İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar laf kafe andaç nasıldır ne diyosunuz? baya sırasıda oluyo aslında ki bildi de baya hiç attığı bişey olmadı.halilede baktırdım onu o kadar beğenmedim.bide symbol kafe mehmet taksimde fiyaskoydu diyebilirim.

Hangisi andaç acaba orda tarif edermisin acaba ?

sende beğendin mi andaç'ı canım ne diyosun falı için
Ben Andaç'ı çok başarılı buldum hem anda hem o anki psikolojik durumumda hem çevremdeki diğer insanlar hakkındaki çıkarımlarında.Temmuzda olacak dediği şeyler olmadı ama ben yine de çok memnun kalmıştım.

Ben Andaç'ı çok başarılı buldum hem anda hem o anki psikolojik durumumda hem çevremdeki diğer insanlar hakkındaki çıkarımlarında.Temmuzda olacak dediği şeyler olmadı ama ben yine de çok memnun kalmıştım.

aynen.olmadı mı banada bu ay olacak dedi ama ya olsun diye dört gözle bekliyorum zor sabrediyorum zaten

aynen.olmadı mı banada bu ay olacak dedi ama ya olsun diye dört gözle bekliyorum zor sabrediyorum zaten
yok canım ben dört gözle felan beklemiyorum inşallahta olmaz benimkiler :) ama bunalınca felan durumu daha net görmek adına gidilebilir ki açık açıkta duymak istemeyeceğin şeyi bile söylüyor ki bence öyle olmalı da ...

yok canım ben dört gözle felan beklemiyorum inşallahta olmaz benimkiler :) ama bunalınca felan durumu daha net görmek adına gidilebilir ki açık açıkta duymak istemeyeceğin şeyi bile söylüyor ki bence öyle olmalı da ...

evet iyi kötü herşeyi söylüyo haklısın

babyster napıyosun bu saatte :) canın sıkılıyorsa bana fal bakabilirsin

bakayım canım.çok kötü durumdayım.salaklık yaptım ve eski erkek arakdaşıma mesaj attım.anladım salaklığımıda sonra dedim yanlış yaptım ksurua bakma diye ama işte..

bir sikinti yasamissin kisa sure once,seni cok etkilemis bu sikinti ama cozumde uretmemissinsin,sanki kendini beklemeye almissin.bu meseleyle ilgili iki sey duymus yada ogrenmissin,sen farkinda degilsin ama sonradan gelecek mujdenin on haberleriymis bunlar ama sen kotu algilamissin.zayif,boynu ve boyu uzun,kabarik sacli bir erkek var.kadir,kenan boyle bir ismi var,ya okuyor ya ilk isinde calisiyor,isini sevmiyor sanki cikmak icin gun sayiyor gibi.ve egitimle ilgili dusunceleri var.gerceklestirecek ama zamani var.simdi bu adamla sanki iyi giden hersey bir anda kesilmis gibi,yada tam baslayacakken bicak gibi kesilmis sonradan toparlayamamissiniz gibi.ayrilik suresince sanki sen onun pesindesin o istemiyor gibi yansimis etrafiniza sen bu duruma cok sunirleniyorsun.bes kisi ortak arkadasiniz var.onlarda boyle dusunuyor.ama uzulme,kurnaz davran 2-3hafta sonunda hersey senin lehine donecek.sanki siz birbirinizi gorebiliyorsunuz ama oturup adam akilli konusamiyorsunuz gibi.iste 2-3haftaya kadar bu karsina cikacak.senin bu surecte kati,ve gizemli davranman ondan ve cevresinden biraz uzaklasman cok cok iyi olur.sana ait birsey var onda bunu bahane edip gelecek.evlilik gormedim ama ocqk ayina kadar yasaminda bu adam.ve cok guzel seyler yasatacak sana.bence sen daha eskiden esmer bir adamla evleneceksin.su an istemedigin ama zamaninda seni cook aglatmis bir adam.4yillik bir gecmis var.ve sanki bu yer yarilmis icine girmis.oyle uzulmussun ki buna sanki onun sana ulasmasini engellemis,ondan gelebilecek her haber ihtimaline karsi yasamini kokten degistirmissin.o yuzden bu adam uzun zamandir kayip.bu esmer adam sanki simdikine kiyasla daha kisa ama yuzu daha yakisikli.su an bir kadinla kanli bicakli kurtulmaya calisiyor..sana nasil donecek bilemiyorum ama once amann ben bunu istemiyorum diyceksin,yuzyuze gelince duygulaeinin bitmedigini anlayacaksin.isminde e harfi olan bir kadin teyzen,ablan,annen bu esmer adami hic istemiyor,cok zprluk cikaracak.bu cocuk ocak ayinda gelecek.istesen simdikiylede evlenirsin ama sen ipleri cok eline vermissin.buna karsi sert ve acimasiz davranmadigin surece bu gelir gelir gider.hiicte evlilik konusmaz.isle ilgili pek birsey goremedim sanki is yerinde hep kavga var,sen sinirli kizgin,hircin ve tahamulsuzsun,sanki teror estiriyorsun biraz rahat ol cunk uo is yeri oyle gelmis oyle gider.sen kendine yaptiginla kalirsin.bir yila kadar baska is var ama hala burdasin.bu okulda olabilir bilemiyorum(sonucta falci degilim:)).canim umarim kizmazssin,benfalci degilim oyle icimden geldi gece gece.fincani gorunce sallayim dedim.anlayisina siginirim...

Bana da arada gelir böyle fallar baktırırm sonra 5-6 ay baktırmam hiç, ben de tecrübelerimi paylaşmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara faydası olur belki ama ben hiçbir falcının çok uzak geleceği bilebildiğine inanmıyorum o anı ve geçmişi biliyor çoğu benim için fal terapi oturup çıksın diye beklemiyorum açıkçası...Evet aşağıya bir liste yapayım size de faydası olsun arkadaşlar:) Zaten bu tamamen enerji işi yıllar önce bana herşeyi söyleyen kadın annem de saçmalamıştı:)) hala hatırlayıp güleriz...
Belkız hanım: 150 tlye su falı baktırmıştım asistanından randevu alıyorsunuz ilgili ve sevecen biri o dönemde erkek ark. ile ayrıydık ve bana 2 hafta içinde barışacaksınız demişti 1 haftaya kalmadı barıştık anı ve durumları gerçekten iyi bildi, ilerisine daha zaman var...
Ezel: o da aynı şekilde an ve geçmişte iyiydi hatta üvey kardeşimi bile bildi lakin muskadan falan bahsetti biraz huzurum kaçtı diyebilirim
Mercan hanım: 2 kere baktırdım uzun bakıyor terapi gibi o da geçmiş ve anı tutturdu gelecek hakkında söylediği 2 sey de çıktı diğerlerinin zamanı var daha
hande unlu: 30tl an ve geçmişte fena değildi ama çok aşırı memnun kalmadım gelecek hakkındakileri de bilemiyorum daha çok zamanı var çünkü lakin bir daha baktırmam
Berin Tamay: 100 tlydi hem olumlu hem olumsuz yorumları oldu bazı şeyler çok alakasızdı ama bazıları da şok ediciydi:) o da yol gösteriyor insana hatta haber ver bile diyor:)
fal sepetinde ki Nesibe: bayılıyorum ona enerjisi çok iyi onun da gelecek tahmini tuttu diğerleri için zaman gerek
fal sepeti melek: o da nesibeyle paraleldi olumlu-olumsuz ne varsa söylüyor ses tonu çok şeker..

Gelelim memnun olmadıklarıma fal sepetinde Sezen acayip bakıyor olumlu mu olumsuz mu anlayamamıştım değişik , Marzuka,Zelal,Meral Saydam, Diyar Demir, Eylül Acar çok tutarsız bir öyle bir böyle diyorlar ve maalesef bilemediler genel anlamda...Çağın da anda iyiydi çok gelecekten bahsetmemişti ama yol göstermişti iyidi aslında ama çok memnun kalmamıştım... Benim tavsiyelerim bunlar ama hiç biri şak diye isim söylemedi bana ama yakın tahminlerde bulundular zaten benim adım zor söylemelerini beklemiyorum:KK53: ama artık arınma zamanı bir kurşun döktürüp bırakım bu falı diyorum artık belki 2-3 ayda bir Nesibe ve Mercan'ı arayabilirim benim tavsiyelerim bunlar umarım size de yardımcı olmuşumdur...:KK49:
Not: unutmadan izmirde fiesta cafede Kemal var 2 sey söyledi olması imkansız yani beklenmeyen 2si de çıktı mutlaka uğrayın derim:)

İzmirdeki fiesta cafe nerede ? bilgi verebilirmisin ?

yoo kızmadım bende zaten birileri falıma baksın istiyorum.teş.ederim baktığın için.falındaki bazı şeyler doğru.mesela sıkıntılı olduğum hem işten ayrıldım hemde sevgilimle ayrıldık arka arkaya geldi.sevgilim ince uzun birisiydi evet ayrılma sebebimizse onun bana karşı yaptığı hata bu yüzden onun birşeyler yapması gerekti yapmadı kendi bilir.geçmişte kadir kenan isminde bir sevgilim olmadı yeni ayrıldığımız sevgilimin yaşı küçük evlilik düşünmüyor o doğru.daha eskiden esmer bir adamla evleneceksin demişsin 4 yıllık bir geçmişi olan esmer birisi hiç olmadı hayatımda. istesen şimdikiyle evlenirsin demişsin onu senelerce beklersem onun istediği şekilde ona uyarsam evleniriz herhalde ama bende öyle biri değilim.sinirli biriyimdir işte de olsa bişey kafama yatmadıysa 1 sesimi çıkarmasam 2.de patlarım zaten işten çıkarıldım bu yüzden teş.ederim tekrar ağzına sağlık

bir sikinti yasamissin kisa sure once,seni cok etkilemis bu sikinti ama cozumde uretmemissinsin,sanki kendini beklemeye almissin.bu meseleyle igili iki sey duymus yada ogrenmissin,sen farkinda degilsin ama sonradan gelecek mujdenin on haberleriymis bunlar ama sen kotu algilamissin.zayif,boynu ve boyu uzun,kabarik sacli bir erkek var.kadir,kenan boyle bir ismi var,ya okuyor ya ilk isinde calisiyor,isini sevmiyor sanki cikmak icin gun sayiyor gibi.ve egitimle ilgili dusunceleri var.gerceklestirecek ama zamani var.simdi bu adamla sanki iyi giden hersey bir anda kesilmis gibi,yada tam baslayacakken bicak gibi kesilmis sonradan toparlayamamissiniz gibi.ayrilik suresince sanki sen onun pesindesin o istemiyor gibi yansimis etrafiniza sen bu duruma cok sunirleniyorsun.bes kisi ortak arkadasiniz var.onlarda boyle dusunuyor.ama uzulme,kurnaz davran 2-3hafta sonunda hersey senin lehine donecek.sanki siz birbirinizi gorebiliyorsunuz ama oturup adam akilli konusamiyorsunuz gibi.iste 2-3haftaya kadar bu karsina cikacak.senin bu surecte kati,ve gizemli davranman ondan ve cevresinden biraz uzaklasman cok cok iyi olur.sana ait birsey var onda bunu bahane edip gelecek.evlilik gormedim ama ocqk ayina kadar yasaminda bu adam.ve cok guzel seyler yasatacak sana.bence sen daha eskiden esmer bir adamla evleneceksin.su an istemedigin ama zamaninda seni cook aglatmis bir adam.4yillik bir gecmis var.ve sanki bu yer yarilmis icine girmis.oyle uzulmussun ki buna sanki onun sana ulasmasini engellemis,ondan gelebilecek her haber ihtimaline karsi yasamini kokten degistirmissin.o yuzden bu adam uzun zamandir kayip.bu esmer adam sanki simdikine kiyasla daha kisa ama yuzu daha yakisikli.su an bir kadinla kanli bicakli kurtulmaya calisiyor..sana nasil donecek bilemiyorum ama once amann ben bunu istemiyorum diyceksin,yuzyuze gelince duygulaeinin bitmedigini anlayacaksin.isminde e harfi olan bir kadin teyzen,ablan,annen bu esmer adami hic istemiyor,cok zprluk cikaracak.bu cocuk ocak ayinda gelecek.istesen simdikiylede evlenirsin ama sen ipleri cok eline vermissin.buna karsi sert ve acimasiz davranmadigin surece bu gelir gelir gider.hiicte evlilik konusmaz.isle ilgili pek birsey goremedim sanki is yerinde hep kavga var,sen sinirli kizgin,hircin ve tahamulsuzsun,sanki teror estiriyorsun biraz rahat ol cunk uo is yeri oyle gelmis oyle gider.sen kendine yaptiginla kalirsin.bir yila kadar baska is var ama hala burdasin.bu okulda olabilir bilemiyorum(sonucta falci degilim:)).canim umarim kizmazssin,benfalci degilim oyle icimden geldi gece gece.fincani gorunce sallayim dedim.anlayisina siginirim...

Armağan hanımı çok eskiden tanırız söylediği seyler hep çıkar sadecem zaman tutturamıyor ama hep çıkıyor:KK52:

arkadaslar hep benim gittigim yerlerde formalite icabı kahve içiliyor hiç kahveye bakan yok.tarot falan açıyo.ben kahveden bakıp söyleyebilcek bir yer arıyorum neresi olabilir deneyimleriniz var mı

X