evet kızlar ayhanı cok merak ediyorum...buarada ben kendi beyendiklerimi paylasayım sizinle..istanbulda bakırköyde laf cafe de çiğdem ama gercekten mükemmel bi enerjisi v ar benim kuzenime ne dediyse buzaman kadar cıktı..aynı yerde yine andac var ben cok memnunum ama söyle bir olay var andac genelde negatiftir..dogruları duymak canımı sıkar diyorsanız kesinlikle tavsiye etmem ama en az ciğdem kadar basarılı...diğer bi isim var bu benim kankimin falcısı ben pek tutmuyordum ama bana dediki 2saat sonra bi cocukla tanısıp kısa süreli takılacaksın diye (herzamanki gibi) aynen öle oldu biz dalga falan gecmiştik hatta yok 2dak falan diye...bana bu ve bikac dediği daha yeni yeni oluyo buda taksimde mangonun karsısında sarmasık cafe hasan abi...birde kadınlar kahvesindeki pelin abla...yalnızzzz pelin ablayla herkesin enerjisi tutmaya biliyo pek güler yüzlü deil ama frekansı tuttarda sana ark gibi fal bakarsa işte ozaman mükemmel...ben onun müdavimiyim ...simdilik acil paylsamam gereken bunlar ...aklıma geldikce yazarım tekrar