kizlar haberlerim var:)
alevko senin bahsettiğin konu ile ilgili..Belgin Kostak!
benim arkadaşım Belgin Kostaktan rendevu almış.bende beraberinde gittim.arkadaşım baktırdı.
bütün ayrıntıları vereceğim:)
fal 1 saat 20 dak cıvarında sürdü.belgin hanım gayet samimi bir bayan ve içten.falın 15 dak sohbet ile geçti.belgin hanım'ın sohbeti tatlı.falın %60 ise,alfabetik saklambaç yaparak geçti.nasıl yani diyeceksiniz.örnek veriyorum:
Belgin K: '..senin babanın adında,G yok,Y var..yok yok..T S var,M var ama N yok..A da var..B yok...Y var vs vs vs
ve gerçkten kişinin adını doğru söylüyor.tüm kişilerin isimlerini ve doğum tarihlerini doğru bildi.ama bunları söylemesi yukarıda yazdığım şekilde gerçekleşti
...acayip sıkıcı bir süreç.ama tekrarlıyorum..isim ve doğrum tarih ile ilgili tüm verilen bilgiler doğru.kişiler ile ilgili mevcut durum analizi de doğru.ama analiz çok uzun değil..bir kaç cümle.
gelelim gelecek ile söylediklerine...inanmayacaksınız ama...kadınlar kavesindeki dilek var ya.hani 5 dak. konuşuyor..ve..kesip atıyor diyoruz ya...Belgin Hanımın gelecek ile söyledikleri Dilek Hanım ile aynı..yani 5 dak. geçmez
Arkadaşıma Levent,Tarık ve Gül aynı şeyleri söylerken,Belgin Hanım tam tersini söyledi.Bu kısımını tabii bekleyeceğiz.
Özetle:Belgin Hanım'ın gerçekte farklı 'güçleri' olduğu kesin.Bunu kimse inkar edemez.Bence isim bulmada ve durum analizinde gayet iyi ...(ama bu süreç falın %80'ini kapsıyor)Bunun için mi geldim diyorsunuz kendi kendiniz.Ve gelecek ile ilgili söyledikleri bizi fazla 'doyurmadı'
Geleceği 5 dak duymak için bence,100 TL değmez.Ben Tarık tan daha çok etkilemiştim .
Evet,benim yorumlarım bunlar:)Umarım işinize yarar:)