Sadece tarot bakan birinin herşeyi bilmesi imkansız bence....Bu Mercan Seyhan neye bakıyor, merak ettim doğrusu, bilen varsa bilgilendirebilir mi?[/QU
Mürekkep su falı ve tarot baktı bana.cok ceşit bakıyorum dedi bu ikisini istedim. cok begendim ben.
Siz daha öncede kötülemiştiniz Mercan hanımı belkide enerjini tutmadı bilemiycem.
Bana tek soru dahi sormadı Mercan hanım. dogum tarihimi anne adımı aldı basladı anlatmaya, inanın 65 dakika sürdü ve ben hala şoklardayım bu kadar detayı nasıl bilebildi telefonda. fal işi enerji işi demekki. 100 lira evet,1 saatten fazla baktı. ben pişman degilim bi süre sonra tekrar baktıracagım inşallah.
Sadece tarot bakan birinin herşeyi bilmesi imkansız bence....Bu Mercan Seyhan neye bakıyor, merak ettim doğrusu, bilen varsa bilgilendirebilir mi?[/QU
Mürekkep su falı ve tarot baktı bana.cok ceşit bakıyorum dedi bu ikisini istedim. cok begendim ben.
enerji meselesi işte, kimine tutar kimine tutmaz.
Ben canani cok begenmistim.ben canana ocakta baktirmistim ex öküz seni aksam 7 gibi ariycak dedi ama mayis ayi gibi dedi mutlaka ariyck seni dedi hakikaten öküz umuz aksam 9 gibi mayisda aradi ama ben acmadim ustelik engelledim hehee.cigdem bana kesinlikle geri dönüş u yok dedi ama öküz beni ariyor tabi fal bu % 50 ihtimallerle konisuyolar cananin dedigi bikac bisey daha.cikti.andac ve halili bilmiyorumArkadaşlar laff cafe andaç, halil ve çiğdemle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim ????? Benim için çok ömemli !!!
Arkadaşlar laff cafe andaç, halil ve çiğdemle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim ????? Benim için çok ömemli !!!
kızlar bu haftasonu aile münasebetlerim nedeniyle ben bu adama gidemedim bir türlü kısmet olmuyor ben baktırdıgım bırı olarak sadece yasadıklarımı deneyımlerımı paylastım numarasını da ısteyen arkadaslarıma verdım isteyen arayıp gidebilir sonucta ben o adamın asıstanı degılım bıseyı degılım yalnızca onerı de bulundum diğer arkadaslarımız gibi ve bu benim nedense görevimmiş gibi lanse olması hoşuma gitmedi açıkçası brush'a da anlamsız şeyler söylemişler gittinde adresi niye vermedin gibi bunlar sacma konular herkes heryere gitmekte özgür biz ticaret yapmıyoruz kızkıza bişeyler paylaşıyoruz numarasını son olarak burdan paylaşıyorum kendinin iznini alarak ve bu konuda daha yorum yapmıyorum arkadaslar bilginize...
adamı da çıldırtacaklar ALLAH sabır versin :)))))
kızlar bu haftasonu aile münasebetlerim nedeniyle ben bu adama gidemedim bir türlü kısmet olmuyor ben baktırdıgım bırı olarak sadece yasadıklarımı deneyımlerımı paylastım numarasını da ısteyen arkadaslarıma verdım isteyen arayıp gidebilir sonucta ben o adamın asıstanı degılım bıseyı degılım yalnızca onerı de bulundum diğer arkadaslarımız gibi ve bu benim nedense görevimmiş gibi lanse olması hoşuma gitmedi açıkçası brush'a da anlamsız şeyler söylemişler gittinde adresi niye vermedin gibi bunlar sacma konular herkes heryere gitmekte özgür biz ticaret yapmıyoruz kızkıza bişeyler paylaşıyoruz. ben artık bu konuda daha yorum yapmayacağım bilginize...