avcılarda nesibe teyze var canım,50yi geçkin yaşta,cafedede evdede bakıyor,7-8 lira falandı,sadece fal bakmıyor dua falan okuyor,kibrit aldırtıyor o kibritleri yakarak dilek tutmanı istiyor ilerki günlerde falan,ilginç bi tarzı var.
ben bişey anlatmadığım halde babamla aramdaki sorunları bilmişti,babamın kişiliğini çok güzel özetlemişti,şuanki ilişkimi bilmişti,sevgilimin kişiliğinide çok güzel betimlemişti ve onla mutlu olmayacağımı da söyledi ki bende buna inanıyorum.
meslek hayatımla ilgili güzel söyledi,alanımı az çok tahmin etti,en azından symbol tarık gibi alakasız şeyler söylemedi geleceğe dair,ama şu olacak bu olacak diye beni çok şaşırtacak şeylerde söylemedi,geleceğe dair çok tarih veriyor,kafam o kadar karışmıştıki not almak zorunda kalmıştım.
bu teyze ben lgs sınavına girdiğimde bakmıştı bana ilk ve eve yakın bir okul kazanacağımı söylemişti,gerçektende beklemediğim halde yürüme mesafesinde bir okul kazandım (anadolu lisesi)
sevgilimin askerde olduğunu bildi,çok objektif şeyler söyledi,seni çok seviyor seni çok düşünüyor ama çokta strese sokuyor onla mutlu olamazsın,soğuycaksn,iyi bir çocuk ama sana hayrı yok falan demişti.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.birkaç falcıya baktırdıktan sonra yine ona gitmeyi düşünüyorum,isteyenlerle evine beraber gidebiliriz ayarlayıp.