zafer'e baktırdığında da hayatımın falcısını buldum demiştin ama ben gittim. adam ilk aksam kahve falına baktı , bir iki şey söyledi moralmen çökük olduğum için yarına tarot bakalım diye anlaştık.
O akşam bana zafer bu işlerden cok uzak kaldım. çevrene beni anlatırsan sana ücretsiz fal bakarım demişti.
sen hele güzel bak , ücretsize gerek yok ben tanıdıklarıma tavsiye ederim dedim.
Zeynep kefil olmam diyorsun ama bu kefil olduğun sanırsam 4.falcı
zafer
canan
meltem
bir kişi daha var hatırlayamıyorum.
Zor süreçler geçirdiğini biliyorum. Bende geçirdim , bitti çok şükür. Reklam yaptığını iddia etmiyorum.
Sen kandırılıyorsun falcılar tarafından.
Bak zafer konusunda bi iki hafta sonra çıkıp fos olduğunu söylemiştin , canan konusunu açmadın bir daha.
6 ayda bir hayatının falcısını mı buluyorsun.
Bu sitede geçmişim sadece falcılar yüzünden değil , daimi üyeyim.
Ben en çok kimleri zikrettim.
Elanit (artık kimse baktıramıyor)
Elmira ki onuda bu kadar fanatik zikretmedim. Hatta geçenlerde eğer bilmeden kırdıysam diye daragaya nick arkadaştan özür diledim.
Hatta deepsimply bana bir şey demişti zamanında ilkten kızmıştım ama haklıydı belkide , farkında değilsin ama seni reklam için kullanıyor. Ki buradan ondanda özür dilerim.
Reklam asla bilinçli yapmadım , bana dedikleri hep çıktı detaylar detaylar , asıl olay mı :) çıkması imkansız artık. HAyatımı tamamen değiştirdim.
Düzenli olarak 1 yıl baktırdım ama burda kimseye bilemedi dediğinde nasıl bilemez, emin misiniz , karalıyorsunuz diye çemkirmedim.
Burak birde ki onun fiyatı makul hala ara ara baktırırım , bilemedikleri içinde nasıl bilemez, kötülüyorsunuz diye çemkirmem.
Burda ki insanlar gerçekten zor durumda , o kadın eminim bakım ve enerji için birilerine yönlendiriyor. İnsanların ümitlerini böyle birşeye bağlamasını istemem.
Beyala üzgünüm sende samimi gelmiyorsun bana.
Bi falcının lafıyla hırsız sucunu kabul edecekte yargıya gideceksiniz.
Ayrıca kadının falını bende dinledim , çok daha iyisini ben bakarım , o kadar iddialıyım yani.
Bu konu epeydir samimiyetini yitirmiş , paylaşımlarımı minumuma indirmiştim.
Özetle toparlamak gerekirse , falcılar bizim gibi sıradan insanlar kendinizi kullandırtmayın.
İnsanların umutları ilede oynamayın lütfen.
Konudan ayrılırken kırdığım , üzdüğüm kim varsa özür dilerim.
Hayatımın salak bi döneminde fala sardım , o salak dönemi kısa sürede atlatacakken uzadıkca uzadı.
Çok şükür herşey geride kaldı , yeni bir hayata başladım.
Umarım gönlünüzden geçen herşey gerçek olur..
Hoşçakalın ..