bi tane bulsak süper olcak artık
deneyebilirsin cnm eryem sanrım su an sadece özel bakıyor süreklı gıtmıyor cafeye fkt tugba carsamba gunlerı harıc damlalar cafede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
methedıyolr byag onuu
arıyorum bende canım ama yok yook symbol toprak nasıl
Cennet'in neresindeymis ben oralardayim hemen gidip deneyeyim yorumlarımı yazayım:)kızLar mirabaa bugün bi tanıdıkdan bişey duydummm cennet de özlem hanım diye bi falcı varmışşş yüzüne bakıp sölüomşş herşeyii acabaa bileninizzz varmııı bilipde sölemiyeninizzz var mıı elde ztn adres yok bişi yok sadece duyummm cvp verirseniz sevinirimm bilmeyen arkadaşlardaa cvp versin ki mal gibi kalmiyim :d bilmiosanızz bilmiom deyinn beni yanlız bırakmayın
Cennet'in neresindeymis ben oralardayim hemen gidip deneyeyim yorumlarımı yazayım:)
Cennet'in neresindeymis ben oralardayim hemen gidip deneyeyim yorumlarımı yazayım:)
canım arkadaşın numarasını veriyim o sana tarif etsn istersen 0507 846 85 86 bu benim akrabanın numarası ben cennette oturmuyom tarif edemem de bu sana eder hilal in arkadaşıyım de anlatsın ona da sor istersen nasıl bi falcıymış iyimiymiş die mesuliyet kabul etmiom ama ben adresi bilsem gitcem bu kadına
ulen hilal ulen hilal falcıyı nasıl canla başla arıyor şuna bak
yaa yavrumm cennette oturan akrabamız vardı izmire taşındı şimdi o sana anca tarif edebilirim dioo ama nası tarif etcek bilmiozzz yazarsa sana sölerm
Hilalcim az önce gittim Özlem Hanim'in evine fakat taşınmış maalesef..kızLar mirabaa bugün bi tanıdıkdan bişey duydummm cennet de özlem hanım diye bi falcı varmışşş yüzüne bakıp sölüomşş herşeyii acabaa bileninizzz varmııı bilipde sölemiyeninizzz var mıı elde ztn adres yok bişi yok sadece duyummm cvp verirseniz sevinirimm bilmeyen arkadaşlardaa cvp versin ki mal gibi kalmiyim :d bilmiosanızz bilmiom deyinn beni yanlız bırakmayın
Hilalcim az önce gittim Özlem Hanim'in evine fakat taşınmış maalesef..
Hilalcim az önce gittim Özlem Hanim'in evine fakat taşınmış maalesef..
arıyorum bende canım ama yok yook symbol toprak nasıl
kimse bilmiyor mu canım nereye tasındıgını? komsuları falan?
toprak o an etkılıyor ama gecmısı anlatarak.... gelecekle alakalı tırt :) söledıgı hıcbısey cıkmadı ! nabza göre serbet verıolar, nesil vardı bıde orda onun dedıklerınınde 1 tanesı bıle cıkmadı.
YAAA ne bahtsız ınsanlarız bız offf off:)