hangi istediğnizi söylemediği için beğenmediğini çok merak ediyorum bn dedem ablaya 2 senedir fal baktırırm çok memnunun hadi bana özel bi elektirği var desem arkadaşlarım çevremdeki herkes ona gider onlarda memnun ayrıca mekanın temizliğine pisliğine gitmiosunuz evcil hayvan heryerde olabiliri siz oraya fal baktırmaya gidiosunuz madem beğenmedin normal bir uslupla anlat anlarız kötülemeeeeeeeeeeeeeee
canım 2 kişi gittik oraya.asla kötülemiyorum yaşadıklarımı izlenimlerimi anlatıyorum.Kötülemek isteseydim uslubum asla böyle olmazdı!!!! istediğimi duymaya gitmedim zaten.Aklı başında bir kimse istediğini duymak için fal baktırıp paralar akıtmaya gitmez .....bakalım ne diyecek acaba diye gittik.5 dakka bile bakmadı.dediklerini kısaca özetliyim.yoğun çalışıyorsun para olarak birikim yapma dönemine girmişsin.e-m-p-r harfli birileri var. bu kadar söyledi.bana tek mi açayım çift mi dedi.o ne demek oluyor dedim? biriyle birlikteysen çift değilsen tek dedi.ben çift açın dedim başladı berabersiniz mutlusunuz. evilik var falan.dedim ki dalga mı geçiyorsunuz?biz ayrılalı ve görüşmeyeli 7 ay olacak dedim.ne mutluluğu 7 aydır ağlıyorum dedim....hımm birleşeceksiniz dedi 17 mayısı verdi.tamamen benim yorumuma göre kıvırdı.Hele birlikte gittiğimiz arkadaşım kendisine ne dediğini bile hatırlamıyor.Yazık oldu parama yol sıkıntıma zamanıma...kimsenin zoruna gitmesin yaşadıklarımı aynen anlattım.Kimse benim gibi gidipte parasını kaptırmasın günah....