Ya evet lütfen biri bu isim meselesini anlatsın, birinin adını verince öncelikli mi bakacaklar bize.
Bir de Cocoon bende senden haber bekliyorum özelden yazacaktım sürem daha varmış mesaj için dayanamadım buradan yazıyorum
forumda öyle yazıyor. sanırım tanıdığı biri. onun ismini verince öne alıyor. ve iyi bakıyormuş :) ama bence yüzünüzden samimiyeti görürse iyi bakar. bence çok pozitif olumlu biri. yani rahatlatıyor insanı. hani nemrut biri gitse karşısına otursa, tamam gülcüm diye çıkar yanından bence. herkese davranışı aynı.
bi de bence beklemek yani amacınız için biraz emek vermek falınız için iyi olabilir diye düşünüyorum. bu kadar kolaycı olmayın. prime time da gitmezseniz en fazla 45 dakika beklersiniz ve daha önce aradığınız takdirde sırayı sorup, adınızı verip biraz yolda oyalandığınız takdirde çok beklemezsiniz. ama tekrar ediyorum, beklemekten bu kadar yerinmeyin. yanınıza sohbet edecek birilerini alın gidin. zaten orada umutsuz insanlarla çokça sohbet imkanı doğacaktır :)))))))