- 14 Ekim 2010
- 10
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gul diyorum başkada birsey demiyorum resmen fal gurmesi oldum:) zaten iyi olmasa insanlar 3 4 saat kapıda beklemez birde enerji dolu kimseyi kırmamaya calışıyor
Arkadaşlar bu forumda pek adına rastlamadım,giden varmı bilmiyorum hiç.Cafe Majestic Emre ye gitmiştim geçen sene.Bana göre cok başarılıydı.Hiç tecrübe eden oldu mu.??Olduysa tecrübelerini paylaşabilirmisiniz.Ben gayet memnun kalmıştım.İsim ,tarihler hepsi doğruydu.Çok da şeker biriydi.
kızlar merhaba gulun telefon numarasını ya da tiki cafenin telefon numarasını bana gönderirmisiniz bir de bos gunu var mı ve hangi saatler orda oluyor bilginiz var mı
ben özelden msj atamıyorum o yüzden gönderemiyorum telini ama zten açmıyo. randevunun önemi yokmuş kalabalıktan sarkıyomuş zaten saatler. gidip beklemek en iyisi. kendisi kaçta cafede oluyo onu bilen var mı acaba? erken gitmek en iyisi o bakımdan
gül gece geç saatte kadar fal bakıyor onun için geç uyanıyor 2 den önce kafede olmaz...2ye doğru gidip bekleyin ama bu saat 2 saate yakın sarkabiliyor...
gül'ün gelecek ile söyledikleri çıktı mı diyen biri oldu...şöyle diyim gül ne dediyse birbir yaşadım...ama bu bana mı denk geldi bilmiyorum...
ne olursa olsun gülün söyledikleri,bildikleri burada yazdığınız ve yazdığım bütün falcıların toplamından iyidir buna inanıyorum..
bende yaşamıştım bazı olacak dediklerini ama bende tesadüfmü diye şüphe ediyordum, mesela sana ne dedide gerçekleşti
gül gece geç saatte kadar fal bakıyor onun için geç uyanıyor 2 den önce kafede olmaz...2ye doğru gidip bekleyin ama bu saat 2 saate yakın sarkabiliyor...
gül'ün gelecek ile söyledikleri çıktı mı diyen biri oldu...şöyle diyim gül ne dediyse birbir yaşadım...ama bu bana mı denk geldi bilmiyorum...
ne olursa olsun gülün söyledikleri,bildikleri burada yazdığınız ve yazdığım bütün falcıların toplamından iyidir buna inanıyorum..
Ben daha önce gül ve yiğitle ilgili yorumlarımı yazmıştım ama baktım herkes yine yazıyor bişeyler duramadım.Tam bi fiyaskoydu bana göre Gülde Yiğitte Tarıkta insan atar atarda bu kadar mı atar
seni samimi bulmadım kusura bakma demekki enerjin sıfır :)
seni samimi bulmadım kusura bakma demekki enerjin sıfır :)
çok entersan diymii ben 2 yıldır Yiğite giderim,Tarıka 2 kere gittim en az Yiğit kadar iyi hatta daha detaylı bakıyor,soru sormadan her şeyi anlatıyor.Arkadaslar birde ben hiç yardımcı olmam falcıya öle sus pus dinlerim ben anlayamıyorum attı diyen arkadaslarıı
Bunu değerlendirecek yada söyleyecek son kişisin forumda bile adını ilk kez gördüm ilginç gerçekten son üyeler devamlı bi tartışma içindeler ilginç ..
benimde tuhafıma gitti güle attı diyen ilk kişi sensin :) enerjiyle ilgili tabi bu iş senden elektrik alamadıysa elinden bişey gelemez