Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nomadic senin dediğin yere sembol cafeye tarığa baktırdık..:dance:
amannnnnnn valla insanin gideside gelmiooo.....
arkadaslar suanda bi arkadasmla konsutm msnde....2ay önce symbol cafeye gitmis oda fal baktirmaya.bi bayan bakmis falina.
isim tam vermemis,ama 2 harf vermis m ve t sevgilisinin ismi zaten mert...bikac sey bilmis...
ama ben simdi symbol cafede bi bayanin baktigini ilk defa duydum arkadasimdan.
normalde ordakilerin hepsi erkek degilmiydi arkadaslar?
levent bora batu vs vs vs vs???????hic bayan ismine rastlamadik forumda !!!!!!!!!
ama arkadas bana sadece kadin bakio zaten dedi....acaba omu yanlis bilio????kafamçokkarıştı
canım bu yorumun gemi cafedeki dilek için mi ?
kadıkoy angelstekı burcuyu tavsıye ederım monami taksımdekı emrede ıyıydı semayı tavsıye ettıler ben begenmedım gemıdekı dılegın ılk ıkı falı bana cıktı tavsıye ederım taksımde kadınlardakı meryemın ılk ıkı falı baNA cıktı tavsıye ederım gulsen var benetton sokagında myranın eskı falcısıydı sımdı yenı yer acmıs myranın yanında ıkıncı katta enetton sokagında tavsıye ederım
nomadic karşılaşırız belki kaydirigubbakcemile5 ne diosun yani adana ya mı gidelim CADIARZU aslında olabilir gezmiş oluruz adana yı da görmüş oluruz hem
bir önceki mesajından anladığım kadarıyla memnun kalmışsın canım :)
çukalvator sende falkoliksin galiba:)) neyse halim çıksın falimzemuszemus
gitim canım orda mıydın sen bilmiorum..ama burcu 5 den sonra geldi ya çok iyi desem yalan..hep geleceğe yönelik söledi..şu olmuş şu da şöle die hayatımdaki bişeyi bilmedi açıkcası.ama söleyecekleri olur gelecek için onu bilemem tabi.yani ne fallar baktırdım.hemşire olduğumu bilen bekar olduğumu bilen.ilişkim olduğunu bilen..ama bu öle değildi..ilerde şu olcak falan filan dedi bilemiorum kaldıki inşallah olmaz hiç ii şeler sölemedi sen gittin mi seninki nasıldı nomadic ??????
nomadic bi de ..ya böle nomadic die de hitap etmek kötü yaw :roflol: ner neyse..bana cadde symbol u da tarif etmen gerecek canım..sanırım erenköy sınırları içinde ve ben oraları hiççç bilmem..tarif edersen detaylı çok sevinirim Şeniz
Çok şaşırdım hayatım bugüne kadar götürdüğüm veya gönderdiğim herkes şaşkınlıkla bahsetti ki emin ol benim içinde aynı şey geçerli walla kusura bakma üzüldüm şimdi ben yönlendirmiştim seni affet kuzum beni mafoldumben
İstediğin gibi hitap et tatlım kaydirigubbakcemile3 tamam canım sana istediğin gibi detaylı bir tarif vereceğim Senin için derin bir araştırma yaptım sırnaşık şey Kırıntının arkasındaki yer kapanmış şimdiki yerleri Bağdat caddesinde Boynerin hemen yakınında Kemal Tanca nın kenarındaki aradaymış internet sitesinden symbol cafe diye de bulabilirsin birde burdan numara vermek yasak ordan arayıp tarif alabilirsin olumunekankayizsmile
ya bir de taksimde inside deki batu için ne düşünüosun..yorumlarda ii demişler ama batu mu caddedeki mi.. levent ti adı heralde hangisi dir daha ii acaba ???
İstediğin gibi hitap et tatlım kaydirigubbakcemile3 tamam canım sana istediğin gibi detaylı bir tarif vereceğim Senin için derin bir araştırma yaptım sırnaşık şey Kırıntının arkasındaki yer kapanmış şimdiki yerleri Bağdat caddesinde Boynerin hemen yakınında Kemal Tanca nın kenarındaki aradaymış internet sitesinden symbol cafe diye de bulabilirsin birde burdan numara vermek yasak ordan arayıp tarif alabilirsin olumunekankayizsmile
ya bir de taksimde inside deki batu için ne düşünüosun..yorumlarda ii demişler ama batu mu caddedeki mi.. levent ti adı heralde hangisi dir daha ii acaba ???