İstanbul'da Fal - Falcılar

bugun bir arkadasim gitmisti, az once sordum, simdiyi ve geçmisi birebir bildi, gelecekle ilgili soyledikleri tutarliydi dedi. Memnun kalmis yani. Hala gitmeyen varsa dusunebilir. 25 olmus bu arada kahve ucreti bir de çok kalabalikmis epey beklemis.

Ancak bu kadar yardımcı olabilirdin canım , gerçekten çok sağol. Kadıköy'e yakın olduğum için elimin altında iyi biri olsun diye soruşturuyordum ama yok sanırım.

6-7 sene önce Angels'da bir kadına 3 arkadaş baktırmıştık , üçümüze de ne dediyse kısa vadede olmuştu ve bu nedenle tekrar gitmiştik ama kadın 2 gün sonra Almanya'ya taşınıyordu. Psikolog gibi çok değişik bir kadındı, onun gibisini görmedim bir daha da. Geri gelmiş midir bu süre içinde acaba, Angels'a yolum düşerse soracağım haberleri var mı diye :) O zamanlar erkek arkadaşımdan ayrılmıştım, hiç haber alamıyordum çok da üzülüyordum, kaç kişi yeniden birlikte olacaksınız diye umutlandırırken o kadın bana mayısta yeniden görüşmeye başlayacaksınız ama bir daha birlikte olmayacaksınız, boşver onu , onunla uğraşırken daha hayırlı birini kaçırabilirsin demişti ve aynen olmuştu hiç unutmam ve sözünü dinledim, o hayırlı birinin kaçmasına izin vermedim

cunku hıcranın reklamını yapıyolarr we kadın buyuden ıse gırıyoo ole soylıym de sen anla canm sankı cok bılınen bı ısımmıs gıbı 2 tane war dıyede yalan soleyebılyolarr bunu anlamıs degılımm

rica ederim canım, keşke gerçekten iyi bi falcı olsaydı da o şekilde yardım edebilseydim. İşte ben de 7 sene önce falan Angels'ta Biriz'e baktırmıştım, o falda söylediği çoğu şeyi zamanla yaşadım. Angels'a geri geldiğini öğrenince gittim hemen ama daha çok benim yönlendirmemle baktı geneli de çıkmadı zaten :)

Ben de kadıköye çok yakınım, karşıya geçmek zor geliyodu bi fal için o yüzden bi dönem neredeyse Kadıköy'dekilerin hepsini denedim ama hepsi anlık mutluluk oldu sadece ben de bıraktım artık fal baktırmayı :) ama sen yine de bi Angels'a uğrayıp sor canım, belki bi haber vardır ya da belki yeni falcıları vardır :)

Aslında tavsiye yerine bahsi geçen falcılar hakkında yorum yapmayı tercih ediyorum ama..... Kadıköy Kozyatağı'nda Mon Ange Cafe' de Sibel Hanım var.Değişik bir iskambil falı bakıyor. Geçmişte ve anı yorumlamada çok iyi.Gelecek konusunda da söylediklerinin bazıları çıktı. Örnek vermem gerekirse; Kasım ayında baktırmıştım. Bana Ocak ayında iş değişikliğin var dedi.İş yerinden ani bir şekilde ayrılacaksın dedi.3,5 senedir çalıştığım iş yerimden ayrılmam için bir tek sebebim bile yoktu. Fakat çok değişik ve anlatması uzun sürecek bir takım olaylar dizisi sonucu iş değiştirdim. Bunun gibi bir çok şey. Genelde saat 13.00' dan sonra orada oluyor. Çok da sıra yok ve 1 saate yakın sürüyor bakımı.

canım izmirde bahsettiğin Gül Yerlikaya mı?

Merhaba kızlar
dün gece meltem hanımla randevum vardı.
Enerjisini yaklaşımını çok sevdim. Telefonu kapattıktan sonra resmen içim ferahladı.istediğim kişi ile ilgili olumsuzdu ama öle olcağını bende biliyodum zaten . Bir türlü kabullenemiyodum. Konuşmadan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam.normalde faldan sonra içim daralır , yani huzursuz olurum kafam karışık olur. Takarım bişeyleri. Ilk defa yaşadım bunu . çok pozitif. Etkisi hala devam ediyo :) kendimi iyi hissediyorum. Bir başkasnı hayatıma sokma kararı ile ilglili danıştım da sordum nasıldır nasıl biridir diye. Ondada yanılmadı ve tüm özellikleriyle o kişide anlattı . Sadece isim söyledim o kadar.
Ne söylediyse de evet doğru dedim. Herşeyi bildi. Kişilik analizleri süperdi.
Zaten bişi demenize gerek kalmıyo kendi anlatıyo siz tasdık ediyosunuz inanılmaz güzel enerji aldım.
çok güzeldi.

Merak edenler için yazıyorum . Ben memnun kaldım açıkçası..

ÇOOOK saol canım çoook iyi geldi bu yorumun..benimde aklımda soru işaretleri vardı bu akşam bende baktırcam..sen telefonda mı baktırdın..ben telefonda baktırcam akşam yazarım buraya yorumlarımı

ÇOOOK saol canım çoook iyi geldi bu yorumun..benimde aklımda soru işaretleri vardı bu akşam bende baktırcam..sen telefonda mı baktırdın..ben telefonda baktırcam akşam yazarım buraya yorumlarımı

evet canım telefonda baktırdım. hiç duraksamadan soru sormadan anlatıyo. sadece isim alarak ve anne adı ile. ne var ne yok senın ruh halin sorduğun kişilerin yapısı nasıl oldukları ... aile sağlık iş .. senin iç dünyan .. nelere dikkat etmen gerektiğin vs..
ben çok güzel enerji aldım o bana yeter. iyi geldi .. zaten dediğim gbi ne derse evet doğru dedim :)
ben çok fal baktırdım burda adı geçen memnun kaldıklarımda olmuştu ama meltem hanım kesinlikle denenmeli kendi düşüncem tabi.
başkasına baktırmam artık .. ki zaten uzun vadeli bir açılım yapıyo kendisi
çok samimi buldum ben .. merak ediyorum sende yaz yorumlarını

merhabalar arkadaşım; bende bir şey sormak istiyorum acaba gelecek hakkında bişeyler söylüyor mu? yoksa sadece kişilik analizi ve o kişinin şu anki hayatı hakkında yorum mu yapıyor?çünkü ben ne yaptığından çok ilerde ne olacağın merak ediyorum da o yüzden sordum..

merhaba,

bana da iletişim numarasını ve nerde ne kadara baktığını yollarmısın_?

teşekkürler

evet anlatıyo . zaten soru soruyosun ve uzun uzadıya cvp veriyo kendisi .
sorularına göre yön veriyosun konuşmaya .hani evliliimle ilgili nerden nasıl biri olacagına kadar anlattı mesela ailesine kadar göz rengine kadar çocuk sayıma kadar ..

ben kendi fikrimi ve aldığım pozitifliği anlatmaya çalışıyorum . inaşallah faydam olur

yazıcam canım..o zaman gelecekle ilgili sorularımı bol bol sorıyım:d

teşekkür ederim arkadaşım..çok güzel açıklamışsın gerçekten inşallah herşey gönlünce olur sevgiler..

Dert çok olunca canım danışmaya ihtiyaç duyuluyor işte ne yaparsın hayat.

Canım Serap hanıma fal baktırmak istiyorum telden bakıyor mu?Kendisine nasıl ulaşabilirim?Sen memnun musun?Telefonu varsa mesaj atar mısın benim özel mesaj hakkım yok....
Bir de meltem hanıma baktırdın mı serap hanım mı daha iyi meltem hanım mı?

Ya ben buradaki üyelerden rica edip telefon soruyorum kaale alıp cevap bile vermiyorlar.Gerçekten çok bozuluyorum.Herkes birbiriyle yazışıyor bana cevap veren yok:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…