İstanbul'da Fal - Falcılar

Notlar :
-Taksimdeki 10 TL’lik fallara fazla itibar etmeyin
- ‘’Çok kötüyüm, Falcı lazım’’ düşünesiyle falcı aramayın, falcı en fazla geleceğe dair bir şey söyleyebilir, geleceği değiştiremez. Kendinizi gerçekten kötü hissediyorsanız ‘’antidepresan’’ olmayan sakinleştiriciler var, onlardan bi tane alın, ılık bir duş alın, 2-3 saat uyuyun, sonra güzel bir yemek yiyin, gezip dolaşın, saç renginizi değiştirin :) Ama falcıdan çok şey beklemeyin…’’Çok kötüyüm düşüncesinden 8-10 saat kaçabilirseniz gerisini getirebilirsiniz…
- 50 TL’nin üstünde bir parayı fal için vermeyin, dolandırılıyor ya da istismar ediliyor olma ihtimaliniz yüksek olacaktır. Neticede şunu düşünün, karşınızdaki kişi GERÇEKTEN olağanüstü yetenekleri olsa dandik bir kafede, tahta bir sandalyenin üstünde günde 10 saat, 50 kişiye telveye ya da kartlara bakıp yorum yapmazdı…
- Unutmayalım, karşımızdaki insanlar geçimleri bu iş üzerinden kazanıyorlar, duygusal bağ kurmaya çalışmayın, bu bir rahatlama seansıdır, gidip kafanızı dağıtın ve fazlasını düşünmeyin…Çıktı ya da çıkmadı gibi takipte olmayın…
- İlla gelecek ile ilgili birşeyler öğrenmek niyetindeyseniz Falcıyı bırakın Medyuma gidin(resmi, evraklı, vergi veren, mekanı olan, mümkünse arapça ya da İbranice bilen, ebcet hesabı , cifir hesabı, yıldız haritası, vb uygulamaları bilen, cemaat, tarikat, dergah görmüş, yüksek maddi beklentisi olmayan birini bulmaya çalışın) , Ben medyuma gittim, bütün gazetelerde boy boy haberleri çıkmış olan ‘’ünlülerin medyumu’’ diye anılan birisiydi, tek bir dua ile iki tane 2 mt boyundaki yılanı gözümün önünde kıpırdayamaz hale getirdi, bu kadar yeteneklisiniz, çocuklarınızın hepsi neden, işsiz, eşinden boşanmış, mutsuz vs diye sordum, bizim yeteneğimiz, duamız, süt verdiklerimize tesir etmez dedi. Karşınızda kıvırmaya hazır biri varsa siz ne yapsanız yapın, ona laf yetiştiremezsiniz, siz 20 değil 30 falcı görmüş olun fark etmez, karşınızdaki kişi sadece 1 günde en az 30 kişiye fal bakıyor, onun işi bu, nasıl herkes işinde usta ise, karşınızdaki kişi de sizi ikna etmek, sizi inandırmak, sizi o kapıdan çıktıktan sonra ‘’ vay be herşeyi biliyo, ne detaylar verdi’’ dedirtecek şekilde göndermek için elinden geleni yapar.
- İyi ya da kötü her falcının, iyi ve kötü anları vardır, her falcının da kötü anlarında ( yani karşısındaki kişi için bir şey söyleyemediği/uyduramadığı anlarda) söyleyecekleri klişe, hazır cümleleri vardır, Bunlardan bir tanesi
a- Sen hem şanslısın hem de şanssız (ve benzeri cümlelerdir, mantıklı bir insan bu cümleyi duyunca önce şaşırır, afallar, anlamaya çalışır ama her şey o kadar hızla ilerler ki, sorgulayamadan fal biter, yahu şanslı mıyım? Şanssız mıyım? Hangisi, hem şanslı hem şanssız nasıl oluyorum, hem alkolik hem Yeşilaycı olabilir miyim?
b- mutlaka sizin telepatik güçleriniz olduğunu, 6nci hissiniz olduğunuzu söyleyecektir, en büyük klişelerden biri de budur, bana da söylediler, çakralarını açtır diyen oldu, sen biraz çaba göstersen bizden daha iyi fal bakarsın diyen oldu, senin güçlerin var seninle çok güzel transa geçilir diyen oldu? Yok yahu ne telepatisi, ne gücü, bende öyle yetenek olsa ne işim var seninle

Karşınızdaki kişinin gerçekten fal mı bakıyor? Yoksa klişelerden mi ilerlediğini anlamak istiyorsanız 3-4 kişilik bir grup halinde gidip sırayla baktırın, 2şer li gruplar halinde gidip arka arkaya baktırabilirsiniz. Çıkışta konuşulanları paylaşın, sonuçla hepinize aynı şeyleri söyleyip söylemediğini anlayabilirsiniz.
- Benim elektriğim tutmadı, enerjim tutmadı, sen kendini kapatmışsın, kollarını bağlama, senden bişey alamıyorum, okuyamıyorum, göremiyorum, çok kapalısın, yıldızın düşük, çok nazara geliyosun, sende çok göz var, çok nazar var, bi yerden haber bekliyosun, yolun var, bütün sorunların yakında bitecek, çok iyi niyetli birisin, bütün bunlar iyi niyetinden başına geliyor, herkesi kendin gibi görme, çok çekmişsin yakında tüm sorunların bitecek, (tipik fal cümlelerinden bazılarıdır, böyle bir yere denk geldiğinizi fark ettiyseniz, falı uzatmayın, çantanızı alın, teşekkür edin ve bir daha gitmeyin
- Aşırı pozitif tablolar çizen falcı ve fal performslarına sorgulayıcı gözle bakın(inanmayın), hayatınız muhtemelen bugüne kadar hangi oranda mutlu geçtiyse bundan sonrada hemen hemen aynı oranda mutlu ya da mutsuz geçecektir, falcıların çoğu negatif şeyler söylemezler, çünkü bırakmak istedikleri etki pozitiftir, dışarı çıktığınızda mutlu ve memnun olmanızı isterler
- 30 TL nin bir fal için ÇOK YÜKSEK bir ücret olduğunu unutmayın, bugün Türkiye nüfusunun neredeyse %20-30’u bu parayı kazanmak için 1 gün çalışıyorlar, her sokakta mutlaka bir tane olan discount marketlerde çalışan personellerin 800-850 TL maaş ile günde 10 saat çalıştığını unutmayın, fal bakan kişinin, ödemiş olduğunuz paraya karşılık size saygı göstermesi gerektiğini, sizi tatmin etmek için çaba göstermesi gerektiğini unutmayın, mekandan asla tatmin olmadan ayrılmayın, beğenmiyorsanız karşınızdaki kişiye ya da mekan sahibine uygun bir dille söyleyin, ‘’verdiğiniz paranın karşılığını almadığınızı’’ açık açık söyleyin. Gayet net ‘’bir daha gelmeyeceğinizi’’ söyleyin… Semt pazarlarında insanlar 50 kuruş için pazarlık ediyorlar, 30 TL verip bile bile lades demeyin, yok diyecekseniz, o 30 TL yi bir yardım kuruluşuna verin, beni arayın, her derdinizi dinlerim…
- 5 ya da 10 dakika içerisinde 3-5 tane klişe cümlenin söylenip, gönderilmenize izin vermeyin. Masaya oturmadan önce konuşmak istediğiniz soruları belirleyin, sormak istediğiniz soruları mümkünse bir kağıda yazıp gidin, falın bitim anını siz belirlemeye çalışın, sorularınızı sorun ve yanıtlarınızı isteyin… falcının söylediklerinden önemli olanları, geleceğe dair olanları not etmeye çalışın, böylece ileride o notlara bakıp falın çıkıp çıkmadığını anlayabilirsiniz, tek bir maddeyi tutturan falcı iyi falcıdır demeyin, unutmayın siz lisede 12-13 derse girdiniz, tek dersten geçmeniz yeterli olmadı… Falcının iyi diye tanımlanabilmesi için söylediği çoğu şeyin tutması gerektiğine inanın,
- Tek bir soruya/konuya odaklanıp falcıya gitmeyin…
- Falcıya gitmem lazım deyip falcıya gitmeyin, sorun ya da aciliyet gerektiren konunun geçmesini bekleyin, sonra gidin, sonuçta karşınızdaki kişi falcı, büyücü değil,
- Falcıların büyük çoğunluğu burçlar üzerinden yorum yapmayı severler, burcunuzu sorarlar, öğrendikten sonra bol bol klasik burç yorumları yaparlar ve onun üzerinden en azından 2-3 dakikalık zaman kazanırlar. Bu onlara sizin hakkınızda bilgi almasını sağlayabilir. Karşınızda söz üstadı insanlar var. Sizden ufak bir bilgi alırlar sizin hakkınızda, o bilgiyi evirip çevirip genişleterek size anlatırlar, buna da fal derler, sizde çıktığınızda ağzınız açık kalır, ‘’ay kadın her şeyi bildi dersiniz’’ Uyanık olun, ha yok ben zaten eğlencesine gidiyorum diyorsanız, zaten bu yazdıklarımı okumayın.
- Soru sorup sizden bilgi alan falcı modelinden uzak durun, parayı siz veriyorsunuz, soruları siz soracaksınız…
- Klişelere asla prim vermeyin, o kadar çok detay vereni gördüm ki, Ablamı bir falcıya götürdüm, ablam yıllar boyunca ‘’ben babamın kızıyım, her şeyi yaparım(her zorluğun altından kalkarım’’ derdi, kadın fincanı açtığı gibi ilk cümlede ‘’babamın kızım babamın kızıyım diyosun ama erkekler kendilerinden güçlü kadınları sevmezler, böyle işte evde kalırsın, gelir karşıma oturursun, kadın dediğin gücünü erkeğe o kadar belli etmemeli’’ dedi, ilk cümlede bunu söyleyen kadın, falın geri kalanında daha ne detaylar verir siz tahmin edin, o yüzden klişelerle yetinmeyin, 30-40 TL para verecekseniz karşılığında 3-5 bişey bilsin yahu.
- Fal hakkında internette sayfalarca yazı bulabilirsiniz, fal nedir, kahve falı nedir, el falı nedir, tarot nedir, falın tarihi nedir, aslında fal ne demektir, Mısır Medeniyetinde fal var mıydı vb konuları iyice bir araştırın, bolca okuyun, bunları bilmek size çok şey kazandıracaktır.
- Fal’da size söylenilenlere göre davranışlarınızı ve düşüncelerinizi değiştirmeyin. Falcının söylediklerinin sizin hayatınızı değiştirmesine izin vermeyin. Hayatınıza normal şekilde devam edin. Bunu bir eğlence gibi görün.
- Taksimdeki fal kafelerde (nasıl yaptıklarını bilemiyorum ama) zihin okuyabilen ve bunlar üzerinden fal bakan insanlar var, benim zihnimin içindeki alıp harmanlayan kişi de aslında fal bakmış olmaz, bunu fark ediyorsanız ona göre tavır alın…unutmayalım, geçmişim beni ilgilendirmiyor, geçmiş geçmişte kaldı, ben geleceğimi öğrenmek istiyorum
- Telefonla bakanlara ya da internet sitelerindeki fallara itibar etmeyin. Sonuçta işin içinde az da olsa bir tinsel temas vardır, bu iş öyle telefonla, internetle olmaz, internet siteleri bu konudaki büyük talebin farkına varan zeki insanların iş geliştirme tuzaklarından biridir olsa olsa…
- sabah akşam falcı peşinde koşup lütfen inşallah maşallah, geleceği allah bilir gibi şeyler söylemeyin, fal baktırmak günahtır, fal bakan kişiye inandığınız anda, karşısına oturduğunuz anda şirk koşmuş olursunuz, ya fal baktırmayın ya da sosyal müslüman gibi davramayın, bu söylediklerim falcı/medyum takımı içinde geçerlidir, size fal sırasında sirkeli su ile yıkan, enbiya suresini yatmadan önce oku, felak-nas oku gibi şeyler söylerler, medyumların çok daha ciddi dini beklentileri/talepleri olabiliyor, dini bu kadar iyi bilen, dergah olan, cemaat gören medyumlar nasıl oluyorda günah korkusu yaşamadan fal bakıyorlar, suya bakıyorlar, muska yazıyorlar, bütün bunların içindeki dini çelişkiyi görmeye çalışın, yapılan uygulamanın için dini sokmaya çalışırkar ama fal bakmanın dinle bir ilgisi yoktur...
(notlarım beğenilirse gittiğim yerlerden bazıları hakkındaki düşüncelerimi yazacağım...)

Sevgili obrazlasky; yazdığın fal hakkındaki yorumları okudum ve çok beğendim..belli ki bu işten anlıyorsun ve tecrübe sahibisin..ben bişey sormak istiyorum bende bu emine akkayaya 2-3 yıl kadar önce gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım 5-10 dakika fal bakmıştı ve gelecek hakkında söylediği tek bir şey bile çıkmadı acaba size gelecek hakkında hiçbir dediği çıkmış mıydı?

Merhaba uzun süredir bu konuya yorum yazmak için bekliyordum fal baktırmayı şuan elim ayağım buz kesildi inanamadım belkız beşbulak diye bir falcıya fal baktırdım söylediklerine inanamadım bi kere hiç soru sormuyor pat pat her şeyi bildi tavsiye ederim özellikle su falını biraz pahalı bakıyor ama bence değiyor söylediklerine başlarda bana pahalı gelmişti ama şuan anlıyorum ki verdiğim paraya değdi Bu arada ulaşmak isteyen olursa numarasını msjla yazarım.

Canim ben oktaya 3yil once baktrdim o zaman sevgilim ile ayriydim bariscaksoniz ama evlilik olmuycak dedi seni çok uzcek dedi dedigi gibi 1hafta sonra baristik bu yil ayrildik aldatildim söz haftamda.ayrildiktan sonra tekrar baktirdim sana doncek kabul etmiyceksin dedi dedigi gibi ex öküz bu aralar dönme derdinde aradi acmadim engelledim kişiler soktu araya ama yok yani o zaman oktaya gulmustum o dönerse ben kabul eder im diye ama neyse ki etmedim etmiycemde.oktay majestige gecmisti yine escafeye mi dönmüş bi ara ugramak istiyorum

Dün bahsettiğim üzere bugün oktay a gittim.
Aman Allahım çok olumsuz konuştu ya..
Acaba herkese böyle mi konuşuyor yadA gerçekler mi böyle
OKTAY A BAŞKA BAKTIRAN VAR MI ACABA?
Başka görüşleride rica edecektim.

Sevgili obrazlasky; yazdığın fal hakkındaki yorumları okudum ve çok beğendim..belli ki bu işten anlıyorsun ve tecrübe sahibisin..ben bişey sormak istiyorum bende bu emine akkayaya 2-3 yıl kadar önce gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım 5-10 dakika fal bakmıştı ve gelecek hakkında söylediği tek bir şey bile çıkmadı acaba size gelecek hakkında hiçbir dediği çıkmış mıydı?

Emine Akkaya ya bende baktırmıştım.
Bende hiç memnun kalmamıştım.hem çok olumsuz konuşuyor,hemde çok kısa bakıp detaylı açıklamıyor.
Birkaç cümle ve bitti.
Forumdaki genel yorumlar,emine akkayanın genelde tutarsız yorumları şeklinde ama,
Bilemiyorum,kıyaslama yapmak için tekrar gitmek gerek belki.

ben asla bu işten anlıyorum diyemem, gözlemci biriyim, obsesifim, detaylara dikkat ederim, yıllar içinde gözlemlediklerimi yazacak olsam bunları yazardım herhalde, pazar günü, evdeyim, tv izliyorum, sitenin bu sayfasını yıllardır takip ederdim, okurdum, bir kerede ben yazayım dedim, ben sadece 2 kere gittim, ilk falı iyiydi, ikincisinde dediğim gibi bakmadı, dedikleri arasında geleceğe dair söyledikleri vardır, geçmişe dair olanlar vardır, bugüne dair olanlar vardır, çoğunlukla başarılı bulduğumu söyleyebilirim, biraz nazlıdır, kaprislidir, canı isterse bakar, istemezse bakmaz, sıkılırsa hadi git çok baktım der vs. ilk gittiğimiz gün 3-4 kişilik arkadaş grubuyla gittik, herkes memnun kalmıştı durumdan, parası fazla olmasa yine giderim,

Dün bahsettiğim üzere bugün oktay a gittim.
Aman Allahım çok olumsuz konuştu ya..
Acaba herkese böyle mi konuşuyor yadA gerçekler mi böyle
OKTAY A BAŞKA BAKTIRAN VAR MI ACABA?
Başka görüşleride rica edecektim.

bugün bende gittim kendisine fal baktırmaya banada olumsuz konuştuk ve söyledikleride çok genel gibi geldi bana... yüzde seksen görüşürsnüz falan şeklinnde konuştu

bugün bende gittim kendisine fal baktırmaya banada olumsuz konuştuk ve söyledikleride çok genel gibi geldi bana... yüzde seksen görüşürsnüz falan şeklinnde konuştu

Bana çok ama çok olumsuz konuştu.
Sakın bu kişiyle evlenme şöyle kötü böyle karakter falan.
Başkası çıkacak onunla evlen gibi...
İş hayatım için iyi konuştu.
Aklıma şu gelmedi değil,hani erkek falcıların bazıları
Bu şekilde konuşur ya.mesela symbol,mehmet ,nesil de
Bir dönem bu şekilde konuşmuştu.
Bende kalktım teyit için bakırköy telve cafe
Emel e gittim.o da tam tersini söyledi.
Ben ne yapacağım daha kime teyit e gitmeliyim bilmiyorum.

Merhaba obrazlasky;

Ben foruma ilk girdiğimde sizinle aynı şeyleri söyleyip yazdım. Hatta 4763' cü sayfada bir yazım daha var. Hatta o msjımda bir tanıdığım insan, ki bu kişi inanılmaz şok edici fal baktığı ve piyasada asla bilinmeyen bir fal türü (deneme yaptığı zamanlarda, ki şu anda asla bakmıyor bir tek bana bir keresine beni yakasından atmak için bakmıştı ve o da ortam sesiz olmadığı için pek olmadı, 2-3 şey hariç baktığı halde) tüm FALLARIN KESİNLİKLE HİLE VE YALAN OLDUĞUNU söylediğini yazdım. Kesinlikle cinler olmadan hiç ama hiç kimse fal bakamaz. Sadece atıp tutar. Kaldıki senin cinlerin doğru söylüyor, diğer cinler çoğunlukla yalan. Bu her bakan için öyledir. Nasıl bilecekki. Sadece 6' cı hissi kuvvetli diye, doğru biliyor diye birşey yok. İnanın buna. Ben bile (ki ben fal bakmasını bilmem) onlardan iyi bakarım. Üstelik bu ülkede adım başı bukadar fal baktırmak isteyen insanlar varken, tabiiki de bukadar büyük bir piyasa oluşur ve bu piyasa genişler de genişler. Emin olun bu piyasa genişlerken de, dürüst olmayanlar bir milyonsa (ki insanlar kısa yoldan para kazanmak için oradalar) 2 tane dürüst bulursan, öp başına koy. Ben bir tane tanıyorum demiştim, bir kere 100,- TL verip baktırmıştım. Sonra onunda yalancı olduğunu anladım. Çok basit yöntemleri var. Üstelik kişilik analizi kursuna gidenler (ki o kişinin daha önce öyle kurslara gittiğini öğrendim -) daha çabuk ve kolay kandırıyor. Eğlencesine gidin, ama sakın ümit ve çok para bağlamayın. İnanın sadece üzülen siz olursunuz.

Tüm bu falcıların tepesinde birer patron, daha çok para için onları zorlayıp, köle gibi çalıştırıyorlar. O falcının halini bir düşünün. Her gün 30 kişi geliyor ve senden medet umuyor. Benim tüm hikayemi bilsin diyor. Bilemeyince vay haline diyor. Nasıl bilecek. Bakan da insan. Yorulacak, sıkılacak, kötü günü olacak, patronu veya iş arkadaşı ile sorunlar yaşayacak, özelinde mutlu değildir, zam istediğinde patron vermeyecek, maaşını da ayın başında düzgün ödemeyecek gitmesin diye.......vs.vs............

Tabi ki onlar da sadece bizim gibi insan. Biz bekleyen onlarsa ne masal uyduracaklarını düşünen, ve laf çok olsun torba dolsun lafta bakan falcılar. Zaten insanları artık tanıyordur. Ve sorunu olmayan insan falcıya mı gider. Hayır. Ya eşinden veya sevgilisinden ayrılmıştır, ya iş arıyordur, ya da hastadır, ya da evladı ilgili birşey bilmek istiyordur........vs.vs...........

Medyumlarda cin olmadan asla hiç birşeye bakamaz ve gerçek medyum bulmak samanda iğne aramaya benzer. Emin olun hepsi de yalan...........Sadece eğlenmek için olursa arada eyvallah...........Neyse sizle aynı fikirdeyim............Hoşçakalın:KK51:

ben asla bu işten anlıyorum diyemem, gözlemci biriyim, obsesifim, detaylara dikkat ederim, yıllar içinde gözlemlediklerimi yazacak olsam bunları yazardım herhalde, pazar günü, evdeyim, tv izliyorum, sitenin bu sayfasını yıllardır takip ederdim, okurdum, bir kerede ben yazayım dedim, ben sadece 2 kere gittim, ilk falı iyiydi, ikincisinde dediğim gibi bakmadı, dedikleri arasında geleceğe dair söyledikleri vardır, geçmişe dair olanlar vardır, bugüne dair olanlar vardır, çoğunlukla başarılı bulduğumu söyleyebilirim, biraz nazlıdır, kaprislidir, canı isterse bakar, istemezse bakmaz, sıkılırsa hadi git çok baktım der vs. ilk gittiğimiz gün 3-4 kişilik arkadaş grubuyla gittik, herkes memnun kalmıştı durumdan, parası fazla olmasa yine giderim,

mail yazıyordum bende size, bir iki dakikaya düşer sanırım postanıza, rica etsem bir baksanız.

Merhaba hepinize..Ben de Emine Akkayaya baktırdım.Dediğiniz gibi efsane mi bilemiyorum..Yalnız iyi olduğu gerçek.Şu ana dek baktırdığım falı çıkan 2. kişi.Özellikle işim konusunda aynı söylediği gibi birebir oldu.Dediği tarihte dediği şekilde bir işe girdim.Hiç şaşmadı.Evet detaylı bakmıyor.Kısa ve genel şeyler söylüyor.Soru sormanız lazım.Ben panik oldum soramadım hadi ablacım:)bitti o zaman fal dedi:)Hayatımda bu kadar pis bir yer görmedim.Kokudan zor durdum.Daha sonra ablamı götürdüm.Ona da beni söylemiş.Bir kardeşin var büyük bir aşk yaşayıp evlenecek demiş.Fal bitince çıktılar içerden.Beni gördü..Merhaba demek evlenecek olan sensin dedi:).Tanımadı beni hatırlamadı.Uzun süredir fal baktırmıyorum ama çok istersem sadece Emine Akkayaya ve Nil hanıma baktırırım.Nil hanımın bana söylediği bir şey vardı olanaksız gibiydi olmak üzere.Hiç inanmamıştım.Doğrusunu söylemek gerekirse.O da anlamıştı:).Diğer gittiğim her kim varsa hepsi fasa fiso..Ne Angels Burcu ne çok beğendiğim Olgu..Hiç birinin söylediği çıkmadı.

Bana çok ama çok olumsuz konuştu.
Sakın bu kişiyle evlenme şöyle kötü böyle karakter falan.
Başkası çıkacak onunla evlen gibi...
İş hayatım için iyi konuştu.
Aklıma şu gelmedi değil,hani erkek falcıların bazıları
Bu şekilde konuşur ya.mesela symbol,mehmet ,nesil de
Bir dönem bu şekilde konuşmuştu.
Bende kalktım teyit için bakırköy telve cafe
Emel e gittim.o da tam tersini söyledi.
Ben ne yapacağım daha kime teyit e gitmeliyim bilmiyorum.

benim 4 üncü baktırdığım kişi diğre 3 ü tutarlıydı baya bi hele biri adını verdi desem yalan olmaz.. olayları durumu kişiliğini çok iyi bildiler gelecek için de olumlu konuştular.. aam bugün moralim bozulmadı desem yalan olur. çok genel konuştu gibi geldi bana .. olma olasılığı yüksek şeklinde konuştu kafam karıştı açıkcası

ordan geçerken hep görmüşümdür, hımm demek orası.

Selinax selam alakasiz bir yerden girdim konuya ama ozel mesaj atma hakkim yok ne yazikki :KK43: benim ritanin numarasina ihtiyacim var sen bulmustun sanirim bana ozelden yazabilme imkanin olursa cok sevinirim,simdiden tesekkur ederim :)

Evet canım taksimde :) ya bana zaten hiç bişi söylemedi direk haziranın 3 haftası hayatının askıyla tanısıcaksın dedi iş hayatında süpersin dedi ben dedim ki bn çalışmıorum baslıcaksın dedi sonra ben dedim ki benim hayatımda birisi var bitmiş o o yuzden görmedim dedi soru sordum sen ayrılıcaksın dedi sonra asık olup falan ama sacmaladı yanı

Kuzum Mehmet'e gittim senden bahsettim hani durumundan...:) Niran Ünsal'da aynısını yapmıştı sonra döndü geldi dedi.Bergüzar Korel'in bi ara haberleri çıkmıştı falcılara takılıyor diye Mehmet'e geliyormuş.Ya bilmiyorum Mehmet'in enerjisi bana iyi geliyor.Ama bazen insanların kendi sorunları olur iyi bakamaz onlar da insan.Mesela işte senin hakkında konuştuğumuz gün gece baktırdım Mehmet'e öğle 1'den beri fal bakıyormuş.Ben de biraz havadan sudan konuştum beynini dağıtsın diye...Ve inanır mısın beni tanımadı ben aynı kartları çektim (tılsım şövalyesi falan) o aynı falı baktı...Sonra şunu dedi çok kişi fal bakar bazıları zihin okur bazıları laf kalabalığı yapar ama şu Symbol'de -kendimi övmek için söylemiyorum- tarotun hakkını veren 3 kişi vardır biri Tarık idi başımız sağolsun biri benim biri de Levent'tir.

Symbol Cafe Beşiktaş Asiye: En güzel kartları da çekseniz en olumsuzunu söylüyor.Nokta atışları vardı bildiği şeyler var ana dair tutar mı bilinmez.Bir de benim çıktığım çocuk tanınmış bir sporcu onun adını verince hayatta olmaz o seninle evlenmez dedi ama falın çok güzel falan dedi...:)Yani bende salaklık ki ağzımdan erkek arkadaşımın soyadını da kaçırdım.Baktıranlar sizden çıktığınız çocuğun fotoğrafını göstermenizi de istedi mi?Benden istedi sonra da haa evet şu çocuk ben tanıyorum dedi:KK70:

Symbol Cafe Beşiktaş Bora:Ne tarot açıyor ne kahveyi açıyor.Beyin okuyor beyninizdekileri size söylüyor.İyi falcı diyenleri anlamıyorum.Gelecekten iyi ya da kötü bahsetmiyor.

Symbol Cafe Beşiktaş Dosi:İlk falı iyidi anı bildi.Sonra gittiğimde anı bile bilemedi...

Symbol Cafe Bağdat Caddesi Levent:Anı ve geçmişi güzel bildi.Arkadaşlarıma ne dediyse çıkıyormuş geç ya da erken.Hisleri kuvvetli...Tarottan da anlıyor.:)Ünlü falcılardan yine...İnşallah dedikleri çıkar dua ediyorum :)

Symbol Cafe Taksim Mehmet:KK70:ediğim gibi ünlülerin takıldığı falcılardan.2 ay arayla 2. kez gittim ve aynı falı baktı.Bekliyorum haziranı gösteri tutarsa hediye alacağım kendisine:KK70:

Symbol Cafe Taksim Nesil: Beyin de okuyor biraz tarottan da anlıyor.Bora'nın bir üst versiyonu...Ama iyi bir insan.:)

Son düzenleme:
O kadar çok fal baktırdım ki şu birkaç aydır kim ne dedi unuttum..yeni yakın ümit abla bu kişiye baktırdım..Olumlu bir elektrık aldım beni bana iyi tarif etti bildi..Gelecek içinde söylediklerini bekleyip göreceğim..

Merhaba hepinize..Ben de Emine Akkayaya baktırdım.Dediğiniz gibi efsane mi bilemiyorum..Yalnız iyi olduğu gerçek.Şu ana dek baktırdığım falı çıkan 2. kişi.Özellikle işim konusunda aynı söylediği gibi birebir oldu.Dediği tarihte dediği şekilde bir işe .........

Sevgili Mimar34, alıntılayarak cevap veriyorum, diğer arkadaşlarda alıntıladıkları mesajın hepsini yayınlamasınlar, çok fazla yer kaplıyor, benim gibi han duvarları gibi yazan kişilerin mesajları üstelik, kötü görünüyor; Neyse konuya gelelim, efsane derken yanlış anlaşılmak istemem, neyi kastettiğimi söyleyeyim, Falcılık, fal bakmak, seans, adı her neyse bir bütündür, fal baktırma işine sadece ''söyledikleri çıktı, çıkmadı'' şeklinde bakmıyorum ben, yahu bilmiyorlar işte, neyini bilecek, bilecek olsa ne işin var orada; ikna ediciliği, inandırıcılığı, nokta atışı yapabiliyor olması, atmosferi, iletişimi, hitabeti, hepsinin toplamından bahsediyorum, bildi bilmedi diye bakarsak ohoo kimse falcı aramasın, oturalım evimizde, Emine çok kendine özgü birisi, çok afilli, çok cafcaflı, çok farklı, bi afrası tafrası var, bi karizması var, bi farklılığı var o kadının, 55 TL ye bakıyor, ilgilendiği şey 55 TL lik kısa fal değil, 200 TL ye full bakım yapar Emine Hanım, bence asıl ilgilendiği şey o, bir de şunu unutmayın, karşınızda TV de program yapmış, talk show programlarına çıkmış birisi var, (şuanda bile teklif varmış bi TV kanalından) bırakın biraz havasını atsın, afrası tafrası olsun. pis mi gitmeyin, ukala mı gitmeyin, 2nci gidişimde bakmam dedi, bi daha gitmiyorum ben, ama söylediklerine inandım, ilk falına çok inandım, çok etkileyici, biz gittiğimizde Müslüm Baba daha yeni hastaneye kaldırılmıştı, sohbet sırasında bize ''müslüm baba öldü ama açıklamıyorlar'' demişti, adam 3 ay sonra öldü. Farklı bi kadın yani, baktığı herşey çıkıyordur, muhteşemdir, bi tanedir demem, diyemem, bana bilir, sana bilemez, bunun bi formülü yok, bana falda sen sarışınsın deseydi, çıkışta aptal sarışın taklidi yapardım, o derece ikna edici, işini o kadar kendinden emin bir şekilde yapıyor ki etkisi altında kalıyorsunuz, kimi falcı var, geçmişi bile bilemiyor, bu teyze geçmişi tek tek okuyor, geleceği de bildiğini söyleyebilirim...
siz pisti diyorsunuz, benim oturduğum koltuk kırıldı, yere düştüm :)

kısa baktı bitirdi diyorsunuz, bitirmeyin sevgili bacılarım, sorun sorunuzu alın yanıtınızı, 55 TL'yi sokakta mı buluyoruz, benim derdim vardı gittim, içtenlikle anlattım, yalan yok, 50 tane sordum, kadın bi tanesine de aman of sıkıldım demedi, detayında detayını sorunca aaay git artık dedi, siz sormazsanız söylemiyorlar,
2nci de 3ncü de aynı şeyleri söyledi diyenlerde var, ben farklı kişilere gitme taraftarıyım, keşke bilen sayısı fazla olsa, sürekli farklı kişilere gitsek, bir falcıya maksimum 3 kere gitmek lazım, 2 den sonrası bile klişeye dönüyor...

X