- 20 Temmuz 2013
- 37
- 0
telefonda bakıp bakmadığını bilmiyorum, ben Bakırköy Laf Cafe de baktırmıştım oradaki falcılardan biri, kahve+tarot bakıyor
Tlfda bakmiyolar zaten çok sıra oluyoo :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefonda bakıp bakmadığını bilmiyorum, ben Bakırköy Laf Cafe de baktırmıştım oradaki falcılardan biri, kahve+tarot bakıyor
Tlfda bakmiyolar zaten çok sıra oluyoo :)
Kız sen Çiğdem'i denedin mi? Ben gittiğimde ya izin günü oluyor ya çok sırası oluyor, bi baktıramadım ona geçen yıllarda daha iyiymiş diyen var halen beğenen felan var ama muallaktayım ne yapsam?
acıbadem de var ama bilgilerini yarın verebilirim ama bişey yapmaz kötü bişey varsa yardımcı olur.
havva hanımın telefonunu banada özelden atabilirmisin?bir de nerede ,kaça bakıyor bilgi verebilirmisin?
hakkında hayırlısı olsun ve çıksın bende hiç gitmem ama başım dara düşünce bu sebaya gidiyorum düşün yani kadın fal cafe açmıyor direkt fal evi açıyor yani bir bildiği var herhalde ne bileyim valla şaştım bende
acıbadem de var ama bilgilerini yarın verebilirim ama bişey yapmaz kötü bişey varsa yardımcı olur.
Arkadaşlar, Tekirdağ' daki Arefe hanıma Tubili34'den başka gidip herhang bir sorununu çözen oldu mu? Eğer varsa Tubili34 haricnde birileri özel mesajla da olabilir paylaşırsa sevinirim...
Ben Kadıköy'deki İstanbul Cafe'deki Şehriban Hanım'a iskambil ve kahve falı baktırmıştım, ikisi birden 30.-TL'ydi. O anla ilgili genelde doğru şeyler söyledi, ama "10 gün sonra seni arayacak. Arayınca çok sevineceksin. Kafasında sen varsın." dediği kişi hiç ama hiç aramadı... Burada bazı kullanıcılar "X gün içinde olacak, arayacak, vb." dediği olayların gerçekten de denilen zamanda olduğunu yazmışlardı, ben de yazılanları okuyunca faldan bayağı umutlanmıştım. Boşuna bekleyince daha çok hayal kırıklığına uğradım tabii, günler geldi geçti... Kafasında ben yokmuşum demek ki, aramadı. Geleceği bilemedi yani.
Aynı kafedeki Bahar Hanım'a da 20.-TL'ye kahve falı baktırmıştım, o da şu anda ayrı olduğum kişiyle ilgili "Parlak görüyorum, seninle ilgili ailesine açılma durumu olabilir." demişti, bir de oradan umutlandım, ama değil ailesine açılmak hiç aramadı bile. Onun dediği de çıkmadı.
Mayıs 2013'de Üsküdar'da bir pasajın üst katındaki Angel Cafe'deki Fulya Hanım'a kahve falı baktırmıştım, 30.-TL'ydi, onun dedikleri de çıkmadı. 2014 yılı için birşeyler söyledi, çıkarsa o çıkar, bekleyip göreceğim.
Mart 2013'de de Kadıköy'deki Mozaik Cafe Ahmet'e 25.-TL'ye tarot baktırmıştım, o da geleceği bilemedi maalesef.
Geleceği bilebilen yok galiba...
canım fatihte yeri 10 liraya bakıyo cafe falan değil ev yalnız 3 tane hoca var senin durumuna göre bakıyolar özelikle kısmet açma konusunda süperler genelde sana durumuna göre yıldıznamene baktıktan sonra karşıdaki kişininde bakıyolr resim olursa yanında daha iyi olur senin için hayırlı veya değil söylüyo zaten genelde durumuna göre tesbih veriyor çekiyosun ben anneme çektirmiştim çok
tesbihlerde esmaül husna genelde
Daha once bosuna gitmeyin vs.yazdim hatirlarsaniz simdi okuyan olursa diue tek tek falcilarin isimlerini vereyim bence bu liste uzak durulmasi gereken falcilar hicbiri tutturamadi.kadinlarda dilek ve pelin.ayni seyleri soyluyor sizi illa o kisiyle evlendiriyorlar durum analizleri iyi demek istersim ama seviyor diye israr ettikleri adamdan bir gun sevgi belirtisi gormedim.oyle hizli bakiyorlar ve o kadar ucuk seyler soyluyorlar ki kafa allak bullak oluyor soru dahi soramiyorsunuz.olmaz deseniz azarliyorlar ben yillardir bu isi yapiyorum gordum olacak diye.melekler gulsen: kadin isle ilgili tum detaylari biliyor askta soyledikleri biraz genel seyler oluyor.isi merak edenler gidebilir hani bir iki sey ciksada genelinde tutturamiyor.melekler seda:uzun gelecege bakiyor sizi iyi tarif ediyor adami ve gelecegi salliyor cikamdi..melekler can:tek bir sozu dahi gerceklesmedi baktirinca biliyo ya olur heralde diyo insan yasayinca olmadigini goruyo ama.sembol nihal cok hizli bakiyor fal ne ara bitti anlasilmiyor.israrla kader birligin var dedii adam evlendi.majesik sedat adam salliyo bence super otesi kotu bir falci.bi kere adamda vizyon yok.sembol fulya simdiye kadar en az dortkere baktirdim bir defa bir tarih bildi.baska teksey bilemedi.sembol meryem: sonecek evleneceksiniz gillerden.tavsiye etmem asla.bir parca kisi tarifi iyi.o kadar.beyoglu alp:inanilmaz genel bakiyor uzun vadede seyler soyluyor bana soyledigi ve cikan tek sey var.ama 4sene sonra cikti.tarih yalan.angel cafe fulya bence hem pahali hem atip tutuyor.bana antepe tasincan dedi ne memurum ne antepte bir yakinim var zaten 6 sene oldu cikmadi.beyoglu sembolde bi cocuk var adini unuttum garip bi adi vardi.fal mi bakiyor azarliyor mu belli degil.zaten kurnaz biraz laf kapmaya calisiyor.ask acisi cekiyordum sen omrunce asik olmamissin is koliksin vs.dedi.tabiki cikmadi fali.sembol asiye hislerden cok insanin tipine gore yorumlar yapiyor ne an ne gelecek bilemiyor.bakirkoy cafe emel yok ne an ne gelecek hicbirsey cikmadi.fal sepeti ilkay taha sezen melek hepsi cop biraz ilkay iyi gibi o da faldan ziyade terapi yapiyor tarihler cikmadi.binnazdan gizem sitare ve fahriye isiksacan gerek yok paraniza yazik.ne sn ne gelecek.bilemiyorlar.birde en iyi falcilar grubunda ovulen bi hande var rezalettenn de ote bence is yerinde on yil caliscan dedi iki gun sonra ciktim o derrce berbat ama agzi laf yapanlardan iste.bir tek her soyledigini tarih tarih yasadigim biri var o da nisantasi semboldeydi iki yil once bir defa baktirdim sonra yurt disina gitmisti bir daha gormedim.daha cok vsr aslinda ama aklima gelenler bunlar.simdilik.
Merhaba yeni üye oldum yaklaşık 6 aydır takip ediyordum formu bir fal meraklısı olarak bende tecrübelerimi paylaşmak istedim ve burdayım