- 24 Ekim 2012
- 791
- 938
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de dün baktırdım, bana çok alakasız şeyler söyledi. Gerçi iki ufak şeyi bildi ama mesela 2 hafta tatile gideceksin dedi, mümkün değil, problemlerimi bilemedi vs. Ama daha önce giden bir arkadaşıma ve onun arkadaşına anla ilgili bayağı birşeyi tutturmuştu ben de onları referans alarak gitmiştim.
kızlar ben uzun zamandır fal baktırıyorum malum ama b u fal sıtelerı aklımı aldı
haleh e baktırdım eeh bıldı ama bana bınnaz abladan dığger onerebılcegım kısı kahve falından kı bana ısım bıle vermıstı Sevval Erdel dı galıba soyadını tam hatırlamıyorum ama sevval ama sadece kahvede onerırım bu bayanı
dun rezzana baktırdım oda genel anlamıyla normal falcılar gıbı bıldı
ve bence en ıyısı nesibee ben sadece yazdım ve kart cektım yazdıgımda genell durumla ılgılıydı ama aklıma taktığım herseyı bılmış kadın ve cafe falcılarının ben sahsen agzımızdan laf aldıklarını dusunurum kı ben konuşmadan duramam ama kadın bısey soylemeden sadece genel durumu ve olucagı sordum bı bılgı vermedım saskınım su anda ınsllh cıkar dıger dedıklerıde
Dün Nesibe için ben de sıraya girdim. Teknik bir sorun oluştu falıma bakılamadı. Sonra girip profilini inceledim. İş ve ilişki durumundan bahsedin demiş. Bahsedersem tutup tutmadığını nasıl anlayacağız ki? Garip geldi.
Dün Nesibe için ben de sıraya girdim. Teknik bir sorun oluştu falıma bakılamadı. Sonra girip profilini inceledim. İş ve ilişki durumundan bahsedin demiş. Bahsedersem tutup tutmadığını nasıl anlayacağız ki? Garip geldi.
Meltem Kerimoglu hakkında ne dusunuyorsunuz?
Bir sitede o kadar iyi yorumlar okudum ki hakkında merak ettim doğrusu
nil hanımın numarasını ben dün buldum, tesadüfen bir arkadaşımın tanıdığı çıktı kendisi, numarasını nasıl paylaşacağımı bilmiyorum.
ben baktırdım tek kelime berbat
Hangi elif, nerede bakıyor?ilk defa duyduk galiba.
kadıköy sini mantı'daki elif'ten bahsediliyor, ama artık evinde bakıyormuş öyle duydum :)