İstanbul'da Fal - Falcılar

MERHABA ARKADAŞLAR,

BEN ÇOK UZUN ZAMANDIR BU FORUMA GİRMİYORUM. ZATEN YILDA 2-3 KEZ EN FAZLA FAL BAKTIRIYORUM. DAHA ÇOK ARKADAŞLAR ORTAMINDA ÖYLESİNE FAL, YANİ EĞLENCESİNE BAKTIRMAK DAHA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR. NEDEN DERSENİZ, HEM UMUTLARINIZ YOK OLMUYOR, HEM PARANIZ ÇARÇUR OLMUYOR. KALDIKİ DALGASINA BAKTIRDIĞINIZ ZAMAN NEDENSE, Kİ BİLİYORSUNUZ BAKAN DA BATIRAN DA BİZDEN DEĞİLDİR DENMESİNE RAĞMEN, DAHA AZ GÜNAHMIŞ GİBİ GELİYOR. (BU DÜŞÜNCEM ASLINA BAKARSANIZ İYİ DEĞİL, BELKİ BU 2-3' Ü PARA İLE VE DİĞERLERİ BİLE BAKTIRMAMALI). NEYSE, NE YALAN KONUŞAYIM YİNEDE KAHVEDEN SONRA O FİNCAN KAPAMA İŞLEMİNE HAYRAN KALIYORUM.

BUNU HERKES MUTLAKA OKUSUN........BENCE HERKES İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.....EN AZINDAN BUNDAN SONRA FALA NASIL YAKLAŞMAMIZ GEREKTİĞİNİ (BANA GÖRE TABİİ Kİ) DAHA RAHAT ANLARSAK, VERİLEN ZAMAN VE PARAYA HİÇ ACIMAYIZ.........

Benim 15 yıldır tanıdığım bir esnaf arkadaşım var. Normal bir adam. Hoş sohbet ve çok da bilgili. Kibar ve dürüst. (Bunları niye anlatıyorsun diyebilirsiniz, ama okuyunca anlayacaksınız.) Asla abartmaz ve herzaman herşeye mantıklı açıklamalar getirmeyi sever. Bunca yıldır asla fal konuşmadık, yani 2 ay öncesine kadar. Kendisi zamanında özellikle zihirbazlığa, sonra ise fala merak salmış ve bu fal işini gerçek manası ile öğrenebilmek için birçok ülke gezmiş. Hindistan, Tayland, sonra ise yurt içinde bu işi çok iyi bilen bir iki ustanın yanında da bulunmuş. Uğraşmış didinmiş. Hatta Tekirdağ da dükkanını işletirken denemesine bir kaç kişiye bakmış ve birde baktım ki herkes bana bulaşmaya başlamış. Yani herşey biliyormuş. Bunları bana anlatırken çok heyecan duydum ve sorular sormaya başladım. Ne nedir, ne değildir, nasıl vs.vs....ve TABİİKİ banada bakarmısınız diye. Fakat çok ilginç bir şey oldu. Bana çok fena kızdı ve dedi ki TÜM FALLAR HİLE İLE BAKILIR, HEPSİ YALANDIR. O nedenle daha da bakmiyorum ve heleki para ile asla bakmıyorum. İnanın nutkum tutuldu ve ne diyeceğimi bilemedim. Hıh dedim. Nasıl yani..........Evet dedi hepsi yalan ve hepsi hiledir. Asla hiç bir kimse (o hoca takımı dahi) geleceği ve anı öylesine bilemez......Mümkün değildir dedi. Ve hile ile insanların paralarını cepten almak çok günah o nedenle artık asla bakmıyorum dedi. Sonra ben gittim. Ama 2 aydır bir keresine öylesine bana bakmasını sağlamak için ona (çoook merak ettiğim için) yalvardım ve de baktım beni yakasından atmak için bakacak. Adam baktı. Ama öyle bildiğiniz bir fal asla değildi ve çok zor bir iş. Çünkü her kişiye özel abdest alınması gerek, her kişiye uzun uzun dua edilmesi gerek, ortamın inanılmaz sesiz ve sakin olması gerek, temiz olması gerek vs.vs.....Sana bir kağıt hazırlanıyor ve sen ortasına 3 soru yazıyorsun, ayrıntılı ve direkt olmazlarsa bakılamiyor. Sonra o kağıdı göstermeden yakıyorsun, küller bir bardak suda eritiliyor ve bir kalem yardımı ile fal bakılıyor. Bu fal sadece 3 ayda bir bakılabiliyor, hatta 6 ayda bir daha iyimiş. Kaldıki çok kısa sürüyor ve çok izafi. Gerçeği bende ortam çok gürültülü olmasına rağmen 3 şeyde dibim düştü ama adam kesinlikle yalan diye söylüyor. Ben sonrasında bir başkası ile konuştum ve bu durumu çözdüm. Senin cinlerin onların cinleri ile buluşturuluyor ve konuşturuluyor. Seninkiler hezman doğru söylüyor ama diğerleri çok farklı davranabiliyormuş. Yani 2 doğru şey söylüyorsa, 100 tanede yalan söylüyor ve hatta gerçekle tersini söylüyor. Yani piyasadaki kişiler zaten cinli olmadıklı için fal mal bilemez. Diğerleri yani cinliyim diyenlere bile güvenilmez çünkü cinim var deyip ortaya çıkıyorlar ve insan kandırıyorlar. Yıllarca usta usta dünyada gezmiş biri fal hiledir yalandır diyorsa, emin olun bu doğrudur. Ama eğlencesine gidilir.............Yinede herkesin kendi bileceği iştir. Belki bu insancık günün birinde bir kafe açar ve eğelenmek isteyen insanlara (her nekadar da benim dibim düştüysede)yalandan da olsa (insanlar bunun hile ve yalan olduğunu kabul edip gidip paralarını verseler kendileri için daha iyi olacak)fal bakar. Herşey gönlünüzce olsun. Paralarınız ve umutlarınız boşa çıkmaması dileği ile..............Sevgiler

Aklımı okuduğunu düşünmedim değil..yani sanki aklımdan geçenleri söylüyormuş gibi ama karşımda bile değildi sadece telefondan bu kadarı zor gibi geldi bana..bilmiyorum mesela benim fiziksel olarak görünüşümü olduğu gibi tarif etti..el bileklerin ve parmakların çok ince ne bilezik olur sana ne yüzük dedi..doğru benim el bileklerim çok ince aldığım herşey büyük geliyor hep küçültürüm..parmaklarımda çok ince mesela yüzük falan olmuyo hep büyük gelir..beni görmediği için bunları bilemezdi eğer birşeyler bilmiyo olsa..zaten kendisi başta dedi ben anlatıyım sen sorularını sonra sor diye..konuşurken biz ezan okunmaya başladığında telefonu kapattı ezan okunuyor birazdan konuşalım diye..sonra tekrar aradım..dualar falan da okuyor..yani bu fal değil..falla alakası yok..anlamadım daha önce böyle bişeye baktırmadığım için bilmiyorum..değişikti

Merhaba kızlar

Bende gittiğim astrologlar hakkında bir şeyler yazmak istedim belki merak eden arkadaşlarda vardır diye.
Daha önce ümran ensari hanıma doğum haritamı yorumlatmıştım fakat hiç memnun kalmadım. Ünlü astrologlardan biri olan nuray sayarı hanımın ofisinede gittim önce telefon ile randevu aldım ve bana 10-15 gün sonraya verdiler. Ücret olarak 2012 haziran ayında 400TL vermiştim. Doğum haritamla ilgili yaptığı yorumlarda geçmiş ile ilgili yorumları doğruydu fakat gelecek ile ilgili tam bir hayal kırıklığı hiç bir şey tutmadı. Benden 1 ay öncede ablam gitmişti onunla ilgilide gelecek ile ilgili olan yorumların hiç biri çıkmadı. İnternette yazılan yorumlara göre astrologlardan öner döşer'in ve hakan kırkoğlunun iyi olduğu söyleniyor.

Merhaba dot seza,
Öncelikle bu güzel bilgilendirme için teşekkürler, uzun süredir giremiyordum foruma. Serap hanıma ben de baktırmıştım; değişik gelmişti... Mercan Sayhan'a da baktırdım, o da iyiydi ama ikisini karşılaştırdığımda, ikisi birbirinin zıt şeyleri söylediler. Biri "olmaz" dedi, öteki "olur"... Bu sebeple de bir süreliğine bırakmıştım bakımı....
Bu yüzden umudum, Meltem Hanım oldu şu an. :)

İletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz rica etsem, özel mesaj veya email ile?
Bir de yakın gelecekle ilgili tarih verebildiğinden bahsetmişsiniz, olayların olup olmayacağı hakkında da yorum yapabiliyor mu?
Örneğin, x kişiyle sakın görüşmeyin veya barışmanız lazım... gibi...

Tekrar paylaşım için çok teşekkürler.
Herşeyin gönlünüzce olması dileğimle..

Arkadaşlar merhaba,
Televizyon programlarına da çıkan Yurda Hal diye bir astrolog var.(Twitter'dan yeni takip etmeye başladım).
Onunla ilgili olumlu şeyler yazılmış hep. Yorumları, ilişki analizi vs. nasıldır? Kendisine yıldız haritası çıkartan veya ondan danışmanlık alan oldu mu? Bilgi verebilir misiniz?
teşekkürler.

Merhaba, bilgi için teşekkürler.
Ben de Nuray SAyarı'ya gidip gitmeme konusunda çok kararsız kalmıştım, randevu da aldım; 500 TL istediler. (Mart 2013)
Sonrasında, sağolsun buraya yazan arkadaşlar da fikir verdi ve vazgeçtim gitmekten... Kitaplarına bakıyorum sadece bu ara...
(Genel olarak burçlar hakkında yaptığı yorumlar güzel ama bireysel danışmanlık alan kimse, memnun kalmamış gibi gözüküyor).

Öner Döşer ve Hakan Kırkoğlu'nun gerçekten çok iyi olduğunu ben de duydum; astrolojinin matematiğini çok iyi biliyorlar. Ancak Hakan Kırkoğlu 750-800 TL civarında yıldız haritası vs. çıkarıyormuş. Öner Döşer'i tam olarak bilmiyorum...

Ben, twitter'dan tanıdığım ve takip ettiğim Sema Kılıç'a harita yorumlatmıştım; gayet anlaşılır yorumladı, tahminlerde bulundu,
onu da deneyin derim... Fiyatlarını sitesinde yazıyor, ödeme yaptıktan sonra da, yorumunuzu mail olarak atıyor. (Biraz gecikmeli olabiliyor). Piyasadaki birçok astrologa göre iyi bence... Zaten uzmanlık alanı siyasal astroloji.

Bir de Yurda Hal varmış, merak ediyorum, soru olarak da foruma yazdım zaten. Belki danışmanlık alan birileri vardır diye...
Umarım güzel gelişmeler olur.

Ben sadece 2 günlüğüne istanbuldayım ve meltem hanımla görüşmek istiyorum. Zor durumdayım.
Bana acil telefonunu verebilecek biri var mı? Yanına mı gitmek gerekiyor telde mi görüşülüyor bilgi de verebilir misiniz? Acil tel bilgisi nolursunuz

Bugün akşama benim de randevum var paylaşacağım :)

Canım görüşme olayını bilemiyorum sadece telefonu var onu da özel mesaj hakkım olmadığından atamam :/

Normalde böyle bi delilik yapmam ama cep telimi veriyorum msj atar mısın
05052957617

Nuray Sayarı astrolojiden soğutur ve pek de bilgili değildir tavsiyem. Sema Kılıç ya da Öner Döşer.Ben Sema Kılıç derim ama...Daha turarlı buluyorum aylık yorumlarını....

Teşekkür ediyorum ilgin için aradım ama açmadı önce ücreti yatırıyoruz ondan sonra telde mi bakıyo acaba?

Yeri nerde anadolu yakasında mı karşıda mı çok mu yoğundur acaba bugün bakım yapabilir mi ki bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…