İstanbul'da Fal - Falcılar

ben yeni üye oldum ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Ben geçen hafta başında kadıköyde sini mantıdaki Elif e gittim.yine tam beklediğim gibi olan biten ve olacak herşeyi bana anlattı. 2008 ve 2009 yıllarında da devamlı giderdim kendisine zaten.üstelik bir çok arkadaşımıda ona götürdüm hepsi memnun kalıp devamlı gitmeye başladılar.
uzun zaman sonra çaresiz hissettiğim için gitme kararı almıştım. öncelikle neler yaşadığıma dair herşeyi anlattı,sebeplerin neler olduğuna kadar. sonra geleceğe dair söylediği şeylerin 3 tanesini yaşadım. hiç beklemediğin bir taraftan bir telefon alacaksın dedi ve bu telefon geldi bana hala şoktayım. bende o şekilde buraya yazmaya karar verdim.daha beklediğim şeyler de var zaten ve biliyorumki olacak :)
kendisine ulaştım bir teşekkür etmek adına ve mantı dükkanından ayrıldığını çğrendim artık evinde bakıyormuş. feneryolunda. bilgi almak yada kendisine ulaşmak isterseniz size yardımcı olurum.

ben yeni üye oldum ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Ben geçen hafta başında kadıköyde sini mantıdaki Elif e gittim.yine tam beklediğim gibi olan biten ve olacak herşeyi bana anlattı. 2008 ve 2009 yıllarında da devamlı giderdim kendisine zaten.üstelik bir çok arkadaşımıda ona götürdüm hepsi memnun kalıp devamlı gitmeye başladılar.
uzun zaman sonra çaresiz hissettiğim için gitme kararı almıştım. öncelikle neler yaşadığıma dair herşeyi anlattı,sebeplerin neler olduğuna kadar. sonra geleceğe dair söylediği şeylerin 3 tanesini yaşadım. hiç beklemediğin bir taraftan bir telefon alacaksın dedi ve bu telefon geldi bana hala şoktayım. bende o şekilde buraya yazmaya karar verdim.daha beklediğim şeyler de var zaten ve biliyorumki olacak :)
kendisine ulaştım bir teşekkür etmek adına ve mantı dükkanından ayrıldığını çğrendim artık evinde bakıyormuş. feneryolunda. bilgi almak yada kendisine ulaşmak isterseniz size yardımcı olurum.

geçen hafta başında gittiniz ve gelecek için söylediklerinden 3'ü hemen çıktı yani, öyle mi?
ben de baktırmıştım elif'e ama hiç memnun kalmadım. söyledikleri de çıkmadı çıkmasını da istemem zaten :)

Levent'in söyledikleri tuttu demişsin yani ne kadar zaman sonra tuttu verdiği tarih 6 ay sonrası falan mıydı?Merak ediyorum levent ne kadar uzak geleceğe bakabiliyor.güçlü bir duru görüsü var...ben de yok canım hayatta olmaz diyorum bir şeye olacak mı bilmiyorum da. bekliyorum bakalım...:/

Selam kizlar,

Levent in telefonunu rica etsem bana gonderecek biri var mi :KK19:

Merhaba hepinize..Ben de Emine Akkayaya baktırdım.Dediğiniz gibi efsane mi bilemiyorum..Yalnız iyi olduğu gerçek.Şu ana dek baktırdığım falı çıkan 2. kişi.Özellikle işim konusunda aynı söylediği gibi birebir oldu.Dediği tarihte dediği şekilde bir işe girdim.Hiç şaşmadı.Evet detaylı bakmıyor.Kısa ve genel şeyler söylüyor.Soru sormanız lazım.Ben panik oldum soramadım hadi ablacım:)bitti o zaman fal dedi:)Hayatımda bu kadar pis bir yer görmedim.Kokudan zor durdum.Daha sonra ablamı götürdüm.Ona da beni söylemiş.Bir kardeşin var büyük bir aşk yaşayıp evlenecek demiş.Fal bitince çıktılar içerden.Beni gördü..Merhaba demek evlenecek olan sensin dedi:).Tanımadı beni hatırlamadı.Uzun süredir fal baktırmıyorum ama çok istersem sadece Emine Akkayaya ve Nil hanıma baktırırım.Nil hanımın bana söylediği bir şey vardı olanaksız gibiydi olmak üzere.Hiç inanmamıştım.Doğrusunu söylemek gerekirse.O da anlamıştı:).Diğer gittiğim her kim varsa hepsi fasa fiso..Ne Angels Burcu ne çok beğendiğim Olgu..Hiç birinin söylediği çıkmadı.[/QU

slm emine akkaya ya nasıl ulaşabilirim şimdiden teşekkürler.

selam emina akkaya nasil ulasabilirim internwte yazdim sitesinden para odememiz gerekiyor ama sadece bu bilgi var telfn numaraai falan yazmiyor sitesinde randevu almak icindemi para oduyoruz anlamadim help me..

geçen hafta başında gittiniz ve gelecek için söylediklerinden 3'ü hemen çıktı yani, öyle mi?
ben de baktırmıştım elif'e ama hiç memnun kalmadım. söyledikleri de çıkmadı çıkmasını da istemem zaten :)

Evet cidden çıktı. ki dediğim gibi ben daha önce de defalarca gitmiştim yine aynı sonuçları gördüm.sadece ben değil akrabalarım arkadaşlarım da öyle. herkes bieşyler yapıyor ama bir de hakkıyla yapmak diye bişey var. bu konuda rahatım ben. kötü şeyler görürse de söylüyor ve tabi bunların çıkmaması temennimiz.nişanlımla ayrılınca bunalıma girince gitmek istedim tekrardan. olan şeyleri de paylaşabilirim. nişanlının ailesinden biri seni arayacak dedi ve geçen günlerde,anne yada babasını düşündüm ama nişanlımın kuzeni beni aradı. hakan diye biriyle görüşmen olacak dedi,evet bu da oldu ama o zaman hakan diye birini tanımadığım için önemsememiştim.hafta sonuna bi olay olacak bunun haberini alacaksın dedi halamla kardeşim kavga ettiler telde bunu öğrendim olay büyüktü yani. bunlar yakın vadede olanlar. bu bir ay içinde olmasını beklediğim şeyler de var ve güzel şeyler Allah izin verir de olur inşallah :/

Evet cidden çıktı. ki dediğim gibi ben daha önce de defalarca gitmiştim yine aynı sonuçları gördüm.sadece ben değil akrabalarım arkadaşlarım da öyle. herkes bieşyler yapıyor ama bir de hakkıyla yapmak diye bişey var. bu konuda rahatım ben. kötü şeyler görürse de söylüyor ve tabi bunların çıkmaması temennimiz.nişanlımla ayrılınca bunalıma girince gitmek istedim tekrardan. olan şeyleri de paylaşabilirim. nişanlının ailesinden biri seni arayacak dedi ve geçen günlerde,anne yada babasını düşündüm ama nişanlımın kuzeni beni aradı. hakan diye biriyle görüşmen olacak dedi,evet bu da oldu ama o zaman hakan diye birini tanımadığım için önemsememiştim.hafta sonuna bi olay olacak bunun haberini alacaksın dedi halamla kardeşim kavga ettiler telde bunu öğrendim olay büyüktü yani. bunlar yakın vadede olanlar. bu bir ay içinde olmasını beklediğim şeyler de var ve güzel şeyler Allah izin verir de olur inşallah :/

bende teledon numarasini rice edebilirmiyim canm

Kişiye göre değişiyo demek ki, elektrik meselesi işte :)
ben de 2 kez gittim kendisine ne ilk gittiğim ne de son gittiğim çıktı. Bu isimde birini tanıyo musun, şunu tanıyo musun dedi durdu. Saydığı isimleri de tanımıyodum, çıkmadı da zaten.
Arkadaşımla beraber gitmiştik, sevgilinden ayrılacaksın yurtdışına gideceksin demişti, arkadaşım sevgilisiyle evlendi çocuğu da oldu :) Ben de sevgilimle evlenecektim ona göre ama ayrıldık :)
İnşallah size dediği güzel şeyler çıkar. :)

şaşırdım şimdi :) ya bide şey duymuştum,elektrik meselesi dedin ya,ısınamadığı insanlara üstünkörü bakıyomuş. acaba öyle bişey mi oldu,ne dediyse tersi çıkmış sende :) beklediğim şeyler olduğu zaman tekrar burda paylaşmayı düşünüyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin her zaman..

selam kızlar taksimdeki demet nasıl sizce bende ona gitmeyi düşünüyorum

şaşırdım şimdi :) ya bide şey duymuştum,elektrik meselesi dedin ya,ısınamadığı insanlara üstünkörü bakıyomuş. acaba öyle bişey mi oldu,ne dediyse tersi çıkmış sende :) beklediğim şeyler olduğu zaman tekrar burda paylaşmayı düşünüyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin her zaman..

yoo, uzun da bakmıştı bana, böyle aşkım-balım falan diyerek konuştu. Falın başında inanılmaz olumsuz konuşmuştu sonlara doğru olumlu bi tablo çizmeye başladı. Hadi kendimi geçtim annem ve ablam da baktırmıştı ona, onlara da dediği hiçbir şey çıkmadı. Sana iyi anında baktı herhalde :) Amin, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Mesaj hakkim olmadigi icin yazamadim. İnternete Nazli Erarslan yazin, kendi sitesi cikiyor zaten. Yine de ulasamazsaniz mailinizi mesaj atin bana, numarasini gonderirim.

kizlar güneslide seda diye birisi varmis
Sorulari kagida yazdirip kagidi yırtıp sana cevaplar veriyormus çok iyi olduğunu söylediler ama ben yinede önce sizlere danişmak istedim gidip deneyen arkadaşlar varmi memnun kaldinizmı??

kızlar dün fal baktırdm çok kötü şeyler söyledi ve istemeden de olsa çok etilendim ne dersiniz ya :KK43::KK43: çok da bi şey bilemedi yani ne geçmiş ne gelecek tutuk tutuk konştu hep

Levent'in söyledikleri tuttu demişsin yani ne kadar zaman sonra tuttu verdiği tarih 6 ay sonrası falan mıydı?Merak ediyorum levent ne kadar uzak geleceğe bakabiliyor.güçlü bir duru görüsü var...ben de yok canım hayatta olmaz diyorum bir şeye olacak mı bilmiyorum da. bekliyorum bakalım...:/

Merhabalar,
Levent'e ilk baktırdğmda bana sevdiğim kişi ile ilgili max bir hafta içinde sana gelecek,hatta bir haftayı bulmayacak dedi.biz ayrılmıştık ve sevdiğim kişinin değil gelmesi,araması bile mucizeydi....fal baktırdğmda gün cts idi,sevdiğim kişi ise salı günü çat diye geldi...şok oldum tabii ...bu son görüşmemde de o kişinin beni arayacağı tarihi bildi,gelecekle ilg. Söylediği tarihleri bekleyip göreceğiz...mesela 2014le ilg tarihler verdi,kısa vadede bilince,inş.uzu. vadeyi de bilir diyorum

leventin telfn numarasini bende rica edebilirmyim kizlar :)

Arkadaşlar Levent in telefonu yok maalesef bende,şaşkınbakkalda symbol Cafe'de tarot bakıyor,20 lira.ticket da geçiyor,ortam da iyi..

X