İstanbul'da Fal - Falcılar

kadıköyde bi sokağın arasında falcı bi kadın hem tarot hem fal bakmıştı olmaz böle bişey hayatımı masaya serdi resmen...ablamın falı 10 benim falım 1.5 saat sürmüştü özel olarak ilgilendi kadın benle...biraz problemliyimde:))herneyse tarotta sormak istediğim tüm sorularımı doğru yanıtladı...çıktı çıktı çıktı

kadıköyde bi sokağın arasında falcı bi kadın hem tarot hem fal bakmıştı olmaz böle bişey hayatımı masaya serdi resmen...ablamın falı 10 benim falım 1.5 saat sürmüştü özel olarak ilgilendi kadın benle...biraz problemliyimde:))herneyse tarotta sormak istediğim tüm sorularımı doğru yanıtladı...çıktı çıktı çıktı

Beğendiğin bu bayanın nerede olduğunu öğrenebilir miyim?

ilk aramada her hangi bir ücret talep etmiyorlar fakat daha sonra aramak isterseniz kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz.15 taneye yakın falcı var bir tanesini seçiyorsunuz.ayrıca baktıranlarda yorumlarını yazmış sitede.aranızda baktıranlar veya bu siteyi duyan varmı acaba

ilk aramada her hangi bir ücret talep etmiyorlar fakat daha sonra aramak isterseniz kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz.15 taneye yakın falcı var bir tanesini seçiyorsunuz.ayrıca baktıranlarda yorumlarını yazmış sitede.aranızda baktıranlar veya bu siteyi duyan varmı acaba

şekerim sitenin adını versen de bizde bi baksak bilmiyorumkismile

Arkadaşlar bugün Kadıköy' deki Burcuya gidicem kısmetse, daha evvel gelecekle ilgili tahminleri nin çıktığını söyleyebilicekler var mı?

dün kadıköy pilav cafe deki Biriz Hanıma gittim Batuya niyetim vardı ama yağmur bastırınca vazgeçtim. İzlenimlerim;

Kahve Falı biraz kısa sürdü ama genel anlamda olacağını bildiğim şeyler hakkında konuştu geçmişe pek girmiyor güncel ve geleceği değerlendiriyor söyledikleri hemen hemen doğru gibi ama verdiği tarihleri bekleyip göreceğim artık aşk, iş ve genel anlamda söyledikleri doğruydu foruma üye olduğumu görüşlerimi paylaşacağımı söyledim kendisine o da eğer baktırmak isteyen olursa bana tarota gelsin ben tarotta çok daha iyiyimdir tarotta daha çok şey görüyorum dedi

Arkadaşlar bugün Kadıköy' deki Burcuya gidicem kısmetse, daha evvel gelecekle ilgili tahminleri nin çıktığını söyleyebilicekler var mı?

Burcu cumaları izinliydi yanlış hatırlamıyorsam istersen önce bir ara sor bir de akşam üzeri geliyor cafeye ona göre ayarla kendini

teşekkürler gitmeden arıcam. oradaki ayfer hanım' da iyi bakıyor bence. soyledikleri şeylerin çıkıp çıkmayacağını yakında görücem

canım sitenin linkini yollar mısın merak ettik :))))

Söylediklerinin çoğu çıktı bende ama bazen söylediklerinin tarihlerinde biraz şaşma oluyor

nomadic dün batuya gittim beğenmedim sanki bilmiyorum belkide olmasını istemedğim şeyleri söylediğindendir. çok fazla uzatıyor resmen tavsiyede bulunuyor hissine kapıldım..angels burcu ve sembol cafe levent bunlardan brine giderim ilerde..sositososito

nomadic dün batuya gittim beğenmedim sanki bilmiyorum belkide olmasını istemedğim şeyleri söylediğindendir. çok fazla uzatıyor resmen tavsiyede bulunuyor hissine kapıldım..angels burcu ve sembol cafe levent bunlardan brine giderim ilerde..sositososito

Hayatta her istediğimiz olmuyor :çok üzgünüm: amaaa her falcının dediği de çıkmıyor olumunekankayizsmile takılma hayatım aman ne olacaksa olur be sanki fal baktırınca olacaklara engel mi oluyoruz işimiz bu yaşamak :lepi: bende dün Biriz Hanıma kahve baktırdım o da fena değil ama keşke tarot baktırsaymışım ona daha iyi bakıyormuş

dejavu cafedeki kız bana eski sevgilimi çok yakında göreceğimi yazmıştı,cafeden bir çıktım bikaç sokak yürüdüm ahanda eski sevgilim:1shok:şok olduk tabi arkadaşlarla

ama onunla barışıcağımızı ve evleniceğimizi söylemişti,çocuk bi hafta sonra görüşelim konuşalım dedi ama fırsat olmadı görüşemedik,bende görüşelim diye üstüne gitmeyince o başkasıyla çıktı bende bi hafta sonra şimdiki sevgilimle çıkmaya başladım

4 yıl öncede halder cafe diye bi cafe var avcılarda,tarot baktırmıştım,kadın üniversiteyi istanbulda okuyacağımı bilmişti,ve en büyük aşkımın baş harfini söylemişti,hatta evlenebilceğimizi ve bu kişiyle şuan tanıştığımı söylemişti,hadi be falan demiştim dalga geçmiştim ama dediği gibi oldu,şimdiki sevgilim o zamanlar arkadaşımdı ve baş harflerde tutuyodu.

ama o kadını bidaha bulamadım aradan yıllar geçti

Son düzenleyen: Moderatör:
levent batudan daha mı iyi kızlar? benim kafam karıştı. bugün batuya gidecektim aradım teli açan olmadı benimde işim çıktı. baktıramadım acaba levente mi gitsem oldum. birde caddeye geçti diyenler vardı sitede. levent şimdi taksimdeki sembolde mi, cadde de mi bilen var mı?

X