Kadın erkek olarak bakma derken, seni tam olarak anlayamadığımı düşünüyorum canım... Ama bana kimse kadınlarla erkeklerin kafasının aynı çalıştığını söyleyemez, böyle bir teze de asla, kat'a katılmam :)) Yani eğer kastın buysa... boshayallersmile
Erkekler bize göre çok daha düz mantıktalar, mayalarında yok ince ince düşünmek... Mesela bana en basitinden bir cümle kursa, ben onun altından binbir tane anlam çıkarabilirim. Oysa o sadece bir cümle kurmuştur. :bbo:
Erkek cinsi bencillikten anlıyor. Biz kılı kırk yarıyoruz, böyle desem acaba kırılır mı, böyle yapsam acaba hakkımda ne düşünür vs... Hiç öyle ince ince düşünmeyeceksin. Öncelikle kendini düşüneceksin, kendini ön planda tutacaksın. Tabi odunlaşmaya da gerek yok. O ayarı tutturmak, orta yolu bulmak lazım... O vakit çok kıymetli oluyorsun işte :)) Zira ben bu ayarı tutturduktan sonra eskisi gibi üzülmediğimi, üzülenin genelde karşı taraf olduğunu farkettim... Ama ben erkekleri üzmek için özel bir çaba da sarfetmiyorum. 'Ne ekersen onu biçersin', benim her hareketimde öncelikli mantığım budur...
Bu arada bu sözü, "her ilişkide aktif pasif var, eşcinsel olmasak da", ben de çok sevdim :lepi: