İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok doğru söylüyorsun..yorumunda doğruymuş..ilk aradığımda söylediği şeyleri paylaşmıştım..sonra para yatıracagım gün girdim baktım biri baktırmış olumlu seyler söylemiş bende hadi baktırıyım dedim.baktırdım bende cook begendim çook güzel dedim burdan herşeyi yazdım zaten..fakat benim gibi herkese aynı seyleri söylemiş..sonra iki kişi daha baktırdı onlarda begendi ..irtibata geçtim bi baktım zaten kadın herkesin beğeniceği tarzda şeyleri herkese aynı şeyleri söylüyormuş..yukarda yazdıgım şeyleri muhtemelen herkes kendinden bir parça bularak okumuştur...yani en azından üsteledim araştırdım ve kendimde kanmadan kimsenin kandırılmaması için bişeyleri ortaya çıkardık..gerisi burdakilere kalmış

sen üstüne düşeni yaptın , uyardın , gerisi kişilere kalmış.

net üzerinden baktırmaya alışmayın :) bi ara dadandım , kolayına geliyo insanın sonra bi fatura geliyo yuh artık diyosun :)
binnaz abladakiler fos.
falsepetinden lidyana ve ilkay'a baktırmıştım.
ilkay kartları ve anlamları söyledi , o falın daha iyisini ben bakarım.
lidyana toplamda 3-4 cümle mi ne kurmuştu , dediklerinden birini yaşadım diğer cümlelerini hatırlamıyorum.
olgu hanım bende iyidir mesela 3 kere felan baktırdım , çok daraldığımda tekrar düşünebilirim.

Gaussmatt falsepetinden kimi önerirsin yada bu tip fal sitelerinden var mı aklında biri?
canim adamina sordun :) falsepetine kac liram gitti ahhh ah
sonuc: baktirma derim canim baktirma
nesibeyi ben de begenmistim ucuncu falinda dedi ki eski fallari goremiyorum ama hatirliyorum sen soyleydin boyleydin dedi her ayrintiyi hatirladi ! ama fallar onlara gorunuyormus bide melek oz buradaki nickimi ogrendi ! ondan sonra benim falimi almadi burada kotu konusmusum !
nesibe meslegimi bildi ama bi seyi daha bildi onu da burada yazmistim takip ediyorsa buradan okumustur dedim .
nesibe yine iyidir ama.
ilkay cok ovuluyo olumsuz ya o birak bosver.tamam pembe tablo istemiyoruz ama bu kadar olumsuzluk fazla.
melih gun net tarihler verdi cikmadi.
binnaz ablada rezzan iksire iyi diyorlar baktirmadim ama. meltem vakasi bizi akillandirmali aslinda ama :KK43:

Minik Symbol cafede Levent'i çok övdüler gittim.Arkadaşım çok realisttir fala falan inanmaz çıktı dedi gitti baktırdı yine tutarlı şeyler söyledi onun kız arkadaşı hakeza çıkmış yine baktırdı.Levent'in söylediklerinin aynısını Symbol Mehmet söyledi 1 ay sonra.Şaşırdım.Symbol'de Mehmet ve Levent'e baktırdın mı?

orda sadece nesil'e baktırdım. diğerleri hakkında fikir sahibi değilim maalesef ..

orda sadece nesil'e baktırdım. diğerleri hakkında fikir sahibi değilim maalesef ..

Ben de sana tavsiye vereyim o halde Suadiye Cadde Symbol'deki Levent'e bir de Taksim Symbol Mehmet'e baktır.Mehmet kısa bakar ama tutarlıdır .Levent'i çok övüyorlar ben de baktırdım beğendim ikisi de aynı yorumu yaptı.İlkay ve Lidyana dediğin gibi fos.Melek Öz biraz daha tutarlı.Bir de Nesibe ben de bildi tuhaf...

canim adamina sordun :) falsepetine kac liram gitti ahhh ah
sonuc: baktirma derim canim baktirma
nesibeyi ben de begenmistim ucuncu falinda dedi ki eski fallari goremiyorum ama hatirliyorum sen soyleydin boyleydin dedi her ayrintiyi hatirladi ! ama fallar onlara gorunuyormus bide melek oz buradaki nickimi ogrendi ! ondan sonra benim falimi almadi burada kotu konusmusum !
nesibe meslegimi bildi ama bi seyi daha bildi onu da burada yazmistim takip ediyorsa buradan okumustur dedim .
nesibe yine iyidir ama.
ilkay cok ovuluyo olumsuz ya o birak bosver.tamam pembe tablo istemiyoruz ama bu kadar olumsuzluk fazla.
melih gun net tarihler verdi cikmadi.
binnaz ablada rezzan iksire iyi diyorlar baktirmadim ama. meltem vakasi bizi akillandirmali aslinda ama :KK43:

Bende de Nesibe çok tutarlı geldi.Ben Nesibe'ye baktıracağım.Melek Öz yani tam çıktı diyemem ama dolaylı.Çok pembe tablo çiziyor.Ben de ne çok karamsarı ne pembeyi istiyorum.Yahu bir kere de benimle ilgili benim söylemediğim şeyleri bilin dedim Nesibe'yi buldum.Sanırım sezgileri güçlü kızın ileriyi Allah bilir anı biliyor.

Ben de sana tavsiye vereyim o halde Suadiye Cadde Symbol'deki Levent'e bir de Taksim Symbol Mehmet'e baktır.Mehmet kısa bakar ama tutarlıdır .Levent'i çok övüyorlar ben de baktırdım beğendim ikisi de aynı yorumu yaptı.İlkay ve Lidyana dediğin gibi fos.Melek Öz biraz daha tutarlı.Bir de Nesibe ben de bildi tuhaf...

Yolum taksime düşerse mehmet'i denerim.
suadiye çoooook uzak :)

Eger cok sırası yoksa baktırıcam, daha once baktırdıgım olmustu, begenmistim o nedenle istiyorum tekrar...

Damlalar cafede peki Sevinç e baktırmış mıydın?
Ben sevinç e 2 kez baktırdım.iyi gibi geliyor bana ama
Yinede tam birşey diyemeyeceğim.
Eğer sevinç e gitti isen,
Her ikisini kıyaslarsan hangisi daha iyi sence?

2 gün önce ada ya baktırdım sadece doğum tarihini vererek baya şeyler söyledi çok hızlı bakıyor anı ve geçmişi bildi gelecek Allah bilir daha önce ada ya bakıran çıkan var mıdır kızlar ???

Merhaba kızlar..benimle beraber 2 kişiye daha şuan aşağıda yazdğım cümlelerin aynısını kurdu..bu cümlelerden sonra soru sormaya başlanıyor birtek sorularımız farklı o yüzden cevaplar farklı..fakat o kısma kadar aşağıda yazdıklarımı birebir 3 ümüzde duyduk..yazmaya başlıyorum sizin içinde bilgi olsun bu cümleleri daha önceden duymuş olanlar varsa söylesin..duymamış olanlarda meltem hanıma baktırdıktan sonra muhtemelen duyucak yorumları bekliyoruz hala baktırmayı düşünen varsa ben magdur oldum başkaları olmasın:KK70:
Öncelikle anne adını ve kendi adını soruyor..daha sonra batırmak istediğin kiş veya kişiler varsa onlar anne adını ve ismini soruyor..sonra bir ihlas ve bir fatiha suresi okutuyor..bunları peygamberler evliyalar ve ehlibeyte bağışlayın diyor..sonra başlıyor..
direk meltem hanımın agzından yazıyorum
Sen şanssız olduğun kadar şanşlı..şanslı şanssızlardansın bekleyiş ve belirsizliği asla sevmeyen bir yapın varmiş ama hayatınla ilgili hep bir bekleyiş sürecine girmişsin diyor.. özelikle altıncı his ve sezgilerin çok kuvettli olduğunu belirtiyolarlar bunun farkıdasın değil mi? diye sorup devam ediyor..telapati gücün çok yüksek düşündüğün kişi ya karşına çıkıyor ya da arıyor seni..ama bu yüzden kuruntu yaptıgın bazı şeyleri kendine çekebiliyorsun..senin şansın kendine değil başkalarına gittiğin yeri dolduruyorsun ayağın çok uğurlu..
devam ediyor sonra duaya geçiyor..
belli bir dönem dua etmişsin sonra bıçak gibi kesmisin dualarını niye böyle yaptın diye soruyor..senin rüyaların rehber rüya gibiymiş önceden çıkardı rüyaların fakat artık rüyaların çıkmıyor..ama üstünde kesinlile büyü veya kısmet kapalılığı yok..bazen böyle düşünüyorsun çünkü işlerin yarım kalmış ama cok fazla nazar var bunun sebebide bu nazar.nazar yapmalarına sebep olanda sen mutsuz olsan seni mutlu sanıyorlar sen parasız olsan seni paralı sanıyorlar..sen bir süredir insan ırkından nefret ediyorsun yeni arkadaş dost istemiyorsun hayatında kendi kabuguna çekildiğini bunun daha hayırlı olduğunu düşünüyorsun..başkalarının dertlerini dinlemişsin diyor..
akraba bağların niye kopuk diyor..sonra küçüklükten beri hep kendi ayakları üstünde durmuşsun..sen düştüğünde kimse seni kaldırmamış hep kendin kalkmışsın
bu aralar agzınla boğazınla dişlerinle ilgili bir sıkıntı olabilir..sonra karnında şişlik olabilir..aykaların bileklerin bacakların ağrıyabilir eklem ağrıları gibi romatizma gibi bişeyler..halsizlik ve başdönmesi olabilir..
kaş ve göz yapın güzel çok belirgin nazara geliyor..
2012 den cok beklentin varmış ama umdugun gibi geçmemiş..yarınlarla ilgili bir takın kaygıların var diyor..
dua olarakta defne yapragını tütsü gibi yak falan diyor bir kaç şey söylüyor..yani daha ne diyimki:KK70:

Fakat benimde.. ninanında.. saneminde 6. hissimiz çok kuvvetliymiş bakın ne hikmetse kk da falla ilgilene ilgilene falcı olmuşsuz:KK70:..he bursh ve etoiles te aynı şekilde bir hesap açıp 75 tl karşılıgında fal bakabilir aslında hepimiz falcıyız kızlar haberimiz yok::KK70: ben yandım daha fazlası yanmasın..iyikide üsteleyip araştırdım baktırdıktan sonrada olsa iyiydi diyip geçiştirmedim..benim gibi inananlar baktıranlar varsa okusunlar bu yorumumu aynısını demiş olma olasılıgı var..demediyse ne mutlu size..baktırcak olanlarada fikir olur

Yarın için randevu almıştım iptal ettireyim bari.Beylikdüzünde bi sibel hanım vardı bi ara onu arayayım :-(

Merhaba kızlar..benimle beraber 2 kişiye daha şuan aşağıda yazdğım cümlelerin aynısını kurdu..bu cümlelerden sonra soru sormaya başlanıyor birtek sorularımız farklı o yüzden cevaplar farklı..fakat o kısma kadar aşağıda yazdıklarımı birebir 3 ümüzde duyduk..yazmaya başlıyorum sizin içinde bilgi olsun bu cümleleri daha önceden duymuş olanlar varsa söylesin..duymamış olanlarda meltem hanıma baktırdıktan sonra muhtemelen duyucak yorumları bekliyoruz hala baktırmayı düşünen varsa ben magdur oldum başkaları olmasın:KK70:
Öncelikle anne adını ve kendi adını soruyor..daha sonra batırmak istediğin kiş veya kişiler varsa onlar anne adını ve ismini soruyor..sonra bir ihlas ve bir fatiha suresi okutuyor..bunları peygamberler evliyalar ve ehlibeyte bağışlayın diyor..sonra başlıyor..
direk meltem hanımın agzından yazıyorum
Sen şanssız olduğun kadar şanşlı..şanslı şanssızlardansın bekleyiş ve belirsizliği asla sevmeyen bir yapın varmiş ama hayatınla ilgili hep bir bekleyiş sürecine girmişsin diyor.. özelikle altıncı his ve sezgilerin çok kuvettli olduğunu belirtiyolarlar bunun farkıdasın değil mi? diye sorup devam ediyor..telapati gücün çok yüksek düşündüğün kişi ya karşına çıkıyor ya da arıyor seni..ama bu yüzden kuruntu yaptıgın bazı şeyleri kendine çekebiliyorsun..senin şansın kendine değil başkalarına gittiğin yeri dolduruyorsun ayağın çok uğurlu..
devam ediyor sonra duaya geçiyor..
belli bir dönem dua etmişsin sonra bıçak gibi kesmisin dualarını niye böyle yaptın diye soruyor..senin rüyaların rehber rüya gibiymiş önceden çıkardı rüyaların fakat artık rüyaların çıkmıyor..ama üstünde kesinlile büyü veya kısmet kapalılığı yok..bazen böyle düşünüyorsun çünkü işlerin yarım kalmış ama cok fazla nazar var bunun sebebide bu nazar.nazar yapmalarına sebep olanda sen mutsuz olsan seni mutlu sanıyorlar sen parasız olsan seni paralı sanıyorlar..sen bir süredir insan ırkından nefret ediyorsun yeni arkadaş dost istemiyorsun hayatında kendi kabuguna çekildiğini bunun daha hayırlı olduğunu düşünüyorsun..başkalarının dertlerini dinlemişsin diyor..
akraba bağların niye kopuk diyor..sonra küçüklükten beri hep kendi ayakları üstünde durmuşsun..sen düştüğünde kimse seni kaldırmamış hep kendin kalkmışsın
bu aralar agzınla boğazınla dişlerinle ilgili bir sıkıntı olabilir..sonra karnında şişlik olabilir..aykaların bileklerin bacakların ağrıyabilir eklem ağrıları gibi romatizma gibi bişeyler..halsizlik ve başdönmesi olabilir..
kaş ve göz yapın güzel çok belirgin nazara geliyor..
2012 den cok beklentin varmış ama umdugun gibi geçmemiş..yarınlarla ilgili bir takın kaygıların var diyor..
dua olarakta defne yapragını tütsü gibi yak falan diyor bir kaç şey söylüyor..yani daha ne diyimki:KK70:

Fakat benimde.. ninanında.. saneminde 6. hissimiz çok kuvvetliymiş bakın ne hikmetse kk da falla ilgilene ilgilene falcı olmuşsuz:KK70:..he bursh ve etoiles te aynı şekilde bir hesap açıp 75 tl karşılıgında fal bakabilir aslında hepimiz falcıyız kızlar haberimiz yok::KK70: ben yandım daha fazlası yanmasın..iyikide üsteleyip araştırdım baktırdıktan sonrada olsa iyiydi diyip geçiştirmedim..benim gibi inananlar baktıranlar varsa okusunlar bu yorumumu aynısını demiş olma olasılıgı var..demediyse ne mutlu size..baktırcak olanlarada fikir olur

Bu yazdıklarınızı bana da söylese bende herşeyi bildi diye düşünürüm.Yarın için randevu almıştım iptal ettireyim bari.Beylikdüzünde bi sibel hanım vardı bi ara onu arayayım :-(

Bu yazdıklarınızı bana da söylese bende herşeyi bildi diye düşünürüm.Yarın için randevu almıştım iptal ettireyim bari.Beylikdüzünde bi sibel hanım vardı bi ara onu arayayım :-(

o sibelede dolandırıcı denmişti sanırım zamanında..yani canım meltem hanım öyle bir konuşuyorki herkes bildi diyor biliyor bilmesinede herkes için ortak şeyleri biliyor en başta ben dedim zaten ..yani falcıya giden birinini böyle dertleri vardır..kaşın var gözün var gibi bişey bu dedikleri..herkeste olabilicek şeyler..ama birebir aynı olduğunu ancak paylaşınca anlıyorsun..

2 gün önce ada ya baktırdım sadece doğum tarihini vererek baya şeyler söyledi çok hızlı bakıyor anı ve geçmişi bildi gelecek Allah bilir daha önce ada ya bakıran çıkan var mıdır kızlar ???

ben gitmiştim canım anda iyiydi ama şu an ilgilendiğim kişiyle eski erkek arkadaşımı karıştırdı gibime gelmişti o an ordan kalktığımda fal olarak tatmin olmuştumya tekrarda gidip baktırmam şahsen :KK66:

Merhaba kızlar dün biraz sıkıldım ikinci kez Nihale gittim kahve falına. Her zamanki gibi az öz hızlı baktı. İlkiyle tutarlıydı bulunduğum durumu baya bildi iş durumumu beklentilerimi felan. Karşı taraf hakkında da bir şeyler dedi onu bilemem tabi. Sizler nasıl buluıyorsunuz baktıranlar varsa bir yardımcı olabilecek mi bana? :))

O kadar Falcı dolaştım, belki 20'yi bulmuştur son aylarda, işle ilgili hepsi %80 aynı şeyleri söyledi ve yakın tarihler verildi hep, (ama o tarihler hep geçti) bir yanım diyor ki, sallıyor olsalar işimi bu kadar iyi tarif edemezlerdi ama neden söylenen hep aynı olduğu halde hiç gerçekleşmiyor sizce?

Yarın için randevu almıştım iptal ettireyim bari.Beylikdüzünde bi sibel hanım vardı bi ara onu arayayım :-(

arkadaşlar ben tavsiye ettiğim için cevap verme ihtiyacı hissettim meltem hanım bana da bakım yaptı ve benım durum oyle herkesın bilebilecegı tarzdan degıl bana böyle seyler söylemedi bana erkek arkadaşımın başka bırısınle evlendıgını nasıl evlendıgını karısını annemle babamın ayrı olduklarını falan bıldıgım bır kac seyı de sordum bılmıyor gıbı yaparak bıldıklerımı teker teker anlattı.. benım ne reklamla ısım olur ne de başka bırseyle sonuçta bu sıteye gıren her kışı bır umut dıye uğraşıyor bende bunun bılıncındeyım telefonda baktırmakla yuz yuzebaktırma arasında cok fark var ben yuzyuze baktırdım enerjını alıyor sonuçta kı ben dedım kı eger bana yardımcı olursan ne ıstıyorsan ıkı katı dedım benım caresızlıgımı kullanabılırdı ama olmaz dedı bu adam evlenmıs artık sız bılırsınız tabıı

ben gitmiştim canım anda iyiydi ama şu an ilgilendiğim kişiyle eski erkek arkadaşımı karıştırdı gibime gelmişti o an ordan kalktığımda fal olarak tatmin olmuştumya tekrarda gidip baktırmam şahsen :KK66:

açıksacı bende tatmin oldum hızlı bakıyor ama doğru şeyler söledi merak ettiğim şeylere net cevaplar verdi inş. gelecek çıkar. arkadaşım da baktırdı özel bir durumu var şak diye bildi güzel tarafı hayatındaki kişiyle olup olmayacağını söylüyor kötü yönü çok hızlı bakıyor çıkan şeyler olursa buradan paylaşırım

Merhaba kızlar dün biraz sıkıldım ikinci kez Nihale gittim kahve falına. Her zamanki gibi az öz hızlı baktı. İlkiyle tutarlıydı bulunduğum durumu baya bildi iş durumumu beklentilerimi felan. Karşı taraf hakkında da bir şeyler dedi onu bilemem tabi. Sizler nasıl buluıyorsunuz baktıranlar varsa bir yardımcı olabilecek mi bana? :))

ben daha önce beğendiğimi söylemiştim ilk falında hayatıma girecek kişiyi ismini ve tanıdığımı söylemişti verdiği tarihtede oldu ilk falında mayıs ayı senn için önemli demişti 2. falında da mayıs ayı önemli dedi ama daha bişey olmadı canım ne olacaksa onuda bilmiyorum da

arkadaşlar ben tavsiye ettiğim için cevap verme ihtiyacı hissettim meltem hanım bana da bakım yaptı ve benım durum oyle herkesın bilebilecegı tarzdan degıl bana böyle seyler söylemedi bana erkek arkadaşımın başka bırısınle evlendıgını nasıl evlendıgını karısını annemle babamın ayrı olduklarını falan bıldıgım bır kac seyı de sordum bılmıyor gıbı yaparak bıldıklerımı teker teker anlattı.. benım ne reklamla ısım olur ne de başka bırseyle sonuçta bu sıteye gıren her kışı bır umut dıye uğraşıyor bende bunun bılıncındeyım telefonda baktırmakla yuz yuzebaktırma arasında cok fark var ben yuzyuze baktırdım enerjını alıyor sonuçta kı ben dedım kı eger bana yardımcı olursan ne ıstıyorsan ıkı katı dedım benım caresızlıgımı kullanabılırdı ama olmaz dedı bu adam evlenmıs artık sız bılırsınız tabıı

Kesinlikle kimse senin reklam yaptığını söylemedi bende diğerleride öyle düşünmedik ..ki ben de 10 kişiye en az meltem hanımın numarasını verdim memnun kaldığımı söyledim fakat sonra böyle birşey ortaya çıktı herkes gibi bende tabiki dediklerinin çıkmasını isterim..o yazdıklarım hepimize söyledikleri gelecekle ilgili tahmin değildi hepsi genel şeylerdi..bende ,benim gibi baktıran ve aynı seyleri söylediği kişilerde sorularına farklı cevaplar aldı belli tarihler aldı..gelecekle ilgili söyledikleri sorularımızın cevaplarındaydı..zamanı geldiğinde eğer dedikleri çıkarsa yine yazarım...fakat 3 kişiyede aynı şeyleri söylediğini düşününce geleceğide salladığı ihtimali oluştu..inş gelecekle ilgili dedikleri çıkarda bizde deriz bugününü geçmişini değil geleceğini merak eden herkes meltem hanıma gitsin..zaten o zaman kimse geçmişi veya bugününü düşünmez gelecek için yine gider..kısacası meltem hanım bişeyler biliyorsa gerçekten bunu ileride görücez..şuanda içinde bulunduğumuz durumda kimse olumlu düşünemiyo hakkında inş yanılırımda dedikleri çıkar..keşke yanılsam..kendimi anlatabildiğimi düşünüyorum kimseyi kırmak veya eleştirmek değil niyetim sadece olumlu olduğu kadar olumsuz haliyle objektif olarak fikirlerimi söylemek..inanın birileri böyle aydınlatsaydı beni zamanında boşuna akıtmazdım paralarımı..ben o kadar gereksiz kişilere gittim ki meltem hanım bunların yanında hiçbirşey değil..o yüzden bu açıklamaları yapmaktan ve herkese elimden geldiğince yardımcı olmaktan mutluluk duyarım inş yararı dokunur

Son düzenleme:
arkadaslar meltem hanımla ilgili bır suru seyler yazılmış herkese aynı seylerı soyluyor diye cok sasırdım meltem hanım herseyden
herseyden once cok durust bır kadındır yapamayacağı bırsey varsa yapamam der..bakımında sorduğunuz her sorunun cevabını alıyorsunuz bır arkadasın ustundekının rengine kadar söylemış ki bana da aynı sekılde hakkını yıyemem sız sorduğunuz sorulara cevap mı alamadınız kı bu mumkun degıl bana erkek arkadaşımın tatıle gıdecegını soyledı yurtdışı dedı adam bır hafta sonra gıtmıs yurtdışına bu da mı sallama..benım yalanla dolanla ısım olmaz kı benı burda herkes tanır kı kimseye kefıl olmam ama meltem tek kelimeyle mükemmel bakıyor..dıger arkadaşlar sıteye gırmıyor sanırım ben de gırmıyordum falcı falan aramadığım ıcın gıden arkadaşlara sorun ıstersenız..benım annemle babamın ayrı olduklarını soyledı erkek arkadasın evlenmıs dedı kızı tarıf ettı dugun tarıhını verdı yemın ederım yaa nasıl aynı seylerı söylüyor dersınız

X