İstanbul'da Fal - Falcılar

haleh'e ben de baktırdım, yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş aynen bende de sadece kartları okudu sadece gibi bir şey oldu.

tavsiyem biraz tarot kartlarıyla ilgili bilginiz varsa -hatta yoksa kartların anlamlarına internetten de bakabilirsiniz, kartlarınızı kendiniz de bir yorumlayın. göreceksiniz ki çok kötü anlamı olan kartları bile pembe tabloyla anlatıyor çoğu maalesef. ornegin kesira sirel ters gelen güneş kartını, ki hoş değildir, çok güzel falan diye yorumlamıştı. bir çoğu böyle.

haleh'e dün baktırabildim nihayet. vasattı.
fazla olumluydu.
şu da güzel olacak bu da güzel olacak, hatta nişan yapacaksınız tadında, realiteden çok uzak şeyler söyledi.
hani moral vermek için mi yapıyor bilmiyorum ama ben gerçeklerden uzak buldum.
pembe tablo çizmek için, "iyi şeyler olacak, güzel olacak, buluşacaksınız, evleneceksiniz" sayıyor.
şunu da bildi diyebileceğim bir şey yok. hani fal gibi değil, güzel dilekler dinlemek istiyorsanız duyacaksınız gibi.

bu sitelerde favorim nesibe oldu benim. ki o da net tarih falan vermemişti ama "şunu yaparsan bu olur, bu arada şöyle de bir şey var etrafında, onu da düzelt" gibiydi. kilit şeyler bilmişti. hatta yaparsan iyi olur dediği bir şeyi de yaptım. beklemedeyim şimdi.

ikinci sırada da rezzan'dı.
sevdiğim adamın adını hiç tahmin edemedim apalakasız harfler söyledi ama onun dışında "senden uzakta deniz kenarı bir yerde" demişti, ki öyle değil sanıyordum. meğer tatile gitmişmiş. ama gelecekle ilgili dediği şeyler henüz çıkmadı. temmuz sonuna kadar vakti var.

Bu sanaldan fal baktırırken, falcıların tıkladığımız kartlara bağlı kalarak, yorum yapmaları saçma geliyor bana..Birde hissederek kartları seçin diyorlar, biz kart falan seçmiyoruz sadece tıklıyoruz o kadar, hissedemiyorum ne olacak :86: Sonuçta kartları elimizle karıştırıp, o kartlara enejimizi veremiyoruz. Bu durumda falcının kartlardan çok hislerinin, sezgilerinin devreye girmesi lazım.. ya da bizim niyetimize kendisi kartları karıştırıp yorumlaması daha doğru bence..

haleh e bende baktırmıştım, forumda biraz abartıldığını düşünüyorum.. sadece çektiğim kartların genel bir yorumunu yaptı, kartlarım ters çıkmasına rağmen fazla tatlı dilli ve çok pozitifti, gerçekci bulmadım ve vasat bir faldı diyebilirim.

Cnm şimdi sende bende uzun zamandır belki senelerdir fal baktırıyoruz değil mi?Kimin ne dediği çıktı ??Bir falcıya gittik 10 tane yalan dinleyip 1'inin tuttuğuna şahit olduk en fazla hadi 2 yada 3 olsun...Gaybı Allah'tan başka kimsenin bilemiyeceğini sende bende farkındayız ki bu tartışılmaz bile...

Peki fal niye baktırırız??Sıkıntı bir süreç yaşarken yada hayatımızda yaşamış olduğumuz mutsuz durum için kafa dağıtmak, güzel şeyler duymak ve olabildiğince pozitif olup bu yaşanan sıkıntı sureçi geçirmek için...
En azından ben bu niyetle baktırıyorum...

Şimdi tabiki Falcı pozitif olmalı,ileriye doğru güzel şeyler söylemeli..Düşünüyorum kendi adıma sıkıntılı bir zaman içerisindeyim..orda Kadın'ın bana kusura bakma ya senin sıkıntıların devam edicek,kendini paralasan bu durum geçmiyecek otur ağlamalarına,üzüntülerine devam et demesimi daha iyi??ya da Yalandan güzel hikayeler uydurup yüzümü o an için bile güldürebilmesi mi daha iyi???Ben 2ci tercihi alayım..en azından olumlu düşünüp hayatıma olumlu şeyleri çekeyim...:)

Birde Haleh hanım'ı ben beğendiğimi defalarca dile getirdim..neden??Çünkü bana göremediğim şeyleri gösterip en azından bana ileriye yönelik bir adım attırdı..Malesef bunu 1 seneyi aşkındır gittiğim hiç bir falcı yaptıramadı..Hepsi otur bekle sana iş gelicek derken....Bu bayan bana bunu yapmadı..

Ne yaptı?Ha nedir o? Ben iş için fal baktırırken kendisine işsiz olduğumu ve iş aradığımı yazmıştım..Bana aynen şu kelimeleri kurmuş "işsiz olduğunu ve iş aradığını söylemişsin ama sen hiç bir adım atmıyorsun,mücadele vermiyorsun.Bu şekilde iş bulamazsın..işte o sun ,busun lablablab gerekli herşeyin var isteyip alamıyacağın hiç bir iş yok "demiş.BEN NE YAPTIM? 1 sene sonra elime cv mi alıp onu güncelleyip,birkaç yere gönderdim...Allah razı olsun belki de iş bulup girmeme vesile olucak...ki ben dediği gibi hiç bir adım atmıyordum bir sene olucak :KK43:((Ha bunu ben bilmiyormuyum,,biliyorum tabi ki...ama başka şeylerle uğraşmaktan onu görmüyordum yada inancım yoktu,birşeyler yapabilceğime....o kadının da orda beni motive etmesi bana yetmişti..Helali hoş olsun...

Son sözüm..Lütfen kimse bu fal olayına umut bağlamasın,ileriye dönük güzel şeyler için...Yok sa hayalkırıklığı üzüntünüz çok olur :KK43:
Mübarek Ramazan ayındayız..Bol bol Allah'a dua edip güzel şeyler isteyip,takdiri ona bırakalım...

Bende gittim elife ve evet güzel bakıyor. Geçmişle alakalı söylediği şeyler yüzünden biraz ağladım ama gerçekleri söyledi. şuanki durumumuda bildi gelecek için söylediği şeyleri not aldım bir çoğu gerçekleşti. Hepsi olumlu olmasada emeğinin karşılığını veriyor kadın. En azından ben memnun kaldım.

Bende gittim elife ve evet güzel bakıyor. Geçmişle alakalı söylediği şeyler yüzünden biraz ağladım ama gerçekleri söyledi. şuanki durumumuda bildi gelecek için söylediği şeyleri not aldım bir çoğu gerçekleşti. Hepsi olumlu olmasada emeğinin karşılığını veriyor kadın. En azından ben memnun kaldım.

Ulaşmak isteyenler için tekrar numarasını yazayım. memnun kaldıysan ne mutlu sana :) kadıköyde kendisi 05327118071

Cnm şimdi sende bende uzun zamandır belki senelerdir fal baktırıyoruz değil mi?Kimin ne dediği çıktı ??Bir falcıya gittik 10 tane yalan dinleyip 1'inin tuttuğuna şahit olduk en fazla hadi 2 yada 3 olsun...Gaybı Allah'tan başka kimsenin bilemiyeceğini sende bende farkındayız ki bu tartışılmaz bile...

Peki fal niye baktırırız??Sıkıntı bir süreç yaşarken yada hayatımızda yaşamış olduğumuz mutsuz durum için kafa dağıtmak, güzel şeyler duymak ve olabildiğince pozitif olup bu yaşanan sıkıntı sureçi geçirmek için...
En azından ben bu niyetle baktırıyorum...

Şimdi tabiki Falcı pozitif olmalı,ileriye doğru güzel şeyler söylemeli..Düşünüyorum kendi adıma sıkıntılı bir zaman içerisindeyim..orda Kadın'ın bana kusura bakma ya senin sıkıntıların devam edicek,kendini paralasan bu durum geçmiyecek otur ağlamalarına,üzüntülerine devam et demesimi daha iyi??ya da Yalandan güzel hikayeler uydurup yüzümü o an için bile güldürebilmesi mi daha iyi???Ben 2ci tercihi alayım..en azından olumlu düşünüp hayatıma olumlu şeyleri çekeyim...:)

Birde Haleh hanım'ı ben beğendiğimi defalarca dile getirdim..neden??Çünkü bana göremediğim şeyleri gösterip en azından bana ileriye yönelik bir adım attırdı..Malesef bunu 1 seneyi aşkındır gittiğim hiç bir falcı yaptıramadı..Hepsi otur bekle sana iş gelicek derken....Bu bayan bana bunu yapmadı..

Ne yaptı?Ha nedir o? Ben iş için fal baktırırken kendisine işsiz olduğumu ve iş aradığımı yazmıştım..Bana aynen şu kelimeleri kurmuş "işsiz olduğunu ve iş aradığını söylemişsin ama sen hiç bir adım atmıyorsun,mücadele vermiyorsun.Bu şekilde iş bulamazsın..işte o sun ,busun lablablab gerekli herşeyin var isteyip alamıyacağın hiç bir iş yok "demiş.BEN NE YAPTIM? 1 sene sonra elime cv mi alıp onu güncelleyip,birkaç yere gönderdim...Allah razı olsun belki de iş bulup girmeme vesile olucak...ki ben dediği gibi hiç bir adım atmıyordum bir sene olucak :KK43:((Ha bunu ben bilmiyormuyum,,biliyorum tabi ki...ama başka şeylerle uğraşmaktan onu görmüyordum yada inancım yoktu,birşeyler yapabilceğime....o kadının da orda beni motive etmesi bana yetmişti..Helali hoş olsun...

Son sözüm..Lütfen kimse bu fal olayına umut bağlamasın,ileriye dönük güzel şeyler için...Yok sa hayalkırıklığı üzüntünüz çok olur :KK43:
Mübarek Ramazan ayındayız..Bol bol Allah'a dua edip güzel şeyler isteyip,takdiri ona bırakalım...

Tamamiyle katılıyorum. Paylaşımlarıma bakarsanız üye olmadan önceden beri yüzlerce falcıya gittim. Ne Maltepe'si, ne Kadıköy'ü ne de Beyoğlu'su kaldı... Hiçbiri çıkmadı mı derseniz çıktı, en dandik falcının bile tutturduğu bir şeyler oldu. Kimileri pespembe tablo ile evlendirdi beni kimileri sonu yok çok canın yanar uzak dur dedi. İşin garibi hiçbiri bu sonu bilemedi.

Haleh Hanım pespembe bir tablo çizdi kabul ediyorum, beni etkileyen geçmişe bakış açısıydı. Görmediklerimi göstermesiydi, geleceğe yönelik uyarılarıydı. Bir de hemen hemen Gülşen'e baktırdığım fala benzer bir fal baktı. Gülşen'i severim ben de hep tutarlı gitti çünkü. Son yaşadıklarımdan sonra da bana bakılan en doğru falların onun falları olduğunu görüyorum. Ama tavsiyeleriniz üzerine Nesibe'yi de deneyeceğim.

Ha bir de şunu söyleyeyim. Ben tarota çok inanmam. Günde 3 falcı gezdiğim dönemde fal bakan bir abla ile samimiyet kurmuştum. Beni Fala almadan önce mutlaka kartlarını temizlerdi. Kafelerde bu yapılmıyor ama her açımdan önce kartlar temizlenmelidir buna dikkat et diye uyarırdı. Sık gittiğimde kızardı bu kadar sık bakılmaz tarot derdi. Ve her kart çekişimde bir önceki falımın zıttını dinlerdim :)

Ne ise demem o ki, öyle de olsa böyle de olsa çıkmıyor zaten, bana bakmayın ben işi deliliğe vurdum. Dinleyip motive oluyorum. İyimser tablo iyidir. Verilen vakiti sabırla bekler bir cacık olmadığında "Amaaaaaan çıkmadı yine, boşuna para verdim, o kadar da övdüler dersiniz." geçer gider. Ama karamsar tablo öyle mi? Üzülürsünüz psikolojiniz bozulur, onun tezini çürütmek için inadına iyimser tablo çizecek falcı arayışına girersiniz. Sonra biri öyle diyor biri böyle diyor ikilemi... Bir çok kişi bunu yaşıyor emin olun...

Son olarak Su Karakuş'u takip edeniniz var mı bilmem. Reiki ve çeşitli tılsımlar yapıyor ve tarot ve astroloji bakımıda yapıyor. Ücretleri ciddi pahalı. Hiç denemedim. Web sayfasında ve Facebook'unda haftalık paylaşımlar yapar. Bir tek paylaşımının benim için tutarlı olduğunu gördüm. Burcumun paylaşımında eski sevgili geri dönecek dedi, dödü. Onda da Merkür gerilemesi vardı, bir çoğumuzunki döndü ya da biz döndük. Haftalık yorumları hiç tutmadığından denemeyi düşünmedim, ama eleştirileri okuduğumda gariptir, söylediklerinizi verdiğiniz tarihte yaşadım diyen onca insan var. Evlenenler, iyi bir beraberliğe başlayanlar vs...

Su Hanım'a göre tarot bir fal çeşidi değil bir bilinç altı okuma sanatıymış. Kafede bakılan tarotlara isyan ediyor, bu iş böyle yapılmaz diyor. Bu yüzden çıkıyor mu sorusu inanın yanlış soru... Çıkıyorsa bile çok nadir, o da çoğunlukla komşu teyzelerin falı oluyor.

Uzattım susuyorum....

Son düzenleme:
ben foruma yeni katıldım , bir sürü falcı yazılmış,tavsiye edilmiş.Ben en son para verip 5sene önce baktırmışımdır fal herhalde.Beşiktaş da oturuyorum ben çevre yerlerde iyi fal bakan birisi varsa yönlendirebilirmisiniz,enazından biraz motive olur bana belki :):)

Selam kızlar symbol levent geçen ay fal baktırdım benimle ilgili biçok şeyi bildi erkek çocuğumun olduğunu eşimin hayatta olmadığını şu anda iş aradığımı falan gelecekle ilgili bikaç şey söledi çıkarmı bilmem ...baktıranız var mı aranızda yorum yapabilirmisiniz ?

Selam kızlar symbol levent geçen ay fal baktırdım benimle ilgili biçok şeyi bildi erkek çocuğumun olduğunu eşimin hayatta olmadığını şu anda iş aradığımı falan gelecekle ilgili bikaç şey söledi çıkarmı bilmem ...baktıranız var mı aranızda yorum yapabilirmisiniz ?
Cnm bende geçen aylarda kendisine baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım.anı ve geçmişi takır takır şaşmadan anlattı ama malesef ileriye dönük ne aşk ne iş nede aile ile ilgili dediği hiç birşey tutmadı :KK43: verdiği tarih ve zamanlar boş oldu:KK43: sanırım o çocuk zihin okuyor çünkü gözlerini dikip anlatıyor kağıtlara bir tek soru sorarken bakıyor ;(

Evet ailemdeki gulsen bakar sanırım
Bu kadına da baktırmıştım elinde kağıt kalem fincana bakıp birşeyler çizip duruyor kafasına göre :KK43: bana göre fal bakma becerisi bile yok :KK43: gördüğüm en vasat falcıydı ne gelecek , ne geçmiş ne an hiç birşey yok :KK43: bana fal bakıyor diyor ki senin baban senin bilmediğin bir yatırım yapıyor senin için ve bunu 2014 sonlarına doğru kendi eliyle vericek dedi.o vakit kalkıp gitmek istedim masadan . Babam öleli daha senesi dolmadı :KK43: Tövbe Allahım ya kadın adamı diriltti :KK43:((

Cnm bende geçen aylarda kendisine baktırmıştım ve çok memnun kalmıştım.anı ve geçmişi takır takır şaşmadan anlattı ama malesef ileriye dönük ne aşk ne iş nede aile ile ilgili dediği hiç birşey tutmadı :KK43: verdiği tarih ve zamanlar boş oldu:KK43: sanırım o çocuk zihin okuyor çünkü gözlerini dikip anlatıyor kağıtlara bir tek soru sorarken bakıyor ;(

Sağol cnm cevabın için ..sanırım levet dediğin gibi zihin okuyor bide serkan var orda ona uzun zamandır baktırıyorum ve dediklerinin biçoğu çıktı ama asıl konuyu yaklaşık bir yıldır gelecek eski sevgilin sana dönecek diyo çok sık gitmiyorum 2-3 ayda bir ve hep dönecek diyo sen hiç baktırdım mı serkana ?

Sağol cnm cevabın için ..sanırım levet dediğin gibi zihin okuyor bide serkan var orda ona uzun zamandır baktırıyorum ve dediklerinin biçoğu çıktı ama asıl konuyu yaklaşık bir yıldır gelecek eski sevgilin sana dönecek diyo çok sık gitmiyorum 2-3 ayda bir ve hep dönecek diyo sen hiç baktırdım mı serkana ?
Ne demek cnm sen de sagol..Kusura bakma biraz moral bozucu oldu mesajım ama bana olan bu oldu :KK43: genede bilemem belki sende tutturur...Serkan'ı hiç bilmiyorum :KK43: zaten oraya da Levent için gitmîştim oda bir kez ...

Ne demek cnm sen de sagol..Kusura bakma biraz moral bozucu oldu mesajım ama bana olan bu oldu :KK43: genede bilemem belki sende tutturur...Serkan'ı hiç bilmiyorum :KK43: zaten oraya da Levent için gitmîştim oda bir kez ...

Cnm sanırım bu fal işi biraz frekansa bağlı ...kimine iyi geliyor kimi de beğenmiyor zaten çok sık da baktırmamak lazım olacağa varsada erteliyoruz belkide :)

Bu kadına da baktırmıştım elinde kağıt kalem fincana bakıp birşeyler çizip duruyor kafasına göre :KK43: bana göre fal bakma becerisi bile yok :KK43: gördüğüm en vasat falcıydı ne gelecek , ne geçmiş ne an hiç birşey yok :KK43: bana fal bakıyor diyor ki senin baban senin bilmediğin bir yatırım yapıyor senin için ve bunu 2014 sonlarına doğru kendi eliyle vericek dedi.o vakit kalkıp gitmek istedim masadan . Babam öleli daha senesi dolmadı :KK43: Tövbe Allahım ya kadın adamı diriltti :KK43:((

Olabilir enerjiniz tutmamıştır. Ben de ise oldukça tutarlıydı en başından beri. Sadece tarihlerde sarkmalar ya da söylediği tarihten önce gerçekleşen şeyler oldu. Falın geneline bakınca gerek iş gerek özelde en tutarlı o gitti. Onda biraz ifade sorunu var. Bende de hep baba çıkarır ama anlattıkları aslında abimle ilişkilidir.

Enerjiniz tutmayınca o falcıya gitmeyin zaten. Daha kolay kolay tutmaz. Bu nede uzun zamandır tavsiye vermemeye çalışıyorum. Çünkü forumda bir çok kişinin beğenmediği kişiler bende tutarlı davrandı. He gelecek dersen daha önce de dediğim gibi hiç tutmadı. Sadece bu sonunuzu görmüyorum sevgi var da cacık yok derdi. Dönecek dediği zamanlar da dönerdi. Ama dönüşleri tam olmayacak derdi dediği gibi olurdu. Son falında zaten şok oldum. Olayları yaşadıktan sonra kavradım.

Enerji meselesi. ..

X