Çok fal baktırmışlığım var benim de,bir tane de bilen çıkmadı zaten öyle biri de yok bu dünyada.Ama bu sitede adı çok geçmiş diye ben de Dimo kafedeki Fatoştan bahsedim.Hayatımda gördüğüm en komik,atmasyon fal deneyimiydi heralde.Yakın bir erkek arkadaşın evlenecek diyor,benim samimi bir erkek arkadaşım yok diyorum,bu sefer o zaman erkek gibi bir kız arkadaşın var odur diyor...burcumu attı, o değil diyince yükselenindir dedi, halbuki o da değildi...erkek arkadaşımın isminin harflerini attı,bunlar yok diyince o zaman lakabı vardır dedi,yok dedim,var işte dedi (7 senelik arkadaşımın lakabı var da ben bilmiyor durumuna düştüm
)...bir yerde çalışıyorsun çok rahat çok güzel bir iş falan dedi halbuki ben orda çalışmıyordum okulda proje yapıyorduk ve topu topu 3 kez gitmişliğim vardır,bunu söyleyince e çalışıyorsun işte diyor :) Zaten en başta hep açık kapı bırakıyor kız-erkek karışabilirmiş,bazı tarihler harfler karışabilirmiş,e ne kaldı geriye karışmayan?Bir de kendini övüyor,Allahtan dinden bahsediyor,halbuki gerçekten dinle biraz alakalı biri olsa anlattıklarının hem dinen yasak hem de mantık dışı olduğunu kendi de görecek.Bana anlattıklarını bir din alimi veya bir psikolog dinlese şizofreni teşhisi koyar hastaneye yatırır,yazık..
Ayrıca ben fallarla ilgili epey tecrübeli ve bilgiliyim.Sizlere şunu söyliyim, kendine medyum, kahin, aracı bilmemne diyen kimselere itibar etmeyin, eğlence gözüyle bakmak istiyorsanız o gözle bakın ama su falı tekniği gibi bazı teknikler illa birşey olacağından değil korkutmak gibi olmasın ama gereği olmayan şekilde tehlikeli şeyler, şimdi yeri burası değil uzun uzun anlatmak istemiyorum ama çok iyi biliyorum o insanların yöntemlerini ve çoğunun kendi bile bilmiyor neyle uğraştıklarını, birkaç tane dua ezberlemekle bazı yöntemlerle gelecekten haber falan gelmez buna yüzde yüz garanti veriyorum.Bilip bilmediğiniz insanlara anne adınızı vermeyin, iyi niyetli görünen herkesle dua işlerine de girmeyin.Bir kere herşeyden önce şunu düşünün Allah sizin anne babanızın kim olduğunu zaten biliyor, o anne isimleriniz nasıl varlıklara veriliyor ve haber alınmaya uğraşılıyor siz düşünün artık.Yani kısaca fal olayının derinine girmeyin, baktıracaksanız mütevazi, haddini bilen, sezgileri kuvvetli yorumculara eğlencesine baktırın.Geleceği de kimsenin kesinlikle yüzde yüz bilemeyeceğini bilerek baktırın.