İstanbul'da Fal - Falcılar

Son 2-3 haftadır nerdeyse tüm siteyi baştan aşağıya okudum. Elmira ve Mercandan çok fazla sözedilmiş. Ben baktırmadım fakat okuduklarımdan çıkarttığım kadarı ile bunlar tarot açan ve değişik bir tarzda fal bakan tipler, ama 3 harflilerle bağlantılı değiller anladığım kadarı ile, dolayısıyla senin sorularına istediğin gibi cevap veremezler. Kartlar bana çok tatminkar gelmiyor hiçbir zaman. Meltem hanıma fal baktırdım, söylediği bazı şeyler doğruydu, özellikle karakter ve yakın gelecek ile ilgili genel şeyler, fakat telefonda baktırdığım için mi bilimem yanlış şeyler de söyledi. O da sorularıma ayrıntılı cevap veremedi. Özellikle şu an karşı tarafın tm olarak ne düşündüğü ile ilgili yanıt alamadım. YIldızname benzeri bir şey bakıyor galiba...Eğer paran varsa sana cezmiyi tavsiye ederim, şu anki durumu çok iyi söyler, fakat gelecek ile ilgili bazen şaşırabiliyor...

merhaba, cok uzun zamandir Cezmiyi Ariyorum biz baktirdik ona tee Sirinevler zamaninda aradan 15 sene gecti dedikleri birbir yerine oturuyor, lutfen iletisim bilgilerini veya nasil ulasabilecegim konusunda bilgi veririmisiniz :)

Hanimlar fal cok baktiran birisi olarak ve Bakirkoyde oturan birisi olarak hic buralara bu Cafelere para dokmeyin hepsine baktirmisligim var soyledikleri hersey bugun ve yakin zaman anlatiyorlar ileriye donuk hicbirsey cikmiyor ve denilen herseyde ayni gercekten. Bizi sadece o anlik mutlu edip desarz ediyor okadar. hemen hemen cogunu okudum yazilanlarin Mercan ismini cok duyuyorum ve merak ediyorum acikcasi , Cezmiye baktirdim gercekten basarili pahali olabilir ama oldukca iyi , Nuray Sayara gittim oda yildizname cikartiyor oldukca iyii ve soylenenler birbir dogru bazi dedikleri seyleri bekliyorum ama cok cok pahali. Birde lubnanliyi merk ediyorum giderseniz lutfen bilgilendirin hanimlar :)

allah benim dualarımı kabul etti. hem de ne dilediysem onu verdi. gönülden isteyin sadece allah'a dua edin. büyücülere falcılara para kaptırmayın.
bu arada ben istanbul'a yeni taşındım. izmirden geldim. laf aramızda izmirdeki falcılar çok iyi.
buradaki yorumları okudum da pek tutarlı değiller. düzgün bir falcı bulsam gitmek isterim.
3,5 aydır baktırmıyorum. laf olsun diye de baktırmam.

Merhaba, ben İzmire de gidebiliyorum. Kimler var en iyi orada?
Ama boyle yanlis bilgi vermeyen, bak bu dedigi yanlismis, aslinda oyle degilmis o demeyecegimiz...

Bir de istanbul'da zeynolojinin tavsiye ettigi Meltem Kerimoglu'na baktiraniniz var mi?

Çok fal baktırmışlığım var benim de,bir tane de bilen çıkmadı zaten öyle biri de yok bu dünyada.Ama bu sitede adı çok geçmiş diye ben de Dimo kafedeki Fatoştan bahsedim.Hayatımda gördüğüm en komik,atmasyon fal deneyimiydi heralde.Yakın bir erkek arkadaşın evlenecek diyor,benim samimi bir erkek arkadaşım yok diyorum,bu sefer o zaman erkek gibi bir kız arkadaşın var odur diyor...burcumu attı, o değil diyince yükselenindir dedi, halbuki o da değildi...erkek arkadaşımın isminin harflerini attı,bunlar yok diyince o zaman lakabı vardır dedi,yok dedim,var işte dedi (7 senelik arkadaşımın lakabı var da ben bilmiyor durumuna düştüm :KK70: )...bir yerde çalışıyorsun çok rahat çok güzel bir iş falan dedi halbuki ben orda çalışmıyordum okulda proje yapıyorduk ve topu topu 3 kez gitmişliğim vardır,bunu söyleyince e çalışıyorsun işte diyor :) Zaten en başta hep açık kapı bırakıyor kız-erkek karışabilirmiş,bazı tarihler harfler karışabilirmiş,e ne kaldı geriye karışmayan?Bir de kendini övüyor,Allahtan dinden bahsediyor,halbuki gerçekten dinle biraz alakalı biri olsa anlattıklarının hem dinen yasak hem de mantık dışı olduğunu kendi de görecek.Bana anlattıklarını bir din alimi veya bir psikolog dinlese şizofreni teşhisi koyar hastaneye yatırır,yazık..

Ayrıca ben fallarla ilgili epey tecrübeli ve bilgiliyim.Sizlere şunu söyliyim, kendine medyum, kahin, aracı bilmemne diyen kimselere itibar etmeyin, eğlence gözüyle bakmak istiyorsanız o gözle bakın ama su falı tekniği gibi bazı teknikler illa birşey olacağından değil korkutmak gibi olmasın ama gereği olmayan şekilde tehlikeli şeyler, şimdi yeri burası değil uzun uzun anlatmak istemiyorum ama çok iyi biliyorum o insanların yöntemlerini ve çoğunun kendi bile bilmiyor neyle uğraştıklarını, birkaç tane dua ezberlemekle bazı yöntemlerle gelecekten haber falan gelmez buna yüzde yüz garanti veriyorum.Bilip bilmediğiniz insanlara anne adınızı vermeyin, iyi niyetli görünen herkesle dua işlerine de girmeyin.Bir kere herşeyden önce şunu düşünün Allah sizin anne babanızın kim olduğunu zaten biliyor, o anne isimleriniz nasıl varlıklara veriliyor ve haber alınmaya uğraşılıyor siz düşünün artık.Yani kısaca fal olayının derinine girmeyin, baktıracaksanız mütevazi, haddini bilen, sezgileri kuvvetli yorumculara eğlencesine baktırın.Geleceği de kimsenin kesinlikle yüzde yüz bilemeyeceğini bilerek baktırın.

Son düzenleme:
kızlar size lübnanlıyla ilgili haberlerim var bugun teyzemin kızı oraya gitti telini almış sonunda verdi bana isteyen olursa mail atsın yazarım ama herkese bakmadıgını söylemiş tanıdık vasıtasıyla arasınlar başımla beraber demiş, ayrıca kuzenimin cocugu olmuyordu tedavi görüyordu bunları falan söylemiş birde kocası ikiz kuzenimin ikiz olduğunu söylemiş annesinin öldüğünü demiş bayağı bildi diyor sasırdım haftasonu da bir gelemedi yaaa :KK43:((

kızlar size lübnanlıyla ilgili haberlerim var bugun teyzemin kızı oraya gitti telini almış sonunda verdi bana isteyen olursa mail atsın yazarım ama herkese bakmadıgını söylemiş tanıdık vasıtasıyla arasınlar başımla beraber demiş, ayrıca kuzenimin cocugu olmuyordu tedavi görüyordu bunları falan söylemiş birde kocası ikiz kuzenimin ikiz olduğunu söylemiş annesinin öldüğünü demiş bayağı bildi diyor sasırdım haftasonu da bir gelemedi yaaa :KK43:((

ben mail attım sana :)

Arkadaşlar yıllardır fal baktırıyorum ve İstanbuldaki bir çok fal kafede fal baktırmışımdır.Çok beğendiğim nadir falcılar oldu.Geçenlerde bakırköy dejavu kafeye gittim, Edi diye birisine fal baktırdım süperdi. O kafede yıllar önce Duygu diye birisine fal baktırmıştım A varmı? B varmı? diyerek isim bilmişti güya, soru sorarak fal bakmıştı ve kendimi ankette gibi hissetmiştim. Bu çocuk soru sormadan fal bakıyor isim söylemiyor ama resmen hayatının biyoğrafisini çıkartıyor.Ve hepsindede önemlisi çok iyi bir enerjisi var faldan kalkınca terapiden çıkmış gibi hissediyorsun kendini. Rahatlamak isteyen Ediye gitsin...

selamlar herkeslere benim burda hikayemi bilen çokdur depresif anımda dökülmüşümdür:))) şimdi gelelim yeni haberlere marrt bakırköy mandal cafede gül hanıma fal baktırmıştım bana demiştiki sen ex öküzle karşılaşcan bir arabanın içinde arabası var mı dedi bende yok dedim ama karanlık bir yer görünüyor sanki arabanın içindeymiş gibi dedi biz ex öküzle metroda karşılaştık süper oldu adam dünyadan umudunu kesmiş neysem konuştuk hiç takmadım kendisini.sonra 2gün önce ailem cafe gülşene gitmiştim gülşen çoğu şeyi bildi sağolsun tipinden karakterine kadar dedi ki bir telefon olayınız var yakın zamanda günü kestiremiyorum ama yakındır akşamına 8aydır aramayan adam 5 kez aradı ama ben açar mıyım açmadım hatta engelledim aman keyfime diycek yok:)))))))) gülşen ve gül sana döncek dedi hatta damlalar cafedeki tuğba da öyle dedi ve hayatındaki kızı da tarif etmişlerdi kızla ayrılmışlar ama bizim ex öküzde ne varsa kız peşini bırakmıyormuş kız da güzel hatun yani duyumları aldım.kaçan kovalanırmış adam beni görünce aşkı depreşti galiba hehhhheeee:)) herkesin güzel falları çıkar inşallah 8 aydır yalvarcağı günü bekledim yaklaşıyor galiba

Arkadaşlar yıllardır fal baktırıyorum ve İstanbuldaki bir çok fal kafede fal baktırmışımdır.Çok beğendiğim nadir falcılar oldu.Geçenlerde bakırköy dejavu kafeye gittim, Edi diye birisine fal baktırdım süperdi. O kafede yıllar önce Duygu diye birisine fal baktırmıştım A varmı? B varmı? diyerek isim bilmişti güya, soru sorarak fal bakmıştı ve kendimi ankette gibi hissetmiştim. Bu çocuk soru sormadan fal bakıyor isim söylemiyor ama resmen hayatının biyoğrafisini çıkartıyor.Ve hepsindede önemlisi çok iyi bir enerjisi var faldan kalkınca terapiden çıkmış gibi hissediyorsun kendini. Rahatlamak isteyen Ediye gitsin...

Edi'ye ben de baktırdım ama şu anı iyi yorumluyor sadece gelecekle ilgili ufak bir iki dediği de çıkmıştı zamanında o kadar

Kızlar laf cafe cıgdem nasıl ??? Gelecekle ılgılı soyledıklerı cıkıyor mu ????? Bı de cezmının numarasını alabılırmıyım ???

selamlar herkeslere benim burda hikayemi bilen çokdur depresif anımda dökülmüşümdür:))) şimdi gelelim yeni haberlere marrt bakırköy mandal cafede gül hanıma fal baktırmıştım bana demiştiki sen ex öküzle karşılaşcan bir arabanın içinde arabası var mı dedi bende yok dedim ama karanlık bir yer görünüyor sanki arabanın içindeymiş gibi dedi biz ex öküzle metroda karşılaştık süper oldu adam dünyadan umudunu kesmiş neysem konuştuk hiç takmadım kendisini.sonra 2gün önce ailem cafe gülşene gitmiştim gülşen çoğu şeyi bildi sağolsun tipinden karakterine kadar dedi ki bir telefon olayınız var yakın zamanda günü kestiremiyorum ama yakındır akşamına 8aydır aramayan adam 5 kez aradı ama ben açar mıyım açmadım hatta engelledim aman keyfime diycek yok:)))))))) gülşen ve gül sana döncek dedi hatta damlalar cafedeki tuğba da öyle dedi ve hayatındaki kızı da tarif etmişlerdi kızla ayrılmışlar ama bizim ex öküzde ne varsa kız peşini bırakmıyormuş kız da güzel hatun yani duyumları aldım.kaçan kovalanırmış adam beni görünce aşkı depreşti galiba hehhhheeee:)) herkesin güzel falları çıkar inşallah 8 aydır yalvarcağı günü bekledim yaklaşıyor galiba

İNŞ.:))) mandal da adaya baktırmış mıydın?

Mandal Ada´ya ben baktirdim, baskasina bilemem ama bana salladi da salladi. tek bir tutturdugu sey olmadi ( ki hadi tesadufen de olsa tutar ya bazen ) bir kere gittim velhasil bir daha da gitmedim, kimseye de tavsiye etmedim zaten.

hayır canım ben oraya gittiğimde niyetim ada idi çok övdüler felan ama çok sıra vardı beklemek istemedim bende gül hanıma baktırdım dediği 2şeyi yaşamış oldum.öncesinde laf cafede çiğdeme gitmiştim kadın moralimi öyle bozmuştu ki ordan çıkıp mandal cafeye gitmiştim.bide 4saat beklemişşrim çiğdemi hiç değmedi pek bişey bilemedi.geçmişe dairde bişey bilemedi...

canım benim ediyle tutmadı elektriğim bir arkadaşım memnun kalmıştı tavsiye etmişti ama bende bişey bilemedi misal dedikleri çıksaydı şimdi başka bir işe geçmiş ve ordan biriyle tanışmış şimdi evlilik hazırlığında olacaktım :)

X