- 19 Nisan 2010
- 805
- 3
Bu siteye hiç fal baktıran oldumu.bir tane falcı seçiyorsunuz siteden,üye oluyorsunuz onlarda sizi arıyorlar.
hangi siteymiş bu:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu siteye hiç fal baktıran oldumu.bir tane falcı seçiyorsunuz siteden,üye oluyorsunuz onlarda sizi arıyorlar.
kadıköyde bi sokağın arasında falcı bi kadın hem tarot hem fal bakmıştı olmaz böle bişey hayatımı masaya serdi resmen...ablamın falı 10 benim falım 1.5 saat sürmüştü özel olarak ilgilendi kadın benle...biraz problemliyimde:))herneyse tarotta sormak istediğim tüm sorularımı doğru yanıtladı...çıktı çıktı çıktı
ilk aramada her hangi bir ücret talep etmiyorlar fakat daha sonra aramak isterseniz kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz.15 taneye yakın falcı var bir tanesini seçiyorsunuz.ayrıca baktıranlarda yorumlarını yazmış sitede.aranızda baktıranlar veya bu siteyi duyan varmı acaba
Arkadaşlar bugün Kadıköy' deki Burcuya gidicem kısmetse, daha evvel gelecekle ilgili tahminleri nin çıktığını söyleyebilicekler var mı?
Arkadaşlar bugün Kadıköy' deki Burcuya gidicem kısmetse, daha evvel gelecekle ilgili tahminleri nin çıktığını söyleyebilicekler var mı?
teşekkürler gitmeden arıcam. oradaki ayfer hanım' da iyi bakıyor bence. soyledikleri şeylerin çıkıp çıkmayacağını yakında görücem
ilk aramada her hangi bir ücret talep etmiyorlar fakat daha sonra aramak isterseniz kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz.15 taneye yakın falcı var bir tanesini seçiyorsunuz.ayrıca baktıranlarda yorumlarını yazmış sitede.aranızda baktıranlar veya bu siteyi duyan varmı acaba
Söylediklerinin çoğu çıktı bende ama bazen söylediklerinin tarihlerinde biraz şaşma oluyor
nomadic dün batuya gittim beğenmedim sanki bilmiyorum belkide olmasını istemedğim şeyleri söylediğindendir. çok fazla uzatıyor resmen tavsiyede bulunuyor hissine kapıldım..angels burcu ve sembol cafe levent bunlardan brine giderim ilerde..sositososito