İstanbul'da Fal - Falcılar

kesinlikle sana katılıyorum.onunkisi fal olamaz böyle fal bakma olmaz.hayatımdaki en kötü faldı.fal bile denmez.haram olsun 30 tl.gerçi 2 kişi gittik 60 eder.Arkadaşımda helal etmiyor.Çok yazık insanları kandırıyorlar.

anadolu yakasında ben dogru düzgün falcı göremedim .symbol falan hep hikaye zaten

anadolu yakasında ben dogru düzgün falcı göremedim .symbol falan hep hikaye zaten

anadolu yakasını çok bilmiyorum ama avrupa yakasında kadınlar kahvesi meryem- dilek- remziye- pelin, symbol kafeden nihal,tel arrıyorsun geliyor Hande ve en kötüsü üç vakit kafe didem bunlara gittim ve verdiğim paradan ziyade umutlarıma boşa giden zamanıma acıyorum.en çok bana koyanda ta bakırköye koştur koştur gittim didem.haram zıkkım olsun.sakın sakın gitmeyin.

kızlar daha öncede sormuştum,belki gideniniz baktıranınız vardır.kadıköyde eski kilisenin orada rezene cafe varmış orada ışıl diye bir kadın bakıyormuş.ben sadece cafede kadından duydum iyi diye,baktıranların orumunu bekliyorum

buarda laf cafede çiğdemin tahminleri nasıl,bugün ona baktırabilirim...

melekler kahvesi zelişe baktırdım geçmişle ilgili herşeyimi bildi ama yılları şaşırdı ayrıca burcumu ve onun burcunu bilemedi.mayısta dönecek dedi bakalım tutarsa yazarım.ama zafer beyi merak ettim bana özelden numarasını atarsanız sevinirim

Sakın sakın kadıköy rezene cafeye gitmeyin ben hayatımda böle rezalet fal görmedim.Bu kadar fal baktırıyorum bu kadar berbatını hiç görmedim.Kadın tarot kagıtlarının anlamlarını ezberlemiş bakıo.Öle ben de bakıyorum kagıdı ezberle konuş ya var ya sinirden deliye döndüm 20 liram çöpe gitti enayi yerine koyuyolar adamı sinir oldum ben var ya daha güzel bakarım hiç bişi bilemedi BERBAT BERBAT.Sonra deliye döndüm tabi gittim nostradamusa orda KİMYA hnma baktırdım e o kadar berbat faldan sora kimya hnm şahane geldi tavsiye ederim monalisa taner ve nostradamus kimya gayet başarılı sonuçta 50 TLM gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.20 lirama acıdım.o rezene cafenin kapısından geçmeyin o kadar kötü

biri böyle yazmış :KK14:

Belkız hanıma hiç fal baktıran oldu mu aranızda? daha önce deli mavi de çalışmış....memnun kalan ya da kalmayan?? :KK51:

ben bir arkadaşımla beraber baktırmıştım arkadaşım için senin sevgilin seni arıycak dedi biz de gülmeye başladık imkan yok yani faceden falan silen bir adamdan bahsediyoruz telefonunu değiştirdi kız aramasın diye inanmadık tabii iki hafta veriyorum dedi sonra arkadaş aradı beni aradı dedi hadi lenn dedim valla aradı görüşmek istiyor dedi şaşırdım belkıs demişti arıcak diye bana söyledikleri için çok zaman var ama ne bileyim tesadüf müdür bilmişmidir ben çok memnun kalmadım genel olarak yani anı bilemiyor ama gelecekle ilgili arkadaşın dediğine şahit oldum

melekler kahvesi zelişe baktırdım geçmişle ilgili herşeyimi bildi ama yılları şaşırdı ayrıca burcumu ve onun burcunu bilemedi.mayısta dönecek dedi bakalım tutarsa yazarım.ama zafer beyi merak ettim bana özelden numarasını atarsanız sevinirim

canım bende dah çnce 2kez baktırdım anı güzel yorumlar ama gelecek açısından foss kendimden biliyorum ya da bana öyle baktı.ilk gittigimde etkilenmiştim ama gelecek hiç hiç tutmaz malesef:KK43:(((

arkadaşlar şu an fal sepeti ilkay güre baktırdım gerçekten güzel bir faldı beğendim resmen içimi okudu fal cafelerden daha iyiydi söylemek istedim

ben bir arkadaşımla beraber baktırmıştım arkadaşım için senin sevgilin seni arıycak dedi biz de gülmeye başladık imkan yok yani faceden falan silen bir adamdan bahsediyoruz telefonunu değiştirdi kız aramasın diye inanmadık tabii iki hafta veriyorum dedi sonra arkadaş aradı beni aradı dedi hadi lenn dedim valla aradı görüşmek istiyor dedi şaşırdım belkıs demişti arıcak diye bana söyledikleri için çok zaman var ama ne bileyim tesadüf müdür bilmişmidir ben çok memnun kalmadım genel olarak yani anı bilemiyor ama gelecekle ilgili arkadaşın dediğine şahit oldum

öyle iddialı konuşuyor ki. o yüzden sordum kendisine fal baktırıp memnun kalan var mı diye.

aydınlattığın için çok teşekkürler erenköy şebnemi herkes çok met ediyor telefonunu yollayabilirsen sevinirim ilgine şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar kadınlar kahvesi remziye ve pelin hakkındaki görüşleriniz neler acaba ben baktırdımda dedikleri çıkar mı merak ediyorum

X