Arkadaşlar ben size birşey söylemek istiyorum; bu kadıköyde feza sultan diye bir falcı var daha öncede yazmıştım bişe bilemedi diye ama şunuda eklemek istiyorum bu feza sultanın enerjisi gerçekten çok kötü..bir arkadaş yazmış çok olumsuz fal bakıyor diye bende o arkadaşa katılıyorum insanın içini karartıyor..ben ona ne sorsam o da olmaz buda olmaz demişti ama onun olmaz dediği bir olay oldu ve bu beni çok sevindirdi..birde fezaya gittiğimin akşamı hiiç uyuyamadım üstüme ağırlık falan çöktü bayada korkmuştum..o yüzden bence oraya gitmeyin ama yinede siz bilirsiniz...[/QUOT
CANIM VALLAHİ İNANAMADIM BENDE GİTTİM FEZA SULTANA ÇOK MEMNUN KALDIM DÜZENLİ OLARAKTA GİTMEYE DEVAM EDİYORUM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA HERKESEDE TAVSİYE EDİYORUM BİRÇOK ARKADAŞIMDA TAVSİYEM ÜZERİNE GİDİYOR VE ÇOK MEMNUNLAR YORUMUNU OKUYUNCA ŞAŞIRDIM...
TATLIM NE GÜZEL İŞTE SEN FALCINI BULMUŞSUN..AMA BEN GERÇEKTEN HİÇ MEMNUN KALMADIM HİÇBİR DEDİĞİ DE ÇIKMADI TEK Bİ TANESİ BİLE..ÇOK MERAK ETTİM ACABA SİZE HANGİ DEDİKLERİ ÇIKTI DA DÜZENLİ OLARAK GİDİORSUNUZ? BİDE BİR FALCIYA BENCE DÜZENLİ OLARAK GİTMEKTE SAÇMA GELDİ BANA BİRAZ DOKTOR KONTROLÜ GİBİ