Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya su lübnanlının adresi neydi artık söyleyin çatlıycammmm
banada özelden yazabilirmisiniz
banada özelden yazabilirmisiniz
canım cep numarasını kayıp ettim sadece adresini biliyorum müsait bir güne ayarlayıp gidelim olmazsa ben haftasonları boşum
ben 20 tl verdim valla bıktım zaten falcılara para yedirmekten :) bu arada üşendim gitmedim ya kimsede gelmedi ayarlayıp başka gun gidelim istiyorsanız.
uç isimin de soyledigi ortak bir sey vardi ama dun TAM TERSI gelisti olaylar... Sonuç olarak uçune de tekrar gitmem ben çunki çok onemli bir konuda tamamen soylediklerinin tersi oldu.
Olaylarin boyle olacagini ise bana ; Senay, Emine Akkaya ve Laf Çigdem soylemisti.
Ben bu kişiler arasından bir tek serap hanıma baktırdım..o da çok olumlu konuştu falan yani çıkmıyor diyorsun falı..yüz yüz mi baktırmıştın canım telde mi
uç isimin de soyledigi ortak bir sey vardi ama dun TAM TERSI gelisti olaylar... Sonuç olarak uçune de tekrar gitmem ben çunki çok onemli bir konuda tamamen soylediklerinin tersi oldu.
Olaylarin boyle olacagini ise bana ; Senay, Emine Akkaya ve Laf Çigdem soylemisti.
Ben laf cafe çiğdemiok beğenmiştim arkadaşım götürmüştü snra bnde bi arkadaşıma git dedim gitti oda hiç beğenmemiş herşeyi bana sordu dedi. Neden birine güzel bakan diğerine bakamıyo bilmiyorum
sana mail aderslerimizi yazmıştık lübnanlı kişi için ne oldu geri dönüş yapmadın arkadaşım :)
birde fulya hala orada mı nişantaşı symbol kadının bana 2009 da dedikleri olmuştu ama ayrılmıştı
banada özwlden yazabilirmisin canim bu lubnanli yildiznamemi bakiyor fiyatlari ne kadar biraz bilgilendirebilirmisiniz kizlar moralim cok bozuk
ben gelmek istiyorum benide benide benide goturun ayarlayalim bu hafta musait günumuzde gidelim mii ??