İstanbul'da Fal - Falcılar

hangi istediğnizi söylemediği için beğenmediğini çok merak ediyorum bn dedem ablaya 2 senedir fal baktırırm çok memnunun hadi bana özel bi elektirği var desem arkadaşlarım çevremdeki herkes ona gider onlarda memnun ayrıca mekanın temizliğine pisliğine gitmiosunuz evcil hayvan heryerde olabiliri siz oraya fal baktırmaya gidiosunuz madem beğenmedin normal bir uslupla anlat anlarız kötülemeeeeeeeeeeeeeee

canım 2 kişi gittik oraya.asla kötülemiyorum yaşadıklarımı izlenimlerimi anlatıyorum.Kötülemek isteseydim uslubum asla böyle olmazdı!!!! istediğimi duymaya gitmedim zaten.Aklı başında bir kimse istediğini duymak için fal baktırıp paralar akıtmaya gitmez .....bakalım ne diyecek acaba diye gittik.5 dakka bile bakmadı.dediklerini kısaca özetliyim.yoğun çalışıyorsun para olarak birikim yapma dönemine girmişsin.e-m-p-r harfli birileri var. bu kadar söyledi.bana tek mi açayım çift mi dedi.o ne demek oluyor dedim? biriyle birlikteysen çift değilsen tek dedi.ben çift açın dedim başladı berabersiniz mutlusunuz. evilik var falan.dedim ki dalga mı geçiyorsunuz?biz ayrılalı ve görüşmeyeli 7 ay olacak dedim.ne mutluluğu 7 aydır ağlıyorum dedim....hımm birleşeceksiniz dedi 17 mayısı verdi.tamamen benim yorumuma göre kıvırdı.Hele birlikte gittiğimiz arkadaşım kendisine ne dediğini bile hatırlamıyor.Yazık oldu parama yol sıkıntıma zamanıma...kimsenin zoruna gitmesin yaşadıklarımı aynen anlattım.Kimse benim gibi gidipte parasını kaptırmasın günah....

İş yerinden bir erkek arkadaşım kendi arkadaş grubuyla Bakırköyde bir yere gitmiş.Kadın yaşlı acayip bir tipmiş.Elleri sakat gibiymiş.Arkadaşıma ve grubundakilere ne dediyse tek tek çıkmış.En imkansız yok canım attı dedikleri şeyler bile 1-2 ay sonra çıkmaya başlamış.Çocak o kadar etkisinde kalmıştı ki görmenizi çok isterdim.Dediği kafeye gittik Duygum Kafeydi sanırım adı, ama çok üzgünüm ki kadın işi bırakmış çalışmıyormuş.Bu bayanı bilen duyan var mı.Kafenin sahibi o bayan için arada çay kahve içmeye geliyor dedi.Yalandan kendi falcılarını övdü bi kaç tane gay vardı fal bakan.bizde baktırmadık yana yakıla o bayanı arıyoruz:KK43: bilen duyan varsa yazarsa sevinirim.

o kadar yere gitmişsiniz kızlar ama bosa anladıgım kadarıyla ben 12 senedır bır medyuma baktırıyorum denemege deger bırısı :)

arkadaşım nasıl bir işlem istiyorsun.mailini yazarsan ben seni yönlendireyim.ya da daha önceki sayfalarda ben mailimi vermiştim. bana oradan ulaşabilirsin.belli ki buradan yazmak istemiyorsun.

Yeryüzümeleği bana yardımcı olur musun ? Sayfa sayısı çok fazla olduğu için mailini bulamadım. Sen bana mail gönderirmisin rica etsem ? sinemidil@gmail.com

Ben gittim, kötü diyemem ama sanki kafası dağıldı yada konsantre olamadı bilemiyorum. olaylar ve kişileri birbirine karıştırdı. on üzerinden 6'lik bir faldi benim icin.
Saat kac gibi gitmistin cnm? Bende suani iyi yorumlayamadi gibi geldi ama eskiden iyi yorumladigi icin ikileme dustum. Bilemedim.

Saat kac gibi gitmistin cnm? Bende suani iyi yorumlayamadi gibi geldi ama eskiden iyi yorumladigi icin ikileme dustum. Bilemedim.

öğlen gittim ben, hakkında cok olumlu seyler okumuştum evet gidenler memnunmus onceden ama benim is durumumu aile durumumu bir iki kişiyle ilgili olayları hep birbirine karıştırdı.

Canım seni aıyorum telin kapalı cııyor mesajda attımgeri dönmedin merak ettim seni Umarım her şey yolundadır

geçenlerde nostradamus kafede feza sultan fal baktırdım.fal 5dk filan sürdü.hayatımda gördüğüm en kötü faldı.adam ben kısa fal bakarım ama nokta atışları yaparım dedi,size yaptğı nokta atışını anlatayım.erkek arkımın ismini bulmaya çalışıyor şimdi......

isminde a yada e var mı hmmmmm
hmmmm k yada r var mı,
peki b yada s varmı,
t yada m varmı
adam bildiğin tüm alfabeyi saydı belki soy adında vardır yok anasının adında vardır yok babasında vardır diye diye tüm alfabeyi söyledi.
sonuçta 5 dk boyunca adamın ismini bulmaya çalıştı tüm alfabeyi sayınca tabikide buldu bak dedi nasıl buldum :):):))

neyse fal bu kadar sürdü:)):)ben dedi kısa bakarım ama nokta atışı yaparım dedi:)):
bende erkek arkımın adını öğrenmek için 30 TL bayıldım:):) güleyimmi ağlayımmı boşyere param vaktim gitti.tavsiye etmem

feza sultan falcıysa bnde sezen aksu:)

Bağcılardaki benim duyduğum kadın ne verirsen bakan biri, üzerinde büyü nazar varsa çözen biri. Bi arkadaştan duydum, kadının ismini bile vermiyo. Tarif etse bulur giderim onu da yapmıyo. Götürürüm ancak öyle bende evi bulurum diyo.

buyunun yanısıra fal da bakyoo ama dımı ? Sen gıtcenmı pekı

feza sultan falcıysa bnde sezen aksu:)

Adamın tipi çok komikti şaka gibi birşeydi ben bayan bekliyordum:)o kadar gay gördüm böyle bakımsız şişman ilk defa gördüm.adam konuşurken tükürükler çıkıodu ağzından:) töbe töbe
yalnız ben orda baktırıken bir bayan bir yer önerdi,Kadıköyde eski kilisenin orda rezene cafede ışıl diye bir bayan bakıyor dedi,dehşet güzel dedi,ben onun yalancısıyım giden,deneyen varsa yorumlarını beklerim.
ama o feza sultan yok mu ahhhh boşyere 30 TL gitti yaaaa
buarada yukarda 3 vakit didem yorumlarını okudum,bende kendisine fal baktırdım hiç beğenmemiştim gerçektende fal bakılan yer hijyenik değildi,hadi kahvenin hijyenikliğini geçtim gerçektende kötü bakıyor fala bilmiyor bu işi.falı bıraksın petshop açsın:))

feza sultan, nastradamus cafeden önce kadıköyde ara sokakta minnacık bir cafede fal bakıyordu. merdiven altında, havasız mı havasız bir yerdi..ilk orda gördüm , falını hiç beğenmemiştim. Tekrar gidilecek biri değil bence. :KK19:

buarada eklemek istiyorum bu feza fala başlamadan önce genel mi bakayım yoksa detaylımı diye sordu bana,dedim arasında ne fark var,o da dediki 30 tl kahve ve tarot dedi,50 tlde detaylı açılımmış
şimde genelde bana bakarken 24 harf saydı aaa dedi bak adını bildim dedi(ben kısa bakar nokta atışı yaparım dedi:)
herhalde detaylıda ise adamın yaşını bulacaktı:))))25,26,27,28, töbe töbeeee:)))

feza sultan, nastradamus cafeden önce kadıköyde ara sokakta minnacık bir cafede fal bakıyordu. merdiven altında, havasız mı havasız bir yerdi..ilk orda gördüm , falını hiç beğenmemiştim. Tekrar gidilecek biri değil bence. :KK19:

ne falı, adamı bir daha görsem yolumu değiştirrim :)

X