İstanbul'da Fal - Falcılar

buarada eklemek istiyorum bu feza fala başlamadan önce genel mi bakayım yoksa detaylımı diye sordu bana,dedim arasında ne fark var,o da dediki 30 tl kahve ve tarot dedi,50 tlde detaylı açılımmış
şimde genelde bana bakarken 24 harf saydı aaa dedi bak adını bildim dedi(ben kısa bakar nokta atışı yaparım dedi:)
herhalde detaylıda ise adamın yaşını bulacaktı:))))25,26,27,28, töbe töbeeee:)))

:KK9: aynısını banada yapmıştı o zaman. bütün alfabeyi saymıştı. :KK53: fenalık gelmişti yeteeerrr diyesim gelmişti :KK35: bide merdiven altı boğulacağımı sanmıştım. bak kızz demedi deme aha buraya yazıyorum diyerek çıkarken kart vizitini vermişti.. ararım tabi :KK33:

:KK9: aynısını banada yapmıştı o zaman. bütün alfabeyi saymıştı. :KK53: fenalık gelmişti yeteeerrr diyesim gelmişti :KK35: bide merdiven altı boğulacağımı sanmıştım. bak kızz demedi deme aha buraya yazıyorum diyerek çıkarken kart vizitini vermişti.. ararım tabi :KK33:

ayy onun kartvizitde mi var :))dönüş alamıyordur :)

üç vakit didem, bir ara herkes üç vakit didem övüyordu o zaman. bi gazla gitmiştim :KK55: ilk baktırdığımda mevcut durumu ehh fena değildi. daha sonra tekrar gitmiştim alakasız bir faldı benim için. :KK37:

üç vakit didem, bir ara herkes üç vakit didem övüyordu o zaman. bi gazla gitmiştim :KK55: ilk baktırdığımda mevcut durumu ehh fena değildi. daha sonra tekrar gitmiştim alakasız bir faldı benim için. :KK37:

ben sadece bir kere gittim oda bana yetii:) ben sigara kullanıyorum diye balkon tarafındaydık mutfaktan geçerek balkona geçiyorsun,mutfak zaten töbe töbe çok pisti yaa mulaşıklar yıkanmış dizili orada duruyor neyseee dedim sonra baktım balkonda kediler dolaşıyor o kediler kafeye giriyor iyyy varya o kahveyi içtim ama offf
fala gelirsek beğenmemiştim çok genel şeyler söylemişti yani bana dedikleri hiç tutmamıştı bide bende bişeyler bildiğini göstermek için nokta atışları yapmaya çalıştı ama hiç biri tutmamıştı
örneğin

sen öğrencimisin
hyr
ozaman çalışıyorsun
hıhı evet
yakın zamanda iş değiştireceksin
hmm(bu arada 1 sene geçti aynı işteyim)
hazirandamı ne gitmiştim fala tarihi hatırlamıyorum ama yaz başlangıcıydı ya yazdı :))
sen tatile gitmeyi düşünüyorsun
hahahahah herhalde kim tatil düşünmez ki hemde yazın:)))
birde bana gidemiceksin demişti,bir aksilik çıkacak dedi
çatır çatır tatile gitim bir aksilikte çıkmadı
sonra dedikleri genel şeylerdi
yok sende nazar var,insanlara seni çekemiyor,sen çok nazara geliyorsun

ve o an bayanımız kurşun dökmesini biliyormuş:))))))hemencik ben dökerim diyorrr

ben sadece bir kere gittim oda bana yetii:) ben sigara kullanıyorum diye balkon tarafındaydık mutfaktan geçerek balkona geçiyorsun,mutfak zaten töbe töbe çok pisti yaa mulaşıklar yıkanmış dizili orada duruyor neyseee dedim sonra baktım balkonda kediler dolaşıyor o kediler kafeye giriyor iyyy varya o kahveyi içtim ama offf
fala gelirsek beğenmemiştim çok genel şeyler söylemişti yani bana dedikleri hiç tutmamıştı bide bende bişeyler bildiğini göstermek için nokta atışları yapmaya çalıştı ama hiç biri tutmamıştı
örneğin

sen öğrencimisin
hyr
ozaman çalışıyorsun
hıhı evet
yakın zamanda iş değiştireceksin
hmm(bu arada 1 sene geçti aynı işteyim)
hazirandamı ne gitmiştim fala tarihi hatırlamıyorum ama yaz başlangıcıydı ya yazdı :))
sen tatile gitmeyi düşünüyorsun
hahahahah herhalde kim tatil düşünmez ki hemde yazın:)))
birde bana gidemiceksin demişti,bir aksilik çıkacak dedi
çatır çatır tatile gitim bir aksilikte çıkmadı
sonra dedikleri genel şeylerdi
yok sende nazar var,insanlara seni çekemiyor,sen çok nazara geliyorsun

ve o an bayanımız kurşun dökmesini biliyormuş:))))))hemencik ben dökerim diyorrr

geçmiş olsun cnm yazınada çok güldüm akşam akşam :) dideme bende bi gazla gitmiştim ve beğenmediğimi burdan yazdığımda savunanlar çıkmıştı. 2 sayfa bişeyler yazdı durdu bana yaz başı gitmiştim hiç birşey çıkmadı ve anı bile bilememişti bide tek başınaydı hem fala bakıo hem kahve yapmaya çalışıyor öyle bi telaş içindeydi kahveyi iğrenerek içmiştimm

geçmiş olsun cnm yazınada çok güldüm akşam akşam :) dideme bende bi gazla gitmiştim ve beğenmediğimi burdan yazdığımda savunanlar çıkmıştı. 2 sayfa bişeyler yazdı durdu bana yaz başı gitmiştim hiç birşey çıkmadı ve anı bile bilememişti bide tek başınaydı hem fala bakıo hem kahve yapmaya çalışıyor öyle bi telaş içindeydi kahveyi iğrenerek içmiştimm

var burda funları:):) kötü birşey diyince saldırıya geçiyorlar :)

Ya kaybettiğiniz bir şeyin yerini söyleyen falcı var mı? :KK5: Bakırköy civarı tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

Ah be güzelim ben öyle birisini tam4aydır arıyorum gercı benimki hırsızlıktan am aböylebiri yok İnan ama sen bulursan bana haber ver sana nasıl dua ederim bir bilsen

Haftasonu Eskişehir'e gittim, Aytaç Hoca için.

gerçekten etkilendim; numarasını aşağıya yazıyorum. isteyenler arasın.

başarılı olduğunu düşünüyorum.

xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftasonu Eskişehir'e gittim, Aytaç Hoca için.

gerçekten etkilendim; numarasını aşağıya yazıyorum. isteyenler arasın.

başarılı olduğunu düşünüyorum.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Suda gösterdi mi size de olanları veya olacakları.Etkilendiğiniz neydi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Suda gösterdi mi size de olanları veya olacakları.Etkilendiğiniz neydi?

evet gösterdi; ilginç bir bakımdı. ama telefonda da baktırdığımda da etkilenmiştim. üstelik 50 TL çoğu cafe falcısı ile aynı:KK66:

bu arada yeryuzumelegi senin tavsiye edeceğin biri vardı, onunla ilgili bana mail gönderir misin?

evet gösterdi; ilginç bir bakımdı. ama telefonda da baktırdığımda da etkilenmiştim. üstelik 50 TL çoğu cafe falcısı ile aynı:KK66:

bu arada yeryuzumelegi senin tavsiye edeceğin biri vardı, onunla ilgili bana mail gönderir misin?

suda ne görebilirsinkii ? ne gördn yani

şule anneden memnun kalmamış mıydın? yaptıkları başladı bile demiştin. ben de gitmeyi düşünüyordum neredeyse. ama aytaç hoca daha iyi ise ona gideyim bari. ama suda ne gördüğünü ben de merak ettim.şimdiyi mi geleceği mi? mesela suda beliren kişinin duygularını gördün mü? nasıl görülüyor? biraz bilgi verebilirsen ben de düşünüyorum gitmeyi

şule anneden memnun kalmamış mıydın? yaptıkları başladı bile demiştin. ben de gitmeyi düşünüyordum neredeyse. ama aytaç hoca daha iyi ise ona gideyim bari. ama suda ne gördüğünü ben de merak ettim.şimdiyi mi geleceği mi? mesela suda beliren kişinin duygularını gördün mü? nasıl görülüyor? biraz bilgi verebilirsen ben de düşünüyorum gitmeyi

ben bakım konusunda Aytaç Bey'i aradım ve telefonda söylediklerinden memnun kalınca eskişehir'e gittim. orada bazı dualar okudu ve suya bakıp gördüklerimi kendisine söylememi istedi. ben gördüklerimi söyledim ve yorumladı. ben başarılı buldum, ilginçti.

bunun dışında Şule Anne'den memnunum zaten ve o aynı zamanda yaşam koçu gibi. inanılmaz ilgili ve yaptığının sonuna kadar takipçisi.

senin burada önereceğin biri vardı, ben de onu merak ettim kim olduğunu söyleyebilir misin???

ben bakım konusunda Aytaç Bey'i aradım ve telefonda söylediklerinden memnun kalınca eskişehir'e gittim. orada bazı dualar okudu ve suya bakıp gördüklerimi kendisine söylememi istedi. ben gördüklerimi söyledim ve yorumladı. ben başarılı buldum, ilginçti.

bunun dışında Şule Anne'den memnunum zaten ve o aynı zamanda yaşam koçu gibi. inanılmaz ilgili ve yaptığının sonuna kadar takipçisi.

senin burada önereceğin biri vardı, ben de onu merak ettim kim olduğunu söyleyebilir misin???

benim her konuda önerebileceğim bir yok maalesef. zaten olsa arayışım biterdi.bu herkes için geçerli sanıyorum.tam anlamıyla güvendiğimiz birileri olsa sürekli deneme yanılma metoduna başvurmazdık. Fal, büyü, okuma vs. hepsi ticarete döküldüğü için bu işin halisi yok. bir de konu önemli. hepsinin uzmanlık alanları farklı. zaten buradan açık ve seçik bir şekilde kimseyi önermek doğru değil.
mesela bir önceki sayfada feza sultanla ilgili yazılanları okudum ve şaşırdım.ben feza sultana ilk baktırdığımda erkek arkadaşımın adını 6 harfte bilmişti ve zaten adı 5 harfliydi. Bir de tahmin edilmesi çok zor bir isim. Türkiye' de bu isimden toplasan 10 kişiyi geçmez.şunu kesin olarak anladım ki fal frekans meselesi.herkese tutmuyor.çünkü geçmiş ve şimdi ile ilgili fallar. falda gelecek tahmini diye bir şey yok. barışacaksın veya ayrılacaksın, gideceksin veya gitmeyeceksin, arayacak veya aramayacak vs vs....... hepsi % 50 ihtimalli.
sözün özü ben de aytaç hocayı şu ilginç deneyimi yaşamak için denemeye karar verdim. zaten iş için bir ayağım eskişehir'de.ve yaşadığımı en ince ayrıntısına kadar anlatacağıma söz veriyorum.bu hafta sonu olabilir.

Şule Anne neye ne kadara bakıyor? nasıl bir bakım yapıyor bilgi verebilirmisiniz

o zaman Aytaç Bey'i öneririm, ben gittim tanıştım

zaten Afyon'lu imiş, Afyon'luların bu işlerde çok başarılı olduklarını düşünürüm.

dediğim gibi herkes gidip faydasını gördüklerini diğerlerine de yardımcı olabilir düşüncesiyle paylaşıyor; çünkü sıkıntısı olan çok insan var,

umarım sıkıntılarımızdan kurtuluruz.

Arkadaşlar yaklaşık bir sene önce Selda mı sevda mı Seda mı öle birine baktırmıştım o zaman amaaaan dedim ne biçim bakıyor ama yuhhhh yaa ne dediyse aynen çıktı .sss hemde olayın tam gidişatını vs bildi. Nastradamus cafede bakıyordu ismi Selda Seda gibiydi galiba hatırlamıyorum bu bayanı bilen var mı ? Orta yaşlı bi Hanımdı yani çok genç değil yaşlıda değil..

X