herkese selamlar uzun bir zamandır fal baktırmayacağıma söz vermiştim taa ki bir arkadaşım gelip zeyno bir adama gittim öyle bir fal baktı ki sorma diyene kadar
ne kadar iyi olabilir yahu hepsi aynı dedim ama kız öyle bir anlattı ki etkilendim. az önce adamla telde konuştum görüştük adam istediğin yere geliyor fiyatı 30lira kahve falı
başım başımdan üzücü olaylar geçti erkek arkadaşım başka birisinle evlendi falan kötü yani hiç birsey demedim yeminle erkek arkadaşımın evlenme tarihini söyledi 24.07.2011 dedi bu tarihte bu adam başka birisinle evlenmiş dedi nefesim kesildi. daha neler neler adını falan söyledi karısını tarih etti üzgünüm ama hamile dedi bilmiyorum hamile olup olmadığını ama arkadaşlara sorucam. karısını seviyor ayrılmayacaklar üzgünüm sen kendi hayatını çiz üzerinde negatif enerji var birilerine sadaka ver fakir fukara sevindir eğer durumun müsayitse küçük bir kurban kestir fakirlere dağıt kanıda anlına sür sıkıntıların gitsin dedi. su falı bilmem ne falı ne varsa bakıyor anacım neyse arkadaşlar ben gittim begendim bende yalan yok isteyen arkadaşlara numarasını yazayım zafer abi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx numara vermek yasak mıdır değilmidir bilmiyorum ama bana da dua edersiniz gerçi günah mıdır sevap mıdır bilmem yaa allah affetsin allah çaresiz bırakmasın ne diyelim
arayan bulur derler yaa sonunda bende buldum arkadaşlar gerçi bilgilerini buraya yazamıyorum ama çok iyi bir kadına gittim kadın falcı değil bakım yapıyor konuşuyor resmen..eğer sevgiliniz sizin hakkında ne düşünüyor neler yapıyor vb gibi düşünceleriniz varsa kesinlikle gidin derim bana öyle bir anlattı ki bir an onu tanıyor mu acaba diye düşündüm inanın abartmıyorum yeminle söylüyorum
fiyatı yüz lira evet çok para ama değer gördüğünüz zaman saşıracaksınız yirmi yedi yaşlarında sarışın bir bayan ama çok güçlü bir maneviyatın var isteyen arkadaşlara bilgisini verebilirim
z_ucar34@hotmail.com
yıllardan beri taksimde ne kadar falcı varsa hepsine gittim aralarında iyi olanlar vardı tabi de ben meltem hanım kadar iyi bakan birini görmedim gelecek konusunda bilemem tabiki allah bilir
çıkar çıkmaz ona birşey diyemem ama eğer sevgiliniz varsa ve onu özlediyseniz ve haber alamıyorsanız şuan nasıl kiminle ne yapıyor diye merak ediyorsanız daha iyisine rastlamadım bana öyle bir anlattı ki bir an acaba onu tanıyormu diye düşündüm arkadaşlar dediğim gibi gelecekle ilgili kefil olamam bana 2014 dedi ama anı merak ediyorsanız tavsiye ederim herkese
zafer'e baktırdığında da hayatımın falcısını buldum demiştin ama ben gittim. adam ilk aksam kahve falına baktı , bir iki şey söyledi moralmen çökük olduğum için yarına tarot bakalım diye anlaştık.
O akşam bana zafer bu işlerden cok uzak kaldım. çevrene beni anlatırsan sana ücretsiz fal bakarım demişti.
sen hele güzel bak , ücretsize gerek yok ben tanıdıklarıma tavsiye ederim dedim.
Zeynep kefil olmam diyorsun ama bu kefil olduğun sanırsam 4.falcı
zafer
canan
meltem
bir kişi daha var hatırlayamıyorum.
Zor süreçler geçirdiğini biliyorum. Bende geçirdim , bitti çok şükür. Reklam yaptığını iddia etmiyorum.
Sen kandırılıyorsun falcılar tarafından.
Bak zafer konusunda bi iki hafta sonra çıkıp fos olduğunu söylemiştin , canan konusunu açmadın bir daha.
6 ayda bir hayatının falcısını mı buluyorsun.
Bu sitede geçmişim sadece falcılar yüzünden değil , daimi üyeyim.
Ben en çok kimleri zikrettim.
Elanit (artık kimse baktıramıyor)
Elmira ki onuda bu kadar fanatik zikretmedim. Hatta geçenlerde eğer bilmeden kırdıysam diye daragaya nick arkadaştan özür diledim.
Hatta deepsimply bana bir şey demişti zamanında ilkten kızmıştım ama haklıydı belkide , farkında değilsin ama seni reklam için kullanıyor. Ki buradan ondanda özür dilerim.
Reklam asla bilinçli yapmadım , bana dedikleri hep çıktı detaylar detaylar , asıl olay mı :) çıkması imkansız artık. HAyatımı tamamen değiştirdim.
Düzenli olarak 1 yıl baktırdım ama burda kimseye bilemedi dediğinde nasıl bilemez, emin misiniz , karalıyorsunuz diye çemkirmedim.
Burak birde ki onun fiyatı makul hala ara ara baktırırım , bilemedikleri içinde nasıl bilemez, kötülüyorsunuz diye çemkirmem.
Burda ki insanlar gerçekten zor durumda , o kadın eminim bakım ve enerji için birilerine yönlendiriyor. İnsanların ümitlerini böyle birşeye bağlamasını istemem.
Beyala üzgünüm sende samimi gelmiyorsun bana.
Bi falcının lafıyla hırsız sucunu kabul edecekte yargıya gideceksiniz.
Ayrıca kadının falını bende dinledim , çok daha iyisini ben bakarım , o kadar iddialıyım yani.
Bu konu epeydir samimiyetini yitirmiş , paylaşımlarımı minumuma indirmiştim.
Özetle toparlamak gerekirse , falcılar bizim gibi sıradan insanlar kendinizi kullandırtmayın.
İnsanların umutları ilede oynamayın lütfen.
Konudan ayrılırken kırdığım , üzdüğüm kim varsa özür dilerim.
Hayatımın salak bi döneminde fala sardım , o salak dönemi kısa sürede atlatacakken uzadıkca uzadı.
Çok şükür herşey geride kaldı , yeni bir hayata başladım.
Umarım gönlünüzden geçen herşey gerçek olur..
Hoşçakalın ..