evet ararım ben senigelmek isteyenlere yardımcı olurum :)
merhaba..bana telefonda bakan ıyı olan bı falcı onerırmısınız lutfenn
Evettttt bayanlar bugun buyuk gun hadi bakalim gidin lubnanliya da alalim yorumlari :)
Öyle birine henüz rastlamadım canım bulursan haber ver
Mercan Sayhanı şiddetle öneririm. telefonda baktırdım benimle yasamış gibi herseyimi bildi.Hala etkisindeyim.
telefon no ve fıyat rıca edebılırmıyım
telefon no ve fıyat rıca edebılırmıyım
Gelmediniz mi kızlar?... :))Sabahtan beri şu sayfaya kaç kere baktığımın sayısı yok :))
canım ben sana önerebilirim bildiğim çok iyi bakan biri var ister telde baktır ister yüzyüze istanbuldaysan yüzyüze gitmeni tavsiye ederim
ben mercan sayhan' ı önermiyorum.çünkü fal değil tahmin yapıyor. falcı dediğin soru sormaz direk söyler.hele ücreti 100 tl ise.
senin iki çocuğun mu var? mecburen cevap veriyoruz 1 tane. bundan bir sıkıntı yaşayacaksın. bu adam evli mi? evet evli. böyle fal mı olur ya.
Sevgili Zeynoloji, bahsettiğiniz falcının telefonunu banada gönderirmisiniz? Ne kadara ve ne falı bakıyor acaba? Çok teşekkürler hoşçakalın.
ben mercan sayhan' ı önermiyorum.çünkü fal değil tahmin yapıyor. falcı dediğin soru sormaz direk söyler.hele ücreti 100 tl ise.
senin iki çocuğun mu var? mecburen cevap veriyoruz 1 tane. bundan bir sıkıntı yaşayacaksın. bu adam evli mi? evet evli. böyle fal mı olur ya.