İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu yazdıklarınızı bana da söylese bende herşeyi bildi diye düşünürüm.Yarın için randevu almıştım iptal ettireyim bari.Beylikdüzünde bi sibel hanım vardı bi ara onu arayayım :-(
Ben gercekten bu yazılanlara inanamadım ertem Hanım'a bende baktırdım evet bana aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi B'ni hatırlarsanız evime hırız girmişti ondan sonra falcı falcı dolaşıp bir dünya dolanırıldım ben meltemi hanımı ne gördüm nede tanırım sadece telefonla görüştüm bir kişi ben şimdi nasıl yalan söyleyeyim ki bana kadının tüm dedikleri çıktı tarihi tarihine bana hırsızı tarif etti yakınım oldugunu söyledi evine git yatak odasının çekmesinde kolyen göreceksin dedi ve gercekten çıktı daha sonra polise şüphelendiğim kişiyi söyledim kadını evime çağırdım polislerde geldi herşeyi bir bir anlattı olay şu an mahkemede bunları yazmak icin cok düşündüm çünki reklam denecek ben ne meltemhanımı tanırım nede bir ke olsun gördüm am ben onun sayesinde bu kabustan kurtuldum ne düşünmek isterseniz saygı duyarım hepiniz diyorsunuz 75tl az parmı ben dahil burda cogunuz her gün kafe fıçıların gidiyorsunuz onlara verdikleriiz oraya yazık olmuyormuş peki hangi dedikleri çıktı ben yine kendimden mesulüm o güzel insnı ve beni bu dertten kurtardığı icin ona ömrüm boyunca duacıyım aslınd onu bür kac kez aradım bu gece ama cevap vermedi daha sonra mesaj çekti bana cok üzgün oldugunu bunları hakketmedigini yazmış kesinlikle haketmiyorsun meltemkerimoglu sen beni öyle bir dertten kurtardınız allahım seni hep korusun telefondada bunları söylemek istemiştim sana ben kendi etrafımdan belli 15kişi aradi görümcemler istanbulda üniversitede doçent bütün arkadaşları gitti herkes memnun siz memnun değilsiniz zaten kadının baktığı kesinlikle fal değil bunu anlıymamışsınız yazıkki şimdi bir kac kişi yazar meltem hanımın reklamı diye inanın tüm kalbimde dogruları söyledim

Beyala ;
anlamadığınız , ya da anlamak istemediğiniz şu ; bir falcıyı herkes beğenecek diye bir şey yok !
Sen nasıl beğendiğini söylemek özgürlüğüne sahipsen , baktırıp beğenmeyenlerde söyleme özgürlüğüne sahip!
Kimse kimseye reklam yapıyor demedi , sana çıkmışsa ne ala , diğer arkadaşlarda cuvallamış olabilir.

Ben baktırmadım , düşünmüyorumda kadının kendini tanıtışı hoşuma gitmedi.
Esmalar veya evliyalar falda yardımcı olmaz , nelerin yardımcı olduğunu biliyoruz.

Ne mutlu sana artık falcı aramana gerek kalmamış , iş yargıya intikal etmiş.
Geçmiş olsun ..

Merhaba canım ben meltemle tesadüf eseri tanıştım onunla telefonda bile konuşman yeterli olacağına inanıyorum bikeredemi meltem cok bakımlı hoş bir kadın 27 yaşında. İlk olarak Osana bakıyor daha sonra sen ona istediğin kadar soru soruyorsun oda sorusunu soruyor artık kime bilmem daha sonra cevaplıyor ama kesinlikle yüzyüze baktır kararını öyle ver yani farklı bir kadın gördüğünde anlıyacaksın

Arkadaşım bana özelden mesaj yazmışsın benim mesaj hakkım yok. İstersen sosyal paylaşım sitesi ( f ) kullanıyorsan görkem şimşek benim profilim beni ekle oradan detaylı konuşalım. Sevgiler. Yada yine özelden sen kendi profilini yaz ben ekleyeyim seni farketmez. Kendine iyi bak...

Beyala ;
anlamadığınız , ya da anlamak istemediğiniz şu ; bir falcıyı herkes beğenecek diye bir şey yok !
Sen nasıl beğendiğini söylemek özgürlüğüne sahipsen , baktırıp beğenmeyenlerde söyleme özgürlüğüne sahip!
Kimse kimseye reklam yapıyor demedi , sana çıkmışsa ne ala , diğer arkadaşlarda cuvallamış olabilir.

Ben baktırmadım , düşünmüyorumda kadının kendini tanıtışı hoşuma gitmedi.
Esmalar veya evliyalar falda yardımcı olmaz , nelerin yardımcı olduğunu biliyoruz.

Ne mutlu sana artık falcı aramana gerek kalmamış , iş yargıya intikal etmiş.
Geçmiş olsun ..

İş yargıya intikal etmiş öylemi gercekten yazık. Olmuş burda her gün okuyoruz çıkmayan fal haberleri yalan yanlış sözler kimi yargıya verdiler yazık ki bu ülkede doğru söyleyen dürüst olan herkes zaten yargıya gidiyor sözüm size: değil kim yargıya verdiyse daha önceden yalan döyliyenlerden başlasınlar ama eminim hatta yemin edebilirim bu işin altında başka bir iş cok yazık iyi bir falcı demiyorum cok ii bir insanın adı kirletiliyor cok yazık

Forumdaki daha önceki sayfalarıda takip etti iseniz,görmüşsünüzdür.
Bir falcı öneriliyorsa,illaki biZlerin sorması beklenmeden kimmiş,neredeymiş ,neden iyiymiş şeklinde,
Bu açıklamalar yapılarak öneriliyor. Yalnızca süper deyip önerildiği zamanlarda,
Bizler bu konuya malesefki olumsuz bakıyoruz.
Hele ki öneren forumda yeni üye ise.
(Ben daha önce sizin forumdaki diğer öneri ve yorumlarınızı hatırlayamadım,hiç yoktu sanırım)

Arkadaşım evet haklısın ama ben forumu daha yeni yeni takip ediyorum ve bu konuyuda gerçekten etkilendiğim için önerdim. Yanlış bişey olduysa kusura bakmayın.Ben daha önce bu fal işini yanlış yapan kişilerden biraz zarar gördüm. Aynı şey başkalarına da olmasın diye memnun kaldığım birşeyi belirtme ihtiyacı hissettim. Buradaki tüm arkadaşlara iyi şanslar dilerim...

İş yargıya intikal etmiş öylemi gercekten yazık. Olmuş burda her gün okuyoruz çıkmayan fal haberleri yalan yanlış sözler kimi yargıya verdiler yazık ki bu ülkede doğru söyleyen dürüst olan herkes zaten yargıya gidiyor sözüm size: değil kim yargıya verdiyse daha önceden yalan döyliyenlerden başlasınlar ama eminim hatta yemin edebilirim bu işin altında başka bir iş cok yazık iyi bir falcı demiyorum cok ii bir insanın adı kirletiliyor cok yazık

Meltem hanıma kötü dendi diye yazılanları sağlıklı olarak okuyamadın heralde sinirden..depresifin demek istediği senin hırsızlık durumunun yargıya intikal ettiği..yani diyoki ne güzel sen falcını bulmuşsun derdinde çözülmüş hırsız bulunmuş yargıya gidilmiş..meltem hanımla ilgili yargı durumundan kimse söz etmemiş he olur ya birgün öyle birşey olursa zaten avukatları fazlasıyla mevcut burda...anlamadığım tek nokta herkes överken kimse niye övüyorsun demedi ama gerçekleri söyleyince yalancı durumuna düşüldü..şunu bilin bende gittim bende baktırdım..bende çıkmasını isterim..kimse meltem hanımın ne şahsına ne de onu övenlere birşey demedi reklam lafı kimsenin ağzından dahi çıkmadı nedir bu tepki bu zamana kadar övülen 10000 lerce kişi oldu 10000 kişi gitti baktırdı olumlu veya olumsuz yorumlar yazıldı..konu meltem hanım oluncabu tepki ne diye?

Evet canım taksimde :) ya bana zaten hiç bişi söylemedi direk haziranın 3 haftası hayatının askıyla tanısıcaksın dedi iş hayatında süpersin dedi ben dedim ki bn çalışmıorum baslıcaksın dedi sonra ben dedim ki benim hayatımda birisi var bitmiş o o yuzden görmedim dedi soru sordum sen ayrılıcaksın dedi sonra asık olup falan ama sacmaladı yanı
Çok tuhaf her falcı herkese iyi gelmiyor...Ben de onun anı nasıl bildiğine şaşırmıştım geleceği de diğerleriyle paralel söylemişti...

Ben burada Meltem Hanımın tanıdıkları yakınları olduğunu düşünmeye başladım 3 kişiye aynı falı bakan her önüne gelene aynı falı bakıyordur.Ya 3 kişi birbirini tanımayan 3 farklı kişi nasıl olurda aynı karaktere sahip olur onu da geçtim aynı hastalığa?Aynı şansa ya da şansızlığa...Göz yapıları 3'ünün de mi belirgin olur yahu? Ben hatuna inanmadım.İnanan inansın yalancılık dolandırıcılık yapıyorsa bin beter olsun Allah'ından bulsun ne diyeyim insanların umutlarını hiç ediyor böyle tipler...

Ben gercekten bu yazılanlara inanamadım ertem Hanım'a bende baktırdım evet bana aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi B'ni hatırlarsanız evime hırız girmişti ondan sonra falcı falcı dolaşıp bir dünya dolanırıldım ben meltemi hanımı ne gördüm nede tanırım sadece telefonla görüştüm bir kişi ben şimdi nasıl yalan söyleyeyim ki bana kadının tüm dedikleri çıktı tarihi tarihine bana hırsızı tarif etti yakınım oldugunu söyledi evine git yatak odasının çekmesinde kolyen göreceksin dedi ve gercekten çıktı daha sonra polise şüphelendiğim kişiyi söyledim kadını evime çağırdım polislerde geldi herşeyi bir bir anlattı olay şu an mahkemede bunları yazmak icin cok düşündüm çünki reklam denecek ben ne meltemhanımı tanırım nede bir ke olsun gördüm am ben onun sayesinde bu kabustan kurtuldum ne düşünmek isterseniz saygı duyarım hepiniz diyorsunuz 75tl az parmı ben dahil burda cogunuz her gün kafe fıçıların gidiyorsunuz onlara verdikleriiz oraya yazık olmuyormuş peki hangi dedikleri çıktı ben yine kendimden mesulüm o güzel insnı ve beni bu dertten kurtardığı icin ona ömrüm boyunca duacıyım aslınd onu bür kac kez aradım bu gece ama cevap vermedi daha sonra mesaj çekti bana cok üzgün oldugunu bunları hakketmedigini yazmış kesinlikle haketmiyorsun meltemkerimoglu sen beni öyle bir dertten kurtardınız allahım seni hep korusun telefondada bunları söylemek istemiştim sana ben kendi etrafımdan belli 15kişi aradi görümcemler istanbulda üniversitede doçent bütün arkadaşları gitti herkes memnun siz memnun değilsiniz zaten kadının baktığı kesinlikle fal değil bunu anlıymamışsınız yazıkki şimdi bir kac kişi yazar meltem hanımın reklamı diye inanın tüm kalbimde dogruları söyledim

beyala canım kusura bakma lütfen ama en son keremcan vakasındada bu şekilde keremcanı savunmuştun.. herşeyini bildiğini şok olduğunu, çok kibar ve dürüst biri olduğunu, falından çok memnun kaldığını devamlı savunmuştun hatırlatırım. Sonra ne oldu??????

merhaba kızlar

bır kaç gün önce falcı sormustum beşiktaş da bıldıgını ıyı bır falcı var mı diye hfatsonu pazar a gıdecegızde arkadaslarla gıtmısken bı kahve ıcelım dıyoruz :) önerebılecegınız bırılerı var mı ?

Ben burada Meltem Hanımın tanıdıkları yakınları olduğunu düşünmeye başladım 3 kişiye aynı falı bakan her önüne gelene aynı falı bakıyordur.Ya 3 kişi birbirini tanımayan 3 farklı kişi nasıl olurda aynı karaktere sahip olur onu da geçtim aynı hastalığa?Aynı şansa ya da şansızlığa...Göz yapıları 3'ünün de mi belirgin olur yahu? Ben hatuna inanmadım.İnanan inansın yalancılık dolandırıcılık yapıyorsa bin beter olsun Allah'ından bulsun ne diyeyim insanların umutlarını hiç ediyor böyle tipler...

Bence falcının iyisi ,biZlerin karakterini değil de,
Yaşadığımı o anki ve geçmişteki hal ve durumu ortaya
Net dökebilendir.bu ikisini biliyorsa gelecek için öngörüleri olması mümkün olabiliyor.
Çünkü,bizlerin karakterini ve içinde bulunduğumuz şartları bilebilirken,
Örneğin karşı tarafında karakterini,hislerini ve içinde bulunduğu şartları bilebildiğinden
Doğru öngörülü olması mümkün olabiliyor.
İnsanoğlu birbirine benzer aslında,zaman zaman olayların durumuna göre,
Çeşitli karakterlere büründüğümüz olmuştur.
Bu sebeple ,hemen hemen her karakter analiZi bizlerin hepimize uyar.
Ankaşılan o ki,bu kişi de böyle yapmış.herkese uyabilecek karakteri kişiye okuyup,sorular ile yol çizmiş.
Sorulara verilecek cevapta evet yada hayır ile %50-50 dir zaten.
İyi falcı zaten aslında öyle blr anlatıyor ki,soru soracak birşey bulamıyorsun.
Gerçi onlarında çoğu akıl -hayal okuyarak yol çiziyor ya neyse...
Ne yapacağıZ bunlarla bilmem.

bende Meltem hanıma dün akşam telefonda bakım yaptıran birsi olarak gerçekten çok çok iyi olduğunu söyleyebilirim. içinde bulunduğum durumu daha ben sorularımı sormadan bana anlattı ki bunları belki yaşamımda yanımda bulunan kişiler bile bu kadar iyi bilemezdi. kafamdaki bütün sıkışıp kalmış sıkıntıların sebeplerini ve cevaplarını buldum kendisinde. ki baktırmak istememim asıl sebebi uğradığım haksızlıktı. kendisi bunu ben bişey söylemden bildi ve tek tek anlattı. gerçekten inanamadım. hala da etkisindeyim. beni ve sorduğum kişileri tanımlamasını söylemiyorum bile. ben çok memnun kaldım. söyleyecek bişey bulamadım bir ara. kesinlikle kendisini tavsiye ederim. bana gerçekten çok iyi geldi. bu yorumu yapmak istedim çünkü bir daha baktırmak istesem tercihim yine kendisinden yana olacak eminim.

Meltem hanıma kötü dendi diye yazılanları sağlıklı olarak okuyamadın heralde sinirden..depresifin demek istediği senin hırsızlık durumunun yargıya intikal ettiği..yani diyoki ne güzel sen falcını bulmuşsun derdinde çözülmüş hırsız bulunmuş yargıya gidilmiş..meltem hanımla ilgili yargı durumundan kimse söz etmemiş he olur ya birgün öyle birşey olursa zaten avukatları fazlasıyla mevcut burda...anlamadığım tek nokta herkes överken kimse niye övüyorsun demedi ama gerçekleri söyleyince yalancı durumuna düşüldü..şunu bilin bende gittim bende baktırdım..bende çıkmasını isterim..kimse meltem hanımın ne şahsına ne de onu övenlere birşey demedi reklam lafı kimsenin ağzından dahi çıkmadı nedir bu tepki bu zamana kadar övülen 10000 lerce kişi oldu 10000 kişi gitti baktırdı olumlu veya olumsuz yorumlar yazıldı..konu meltem hanım oluncabu tepki ne diye?

Dot-seza canım sen öyle iyi birşey yaptın ki,
İnsanlar boşuna para verecekti bunu önledin.
Boşver sen fikrini söykedin,başına gelenleri söyledin,
Sorumluluğunu yerine getirdin.
Şahsen ben bu davranışını takdir ile karşılıyorum.
Sevgiler..

Dot-seza canım sen öyle iyi birşey yaptın ki,
İnsanlar boşuna para verecekti bunu önledin.
Boşver sen fikrini söykedin,başına gelenleri söyledin,
Sorumluluğunu yerine getirdin.
Şahsen ben bu davranışını takdir ile karşılıyorum.
Sevgiler..

Ben bana nasıl davranılmasını istiyorsam ona göre davrandım..ben olsam bunları bilmek isterdim..tabiki herkesin kararı kendisine..olumlu olduğu kadar olumsuz..olumsuz olduğu kadar olumlu..her türlü fikir var burada..ZEYNEPSOLPAN arkadaşımızda çok memnun kalmış..ne mutlu ona..bende herkes gibi fikrimi söylemek istedim...teşekkür ederim anlayışlı olan ve olmayan herkese en azından ciddiye aldıkları için..

[SUP][/SUP]
Ben bana nasıl davranılmasını istiyorsam ona göre davrandım..ben olsam bunları bilmek isterdim..tabiki herkesin kararı kendisine..olumlu olduğu kadar olumsuz..olumsuz olduğu kadar olumlu..her türlü fikir var burada..ZEYNEPSOLPAN arkadaşımızda çok memnun kalmış..ne mutlu ona..bende herkes gibi fikrimi söylemek istedim...teşekkür ederim anlayışlı olan ve olmayan herkese en azından ciddiye aldıkları için..

Eminim Meltem hanım dünden sonra artık aynı falı bakmıyordur, formatta oldukça değişiklik yapmıştır..

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]

Eminim Meltem hanım dünden sonra artık aynı falı bakmıyordur, formatta oldukça değişiklik yapmıştır..

Evet bu saatten sonra baktıranlar kesinlikle benim ve benim gibi ninanın sanemin ve tubili nin duyduklarını duymaz..
Format değişti..bundan sonraki fallar farklı olucaktır o kadar eleştiriden sonra..sen biliyorsun zaten canım direk meltem hanımla konuşup söylenmiş eleştiriler bunlar kadında farkında artık olayın..hatta yaveri mehmet bey bile

ben bir sure twitterda takip ettim kendisini ama hicbir yazdigi burc yorumu tutarli degildi, hep kendini ovuyor falan.. artik takip bile etmiyorum. twitter hesabiniz varsa bir sure takip edin once derim ben.

Aksine yaptığı aylık yorumları ben çok tutarlı bulduğumdan baktırdım.Canım tavsiyem yükselenini de oku

Keşke fala hiç ihtiyaç kalmasa...Selma Toprak hakkında kim ne düşünüyor?Baktıran memnun olanlar kimler?Çıkıyor mu dedikleri?Pişman olan var mı?Baktıracağım da telefonu kapalı şuan...

Merhaba arkadaslar. Foruma en son ne zaman girmistim hatirlamiyorum bile. Neredeyse 1 sene olacak sanirim. Bugun aklima geldi bir bakayim dedim ne var ne yok diye :) Yazilanlar pek degismemis. Acikcasi kimseye bir sey tavsiye etmek icimden cok gecmiyor. Birinin begendigini digerleri begenmek zorunda degil vs vs. Ama yazilanlari okuyunca sacma sapan insanlara verdiginiz paralara aciyorum.
Benim buyuk bir ihtimalle İstanbul'da gezmedigim falci kalmamistir. En ucuzundan pahalisina kadar gittim bir yerlere. Bu kadar zamandan sonra 2-3 ayda bir gittigim kalan tek falci Nazli Eraslan. Eger illa fal fal diye oluyorsaniz bari gidip sarlatan olmayana verin paranizi. En azindan sizi adam yerine koysun. Ben Nazli'ya ilk gittigimde oflayarak cikmistim yanindan. Ne sacmaydi diye. 2 sayfa bisey yazmistim soylediklerinden. Pek ciddiye almamistim. Simdi o 2 sayfanin hepsine bir tik attim nerdeyse :) Daha sonraki gidislerimde 5-6 sayfayla cikar oldum. Yine tiklerle dolu. Nazli'nin zaten musterisi bellidir. Kimseyi pohpohlamaz. İlk gittigimde arkadasimla gitmistim. Bana soyledikleri cikti, daha sonra 2 kere gittim onlarda cikti. Arkadasima bir dedigi bile cikmamisti. Bende sasiriyordum. Aradan 8 ay gecti, arkadasim dedigi her seyi tek tek yasadi. Bana aninda cikardi, ona boyle oldu. Uzun lafin kisasi, ben Nazli'dan sasmiyorum artik. En azindan sarlatan degil. 2 dakikada sizi savusturmuyor. Fali 1 bucuk saatten az degil. Fiyati biraz pahali, 150 lira ama evinde 2 uyduruk laf icin 70-80 lira alanlardan sonra Nazli'nin fiyatina takilmiyorum. Zaten gidince goruyorsunuz, Nazli vergi veriyor. Bunca zamandan sonra benim tek tavsiyem odur yani.

X