Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben sana önerebilirim bildiğim çok iyi bakan biri var ister telde baktır ister yüzyüze istanbuldaysan yüzyüze gitmeni tavsiye ederim
Kimmiş bu canım..bilgilerini bana iletebilir misin
Gerçekten kimmiş bu falcı?
Gerçekten kimmiş bu falcı?
Merhaba Zeynep meltemden bahsediyor sanırım suya bakıyor bildigim kadarıyla
yıllardan beri taksimde ne kadar falcı varsa hepsine gittim aralarında iyi olanlar vardı tabi de ben meltem hanım kadar iyi bakan birini görmedim gelecek konusunda bilemem tabiki allah bilir
çıkar çıkmaz ona birşey diyemem ama eğer sevgiliniz varsa ve onu özlediyseniz ve haber alamıyorsanız şuan nasıl kiminle ne yapıyor diye merak ediyorsanız daha iyisine rastlamadım bana öyle bir anlattı ki bir an acaba onu tanıyormu diye düşündüm arkadaşlar dediğim gibi gelecekle ilgili kefil olamam bana 2014 dedi ama anı merak ediyorsanız tavsiye ederim herkese
yıllardan beri taksimde ne kadar falcı varsa hepsine gittim aralarında iyi olanlar vardı tabi de ben meltem hanım kadar iyi bakan birini görmedim gelecek konusunda bilemem tabiki allah bilir
çıkar çıkmaz ona birşey diyemem ama eğer sevgiliniz varsa ve onu özlediyseniz ve haber alamıyorsanız şuan nasıl kiminle ne yapıyor diye merak ediyorsanız daha iyisine rastlamadım bana öyle bir anlattı ki bir an acaba onu tanıyormu diye düşündüm arkadaşlar dediğim gibi gelecekle ilgili kefil olamam bana 2014 dedi ama anı merak ediyorsanız tavsiye ederim herkese
Hilalcim yazılarını takip ediyorum. Ben eski üyelerdenim çookkk falcı tecrübelerim var eskiler bilir beni. Sen ve Yubile ye bir falcı tavsiye edeceğim.
25 lira ama en az iki kere gidin. iki kere en az dememin sebebi olayları kişileri anlayınca falda gördüğü kişilerle ilgili daha iyi yorum yapıyo. Sonrasında başka falcıya gitmezsiniz.
Gönderdiklerim hergün beni arayıp şu çıktı bu çıktı dedikleri için sizinle ayrıca paylaşıyorum. Daha önce tavsiye edip numarasını da yazdım ama Merterdeki aynı isimli başkasıyla karıştırdı insanlar. Özelden atacağım numarayı gidin yorumlarınızı burda yapın beğenirseniz numarasını yine burdan verirsiniz. Ama ona giden kendine saklıyo numarasını :))
Merhaba, Meltem hanımın telefonunu banada gönderebilirmisiniz? Telefonda kaç liraya bakıyor acaba? Çok teşekkürler. Hoşçakalın.
tatlım burdan yazamam numarasını ki z_ucar34@hotmail.com adresimden ekle beni yada isteyen eklesin ordan yazabilirim ancak numarayı suya bakıyor torat falan değil
bahsettiğiniz falcının iletişim bilgilerini ben de alabilir miyim, çok merak ettim doğrusu.
tatlım burdan yazamam numarasını ki z_ucar34@hotmail.com adresimden ekle beni yada isteyen eklesin ordan yazabilirim ancak numarayı suya bakıyor torat falan değil
Taksimde hergangibir kafede bakmıyor yani anlaşılan.
Evinde falan mı bakıyor su falına.
En azından kaç tl ye baktığını yazar mısın?
Teşekkürler.
100 liraya bakıyor canım