İstanbul'da Fal - Falcılar

kızLar mirabaa bugün bi tanıdıkdan bişey duydummm cennet de özlem hanım diye bi falcı varmışşş yüzüne bakıp sölüomşş herşeyii acabaa bileninizzz varmııı bilipde sölemiyeninizzz var mıı elde ztn adres yok bişi yok sadece duyummm cvp verirseniz sevinirimm :KK70: bilmeyen arkadaşlardaa cvp versin ki mal gibi kalmiyim :KK70::KK70::d bilmiosanızz bilmiom deyinn beni yanlız bırakmayın :KK70:
Cennet'in neresindeymis ben oralardayim hemen gidip deneyeyim yorumlarımı yazayım:)

Cennet'in neresindeymis ben oralardayim hemen gidip deneyeyim yorumlarımı yazayım:)

canım arkadaşın numarasını veriyim o sana tarif etsn istersen 0507 846 85 86 bu benim akrabanın numarası ben cennette oturmuyom tarif edemem de bu sana eder hilal in arkadaşıyım de anlatsın ona da sor istersen nasıl bi falcıymış iyimiymiş die mesuliyet kabul etmiom ama ben adresi bilsem gitcem bu kadına

canım arkadaşın numarasını veriyim o sana tarif etsn istersen 0507 846 85 86 bu benim akrabanın numarası ben cennette oturmuyom tarif edemem de bu sana eder hilal in arkadaşıyım de anlatsın ona da sor istersen nasıl bi falcıymış iyimiymiş die mesuliyet kabul etmiom ama ben adresi bilsem gitcem bu kadına

ulen hilal ulen hilal :KK70: falcıyı nasıl canla başla arıyor şuna bak :KK70:

yaa yavrumm cennette oturan akrabamız vardı izmire taşındı şimdi o sana anca tarif edebilirim dioo ama nası tarif etcek bilmiozzz yazarsa sana sölerm

genuineeeeeeee bacımm gözünü sevem bull şu kadınıı hatta beraber gidekk kadın fotoğrafla rüyaya yatıp kayıp buluyormuşşş çok gelenii gideni varmışş sen tarif almışsınnn

kızLar mirabaa bugün bi tanıdıkdan bişey duydummm cennet de özlem hanım diye bi falcı varmışşş yüzüne bakıp sölüomşş herşeyii acabaa bileninizzz varmııı bilipde sölemiyeninizzz var mıı elde ztn adres yok bişi yok sadece duyummm cvp verirseniz sevinirimm :KK70: bilmeyen arkadaşlardaa cvp versin ki mal gibi kalmiyim :KK70::KK70::d bilmiosanızz bilmiom deyinn beni yanlız bırakmayın :KK70:
Hilalcim az önce gittim Özlem Hanim'in evine fakat taşınmış maalesef..

Kızlar bugun edirnekapıdaki bayana gittim laf arasında 2 kişinin kontür yükleyecegiz deyip telefonda baktırdıgını ama hiç bir şey göndermediğini söyledi yani bu kadar mı düştünüz yaaaa

İyi geceler kizlar.. Ben Bursali Umuta gidecegim de. Tee ankaradan... Sizce nasildir? Duyaniniz bileniniz var mi? Deger mi? Her dedigi dogru mudur? Gelecegi gectim, simdiyle ilgili diyorum.
Verdigi dualar, her insana ayri ve yararli midir?
Lutfen yardim edin :KK43:

YAAA ne bahtsız ınsanlarız bız offf off:)

abeee komşuuLaaaar komşuuLaaaar :KK70::KK70::KK70: hiç tanımadığım bi kızı faceden ekledimm nolur diom falcı özlemin nosunu ver :KK70: falcı özlem kim dedi yaa dedim sen şu şu lisede okumuomuydun yeşim i tanımıyor musun ben onun arkadaşıyım falcı varmş senin bildiğin dedim he tmm numarası yok faceden kızına yazdım dedii bende dedimki bari cep numaramı ver arasın aradan bi kaç saat geçtii kadın aradıı telefon aldım ama önce ben bi deniyim sonra size veririm D: :KK70: beyenmezsem boşa gitmezsiniz

X