İstanbul'da Fal - Falcılar

öyle iddialı konuşuyor ki. o yüzden sordum kendisine fal baktırıp memnun kalan var mı diye.
Ben by pello'dayken baktirmistim. Bana da çok iddialı konuştu, hatta numarasını yazdı verdi dediklerim çıkacak çok kısa bir zamanda ve arayacaksın beni dedi. Çıkması mümkün seyler degildi ve nitekim cikmadi

canım bende dah çnce 2kez baktırdım anı güzel yorumlar ama gelecek açısından foss kendimden biliyorum ya da bana öyle baktı.ilk gittigimde etkilenmiştim ama gelecek hiç hiç tutmaz malesef:KK43:(((

yapma be:KK43: bide tellwe de baktırdım ama hiç ayrıntılı yorumlamadı o kadar dua ediyorum allaha yalvarıyorum dönsün diye ama dönmeyecek:KK43:

arkadaslar,
ben dahil hepimiz falci falci geziyoruz kimimiz eglence icin kimimizin gercekten cok buyuk dertleri var.. bir çeken bilir bir de Allah, kimsenin kimseye bosver demeye hakki yok bence.. okuyorum burada gercekten yuregi yananlar var ve bir umut duzeltebilecek birini ariyorlar. Hoca diyelim, ne dersek diyelim..
Ama sonuçta herseyi Allah´tan istiyoruz buna hic suphem yok buradaki herkes inanç sahibi..
bugun bir kitap elime geçti, kesinlikle buyu degil sadece dua kitabi. kimseye paranizi kaptirmayin, hersey Allah´tan sonuçta kimse sizin için sizden daha yurekten birsey isteyemez.. Bahsettigim kitapta degerli ve unlu bir islam aliminin basili kitabi, tipki Yasin kitabi gibi, icinde dualar var, ama burada adini yazsam mi yoksa yasak mi bilemiyorum?

o kitaplardan evde onlarca var çoğu yazan şeyi yaptım ama sonuç hala olumsuz ben yine de dua etmekten vazgeçmiyorum ama biliyorum ki yine olumsuz olacak...

kızLar mirabaa bugün bi tanıdıkdan bişey duydummm cennet de özlem hanım diye bi falcı varmışşş yüzüne bakıp sölüomşş herşeyii acabaa bileninizzz varmııı bilipde sölemiyeninizzz var mıı elde ztn adres yok bişi yok sadece duyummm cvp verirseniz sevinirimm :KK70: bilmeyen arkadaşlardaa cvp versin ki mal gibi kalmiyim :KK70::KK70::d bilmiosanızz bilmiom deyinn beni yanlız bırakmayın :KK70:

kızLar mirabaa bugün bi tanıdıkdan bişey duydummm cennet de özlem hanım diye bi falcı varmışşş yüzüne bakıp sölüomşş herşeyii acabaa bileninizzz varmııı bilipde sölemiyeninizzz var mıı elde ztn adres yok bişi yok sadece duyummm cvp verirseniz sevinirimm :KK70: bilmeyen arkadaşlardaa cvp versin ki mal gibi kalmiyim :KK70::KK70::d bilmiosanızz bilmiom deyinn beni yanlız bırakmayın :KK70:

BEN BILMIYORUM hrgun bı falcı cıkartıyon basımıza:)

Ben fal baktırmayı çok seven ve birçok falcıya fal baktıran biri olarak şunu diyebılırımkı 100%90 sallamasyon yapıyor...fala bakarken verdıgın mimiklerıne göre kıvırıyor lafı..tabi fal konusunda tecrube sahıbı bırı olarak yemıyoruz orası ayrı :)

taksımdekı falcıların hemen hepsıne baktırıp sıze sadece ıkı ısım onerebılırım..

asmin cafe :iranlı meryem diğeri ise damlalar cafe tuğba :KK66: baktırıp asla pişman olmayacagınız çok net ıkı ısım...

X