4 sene mii...?????? :1shok: :1shok: :1shok:
Ayyy bu bana ders olsun. kafamçokkarıştı
ben 5 sene bekledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 sene mii...?????? :1shok: :1shok: :1shok:
Ayyy bu bana ders olsun. kafamçokkarıştı
ben 5 sene bekledim
kızlar hiç merak etmeyin elbet bir gün bu fal işinden siz de soğuyacaksınız
daha önce bahsettiğim arkadaşım illa falcıya gitmek istiyordu enfali aradım yardımcısı çıktı randevu veremiyormus yogunmus falan filan madem bu kadar iyi falcı yok yardımcısı var geleni çok neden 20 tlye bir cafede fal bakıyor benim kafamda soru işaretleri oldu
sonra ona tarıkın dedikleri çıkınca tarıka gidelim dedi ben de gittim tarıkın çok reklamını yapmısız bayagı bekleyeni vardı sonra ben de dedim hadi baktırayım eskiden olsa heyecanla beklerdim ama kızcagız o kadar sorunlu olmasa hayatta o kadar beklemezdim çogu kez ona da boosver hadi gidelim dedim neyse tarık baktı 1 ay önce baktırmıstım dedikleri cok tutarlıydı bana da arkadasıma da aynı seyleri söyledi ve ben artık o kadar ezberledimki fallarımı 3 dk bile sürmedi sorun var mı dedi yok yok dedim
ama yine söylüyorum tarık iyi bir falcı, geçmiş ve bugunde %100 başarılı, geleceği ise görecez bakalım
Fıncan cafeyı tarıf edermısın
bana telını ozelden atarmısın nesime hanımın bulamadım ınternette
arkdaslar ben yıne azıttım sanırım... yarın da melekler kahvesıne gıdıcem... orda kıme gıtsem acaabaa can harıc( bıse dıyınnn
ya şimdi bu esinler karıştı
iyi olan esin silivrikapıda oturan kahve bakan ve 100e bakan esinmi