İstanbul'da Fal - Falcılar

arzu ıyıydıı ya hıslerı kuwwtlıydı bulursan haber wer kacırttı sahıplerı kadını

Bakirköy Arzuhal Kafe'de var Arzu diye fal bakan bir hanim.30 yaş civari,sari sacli, gözleri renkli, kilolu, oldukca neseli, güleryuzlü bir hanim. Ama aradiginiz o kisi mi bilmiyorum

Bu meltem hanıma ulaşmak ne zor böyle. Sürekli izmire mi gidiyor..şu an izmirdeymiş perşembe günü istanbula geliyormuş. salı gününe kadar randevuları doluymuş.. Bu kadar yoğun mu gerçekten. Bu kadar yoğun olmasının sebebi, herkesin falından memnun olmasımıdır, nedir? anlamadım gitti

Kızlar bir ara Merter'de bir bayandan bahsedildi, arkası gelmedi. Tel.ini alanlar paslarsa ve gidenler varsa yorumlarını yazarsa memnun olucam valla. Ben çok merak ettim. Yalnız lütfen yorum da yapalım, Lübnanlı meselesinde ben dersimi aldım, adı sanı bilinmeyen, test edilip onaylanmayan birilerine gitmek istemiyorum.
Meterdeki bayan tel piliiiiz kızlar :)) (mailim:hks_1311@hotmail.com)

merterde bahsedılen kısı hıcran bı arkads bana ozelden msj attı 2 hıcran oldugunu soledı meterde arkdslarr aptal degılız merterde kac tane hıcran ısımlı falcı olabılır? oda dolandırıcı bılmeyen yokk bunu

meltem zeynolojının tawsıye ettıgı falcımı?

kızlar, ben 6 ay kadar önce melekler kahvesi-gülşen'e baktırmıştım, söylediklerinin bir çoğu çıktı. güncel durumu da çok isabetli anlatmıştı zaten. bugün aradım tekrar baktırmak için, ayrıldı dediler. nereye gittiğini bilen duyan var mı ?
bir de kadıköy'de gerçekten memnun kaldığınız biri varsa paylaşırsanız sevinirim. tiryaki kafe nevin hanım denmiş ama çok yorum bulamadım onunla ilgili.
bir ara angels kafe bu konuda iyiydi, şimdi kim var nasıldır bilen var mı?

tiryaki nevin'e baktırmıştım ben ama çıkmadı hiçbiri. o ara bi erkek arkadaşım vardı mayısta askerden dönecekti nevin de bana mayısta bi sevincin var demişti tek tutturduğu bu. Ona göre eski sevgilimle evlenecektim ama adı bile kalmadı o kişinin :)

angels'ta ilhan'a baktırdım tutturabildiği hiçbir şey olmadı. Biriz vardı orada, bi dönem ona baktırıyodum ama onun da falları çıkmadı bi tek geçmişte ve anda iyiydi. Burcu'dan çok bahsediliyodu ama baktırmadım hiç.

Kadıköy'de öyle çok memnun kalınacak bi falcı yok sanırım, Nostradamus'takilere hiç bulaşma. Sini Mantı Elif'i ben tavsiye etmem, fal boyunca ağlayayım diye gözümün içine bakmıştı resmen :) Şehriban'ı da tavsiye edemem kimine çıkıyo kimine çıkmıyo, bana daha hiçbir şey çıkmadı. Kadıköy'de resmen yok iyi bi falcı :) bir tek la porte cafe'de ayhan vardı onun dediklerinin çoğunu yaşadım ama o da fal bakmıyo artık diye duydum.

Bakırköyde bir Aydan Hanım vardı ,şimdiler nerede bilen var mı ?

son zamanlarda baktıran ona ?

Eğer aynı aydandan bahsedıyorsak bn gecen baktırdım kültür desehanesinin sokağında aydan ev yemekleri canım ama söylediği şey henüz gerçekleşmedi mayısın 2, haftasından sora olacak demişti sen daha önce baktırdın mı memnun kaldın mı aydandan ???

Ben şunu anlamıyorum; eğer gerçekten çok iyiyse ona gidenler ben dahil neden başka falcı arıyoruz ....Ben kendi adıma konuşayım çok çok iyi değil.Evet bildiği şeyler oldu ama sorduğum sorulara özellikle de karşı tarafın ne düşündüğü ile ilgili olanlara yanıt alamadım. Hatta ısrarla sorduğumda ben fal bakmıyorum bile dedi ki ben ne demek istediğini hala çözebilmiş değilim. Çok memnun olan bir grup var ama ben asıl bundan sonra gideceklerin söyleceklerini merak ediyorum...

Ben şunu anlamıyorum; eğer gerçekten çok iyiyse ona gidenler ben dahil neden başka falcı arıyoruz .......

bunu ben de bazen kendime soruyorum çünkü gercekten memnun oldugum bir falcim var, peki neden arıyoruz? çünkü bir süredir baktirdigin kişi senin artık hayatına hakim, çok sık gidemiyorsun çünkü hep aynı şeyleri söyleyecek, ayrıca onun dediği ve henüz gerçekleşmeyen şeylerin teyidini almak istiyoruz.. Bence böyle.

mailinize mesaj gönderdim bakabilirmisiniz

Benim anlamadığım bu bilinen bir şey ise neden tavsiye ediliyor, yönlendirme yapılıyor? Bu Hicran'ı öneren arkadaşlara özellikle soruyorum bunu ! Eğer gittiler ise bunu görmediler mi, gördülerse buna rağmen neden öneriyorlar?
YUBİLE kadının dolandırıcılığının boyutu nedir?

ben fal bile bakmıyorum bile. nedemek ki? alla alla :44:

Kızlar size 3-4 ay önce tanıdığım çiğdem hanımı tavsiye ederim gerçekten bugüne kadar bayağ falcıya gittim ama çiğdem hnm çok başarılı bu konuda evlilik sevgili isim tarih falan veriyor.hissettiği olumlu olumsuz şeyleri söylüyor bence çok iyi tabiki herşeyi allah bilir ve kaderimizi o çizer ve yön verir

çiğdem hnm beşyüzevler gopaşa tarafında oturuyor evinde bakıyor.

Telefonunu vericem isteyen telefonla bile sorabilir oldukça yoğun ama mutlaka arayın derim ben

0535 290 12 27

ben hiç baktırmadım ,daha önce baktıran bir arkadaşıma geçmiş ve anla ilgili daha da önemlisi kişiyle ilgili birebir anlatmış ,onun için gitmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…