- 9 Mart 2013
- 633
- 0
beklee mail ime bakıp verim
ben bır sigaRa ıceyım o zamn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklee mail ime bakıp verim
Hhh20hhh cok ama cok tesekkur ederim cok buyuk bi iyilik yaptn bana :))) peki baktirdin mi sen ona daha once? Yubile bilmiyorum bana cekmekoy dediler ama kadikoydede bi ofisi varmis galiba baktirdin mi sen?
sımdı hafızamı yokluyorum nıl cok gusel kahve falı yorumcusuydu ama aynı nıl mı bılınmezzz
Hmmm benn onu yildizname ve tarot bakio die biliodummmm
bugun bır ıletısım problemı war ama hadı hayırlısı:)
Buarada kizlar bakirkoy cafe laf da andac var duzenli giderim cok iyidir
Evet sarisinn adam cok tatlidir iyi kotu ne varsa soyler :))) kahve ve tarot ama agirlikli olarak tarot bakioAndac sarisin adam mı? Bir de ne bakıyor?
Canan'a baktirdim mı peki? Baktirdiysan Canan mı Andac mı daha iyi sence?Evet sarisinn adam cok tatlidir iyi kotu ne varsa soyler :))) kahve ve tarot ama agirlikli olarak tarot bakio
iyimidir kötümüdür bilmem ama tarih verdi bazı özel konularda iş le alakalı ama bir iş konusunda kesin konuştu hatta bizimde bu işten haberdar oldugumuzu evdede konştugumuzu evet ve dediği tarihte sonuçlanaçaktı bu mirastan bahsetti birinin buna engel oldugunu ve semt ismi vererek dedi bunu doğru semt aynen dediği semtte mirasla alakalı yer hemde iki farlı mekan ikisinide söyledi ekime kadar üç önemli tarih verdi hayırlısı olur inşallah bekliyoz genel anlamda iyi ama randevülü bakmakta cat kapı gidersen 3 saat beklersin hoşçakalın
Canan'a baktirdim mı peki? Baktirdiysan Canan mı Andac mı daha iyi sence?
ben nil e baktırmadımm ama fal koleksiyonuma numarasını kattım D: para yetiştiremiom artk falcılaraa ayar oldum ben ztn gelecek duymak istemiyorum bnm için bu anı bilsin yeter onun beni sevip sevmediğini sölesin yeter gerisini ben ztn hallederm
Hahahah hilal guldurdun beni :) onu seni sevip sevmedigini anlamak icin en yakin ve en durrust arkadasin izlesin sizi o anlayacaktir :)))) bu arada serapmi sevdami unuttum b.duzundeki kadin nasil neye bakiyor?
amaan yaa kimse yokki ortak arkadaşımızz serap ablaa tarot a bakıyo ama bi tanede defteri var ona bişiler karalıo deişik biraz ama burdan çok giden oldu memnnun kaldılar
Merhaba Kızlar..Ben Serasp Hanımı aramayı düşünüyorum fakat yanına gitme imkanım olmayabilir..acaba telefondan bakıyor mu..
Onun numarasinida paylasirmisin bizimle :)))