tiryaki nevin'e baktırmıştım ben ama çıkmadı hiçbiri. o ara bi erkek arkadaşım vardı mayısta askerden dönecekti nevin de bana mayısta bi sevincin var demişti tek tutturduğu bu. Ona göre eski sevgilimle evlenecektim ama adı bile kalmadı o kişinin :)
angels'ta ilhan'a baktırdım tutturabildiği hiçbir şey olmadı. Biriz vardı orada, bi dönem ona baktırıyodum ama onun da falları çıkmadı bi tek geçmişte ve anda iyiydi. Burcu'dan çok bahsediliyodu ama baktırmadım hiç.
Kadıköy'de öyle çok memnun kalınacak bi falcı yok sanırım, Nostradamus'takilere hiç bulaşma. Sini Mantı Elif'i ben tavsiye etmem, fal boyunca ağlayayım diye gözümün içine bakmıştı resmen :) Şehriban'ı da tavsiye edemem kimine çıkıyo kimine çıkmıyo, bana daha hiçbir şey çıkmadı. Kadıköy'de resmen yok iyi bi falcı :) bir tek la porte cafe'de ayhan vardı onun dediklerinin çoğunu yaşadım ama o da fal bakmıyo artık diye duydum.
Benim anlamadığım bu bilinen bir şey ise neden tavsiye ediliyor, yönlendirme yapılıyor? Bu Hicran'ı öneren arkadaşlara özellikle soruyorum bunu ! Eğer gittiler ise bunu görmediler mi, gördülerse buna rağmen neden öneriyorlar?
YUBİLE kadının dolandırıcılığının boyutu nedir?
Ancak bu kadar yardımcı olabilirdin canım , gerçekten çok sağol. Kadıköy'e yakın olduğum için elimin altında iyi biri olsun diye soruşturuyordum ama yok sanırım.
6-7 sene önce Angels'da bir kadına 3 arkadaş baktırmıştık , üçümüze de ne dediyse kısa vadede olmuştu ve bu nedenle tekrar gitmiştik ama kadın 2 gün sonra Almanya'ya taşınıyordu. Psikolog gibi çok değişik bir kadındı, onun gibisini görmedim bir daha da. Geri gelmiş midir bu süre içinde acaba, Angels'a yolum düşerse soracağım haberleri var mı diye :) O zamanlar erkek arkadaşımdan ayrılmıştım, hiç haber alamıyordum çok da üzülüyordum, kaç kişi yeniden birlikte olacaksınız diye umutlandırırken o kadın bana mayısta yeniden görüşmeye başlayacaksınız ama bir daha birlikte olmayacaksınız, boşver onu , onunla uğraşırken daha hayırlı birini kaçırabilirsin demişti ve aynen olmuştu hiç unutmamve sözünü dinledim, o hayırlı birinin kaçmasına izin vermedim
Ancak bu kadar yardımcı olabilirdin canım , gerçekten çok sağol. Kadıköy'e yakın olduğum için elimin altında iyi biri olsun diye soruşturuyordum ama yok sanırım.
6-7 sene önce Angels'da bir kadına 3 arkadaş baktırmıştık , üçümüze de ne dediyse kısa vadede olmuştu ve bu nedenle tekrar gitmiştik ama kadın 2 gün sonra Almanya'ya taşınıyordu. Psikolog gibi çok değişik bir kadındı, onun gibisini görmedim bir daha da. Geri gelmiş midir bu süre içinde acaba, Angels'a yolum düşerse soracağım haberleri var mı diye :) O zamanlar erkek arkadaşımdan ayrılmıştım, hiç haber alamıyordum çok da üzülüyordum, kaç kişi yeniden birlikte olacaksınız diye umutlandırırken o kadın bana mayısta yeniden görüşmeye başlayacaksınız ama bir daha birlikte olmayacaksınız, boşver onu , onunla uğraşırken daha hayırlı birini kaçırabilirsin demişti ve aynen olmuştu hiç unutmamve sözünü dinledim, o hayırlı birinin kaçmasına izin vermedim
selam,
izmirden yeni taşındım buraya. izmirdeki falcıların çoğunu bilirim.
serkan, gül ve sibel çok iyiydi. dediğim gibi üçü de aynı şeyleri söyledi. sonuç burdayım. çok kısa bir zamanda pekçok şey değişti hayatımda. bir de internette grupon diye bir fırsat sitesi vardı. orada yıldızname bakan birisine baktırdım. hiç karşılaşmadık, konuşmadık. ama öyle şeyler söyledi ki sadece beni yakından tanıyan kişilerin geçmişte yaşadığım şeyleri bilir. geçmi,şimşi kişiliğimi ve izmir dışına yerleşeceğimi ve diğer birkaç ayrıntı.
izmirdeki falcılar sitesinde de paylaştım bunları. isterseniz yorumları okuyun.
Merhaba kızlar
dün gece meltem hanımla randevum vardı.
Enerjisini yaklaşımını çok sevdim. Telefonu kapattıktan sonra resmen içim ferahladı.istediğim kişi ile ilgili olumsuzdu ama öle olcağını bende biliyodum zaten . Bir türlü kabullenemiyodum. Konuşmadan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam.normalde faldan sonra içim daralır , yani huzursuz olurum kafam karışık olur. Takarım bişeyleri. Ilk defa yaşadım bunu . çok pozitif. Etkisi hala devam ediyo :) kendimi iyi hissediyorum. Bir başkasnı hayatıma sokma kararı ile ilglili danıştım da sordum nasıldır nasıl biridir diye. Ondada yanılmadı ve tüm özellikleriyle o kişide anlattı . Sadece isim söyledim o kadar.
Ne söylediyse de evet doğru dedim. Herşeyi bildi. Kişilik analizleri süperdi.
Zaten bişi demenize gerek kalmıyo kendi anlatıyo siz tasdık ediyosunuz inanılmaz güzel enerji aldım.
çok güzeldi.
Merak edenler için yazıyorum . Ben memnun kaldım açıkçası..
ÇOOOK saol canım çoook iyi geldi bu yorumun..benimde aklımda soru işaretleri vardı bu akşam bende baktırcam..sen telefonda mı baktırdın..ben telefonda baktırcam akşam yazarım buraya yorumlarımı
Merhaba kızlar
dün gece meltem hanımla randevum vardı.
Enerjisini yaklaşımını çok sevdim. Telefonu kapattıktan sonra resmen içim ferahladı.istediğim kişi ile ilgili olumsuzdu ama öle olcağını bende biliyodum zaten . Bir türlü kabullenemiyodum. Konuşmadan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam.normalde faldan sonra içim daralır , yani huzursuz olurum kafam karışık olur. Takarım bişeyleri. Ilk defa yaşadım bunu . çok pozitif. Etkisi hala devam ediyo :) kendimi iyi hissediyorum. Bir başkasnı hayatıma sokma kararı ile ilglili danıştım da sordum nasıldır nasıl biridir diye. Ondada yanılmadı ve tüm özellikleriyle o kişide anlattı . Sadece isim söyledim o kadar.
Ne söylediyse de evet doğru dedim. Herşeyi bildi. Kişilik analizleri süperdi.
Zaten bişi demenize gerek kalmıyo kendi anlatıyo siz tasdık ediyosunuz inanılmaz güzel enerji aldım.
çok güzeldi.
Merak edenler için yazıyorum . Ben memnun kaldım açıkçası..
evet canım telefonda baktırdım. hiç duraksamadan soru sormadan anlatıyo. sadece isim alarak ve anne adı ile. ne var ne yok senın ruh halin sorduğun kişilerin yapısı nasıl oldukları ... aile sağlık iş .. senin iç dünyan .. nelere dikkat etmen gerektiğin vs..
ben çok güzel enerji aldım o bana yeter. iyi geldi .. zaten dediğim gbi ne derse evet doğru dedim :)
ben çok fal baktırdım burda adı geçen memnun kaldıklarımda olmuştu ama meltem hanım kesinlikle denenmeli kendi düşüncem tabi.
başkasına baktırmam artık .. ki zaten uzun vadeli bir açılım yapıyo kendisi
çok samimi buldum ben .. merak ediyorum sende yaz yorumlarını
merhabalar arkadaşım; bende bir şey sormak istiyorum acaba gelecek hakkında bişeyler söylüyor mu? yoksa sadece kişilik analizi ve o kişinin şu anki hayatı hakkında yorum mu yapıyor?çünkü ben ne yaptığından çok ilerde ne olacağın merak ediyorum da o yüzden sordum..
evet canım telefonda baktırdım. hiç duraksamadan soru sormadan anlatıyo. sadece isim alarak ve anne adı ile. ne var ne yok senın ruh halin sorduğun kişilerin yapısı nasıl oldukları ... aile sağlık iş .. senin iç dünyan .. nelere dikkat etmen gerektiğin vs..
ben çok güzel enerji aldım o bana yeter. iyi geldi .. zaten dediğim gbi ne derse evet doğru dedim :)
ben çok fal baktırdım burda adı geçen memnun kaldıklarımda olmuştu ama meltem hanım kesinlikle denenmeli kendi düşüncem tabi.
başkasına baktırmam artık .. ki zaten uzun vadeli bir açılım yapıyo kendisi
çok samimi buldum ben .. merak ediyorum sende yaz yorumlarını
evet anlatıyo . zaten soru soruyosun ve uzun uzadıya cvp veriyo kendisi .
sorularına göre yön veriyosun konuşmaya .hani evliliimle ilgili nerden nasıl biri olacagına kadar anlattı mesela ailesine kadar göz rengine kadar çocuk sayıma kadar ..
ben kendi fikrimi ve aldığım pozitifliği anlatmaya çalışıyorum . inaşallah faydam olur
yazıcam canım..o zaman gelecekle ilgili sorularımı bol bol sorıyım:d
yazıcam canım..o zaman gelecekle ilgili sorularımı bol bol sorıyım:d
Dert çok olunca canım danışmaya ihtiyaç duyuluyor işte ne yaparsın hayat.