Bana da arada gelir böyle fallar baktırırm sonra 5-6 ay baktırmam hiç, ben de tecrübelerimi paylaşmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara faydası olur belki ama ben hiçbir falcının çok uzak geleceği bilebildiğine inanmıyorum o anı ve geçmişi biliyor çoğu benim için fal terapi oturup çıksın diye beklemiyorum açıkçası...Evet aşağıya bir liste yapayım size de faydası olsun arkadaşlar:) Zaten bu tamamen enerji işi yıllar önce bana herşeyi söyleyen kadın annem de saçmalamıştı:)) hala hatırlayıp güleriz...
Belkız hanım: 150 tlye su falı baktırmıştım asistanından randevu alıyorsunuz ilgili ve sevecen biri o dönemde erkek ark. ile ayrıydık ve bana 2 hafta içinde barışacaksınız demişti 1 haftaya kalmadı barıştık anı ve durumları gerçekten iyi bildi, ilerisine daha zaman var...
Ezel: o da aynı şekilde an ve geçmişte iyiydi hatta üvey kardeşimi bile bildi lakin muskadan falan bahsetti biraz huzurum kaçtı diyebilirim
Mercan hanım: 2 kere baktırdım uzun bakıyor terapi gibi o da geçmiş ve anı tutturdu gelecek hakkında söylediği 2 sey de çıktı diğerlerinin zamanı var daha
hande unlu: 30tl an ve geçmişte fena değildi ama çok aşırı memnun kalmadım gelecek hakkındakileri de bilemiyorum daha çok zamanı var çünkü lakin bir daha baktırmam
Berin Tamay: 100 tlydi hem olumlu hem olumsuz yorumları oldu bazı şeyler çok alakasızdı ama bazıları da şok ediciydi:) o da yol gösteriyor insana hatta haber ver bile diyor:)
fal sepetinde ki Nesibe: bayılıyorum ona enerjisi çok iyi onun da gelecek tahmini tuttu diğerleri için zaman gerek
fal sepeti melek: o da nesibeyle paraleldi olumlu-olumsuz ne varsa söylüyor ses tonu çok şeker..
Gelelim memnun olmadıklarıma fal sepetinde Sezen acayip bakıyor olumlu mu olumsuz mu anlayamamıştım değişik , Marzuka,Zelal,Meral Saydam, Diyar Demir, Eylül Acar çok tutarsız bir öyle bir böyle diyorlar ve maalesef bilemediler genel anlamda...Çağın da anda iyiydi çok gelecekten bahsetmemişti ama yol göstermişti iyidi aslında ama çok memnun kalmamıştım... Benim tavsiyelerim bunlar ama hiç biri şak diye isim söylemedi bana ama yakın tahminlerde bulundular zaten benim adım zor söylemelerini beklemiyorum
ama artık arınma zamanı bir kurşun döktürüp bırakım bu falı diyorum artık belki 2-3 ayda bir Nesibe ve Mercan'ı arayabilirim benim tavsiyelerim bunlar umarım size de yardımcı olmuşumdur...
Not: unutmadan izmirde fiesta cafede Kemal var 2 sey söyledi olması imkansız yani beklenmeyen 2si de çıktı mutlaka uğrayın derim:)