Cnm şimdi sende bende uzun zamandır belki senelerdir fal baktırıyoruz değil mi?Kimin ne dediği çıktı ??Bir falcıya gittik 10 tane yalan dinleyip 1'inin tuttuğuna şahit olduk en fazla hadi 2 yada 3 olsun...Gaybı Allah'tan başka kimsenin bilemiyeceğini sende bende farkındayız ki bu tartışılmaz bile...
Peki fal niye baktırırız??Sıkıntı bir süreç yaşarken yada hayatımızda yaşamış olduğumuz mutsuz durum için kafa dağıtmak, güzel şeyler duymak ve olabildiğince pozitif olup bu yaşanan sıkıntı sureçi geçirmek için...
En azından ben bu niyetle baktırıyorum...
Şimdi tabiki Falcı pozitif olmalı,ileriye doğru güzel şeyler söylemeli..Düşünüyorum kendi adıma sıkıntılı bir zaman içerisindeyim..orda Kadın'ın bana kusura bakma ya senin sıkıntıların devam edicek,kendini paralasan bu durum geçmiyecek otur ağlamalarına,üzüntülerine devam et demesimi daha iyi??ya da Yalandan güzel hikayeler uydurup yüzümü o an için bile güldürebilmesi mi daha iyi???Ben 2ci tercihi alayım..en azından olumlu düşünüp hayatıma olumlu şeyleri çekeyim...:)
Birde Haleh hanım'ı ben beğendiğimi defalarca dile getirdim..neden??Çünkü bana göremediğim şeyleri gösterip en azından bana ileriye yönelik bir adım attırdı..Malesef bunu 1 seneyi aşkındır gittiğim hiç bir falcı yaptıramadı..Hepsi otur bekle sana iş gelicek derken....Bu bayan bana bunu yapmadı..
Ne yaptı?Ha nedir o? Ben iş için fal baktırırken kendisine işsiz olduğumu ve iş aradığımı yazmıştım..Bana aynen şu kelimeleri kurmuş "işsiz olduğunu ve iş aradığını söylemişsin ama sen hiç bir adım atmıyorsun,mücadele vermiyorsun.Bu şekilde iş bulamazsın..işte o sun ,busun lablablab gerekli herşeyin var isteyip alamıyacağın hiç bir iş yok "demiş.BEN NE YAPTIM? 1 sene sonra elime cv mi alıp onu güncelleyip,birkaç yere gönderdim...Allah razı olsun belki de iş bulup girmeme vesile olucak...ki ben dediği gibi hiç bir adım atmıyordum bir sene olucak
((Ha bunu ben bilmiyormuyum,,biliyorum tabi ki...ama başka şeylerle uğraşmaktan onu görmüyordum yada inancım yoktu,birşeyler yapabilceğime....o kadının da orda beni motive etmesi bana yetmişti..Helali hoş olsun...
Son sözüm..Lütfen kimse bu fal olayına umut bağlamasın,ileriye dönük güzel şeyler için...Yok sa hayalkırıklığı üzüntünüz çok olur
Mübarek Ramazan ayındayız..Bol bol Allah'a dua edip güzel şeyler isteyip,takdiri ona bırakalım...