İstanbul'da Fal - Falcılar

Hhh20hhh cok ama cok tesekkur ederim cok buyuk bi iyilik yaptn bana :))) peki baktirdin mi sen ona daha once? Yubile bilmiyorum bana cekmekoy dediler ama kadikoydede bi ofisi varmis galiba baktirdin mi sen?

Hhh20hhh cok ama cok tesekkur ederim cok buyuk bi iyilik yaptn bana :))) peki baktirdin mi sen ona daha once? Yubile bilmiyorum bana cekmekoy dediler ama kadikoydede bi ofisi varmis galiba baktirdin mi sen?

sımdı hafızamı yokluyorum nıl cok gusel kahve falı yorumcusuydu ama aynı nıl mı bılınmezzz

ben nil e baktırmadımm ama fal koleksiyonuma numarasını kattım :KK70::KK70:D: para yetiştiremiom artk falcılaraa ayar oldum ben ztn gelecek duymak istemiyorum bnm için bu anı bilsin yeter :KK70: onun beni sevip sevmediğini sölesin yeter :KK70: gerisini ben ztn hallederm

iyimidir kötümüdür bilmem ama tarih verdi bazı özel konularda iş le alakalı ama bir iş konusunda kesin konuştu hatta bizimde bu işten haberdar oldugumuzu evdede konştugumuzu evet ve dediği tarihte sonuçlanaçaktı bu mirastan bahsetti birinin buna engel oldugunu ve semt ismi vererek dedi bunu doğru semt aynen dediği semtte mirasla alakalı yer hemde iki farlı mekan ikisinide söyledi ekime kadar üç önemli tarih verdi hayırlısı olur inşallah bekliyoz genel anlamda iyi ama randevülü bakmakta cat kapı gidersen 3 saat beklersin hoşçakalın

Mevcut durum hakkında tutarlı konuşmuş anladıgım kadarıyla ama ya gelecek, gelecek hakkında söyledikleri çıktı diyen var mıdır

Canan'a baktirdim mı peki? Baktirdiysan Canan mı Andac mı daha iyi sence?

Evet canim canana da siksik baktiririm o da iyidir ama tarzlari cok farkli zaten canan karakter analizine pek girmiyor bence. Andac gecmis ve suanki duygularda cok basarili adeeta karsindakini tanir gibi. Gelecek icin soylediklerinde olmaz sacmaliyosun dedigim bircok seyi yasadim. Tabi bu elektrik meselesi ama ben cigdemden bile daha cok begeniyorum anddaci :)

ben nil e baktırmadımm ama fal koleksiyonuma numarasını kattım :KK70::KK70:D: para yetiştiremiom artk falcılaraa ayar oldum ben ztn gelecek duymak istemiyorum bnm için bu anı bilsin yeter :KK70: onun beni sevip sevmediğini sölesin yeter :KK70: gerisini ben ztn hallederm

Hahahah hilal guldurdun beni :) onu seni sevip sevmedigini anlamak icin en yakin ve en durrust arkadasin izlesin sizi o anlayacaktir :)))) bu arada serapmi sevdami unuttum b.duzundeki kadin nasil neye bakiyor?

Hahahah hilal guldurdun beni :) onu seni sevip sevmedigini anlamak icin en yakin ve en durrust arkadasin izlesin sizi o anlayacaktir :)))) bu arada serapmi sevdami unuttum b.duzundeki kadin nasil neye bakiyor?

amaan yaa kimse yokki ortak arkadaşımızz :KK70: serap ablaa tarot a bakıyo ama bi tanede defteri var ona bişiler karalıo deişik biraz ama burdan çok giden oldu memnnun kaldılar

Merhaba Kızlar..Ben Serasp Hanımı aramayı düşünüyorum fakat yanına gitme imkanım olmayabilir..acaba telefondan bakıyor mu..

Merhaba Kızlar..Ben Serasp Hanımı aramayı düşünüyorum fakat yanına gitme imkanım olmayabilir..acaba telefondan bakıyor mu..

Onun numarasinida paylasirmisin bizimle :)))

telefonda bakıyo ama telefonda bakımı pahalıya bakıyo burdan birisitelefonda baktırmış hemde iki kere :KK70: üşenmemiş 200 lira vermiş yaa :KK70: bi telefonda bakması 100 lira 0507 774 20 72 numarası

X