İstanbul'da Fal - Falcılar

beyala canım kusura bakma lütfen ama en son keremcan vakasındada bu şekilde keremcanı savunmuştun.. herşeyini bildiğini şok olduğunu, çok kibar ve dürüst biri olduğunu, falından çok memnun kaldığını devamlı savunmuştun hatırlatırım. Sonra ne oldu??????

Ben keremcemi unutmuş falan değilim canım ben onu savunarak ne dedim iyi dürüst birin benziyor dedim 3gün sonra ne oldugu çıktı ortaya meltem Hanım'da sonucu yazdım size bir ayı gecti bunları yaşadıklarım hırsıın bulunduğu vs söz dahi etmedim reklam falan derler diye bK canım benim dedim falcı ararken sevgilim bana geri dönecekmi yok işlem yaptırayım derdim yoktu 35yaşındayım bende genc kız oldum bir kez falcıy gitmedim bu olay başım gelene kadar bnim karakterimde bir adam giderse gider cocuğumun babası olsa arkamı bile dönmem deli gibi şık olsamda ben kimsenin çözemediğini bir kerede meltem hanım çözdü ona ne yapsam hakkını ödeymem onu ne tanırım ne yakınım ama sırf ona teşekkür etmek icin şimle birlikte İstanbul gelicem dahaki detayları söylemiyorum eşimin iş durumunda bildikleri benimki kocam hayata bunlar inanmaz onun eşim hakkında bildikleri inanılmadıysa lfı gelmişken aklımdan geldi söyleyim burda cok herkesin deli hii şahane dediği kişilerde baktırdım 75de değil 100lira ban hırsız kocn hemde dostuyla almış dedi isim bile vermeme gerek yok

(yazı hoşuma gittiği için burda paylaşmak istedim)

Asla ruhundan hoşlanmadığınız birine tarot baktırmayın…
(Doğrusu ilk gençlik yıllarımda tarotla ilgili pek de hoş anılarım yoktu, daha doğrusu, kartlar bir şekilde bana hediye gelmişti ama zihnim o sıralar hep olumsuza odaklandığından tarotun negatif kartlarına fena halde takılmış, adeta olumsuz anlamda hipnotize olmuştum. açıkçası kartlardan korkuyordum. Dolayısıyla da bana bol miktarda kılıçlar çıkıyordu, doğru dürüst de bilmediğim için tek kelimeyle karalar bağlıyordum… hatta neredeyse tarotta söylenen şeyi emir kabul edip, ağır depresyonlara giriyordum. nihayet bir gün kartları denize atıp bir daha da uzun zaman el sürmedim. ne baktım, ne baktırdım…. beni bu fikrimden vazgeçiren Arzu Akgün oldu, Arzu olağanüstü yazı yazıyor ve aynı tatlılıkta da tarot bakıyor… Ona ara sıra baktırıyorum, en negatif kartı bile olumlu yorumlayabiliyor. Aslında Arzu’dan da önce tarot kartlarından eskisi kadar korkmamaya başlamıştım. Nedeni ne mi? Çünkü aslında her şey bir enerji meselesi,tarot da öyle. Sizin kendi karanlık düşünceleriniz ve korkularınız varsa onlar da kartlarda kendini gösteriyor, ama eğer enerjinizi düzeltip olumluya çevirirseniz onlar da kartlarda kendini gösteriyor. Bütün mesele kendi ruhunuzda, kendi enerjinizde olup bitenler… Ayrıca çok sevgili bir başka arkadaşım Tanya da der ki fal kötü çıkarsa öyle bırakma, enerjini düzelt yeniden bak, falı iyi çıktığıyla bırak. Tanya’nın da bu sözlerini aklımda hep tutuyorum. Kehanet denilen şey de bir enerji aslında… Güzel enerjiler koyduğunuzda her şey güzel gidiyor. Peki kehanete danışmak doğru mu diyeceksiniz? Bu kişiye kalmış bir şey, arada insanın danışmak istediği zamanlar oluyor ama hiçbir tarot ya da herhangi bir kehanet yöntemi gerçeği ve gelecekte olabileceği yüzde yüz bilemez, o en yakın olasılığı söyleyebilir, mutlak irade asla fal yoluyla söylenemez. Ayrıca bir tutam enerji bile değiştiğinde hayat değişir, iyi niyetin, duanın, olumlu enerjinin mutlaka bir şeyleri olumluya dönüştürmede katkısı vardır. Tersi de doğru elbette… Sonuç olarak fala inanmayın ama falsız da kalmayın ve Arzu Akgün’ün kaleminden şu şahane yazıyı okuyun…(Aycan Aşkım Saroğlu) Arzu Akgün Evet, her duyduğumda kumbaraya bir lira atsam çalışmama gerek kalmayacak sorulardan birisi de “Tarot bakmaya nasıl başladın?”Aslında çok basit. O kadar çok zamanımı falcılarda geçiriyordum ki bari kendim öğreneyim dedim. Peki neden Tarot? Çünkü herhangi bir fal bakma yöntemi değil, tarihle, mitoloji ile, astroloji ile, dört elementle ve en önemlisi psikoloji ile ilgili. Üstelik sizinle karşılıklı etkileşim halinde. Tarot öğrenmeye karar verip de ilk internete nedir ne değildir diye bakmaya başladığımda büyük bir şans eseri ilk denk geldiğim site kartların anlamını okumaya başlamadan önce her karta teker teker bakın ve hiçbir şey bilmeden size ne çağrıştırdığını not alın. Daha sonra anlamlarını okumaya başladığınızda hem aradaki farkı görmek anlamların aklınızda daha kalıcı olmasını sağlar hem de aslında önemli olan sizin kendi çağrışımlarınızla, hislerinizle yorumladıklarınızın daha önemlidir, diyordu.(Arzu Akgün)Ben de öyle yaptım, en yakınımdan birisine zorla kendime Tarot destesi hediye ettirdikten sonra –böyle bir gelenek var çünkü, destenin başkasının hediye etmesi ve kartlara fal bakarken seçtirmek dışında kimsenin dokunmaması gerekiyor- günlerimi gecelerimi elimde kartlar resimlerin anlamlarını çözmeye çalışmakla geçirdim. Ardından da yavaş yavaş bakmaya başladım.Tarot kısa bir süre sonra benim iç sesim gibi oldu. Sabahları uyanıp acaba ne yapmalıyım diye kartlarıma sorduğum gün çoktur. Tarot ile ilgili pek çok ayrıntıyı, kartların anlamlarını, tarihçesini vs çok kolay bulabilirsiniz. Ben biraz kendi ilişkimi anlatmak istiyorum. Bir kere neredeyse hiç uygulayamasam da moraliniz bozuk ve kötümser iken bakmamak, baktırmamak gerekiyor çünkü kartlara insanın psikolojisi çok yansıyor. Kehanetten çok korkularla karşılaşıyorsunuz, genelde de Tarot sorduğunuz soruya cevap vermekten çok nasihat etmekle yetiniyor. Evet, Tarot nasihat veriyor. Dinleyene. Korkuyor musun? Adım atamıyor musun? Sorunun kendisi aslında ne ve sen aslında neyi göz ardı ediyorsun bunları söylüyor. Haa bir de aynı soruyu üst üste sorunca kızıyor. (Kedisinden, köpeğinden çocukları gibi bahseden kadınlara döndüm değil mi?) Aynı soruyu üst üste sormayacaksınız çünkü bir süre sonra hem resmen kartları “eeehh” dediğini duyar gibi oluyorsunuz hem de enerjiyi bozduğunuzu hissediyorsunuz. Sormak, inanmak ve sakin olmak gerekiyor. O kadar sakin olsam fal ile ne işim var diyeceksiniz? Merak etmeyin Tanrı beni de ayarsız yaratmış ben de arka arkaya aynı soruyu beş kere soruyorum çok defa ama işe yaramıyor. Hani bir zamanlar Susam Sokağı’nda Kurabiye Canavarı vardı, sürekli kütüphaneye gidip burada kurabiye var mı diye soruyordu. Ona dönüyoruz. Kurabiye yok diyorsa o an yoktur. Tekrar sormayın. Ama akıllı olun. Tarot zekayı hemen fark eder. Şimdi yok ama bir gün olacak mı diye sorabilirsiniz mesela. Tabii kesinlikle olması benim hayrıma mı diye sormayı da ihmal etmeyin. Zira hayat size istediğinizi verip sonra istediğinize isteyeceğinize pişman etmekte de çok mahirdir. Peki herkes Tarot bakabilir mi? Bence bakabilir.Ama nasıl hiç yemek yapmayı sevmeyen ve hevesi olmayan biri ile yemek yapmayı seven ve annesi de güzel yemek yapan birisinin yemeği aynı olmayacaksa ve ne kadar olsa da yemek yapmayı seven kişinin yemeği ile de Big Chefs’in aşçısının yemeğini karşılaştıramayacaksak fal bakmak da böyledir. Herkes Tarot bakmayı öğrenebilir, bütün kartların temel anlamlarını öğrenip onlar etrafında bir hikaye geliştirebilirsiniz.Evet, en önemli şeylerden birisi de bu, hikaye kurmayı ve hikaye dinlemeyi seviyorsanız Tarot kartlarını alın elinize. Nasıl herhangi bir konuşmadan bir cümleyi aldığınızda bizi yanılgıya götürebilirse hiçbir kart da tek başına bir şey ifade etmez aslında. Onu bazen sezgilerinizle bazen diğer kartlarla kurduğunuz hikaye çerçevesinde yorumlayacaksınız. Ve hiç unutmayacaksınız, Tarot bütün kusursuz matematiğine rağmen esasını ve gücünü yorumdan alır. Asla ama asla ruhundan hoşlanmadığınız birine fal baktırmayın, gerek yok o kadar hayat yükü içinde bir de kötümser birinin enerjisi ile iç karartmaya, nazara gelmeye. Binde bir bile olsa değmesin üstünüze. Rüyanızı ile size sevene anlatın denilen bir dünyada herkese fal baktırılır mı hiç? Baktırılmaz. Baktırmamak lazım.

Ben keremcemi unutmuş falan değilim canım ben onu savunarak ne dedim iyi dürüst birin benziyor dedim 3gün sonra ne oldugu çıktı ortaya meltem Hanım'da sonucu yazdım size bir ayı gecti bunları yaşadıklarım hırsıın bulunduğu vs söz dahi etmedim reklam falan derler diye bK canım benim dedim falcı ararken sevgilim bana geri dönecekmi yok işlem yaptırayım derdim yoktu 35yaşındayım bende genc kız oldum bir kez falcıy gitmedim bu olay başım gelene kadar bnim karakterimde bir adam giderse gider cocuğumun babası olsa arkamı bile dönmem deli gibi şık olsamda ben kimsenin çözemediğini bir kerede meltem hanım çözdü ona ne yapsam hakkını ödeymem onu ne tanırım ne yakınım ama sırf ona teşekkür etmek icin şimle birlikte İstanbul gelicem dahaki detayları söylemiyorum eşimin iş durumunda bildikleri benimki kocam hayata bunlar inanmaz onun eşim hakkında bildikleri inanılmadıysa lfı gelmişken aklımdan geldi söyleyim burda cok herkesin deli hii şahane dediği kişilerde baktırdım 75de değil 100lira ban hırsız kocn hemde dostuyla almış dedi isim bile vermeme gerek yok

beyala merakımdan soruyorum hırsız kocan mıymış? yazdıklarında cümle düşüklüğü mü var benmi yanlış anladım?

beyala merakımdan soruyorum hırsız kocan mıymış? yazdıklarında cümle düşüklüğü mü var benmi yanlış anladım?

Merakını gideriyim canım alt komşum evet cümlelerim yanlış olabilir ama gayet net kocam olmadıgı sen kurduğun cümlelere dikkat et irde hatırlıyorsun ban vildan bir akını önermişti Özdin cok hemde cok araştırdım o bayinı bende merakımdan soruyorum sana sende gt araştır bakalım

herkese selamlar uzun bir zamandır fal baktırmayacağıma söz vermiştim taa ki bir arkadaşım gelip zeyno bir adama gittim öyle bir fal baktı ki sorma diyene kadar
ne kadar iyi olabilir yahu hepsi aynı dedim ama kız öyle bir anlattı ki etkilendim. az önce adamla telde konuştum görüştük adam istediğin yere geliyor fiyatı 30lira kahve falı
başım başımdan üzücü olaylar geçti erkek arkadaşım başka birisinle evlendi falan kötü yani hiç birsey demedim yeminle erkek arkadaşımın evlenme tarihini söyledi 24.07.2011 dedi bu tarihte bu adam başka birisinle evlenmiş dedi nefesim kesildi. daha neler neler adını falan söyledi karısını tarih etti üzgünüm ama hamile dedi bilmiyorum hamile olup olmadığını ama arkadaşlara sorucam. karısını seviyor ayrılmayacaklar üzgünüm sen kendi hayatını çiz üzerinde negatif enerji var birilerine sadaka ver fakir fukara sevindir eğer durumun müsayitse küçük bir kurban kestir fakirlere dağıt kanıda anlına sür sıkıntıların gitsin dedi. su falı bilmem ne falı ne varsa bakıyor anacım neyse arkadaşlar ben gittim begendim bende yalan yok isteyen arkadaşlara numarasını yazayım zafer abi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx numara vermek yasak mıdır değilmidir bilmiyorum ama bana da dua edersiniz gerçi günah mıdır sevap mıdır bilmem yaa allah affetsin allah çaresiz bırakmasın ne diyelim

arayan bulur derler yaa sonunda bende buldum arkadaşlar gerçi bilgilerini buraya yazamıyorum ama çok iyi bir kadına gittim kadın falcı değil bakım yapıyor konuşuyor resmen..eğer sevgiliniz sizin hakkında ne düşünüyor neler yapıyor vb gibi düşünceleriniz varsa kesinlikle gidin derim bana öyle bir anlattı ki bir an onu tanıyor mu acaba diye düşündüm inanın abartmıyorum yeminle söylüyorum
fiyatı yüz lira evet çok para ama değer gördüğünüz zaman saşıracaksınız yirmi yedi yaşlarında sarışın bir bayan ama çok güçlü bir maneviyatın var isteyen arkadaşlara bilgisini verebilirim z_ucar34@hotmail.com

yıllardan beri taksimde ne kadar falcı varsa hepsine gittim aralarında iyi olanlar vardı tabi de ben meltem hanım kadar iyi bakan birini görmedim gelecek konusunda bilemem tabiki allah bilir
çıkar çıkmaz ona birşey diyemem ama eğer sevgiliniz varsa ve onu özlediyseniz ve haber alamıyorsanız şuan nasıl kiminle ne yapıyor diye merak ediyorsanız daha iyisine rastlamadım bana öyle bir anlattı ki bir an acaba onu tanıyormu diye düşündüm arkadaşlar dediğim gibi gelecekle ilgili kefil olamam bana 2014 dedi ama anı merak ediyorsanız tavsiye ederim herkese

zafer'e baktırdığında da hayatımın falcısını buldum demiştin ama ben gittim. adam ilk aksam kahve falına baktı , bir iki şey söyledi moralmen çökük olduğum için yarına tarot bakalım diye anlaştık.
O akşam bana zafer bu işlerden cok uzak kaldım. çevrene beni anlatırsan sana ücretsiz fal bakarım demişti.
sen hele güzel bak , ücretsize gerek yok ben tanıdıklarıma tavsiye ederim dedim.

Zeynep kefil olmam diyorsun ama bu kefil olduğun sanırsam 4.falcı
zafer
canan
meltem
bir kişi daha var hatırlayamıyorum.

Zor süreçler geçirdiğini biliyorum. Bende geçirdim , bitti çok şükür. Reklam yaptığını iddia etmiyorum.
Sen kandırılıyorsun falcılar tarafından.
Bak zafer konusunda bi iki hafta sonra çıkıp fos olduğunu söylemiştin , canan konusunu açmadın bir daha.
6 ayda bir hayatının falcısını mı buluyorsun.

Bu sitede geçmişim sadece falcılar yüzünden değil , daimi üyeyim.
Ben en çok kimleri zikrettim.
Elanit (artık kimse baktıramıyor)
Elmira ki onuda bu kadar fanatik zikretmedim. Hatta geçenlerde eğer bilmeden kırdıysam diye daragaya nick arkadaştan özür diledim.
Hatta deepsimply bana bir şey demişti zamanında ilkten kızmıştım ama haklıydı belkide , farkında değilsin ama seni reklam için kullanıyor. Ki buradan ondanda özür dilerim.
Reklam asla bilinçli yapmadım , bana dedikleri hep çıktı detaylar detaylar , asıl olay mı :) çıkması imkansız artık. HAyatımı tamamen değiştirdim.
Düzenli olarak 1 yıl baktırdım ama burda kimseye bilemedi dediğinde nasıl bilemez, emin misiniz , karalıyorsunuz diye çemkirmedim.
Burak birde ki onun fiyatı makul hala ara ara baktırırım , bilemedikleri içinde nasıl bilemez, kötülüyorsunuz diye çemkirmem.

Burda ki insanlar gerçekten zor durumda , o kadın eminim bakım ve enerji için birilerine yönlendiriyor. İnsanların ümitlerini böyle birşeye bağlamasını istemem.
Beyala üzgünüm sende samimi gelmiyorsun bana.
Bi falcının lafıyla hırsız sucunu kabul edecekte yargıya gideceksiniz.

Ayrıca kadının falını bende dinledim , çok daha iyisini ben bakarım , o kadar iddialıyım yani.

Bu konu epeydir samimiyetini yitirmiş , paylaşımlarımı minumuma indirmiştim.

Özetle toparlamak gerekirse , falcılar bizim gibi sıradan insanlar kendinizi kullandırtmayın.
İnsanların umutları ilede oynamayın lütfen.

Konudan ayrılırken kırdığım , üzdüğüm kim varsa özür dilerim.
Hayatımın salak bi döneminde fala sardım , o salak dönemi kısa sürede atlatacakken uzadıkca uzadı.
Çok şükür herşey geride kaldı , yeni bir hayata başladım.
Umarım gönlünüzden geçen herşey gerçek olur..

Hoşçakalın ..

Merakını gideriyim canım alt komşum evet cümlelerim yanlış olabilir ama gayet net kocam olmadıgı sen kurduğun cümlelere dikkat et irde hatırlıyorsun ban vildan bir akını önermişti Özdin cok hemde cok araştırdım o bayinı bende merakımdan soruyorum sana sende gt araştır bakalım

canım seni kırmak için sormadım yazdığını okuyunca bir an "bana hırsız kocn dedi" gibi bir cümle yanlış anlaşıldı ihtimal vermedim zaten pardon.. Evet Vildan hanım falcı değil ben burda herkese vildan hanımın sitesine bakıp yazılarını okuyup ücretsiz çalışmasına katılmalarını ve neler yaptığını daha iyi anlamaları konusunda tavsiye etmiştim.. halada edebilirim.. tavsiyemin arkasında durabilirim.. ama önce insanların hakkında araştırma yapıp, okuyup, bilgilenmeleri konusu daha önemli benim için.

zafer'e baktırdığında da hayatımın falcısını buldum demiştin ama ben gittim. adam ilk aksam kahve falına baktı , bir iki şey söyledi moralmen çökük olduğum için yarına tarot bakalım diye anlaştık.
O akşam bana zafer bu işlerden cok uzak kaldım. çevrene beni anlatırsan sana ücretsiz fal bakarım demişti.
sen hele güzel bak , ücretsize gerek yok ben tanıdıklarıma tavsiye ederim dedim.

Zeynep kefil olmam diyorsun ama bu kefil olduğun sanırsam 4.falcı
zafer
canan
meltem
bir kişi daha var hatırlayamıyorum.

Zor süreçler geçirdiğini biliyorum. Bende geçirdim , bitti çok şükür. Reklam yaptığını iddia etmiyorum.
Sen kandırılıyorsun falcılar tarafından.
Bak zafer konusunda bi iki hafta sonra çıkıp fos olduğunu söylemiştin , canan konusunu açmadın bir daha.
6 ayda bir hayatının falcısını mı buluyorsun.

Bu sitede geçmişim sadece falcılar yüzünden değil , daimi üyeyim.
Ben en çok kimleri zikrettim.
Elanit (artık kimse baktıramıyor)
Elmira ki onuda bu kadar fanatik zikretmedim. Hatta geçenlerde eğer bilmeden kırdıysam diye daragaya nick arkadaştan özür diledim.
Hatta deepsimply bana bir şey demişti zamanında ilkten kızmıştım ama haklıydı belkide , farkında değilsin ama seni reklam için kullanıyor. Ki buradan ondanda özür dilerim.
Reklam asla bilinçli yapmadım , bana dedikleri hep çıktı detaylar detaylar , asıl olay mı :) çıkması imkansız artık. HAyatımı tamamen değiştirdim.
Düzenli olarak 1 yıl baktırdım ama burda kimseye bilemedi dediğinde nasıl bilemez, emin misiniz , karalıyorsunuz diye çemkirmedim.
Burak birde ki onun fiyatı makul hala ara ara baktırırım , bilemedikleri içinde nasıl bilemez, kötülüyorsunuz diye çemkirmem.

Burda ki insanlar gerçekten zor durumda , o kadın eminim bakım ve enerji için birilerine yönlendiriyor. İnsanların ümitlerini böyle birşeye bağlamasını istemem.
Beyala üzgünüm sende samimi gelmiyorsun bana.
Bi falcının lafıyla hırsız sucunu kabul edecekte yargıya gideceksiniz.

Ayrıca kadının falını bende dinledim , çok daha iyisini ben bakarım , o kadar iddialıyım yani.

Bu konu epeydir samimiyetini yitirmiş , paylaşımlarımı minumuma indirmiştim.

Özetle toparlamak gerekirse , falcılar bizim gibi sıradan insanlar kendinizi kullandırtmayın.
İnsanların umutları ilede oynamayın lütfen.

Konudan ayrılırken kırdığım , üzdüğüm kim varsa özür dilerim.
Hayatımın salak bi döneminde fala sardım , o salak dönemi kısa sürede atlatacakken uzadıkca uzadı.
Çok şükür herşey geride kaldı , yeni bir hayata başladım.
Umarım gönlünüzden geçen herşey gerçek olur..

Hoşçakalın ..

İlk olarak şunu söyleyim sana yazdıkların icin hic kızmadım çünki yorumlarını hep okuyorum cok düzenli ve her zaman mantıklı yazdığını biliyorum benim samimiyetime İnan konu şu an Yargı'da tutuksuz olarak yargılanıyorlar ziynet eşyalarımı satmadınız icin onları alabildim paranın bir kısmını verdiler bir kısmınıda 3böldüler ben cok küçük bır yerde oturuyorum istersen sana adımı söyleyip anında olayı öğrenebilirsin ben yemin ederin meltemi hic görmedim benim yeğenim izmirde yaşıyor onunla tesadüf eseri tanışmışlar ve benim tanışmamda bu şekilde oldu birde söylemek istediğim her şey allah izin verirse oluyor ben okadar üzüldüm o kadar psikolojim bozulduki Rabb'ime okadar yalvardımki belki meltem hanım sadece vasıta oldu yani Rabbim istedi bunu bana ilk baktığı gün bana bir kişiyi tarif etti yüzündeki bene kadar aynı çatı altındasınız dedi ihtimal bile veremedim Sla aklı a gelemeyecek kişiyidi bana yatak odasına bir yeri tarf etti sadece dene dedi ve gercekten şok oldum ben hayatımda ablam dediğim yediğimiz içtiğimiz ayrı olmayan kişiyidi olay Yargı'da ben kendi bileziğimiz görünce onu almadım oradan eşime anlattım daha sonra polise gittik onlarla ortak bir olay hazırladık herşeyimi çorap söküğü gibi geldi ben 35yaşındayım inanın böyle küçük yalanlar peşinden koşacak bir kadın değilim bana allahım tarafından meltem vasıta oldu ve takdir edersenizki ona minnatarım ama tekrar söylüyorum benim icin dediklerine asla kırgın değilim insan görmemede yapıştığı kişi de olsa ne oldugunu anlıyorsun Allah'a emanet ol

selamlar,
monange sibele baktırdım geçen hafta. söyledikleri çok güzeldi. nasıl bakıyor. dedikleri çıkıyor mu? bilen var mı?
yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba kızlar..benimle beraber 2 kişiye daha şuan aşağıda yazdğım cümlelerin aynısını kurdu..bu cümlelerden sonra soru sormaya başlanıyor birtek sorularımız farklı o yüzden cevaplar farklı..fakat o kısma kadar aşağıda yazdıklarımı birebir 3 ümüzde duyduk..yazmaya başlıyorum sizin içinde bilgi olsun bu cümleleri daha önceden duymuş olanlar varsa söylesin..duymamış olanlarda meltem hanıma baktırdıktan sonra muhtemelen duyucak yorumları bekliyoruz hala baktırmayı düşünen varsa ben magdur oldum başkaları olmasın:KK70:
Öncelikle anne adını ve kendi adını soruyor..daha sonra batırmak istediğin kiş veya kişiler varsa onlar anne adını ve ismini soruyor..sonra bir ihlas ve bir fatiha suresi okutuyor..bunları peygamberler evliyalar ve ehlibeyte bağışlayın diyor..sonra başlıyor..
direk meltem hanımın agzından yazıyorum
Sen şanssız olduğun kadar şanşlı..şanslı şanssızlardansın bekleyiş ve belirsizliği asla sevmeyen bir yapın varmiş ama hayatınla ilgili hep bir bekleyiş sürecine girmişsin diyor.. özelikle altıncı his ve sezgilerin çok kuvettli olduğunu belirtiyolarlar bunun farkıdasın değil mi? diye sorup devam ediyor..telapati gücün çok yüksek düşündüğün kişi ya karşına çıkıyor ya da arıyor seni..ama bu yüzden kuruntu yaptıgın bazı şeyleri kendine çekebiliyorsun..senin şansın kendine değil başkalarına gittiğin yeri dolduruyorsun ayağın çok uğurlu..
devam ediyor sonra duaya geçiyor..
belli bir dönem dua etmişsin sonra bıçak gibi kesmisin dualarını niye böyle yaptın diye soruyor..senin rüyaların rehber rüya gibiymiş önceden çıkardı rüyaların fakat artık rüyaların çıkmıyor..ama üstünde kesinlile büyü veya kısmet kapalılığı yok..bazen böyle düşünüyorsun çünkü işlerin yarım kalmış ama cok fazla nazar var bunun sebebide bu nazar.nazar yapmalarına sebep olanda sen mutsuz olsan seni mutlu sanıyorlar sen parasız olsan seni paralı sanıyorlar..sen bir süredir insan ırkından nefret ediyorsun yeni arkadaş dost istemiyorsun hayatında kendi kabuguna çekildiğini bunun daha hayırlı olduğunu düşünüyorsun..başkalarının dertlerini dinlemişsin diyor..
akraba bağların niye kopuk diyor..sonra küçüklükten beri hep kendi ayakları üstünde durmuşsun..sen düştüğünde kimse seni kaldırmamış hep kendin kalkmışsın
bu aralar agzınla boğazınla dişlerinle ilgili bir sıkıntı olabilir..sonra karnında şişlik olabilir..aykaların bileklerin bacakların ağrıyabilir eklem ağrıları gibi romatizma gibi bişeyler..halsizlik ve başdönmesi olabilir..
kaş ve göz yapın güzel çok belirgin nazara geliyor..
2012 den cok beklentin varmış ama umdugun gibi geçmemiş..yarınlarla ilgili bir takın kaygıların var diyor..
dua olarakta defne yapragını tütsü gibi yak falan diyor bir kaç şey söylüyor..yani daha ne diyimki:KK70:

Fakat benimde.. ninanında.. saneminde 6. hissimiz çok kuvvetliymiş bakın ne hikmetse kk da falla ilgilene ilgilene falcı olmuşsuz:KK70:..he bursh ve etoiles te aynı şekilde bir hesap açıp 75 tl karşılıgında fal bakabilir aslında hepimiz falcıyız kızlar haberimiz yok::KK70: ben yandım daha fazlası yanmasın..iyikide üsteleyip araştırdım baktırdıktan sonrada olsa iyiydi diyip geçiştirmedim..benim gibi inananlar baktıranlar varsa okusunlar bu yorumumu aynısını demiş olma olasılıgı var..demediyse ne mutlu size..baktırcak olanlarada fikir olur

bu gün şu yorumu okuyunca şoka girdim desem yeridir. okumuş etmiş bir insanım ama o kadar çaresizdim ki fallardan medet ummuştum. bir süre önce bir sitede meltem hanımla ilgili yazılar okumuştum işte gidenler hep olumlu yorumlar yapmıştı ben de neden aramayayım ki diye düşünüp randevuyu aldım ve görüşmeyi yaptım. ilk başta gerçekten kendimi iyi hissetmiştim tam beni anlattı diye sevinmiştim o siteye de olum yorum bırakmıştım meltem hanım için ama şu yazılanları gördüm ve kaynar sular kafamdan aşağıya döküldü. çünkü cümlelerin birebir aynısını ben de DUYDUM. Meltem hanıma baktırmayı düşünen varsa bir daha düşünsün derim.

bu gün şu yorumu okuyunca şoka girdim desem yeridir. okumuş etmiş bir insanım ama o kadar çaresizdim ki fallardan medet ummuştum. bir süre önce bir sitede meltem hanımla ilgili yazılar okumuştum işte gidenler hep olumlu yorumlar yapmıştı ben de neden aramayayım ki diye düşünüp randevuyu aldım ve görüşmeyi yaptım. ilk başta gerçekten kendimi iyi hissetmiştim tam beni anlattı diye sevinmiştim o siteye de olum yorum bırakmıştım meltem hanım için ama şu yazılanları gördüm ve kaynar sular kafamdan aşağıya döküldü. çünkü cümlelerin birebir aynısını ben de DUYDUM. Meltem hanıma baktırmayı düşünen varsa bir daha düşünsün derim.

Bende o yüzden bunları paylaştım..ama daha fazla yorum yapmamaya karar verdim..olumsuz yorumlar pek sevilmiyor çünkü..bakalım hayırlısı..peki gelecekle ilgili dedikleri oldu mu merakım o

Bende o yüzden bunları paylaştım..ama daha fazla yorum yapmamaya karar verdim..olumsuz yorumlar pek sevilmiyor çünkü..bakalım hayırlısı..peki gelecekle ilgili dedikleri oldu mu merakım o

yakın gelecek için hiç bir şey demedi temmuzda yeni biri ile tanışacaksın 2014 mayısta düğün yeriniz ayarlanmış olacak gibi şeyler söyledi. açıkçası dediklerinin hiç birine inanmıyorum şu saatten sonra

yakın gelecek için hiç bir şey demedi temmuzda yeni biri ile tanışacaksın 2014 mayısta düğün yeriniz ayarlanmış olacak gibi şeyler söyledi. açıkçası dediklerinin hiç birine inanmıyorum şu saatten sonra

Çooook memenun kalanlarda var canım gördüğün gibi..belki gelecekle ilgili dedikleri çıkar onunla avutuyorum kendimi ne diyim ki

Kızlar yarın meltem Hanım'dan randevu aldım yorumları yazıcam sizede bakalım nasıl biri ?esma diye bir arkadaşım 4 ay önce baktırmış meltem hanıma gelecekle ilgili tüm söyledilerinin çıktığını söyledi babasının öldüğüne kadar söylemiş .fakat moralim çok bozuk sevgilimden ayrıldığım için bugün moral olsun diye Yeşilköy taraflarında bir falcı var mı bildiğiniz???yazarsanız sevinirim zor bir süreçteyim bugün acil fal baktırmak istiyorum morale ihtiyacım var :KK43:((((

Şimdi yeni geldim eve. Meltem hanımın yanından açıkcası bu yorumlardan sonra kafam karışmıştı:KK43:taki meltem hanımı görene kadar çok genç bir bayan evi yalı dairesi evde bir çok plaket var resmi yapıyor bu işi vergi levhasına kadar var .en şaşırdığım noktada babası da evdeydi baş Savcı babası bu arada ünlü biri babası ....ilk şoku burda yaşadım. abisi emniyet müdürü çok iyi bir ailenin kızı sahtekarlıkla alakası yok çünkü paraya ihtiyacı yok ev çok dolu idi diğer müşteriler de önceden baktırmış geleceğe ait bilgilerinin çok çıktığını söylediler.kendisi suya baktı bana her tarafta dualar vardı.ve bakımda bir çok sadece benim bildiğim olayları söyledi ayrıldığım çocuğun yüzünde et beni var okadar detay bildi.ama gelecek ile ilgili yaşıycam ve görücem çünkü bana pazar günü üçte sevgilimin beni arayacağını söyledi barışcağımızı eve sevgilimin üstünde o gün beyaz bir gömlek olacağını söyledi.pazar gününü merakla bekliyorum saat verdi eğer pazar günü çıkmazsa dediği geçmişi anı iyi biliyor ama gelecek çıkmazsa trişka dan attı sadece anı bildi diyeceğim.pazar gününü bekliyorum bakalım fos mu çıkıcak?? Çıkarsa çukulata alıp gidicem kendisine :))) YEter ki sevgilim dönsün :KK43:((ey aşk nelere kadirsin...

Şimdi yeni geldim eve. Meltem hanımın yanından açıkcası bu yorumlardan sonra kafam karışmıştı:KK43:taki meltem hanımı görene kadar çok genç bir bayan evi yalı dairesi evde bir çok plaket var resmi yapıyor bu işi vergi levhasına kadar var .en şaşırdığım noktada babası da evdeydi baş Savcı babası bu arada ünlü biri babası ....ilk şoku burda yaşadım. abisi emniyet müdürü çok iyi bir ailenin kızı sahtekarlıkla alakası yok çünkü paraya ihtiyacı yok ev çok dolu idi diğer müşteriler de önceden baktırmış geleceğe ait bilgilerinin çok çıktığını söylediler.kendisi suya baktı bana her tarafta dualar vardı.ve bakımda bir çok sadece benim bildiğim olayları söyledi ayrıldığım çocuğun yüzünde et beni var okadar detay bildi.ama gelecek ile ilgili yaşıycam ve görücem çünkü bana pazar günü üçte sevgilimin beni arayacağını söyledi barışcağımızı eve sevgilimin üstünde o gün beyaz bir gömlek olacağını söyledi.pazar gününü merakla bekliyorum saat verdi eğer pazar günü çıkmazsa dediği geçmişi anı iyi biliyor ama gelecek çıkmazsa trişka dan attı sadece anı bildi diyeceğim.pazar gününü bekliyorum bakalım fos mu çıkıcak?? Çıkarsa çukulata alıp gidicem kendisine :))) YEter ki sevgilim dönsün :KK43:((ey aşk nelere kadirsin...

Acaba Meltem hanı telefonda mı sallıyor diye düşünmeye başladım. Hangi birimize bukadar ayrıntı fal baktı ki ? Benim kendi falımda o kadar genel konuşmuştu ki? Hiç ayrıntı yoktu.Ayrıca ben de temmuzda biri esmer biri sarışın iki kişi ile tanışacakmışımö, esmer olanını tavsiye etmem dedi, 2014 ilkbaharda beni de evlendirdi..Acaba telefonda hep aynı şeyleri söylüyor da yüz yüze adam akıllı mı bakıyor ??????

Acaba Meltem hanı telefonda mı sallıyor diye düşünmeye başladım. Hangi birimize bukadar ayrıntı fal baktı ki ? Benim kendi falımda o kadar genel konuşmuştu ki? Hiç ayrıntı yoktu.Ayrıca ben de temmuzda biri esmer biri sarışın iki kişi ile tanışacakmışımö, esmer olanını tavsiye etmem dedi, 2014 ilkbaharda beni de evlendirdi..Acaba telefonda hep aynı şeyleri söylüyor da yüz yüze adam akıllı mı bakıyor ??????

Bir de şunu söylim, hakikaten iyi,ciddi bir falcı bence ne bu siteyi takip etme ihtiyacı duyar, ne de bizim bu yazdıklarımıza oturup üzülür, o zaten kendi işi ile meşguldur, o ne dedi bu ne dedi diye kafa bile yormaz...dolayısıyla bu siteyi takip etme ihtiyacı duyan herkes fos bence

Bir de şunu söylim, hakikaten iyi,ciddi bir falcı bence ne bu siteyi takip etme ihtiyacı duyar, ne de bizim bu yazdıklarımıza oturup üzülür, o zaten kendi işi ile meşguldur, o ne dedi bu ne dedi diye kafa bile yormaz...dolayısıyla bu siteyi takip etme ihtiyacı duyan herkes fos bence

Beyalanın Meltem hanımın bu konuya çok üzüldüğünü söylemesinden dolayı bunları yazdım

Hayret bu kadar olumsuz yorum uzerine evine kadar gittiniz paraya ihtiyaci olmadigi kanisina vardiniz ve buraya uye olup paylastik. Eminim pazar gunu sevgilinizin uzerinde beyaz gomlek olucak goruseceksiniz, ve sok olmus bir halde burada paylasacaksiniz .pardon siz m.eltem hanimin nesi oluyorsunuz?

Beyalanın Meltem hanımın bu konuya çok üzüldüğünü söylemesinden dolayı bunları yazdım

Meltem hanımın evi bugün iğne atsan yere düşmeyecek bir şekilde kalabalıktı.Bugün kendisine ben Dedimki açıkcası kafam karışıktı sizle ilgili ordan konu açıldı arayan iki müşteri yorumu anlatmış ona oradan duymuş zaten çok yoğun ve bu işi görev gibi yapıyor insanlara yardımcı olmak amaçlı müşteri kaygısı yok morali gayet iyidi.kadınlar kulubü ile alakası yok çok meşkul.ben bu konu ile ilgili çok konuşmak istemiyorum çünkü babası Türkiye'nin ileri Hatrı sayılan baş savcılarından oyüzden bence kapatalım bu konuyu.hersey bir yana ben pazarı bekliyorum pazarda çıkar yada çıkmaz yazarım Bidaha da bu konu ile konuşmam.zaten sevgilimlede barışcakmışım ben çok İnanıyorum inşdllAh hayal kırıklığı yaşamam:))bu arada Perşembe günü Yeşilköy'de Gül diye birine gittim faciaydı :KK43:((dua edin bana şu sıkıntımdan kurtulayım:KK43:(((ağlamaktan gözlerim şişti :KK43:((

Meltem hanımın evi bugün iğne atsan yere düşmeyecek bir şekilde kalabalıktı.Bugün kendisine ben Dedimki açıkcası kafam karışıktı sizle ilgili ordan konu açıldı arayan iki müşteri yorumu anlatmış ona oradan duymuş zaten çok yoğun ve bu işi görev gibi yapıyor insanlara yardımcı olmak amaçlı müşteri kaygısı yok morali gayet iyidi.kadınlar kulubü ile alakası yok çok meşkul.ben bu konu ile ilgili çok konuşmak istemiyorum çünkü babası Türkiye'nin ileri Hatrı sayılan baş savcılarından oyüzden bence kapatalım bu konuyu.hersey bir yana ben pazarı bekliyorum pazarda çıkar yada çıkmaz yazarım Bidaha da bu konu ile konuşmam.zaten sevgilimlede barışcakmışım ben çok İnanıyorum inşdllAh hayal kırıklığı yaşamam:))bu arada Perşembe günü Yeşilköy'de Gül diye birine gittim faciaydı :KK43:((dua edin bana şu sıkıntımdan kurtulayım:KK43:(((ağlamaktan gözlerim şişti :KK43:((

Turkiyenin ileri gelen savcisinin kizi ayrica abiside Emniyet muduru, yalida oturuyor. cok etkilendim:)))

X