İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar ben erkek arkadasimi cok severken ayrildim. ne olur yardim edin ya.. soyle hoca var boyle hoca var dendi. gitmedgimiz kimse kalmadi. paralarimiz hic oldu.. 3 senelik beraberligim bozuldu.. dogru duzgun okuma yapan insanlari dolandirmayan bir tane hoca yok mu ?? ozelden bana ulasin..fal baktirmak isteyenlere de zeynep karakas'i tavsiye ederim.. bulent ersoy dahil bir cok unluye fal bakiyor. inanilmaz bir falcidir.. bilen birisi faydasini goren birisi bana yazsin bildik hoca varsa.. Bu seyleri ustumuzden kaldirtmak istiyoruz. nolur yardimci olun.. tesekkur ederim simdden kizlar..

Berfe sana mail gönderdim canım kontrol eder misiin?

Sana önerebileceğim birisi de olabilir

Merhaba arkadaşlar,

Yapmış olduğum araştırmalar sonrası aşağıdaki gibi bir derleme yaptım. Sıkıntılı olmayanlar anlamaz, ben de iki ay önce nişanlımdan yok yere ayrıldım.

Mesaj sayıam bakıp reklam yapıyor muhabbetlerine girmeyelim lütfen. Aşağıda denemediğim ve deneyenlerden bilgi almak istediğim kişileri de yazıyorum. İstanbul, İzmir, Bursa ve Eskişehir olmak üzere isimleri geçen ve olumlu yorumlar görünenler şöyle; lütfen sizin deneyimleriniz varsa özel mesajla veya buradan yorumla ekleyin ki boşuna zaman kaybı ve emek kaybı olmasın.

İzmir'den başlayalım:

İzmir'e Mart ayında gitmiştim ve tavsiye üzerine Ravazza Cafe'ye gittim Karşıyaka'daki. Kadınla enerjimiz mi tuttu nedir ama pat pat söyledi ne var ne yok. Umarım gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar. Yakın tarihler verdi ve net konuştu. İzmir'deki forum sayfasına da aynen bu şekilde yazdım.

Bursa:

Konaklı köyündeki bir hocadan bahsedilmiş oldukça fazla bir şekilde; ben de merak ediyorum. Hep de olumlu yorumlar.

Eskişehir:

Aytaç Hoca'ya bakım yaptıracağım; ve memnun kalıp kalmadığımı sizinle paylaşırım. Bugün yaptırmayı planlıyorum. Bakalım.

İstanbul:

Eveeet; İstanbul'da gezdim baya bi falcıları. Yorumlarım şöyle;

Nostradamus - Cadde - Füsun : tavsiye etmem, genel bir fal baktı. bi de kurşun dökme meraklısılar bu cafenin falcıları.

Nostradamus - Kadıköy - Dilek : bunu da tavsiye etmiyorum; çok etkilenmedim falından.

Nostradamus - Kadıköy - Seda : Bu kafe falcıları arasında en iyisi bence; içten ve sempatikti. Memnun kaldım.

Fındıkzade - Şule Anne : Su falına baktırdım, baktırdığım fallar arasında bir Ravazza İzmir; bir de Şule Anne ayrıdır benim için. Şule Anne ile ilgili yorum yapacak var mı acaba? forumda net bir bilgiye rastlamadım.

Damlalar - Tuğba : Çok hızlı konuşuyor; söylediklerini anlayabilirseniz fena değil; bir de küfür falan karışıyor araya:KK66:

Sembol - Nesil : Farklı bir tarzı vardı; fena sayılmaz.

Kapris Cafe : Gerek yok.

İzmir Buca'da Mehmet Hoca varmış; çok bahsedilmiş. Acaba sizlerden giden oldu mu???

anam görüyonmu şu başımıza gelenleri,ben olsam çekerdim onu kenara canım bana numaranı werirmisin derdim hemen :))

çocuğun adını sorsaydın keşke,belki bilen gören olmuştur onu..

ewet bazen böyle denk gelio insana benimde yıllar önce öyle bi falcı ya denk gelmiştim,daha doğrusu ablam keşfetmişti onu,üniwersite sınawını 2.girişte kazanacağımı okuyacağım okula kadar tarif etmişti,2 yıl sonra aynılarını yaşadım..adı eroldu gay bi çocuktu,sonra çocuğun izini kaybettim hiç bi şekilde bulamadım :KK43:(

Gururlu bana gönderdiğin numara o kadının numarası mı ?

Bu arada erol dediğin çocuk kısa boylu kel bi çocuk mu ? Tarof mu bakıyor. Benim tanıdığım erol diye biri var, gay ve tarot bakıyo. O olabilir mi acaba diye sormak istedim.

yok mu ya bir bilen ? yardimci olabilicek? yani uzerimizdeki kaldirabilicek birisi? koca istanbul da bulamadik.. bir hayir islenicek neticede.. kimseden ses cikmiyor..

ya ıstersenız soylım dedım :) reklamla alakası yok kesınlıkle ben sadece denemenızı tavsıye edıyorum cunkı gercekten cok etkılendım maltepede kadınlar kahvesı adında bı yer telefon numarasınıda almıstım arkadaslarıma vermek ıcın 442 09 29 :) evet reklamcılar cok bende cok oyuna geldım yalan dolan sanıyodum hepsını ama taaki ergün beyle tanısana kadar :)

Gururlu bana gönderdiğin numara o kadının numarası mı ?

Bu arada erol dediğin çocuk kısa boylu kel bi çocuk mu ? Tarof mu bakıyor. Benim tanıdığım erol diye biri var, gay ve tarot bakıyo. O olabilir mi acaba diye sormak istedim.

cimcime,aynen ettiğin tarife uyuyor ama şuan onun 40 lı yaşlarda olması lazım sarışın birde.....

Bende avrupa yakasında tavsiye edebilirim hem arkadaşım ve bir gelen bir daha vaz geçemiyor.. Reklam asla değil bu sayede arkadaş olduk zaten. şarlatanlardan sonra buldum ve yapıştım:))))Taksim de yıllardır melekler kahvesindeydi yeni cafesi cihangirde ''GÜLŞEN''
Ailem cafe(212 244 46 47)

cimcime,aynen ettiğin tarife uyuyor ama şuan onun 40 lı yaşlarda olması lazım sarışın birde.....

Benim dediğim kişide sarışın. Yaşı da ufak değil aslında. Aynı kişi mi acaba. Daha önceden tv kanallarından birinde çalışıyormuş tarot falı bakıyormuş.

Gururlu verdiğin numara o dediğin kişiye mi ait ? Bugün aradım ama cevap vermedi.

X