İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar laf cafe çiğdem nasıl gelecek için söyledikleri çıkıyor mu ???? Bir de mandal cafe gülü duydum önerirmisiniz ?????

evet ararım ben seni gelmek isteyenlere yardımcı olurum :)

canim ben gelmek istiyorum yafin kacda gidilicek birde sitede yeniyim ozel mesaj hakkim yok dogrusu internetende pekk anlamiyorum mumkunse telfn numaranu gonderebilirmisin ordan haberleselim yarin icin beni de götürun kuzlar

telefon no ve fıyat rıca edebılırmıyım

ben mercan sayhan' ı önermiyorum.çünkü fal değil tahmin yapıyor. falcı dediğin soru sormaz direk söyler.hele ücreti 100 tl ise.
senin iki çocuğun mu var? mecburen cevap veriyoruz 1 tane. bundan bir sıkıntı yaşayacaksın. bu adam evli mi? evet evli. böyle fal mı olur ya.

canım ben sana önerebilirim bildiğim çok iyi bakan biri var ister telde baktır ister yüzyüze istanbuldaysan yüzyüze gitmeni tavsiye ederim

Sevgili Zeynoloji, bahsettiğiniz falcının telefonunu banada gönderirmisiniz? Ne kadara ve ne falı bakıyor acaba? Çok teşekkürler hoşçakalın.

size mailinizden mesaj gönderdim,bakabilirmisiniz

Siz daha öncede kötülemiştiniz Mercan hanımı belkide enerjini tutmadı bilemiycem.
Bana tek soru dahi sormadı Mercan hanım. dogum tarihimi anne adımı aldı basladı anlatmaya, inanın 65 dakika sürdü ve ben hala şoklardayım bu kadar detayı nasıl bilebildi telefonda. fal işi enerji işi demekki. 100 lira evet,1 saatten fazla baktı. ben pişman degilim bi süre sonra tekrar baktıracagım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…