- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yelizcim biz fal bakmıyoruz baktırıyoruz canımmmm
yiğit kaça bakıyor?randevulu mu gitmek gerek?
ben yiğiti beğenmedim. benimki kötüydü. söylediği de çıkmadı. ama çok iyi çıkanlar da var o ayrı.Gül ve Yiğitle ilgili yorumlarınızdan sonra bana Bakırköy yolu gözüktü sanırım... Ama hangisi??? Gül mü Yiğit mi? =)
Kızlarr bugün kahve içtim ve kapattım ve bu çıktı yorumlayabilen varmıı
o kadar falcıya gittim dsaysanamayıp uye oldum gul gercekten bir harika 3 uncu gidişim saka gibi harflerle uğraşmıyor direkt isim veriyor olacakları birbir soyluyor hatta kız arkadaşlarımdan bir tanesi ağlıyrak cıktı cocuğun ismi yabancuydı herseyi anlatmış
20 lira alayım :)Kızlarr bugün kahve içtim ve kapattım ve bu çıktı yorumlayabilen varmıı
ama arkamda 3 kişi olmasına rağmen beni kısa kesmedi 15-20 dakika sürdü ki. bu sürenin ne kadar uzun olduğunu herkes bilir. bid e asıl meseleye yoğunlaşıyor. yani çok ayrıntı hayatın detayı kalacak şeylere girmiyor.bir daha git derim ama musaitken yakalayacaksın ne zamn gitsem cok yoğun o yüzden bir gün işe gitmedim rahat rahat baksın diye :) zaten kafasına göre gidiyor 3 4 gibi oturup bekliceksin sıranı kimseye vermiyeceksin
gitsem beni almaz 3 kez gidince:) asıl meseleye giryor detaya değil bu arada yiğite gittin adam sanki adam asmaca oynuyor :) a varmı b varmı c varmı adın ne 1 il 4 arsında sayı tut diyor insan beyni genelde 3 dediği için ben hep biri tuttum yanından bile geciremedi. birde telefonu ile cok oynuyor bence saygısızca
gitsem beni almaz 3 kez gidince:) asıl meseleye giryor detaya değil bu arada yiğite gittin adam sanki adam asmaca oynuyor :) a varmı b varmı c varmı adın ne 1 il 4 arsında sayı tut diyor insan beyni genelde 3 dediği için ben hep biri tuttum yanından bile geciremedi. birde telefonu ile cok oynuyor bence saygısızca