İstanbul'da Fal - Falcılar

üzülerek söylüyorum yarın iptal arkadaşlar tuondios ile haftasonu gideceğiz kişiyle konuşup ona göre haftaya haftaiçi bir grup oluştururuz umarım kimse için sorun olmaz

canim lübnanlinin telfn numarasini bana atabilirmisin birda haftasonu grup olarak gitsek yada hafta ici ayarlayip bende gelmek isterim haberdar ederseniz srvinirim

Arkadaşlar, Pendik Safiye'nin telefon numarasını bilenler paylaşabilir mi ? Ulaşması bayağı zordu diye hatılıyorum

cansew34@hotmail.com adresine de lütfen Lübnanlının iletişim bilgilerini yazar mısınuz? Çok teşekkürler

merhaba kızlar,medyum olcaya gitmeyi düşünüyorum ama biraz tereddütlüyüm, gidip de faydasını gören var mı :)

chili cafe ye, Deniz için gitmiştim ama o gün orda yokmuş. Özgür diye biri vardı, yeni açmışlar orayı.. özgür'e fal baktıran oldu mu aranızda???? Daha önce Özgürü tanıyan var mı aranızda?

slm bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine bakırköyde hem tarot hemde kahve falı bakan duyguya gittim iş yerinde bakmakta cok isabetli yorumlar yapmakta denemeye deger onunda iznini alarak burdan telefon numarasını paylaşıyorum 0507 374 84 02 işlemde yapmakta

İşlemden kastınız??

Niye öyle diyorsun canım?öyle deme ne olur.
Elbet bu günlerde atlatılacaktır.

bugün çok sevdiğim bir arkadaşım , canından çok sevdiği karısını toprağa verdi.
bundan ötesi var mı ?
daha gerçek bi acı ?
bizse bizi istemeyen dengesizler için falcı peşindeyiz.
10 saniye sonrasının garantisi yokken , neyin telaşındayız ?

Selam kızlar
Buğün burda son zaman ismi çok geçen,falda iyi olduğu konuşulan hatta kötü mesaja denk gelmediğim bayağı popüler bir bayana fal baktırdım.Ne geçmiş ne an bomboş bir fal.
Buyrun bana kurulan cümleye bakınız:
Senin baban sana birşey vermek istiyor bunun için senin bilmediğin bir yatırım yapıyor bunu 2014 başı kendi elleriyle takdim edicek.
Tövbe haşa Yarrabim .oysa babam 5 ay önce vefat etti
Ben artık diyecek laf bulamıyorum Yorum size kalmış.

ALLAH sabırlık versin mekanı cennet olsun canım fal bakan kişinin ismini de yazsaydın seni üzdüğü gibi bizleri de boş hayal ve üzüntü seline sürüklemesin ona da bir uyarı olur

Canım benim arkadaşının ve senin başı sağolsun.
Allah sabır versin.
Evet en büyük acılardan birisi gerçekten.
Hepimiz bize yazılan kaderi yaşıyoruz ve yaşıyacağız.
Falcıyada gitsek,başka yerlerede gitsek,
Kaderde olandan başka birşey nasılolsa yaşanmayacak.
Bize yazılan kadar ömürde ,bize sunulanlarla yaşayacağız.
Bu yol içerisinde iyi bir insan olursak kazanır,kötü bir insan olursak kaybederiz sınavımızı.
Çok haklısın canım biz neyin peşindeyiz.

merhaba..bana telefonda bakan ıyı olan bı falcı onerırmısınız lutfenn

kızlar yarın ben lübnanlıya gider gelecek olanların brush'a bilgi vermelerini rica ederim çünkü internete giremeyeceğim yarına kadar, bu arada brush cım sen gelecek misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…