Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidemedim cnm ramazandı falan derken bayramdan sonraya kaldı serkan. bu angels cafr nerde kadıköydeydi dimi
Bende gidicem yine ikibuçuk ay oldu yine zamanı gelmiş :) angels cafe kadıköy de akmar pasajı var orayı geçince soldan sokağa çıkıyorsun
yoo kızmadım bende zaten birileri falıma baksın istiyorum.teş.ederim baktığın için.falındaki bazı şeyler doğru.mesela sıkıntılı olduğum hem işten ayrıldım hemde sevgilimle ayrıldık arka arkaya geldi.sevgilim ince uzun birisiydi evet ayrılma sebebimizse onun bana karşı yaptığı hata bu yüzden onun birşeyler yapması gerekti yapmadı kendi bilir.geçmişte kadir kenan isminde bir sevgilim olmadı yeni ayrıldığımız sevgilimin yaşı küçük evlilik düşünmüyor o doğru.daha eskiden esmer bir adamla evleneceksin demişsin 4 yıllık bir geçmişi olan esmer birisi hiç olmadı hayatımda. istesen şimdikiyle evlenirsin demişsin onu senelerce beklersem onun istediği şekilde ona uyarsam evleniriz herhalde ama bende öyle biri değilim.sinirli biriyimdir işte de olsa bişey kafama yatmadıysa 1 sesimi çıkarmasam 2.de patlarım zaten işten çıkarıldım bu yüzden teş.ederim tekrar ağzına sağlık
2 sene falan önce akmar tarafında bir yere gitmistim ama acaba orası mı hatırlamıyorum arkadaslarla gitmistim içerisi minderli bi yerdi yanı masa tarzı pek yoktu orası degil herhalde
Cnm akmarı geçip hemen soldan sokağa yukarı doğru çıkıyorsun sağ da kalıyor evet insanlar minderlerde de oturuyor üç beş masa var
rica ederim.ben falci degilim tabii.oyle icimden geldi hislerimle yorumladim.normalde hic yapmam.dilerim hersey gonlunce olsun.sikma canini bende is sevgili muhabbeti ustuste gelmis bir insanim.geciyor hersey.hayirlisi olsun demek lazim.
canım rarip ne demek merak ettim benim nickime çok benzettimde:)
hicbir anlami yok canim:)) oyle nick alirken bastim tuslara.senin ki ne demek ki?:))
galiba ben oraya gitmistim cnm.aynı yerden bahsediyoruz ama kime baktırdıgımı hatırlamıyorum
rica ederim.ben falci degilim tabii.oyle icimden geldi hislerimle yorumladim.normalde hic yapmam.dilerim hersey gonlunce olsun.sikma canini bende is sevgili muhabbeti ustuste gelmis bir insanim.geciyor hersey.hayirlisi olsun demek lazim.
rapip istersen bende sana tarot bakayım
ayy tam simdi cok ihtiyacim var.sevinirim.
simdi cok ihtiyacim var sevinirim.bakarsan.falcilara gitmiyorum ya artik:))rapip istersen bende sana tarot bakayım
iftardan sonra bakıcam canım
tamam canim cok tesekkurler
çalışıyormusun bilmiyorum canım ama ya olmasını istediğin işte terslik olmuş bu da senden kaynaklanıyor isteksiz yaptığın bir işmiş.fakat buna sebep senin kafanı meşgul eden yanlış bir ilişki.bir fırsatı kaçırmışsın işle ilgili sanırım.umutsuz bir dönem geçirdiğini, emeklerinin karşılığını alamadığını, yıprandığını düşünüyorsun.yakın bir zamanda yoğun ve yorucu bir çalışma temposuna gireceksin belki yeni bir iş.yaptığın işte mükemmeliyetçi birisin çalışkansın fakat amaçlarını belirlerken zor olanı seçmek yerine ulaşılabilir olanı seçmeye dikkat edersen daha huzurlu ve mutlu olabilirsin bu yüzden kendine kızıyorsun.dürüst birisin ve çevrendekilerde bunun farkında yaptığın işlerde de adil olmaya çalışıyorsun.bir ilişkin varmı bilmiyorum varsa ayrılık yada tartışma yaşayabilirsin yada tartışmalar yaşayacağın uyumsuz bir ilişkiye başlayabilirsin bu ilişki senin için olumlu değil dikkat etmelisin.işlerin ve ilişkin istediğin gibi yolunda gitmeyebilir
süpersin cnm,işsizim,eski ilişkim yüzünden hayattan,mesleğimden soğudum,içimden çalışmak gelmiyor,mesleğimi artık sevmiyorum.ama çok uzun süredir yalnızım,ilişki de düşünmüyorum cnm.çok güzel bir fal olmuş,teşekkür ederim.
bahsettiğin sıla kafe nerede? tarif edebilir misin?
oraları pek bilmiyorum.
Armağan hanımı çok eskiden tanırız söylediği seyler hep çıkar sadecem zaman tutturamıyor ama hep çıkıyor