçmişi bilemeyen olmayacak diyor. istemiyorum bunu. olmayacaksa olmayacak başımla beraber, boşa umutlanmaktan sıkıldım. ama geleceğe olmayacağa bel bağlayacaksam da en azından anı ve geçmişi bilsin.

[bu aradaaa kontesacımmm mail kutun doldugu ıcın sana teşekkur mesahjı yollayamadım ... seyhanın telı ıcın cok tesekkur ederım

üzülerek söylüorum ki bana da kasımda dönüodu eski sevgilim ama gelen giden yok. gerçi ben de beklemiyorum istemiyorum dönmesini ama gül de tarık da kasımda dönüyo demişti.hatta tarık'a göre evlenme noktasına bile gelebilirmişim. ben şu an başkasına aşık olmak üzereyim o yüzden dönse de zaten istemem. yani çıkmamış fal benimkisi.
bi arkadaşıma da aralıkta dönüyor demişti gül.hatta o sırada hayatında başka biri olucaktı o yüzden sakın hayır deme önce düşün bence evleneceğin adam bu olabilir demişti. o ara görüştüğü çocuk hayatından çıktı, dönmesi gerekenden zaten ses soluk yok.
dönen var mı bilmiorum ama dönmeyenlere örnek çok sanırım.

canım bana da hepsı donecek dıyorlar yanlız 2 asamalı hayatına yenı bırısı gırecek ve o dondugu zaman sen ıkısının arasında kalacaksın dıyorlardıı...Ya ıste ılk bolumu tutturdular bırı gırdı gıbı hayatımaa aslında ama vazgecmek dedın ya ıste ben vazgectım zaten beklemıyorum artık ıcımden gelmeyecegıne ınandırdım kendımı,boyle ezık ezık kımseyı beklemek ıstemıyorumm.hayatıma devam edıyorumm en acımasız yorumları kendım yapıyorum kendımee.....bırde bu falcılara sormuyorum kı ben donecekmı dıye onlar dıyor donecek bunlar komple mı atıyolar acaba ben anlamıyorum..

Ancak gül gül dedik sayfalarca cidden merak ettım var mı sevgılısı dönen diyee.....

beklemiyorsun ama aklımızda kalbimizde o zaman uzun süreler kalmış diye yeniden önlerine geliyo öyle diyorlar demek ki. umarım istediğin olur ve tez vakitte olur.

üzülerek söylüorum ki bana da kasımda dönüodu eski sevgilim ama gelen giden yok. gerçi ben de beklemiyorum istemiyorum dönmesini ama gül de tarık da kasımda dönüyo demişti.hatta tarık'a göre evlenme noktasına bile gelebilirmişim. ben şu an başkasına aşık olmak üzereyim o yüzden dönse de zaten istemem. yani çıkmamış fal benimkisi.
bi arkadaşıma da aralıkta dönüyor demişti gül.hatta o sırada hayatında başka biri olucaktı o yüzden sakın hayır deme önce düşün bence evleneceğin adam bu olabilir demişti. o ara görüştüğü çocuk hayatından çıktı, dönmesi gerekenden zaten ses soluk yok.
dönen var mı bilmiorum ama dönmeyenlere örnek çok sanırım.

forumda o kadar itişiyoruz kakışıyoruz ama valaa bunu öğrendimkii..bunların hiç biri seninde örneklendirdiğin gibi geleceği bilemiyolar...bu fal meselefi anca ancaa kafana bişey takılır o an yada geçmiş bir durumdurr heh o zaman iyisi hakketen söyluyorr..zaten burda sayfalarca tecrubeyle sabit..
bazen ınsanın keyfı bozuk oluyor hadı dgıdeyım falcıya gıyosun kadın ıyı olcek donecek guzel olcak ıs arıyosan ıs bulacaksın yukseleceksın dıyoo ohhh rahatlayıp cıkıyosun...ben dahil burda gelecegı soyle bıldıı boyle tuttu 10 kere gıttım yıne bıldı dıyenını gormedim...haksızmıyım yafuu!!

forumda o kadar itişiyoruz kakışıyoruz ama valaa bunu öğrendimkii..bunların hiç biri seninde örneklendirdiğin gibi geleceği bilemiyolar...bu fal meselefi anca ancaa kafana bişey takılır o an yada geçmiş bir durumdurr heh o zaman iyisi hakketen söyluyorr..zaten burda sayfalarca tecrubeyle sabit..
bazen ınsanın keyfı bozuk oluyor hadı dgıdeyım falcıya gıyosun kadın ıyı olcek donecek guzel olcak ıs arıyosan ıs bulacaksın yukseleceksın dıyoo ohhh rahatlayıp cıkıyosun...ben dahil burda gelecegı soyle bıldıı boyle tuttu 10 kere gıttım yıne bıldı dıyenını gormedim...haksızmıyım yafuu!!

kesinlikle haklısın, anlık terapi diye bakmamız lazım bence de. öyle 1-2 şey söyleyip bizi mutlu etsinler yeter. her dediği çıkacak diye körü körüne inanmak da doğru değil aslında.

Falcılar değilde, gerçek (ama isim peşinde koşmayan) medyumlar daha iyi olmazmıydı aceba? Sadece bir soru..........Fikirlerinizi ve varsa tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz. Çok eskiden İzmir' de kör Melahat diye bir bayan vardı. Bir akrabamız (kadıncağız belki şimdi ölmüştür) ona gitmişti ve dehşetti. Gelecek ile ilgili söylediği herşey pat pat çıkmıştı. Şok olmuşlardı.....Böyle birisini bulmalı ve üstelik ne verirsen, gönlünden ne koparsa idi..................:KK1::KK16:

izmirde pasaklı pakize diye bir kadın vrmış, acayip bakıyromuş bizim şirkette bi arkadasın annesine seneler evvel kimle evleneceini nerde evleneceğini yurt dışı muhabbetini herseyi herseyi anlatmış senin gitmene gerek yokmuş senin yerine biri de gidebiliyormuş patır patır sölüyomuş insanlar sabahın köründe sıraya giriyolarmış ama işte ben baktıramaıdm tabi, arkadasım demiştiki ben senin yerinde olsam bi günlüğüne kaçar giderim o kadar iyimiş yani, izmirle bağlantısı olan varsa baktırabilir :)

rica ederim kızlar. sadece size aktarabildiğim, verebildiğim detay kadarıyla anlattım durumu. yani 60 tl'ye çok müthiş şeyler duymayadabilirsiniz. ben onları 18 tl ye duydum bana göre. ve hatta ondan daha pahalısı 50 tl'ye olmadık şeyleri, benim bilmediğimi bana söyleyen oldu. o şeyi yazabilsem buraya hak vereceksiniz bana ne kdr özel bir şey olduğunu ama cidden yazamıyorum...

yine belirttiğim gibi bana denk gelmiştir belki, yine de daha ucuza çok daha iyi bakanları gördüğümü de belirtmek isterim. fiyat yüksek olunca haliyle.

bir de benim için çok önemli bir nokta, ben falcıda ben dediysem olur ben diyorsam olmaz tavrını pek sevmem, benim inancıma göre neyin ne olduğunu allah bilir. ve ciddi fal bakan biri falını bakar allahın takdiri der, biraz bu havadan uzaktı elmira'nın falı "ben yanılmam" dedi, 18 tl'ye bakan kadın, "daha fazlasını görsem de söylemem yaşa ve gör, tanrı sana dilediğini vermiş (kandil akşamı dua ettiğim ve olan şey) sürpriz yapmış bundan sonra da ben söylemem gereken kadarını söylerim, sürprizini yaşa ve gör çünkü benim de bir haddim var gerisini allah belirler ben karışmam korkarım, hissetsem de bilmen gereken kadarını söylerim" demesi benim için artıdır.

selam katre:)

yorumların için çok teşekkür ederim:) ben senin tavsiyelerini gerçekten hep çok doğru buluyorum...her zaman objektif bir yorumun var:)

bende 2 sene evelsi LAF cafe de çiğdeme baktırmıştım...esasında kız iyi bilmişti...ama o dönem duymak istemediğim şeyler söylediği için:KK43:....beğenmemiştim...ama objektif bakılırsa...kız gayet iyi bilmişti:)

ben hafta için Nihale gittim...genee:)....2.kez oldu...beğendiğim kişilere ben biraz zaman vererek tekrar giderim:)...tutarlılar mı diye!! bende ki de ayrı bir takıntı iştee:):)...ilk falımda söylediği ufak birşey çıktı...onun üzerine tekrar gittim...ilk falı daha ayrıntılı idi...ama bu sefer de aynı şeyler söyledi..tutarlı yani:)

izmirde pasaklı pakize diye bir kadın vrmış, acayip bakıyromuş bizim şirkette bi arkadasın annesine seneler evvel kimle evleneceini nerde evleneceğini yurt dışı muhabbetini herseyi herseyi anlatmış senin gitmene gerek yokmuş senin yerine biri de gidebiliyormuş patır patır sölüyomuş insanlar sabahın köründe sıraya giriyolarmış ama işte ben baktıramaıdm tabi, arkadasım demiştiki ben senin yerinde olsam bi günlüğüne kaçar giderim o kadar iyimiş yani, izmirle bağlantısı olan varsa baktırabilir :)

lady kuzum o pasaklı birsen bir kere,kadın bakla bakar ama saglam atar arkadasına tesaduf olmusss...
Kadın bıldıgın cıngene onunde kuyruklar falan da olmuyoorr zaten cok yaslııı

laf cafe çiğdemi daha önce önerenler olmuştu. çok sıra oluyor diye söylemişlerdi. bakırköye yolum düşerse deneyeceğim ama

Cafe inn Fatoşa giden var mı acaba?Gidecek olan varsa sakın gitmesin cafe in deki 2 falcı da berbat özellikle fatoş burda duydum dün gidim dedim fosssssss:KK43:((arkadasım da yanımdaydı o da berbat deddi ben anlamıyorum nası övülür begenilir bu kadın:KK43:((Yok yaaaaa şarlatan bunlar

son bir şey daha parça parça aklıma geliyor. safiye, sen bu süre içinde birini daha denemişsin umudunu kesip acaba olur mu diye, olmamış, olmaz da dedi. cidden denemiştim, olamadı da gerisi gelecek bir şey değildi ve hatta aynı yorumu, chakra ayşe, symbol gökhan ve ayhan yapmıştı. hatta o kişiyle hala görüşüyorum bir şekilde yani hayatımda var bir şekilde ancak elmira bir şey söylemedi :KK43:(

istediğim geçmişi ve şu anı bilsin, ve olmayacak diyen birisi. şu anı ve geçmişi bilen olacak diyor. şu anı ve geçmişi bilemeyen olmayacak diyor. istemiyorum bunu. olmayacaksa olmayacak başımla beraber, boşa umutlanmaktan sıkıldım. ama geleceğe olmayacağa bel bağlayacaksam da en azından anı ve geçmişi bilsin.

katre beşiktaş symbol gökhan mı
ben de gmtiştim memnun kalmıştım ama sonra düşününce sanki benim olacağını düşündüğüm şekilde söyledi olayları mesela esas oğlan bana göre geri dönmicek bana o da aynı şeyi söledi
gerçi yeni biri olcak falan dedi ama sen böle bişi hissettnmi

X