- 9 Mart 2013
- 633
- 0
yubilee şuan itibari ilee minik ablamızı gördümm fıstık gibi bi hatun yaa
wayyy:) fıstık dıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yubilee şuan itibari ilee minik ablamızı gördümm fıstık gibi bi hatun yaa
evet öyledir :) tanışıp kaynaşana kadar çoğu insan tırsar benden :)
iş hayatında da hep tırsarlar
wayyy:) fıstık dıyorsun
hattaa artık senin için değill onun için kadınlar klübünü bile yakarım düştün gözümden
D.D bu devirdee face si olmayan insan varmıdır diye düşünürken karşıma sen çıktın yubilee garipsinn ve bu yüzden ilgimi çekiyorsun işte bu yüzdenn senin içinde yakarımm her yeri
genlde zor bı ınsan oldugu solerler hatta kapalı kutu bıle derler:) farklı dıyelımm
sizleri seviyorumm ve uyumaya gidiyorum cümleten hayırlı geceler
burak ordan ayrılalı coook oldu.
yalnız telefonunu paylaşmamı istemiyor , o yüzden veremiyorum.
özel hakkın varsa mesaj at, kendini tanıt sorayım ona.
yakınlarım hariç bakmıyorum dedi çünkü
kızlar merhaba, daha yeni girdim eve ancak yazabiliyorum.
bu aksam Serap Hanım'a baktirdim. evinde bakmadı bana, dışarda buluştuk bir yerde oturduk. yaklaşık 1,5 saat sürdü tarot.
gercekten cok enteresan detaylar verdi, hani şöyle diyeyim; daha önce bana bakan bir kaç kişiyle aynı seyleri söyledi. durum tespiti iyiydi, hatta diyorum ya, verdigi birkaç detay şaşırtıcıydi ( evliyim ben ve birkaç özel şeyi şak diye söyledi kadın). genelde gecmis değil gelecek yorumu yaptı o yüzden çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. sadece işle ilgili beklentim ve uğraşımın cok dışında bir gelecek çizdi, bilemiyorum.. kafamdaki cok farklı. cok emin konuşuyor, kötü birşey ( negatif) söylemedi moral bozmuyor yani.
gitmeye deger bence. yani kafe falcilarindan değil. inanın o kadar gezdim ki, şu elektrikmidir nedir bazen tutuyor iste.
birde arabasız gidecekseniz metrobüs ile gidin, Beylikdüzü durağında inin.
şekerim mustafa bey gibisini görmedim her ay giderim su falına baktırrım o kadar falcıya gittm ama mustafa ayrı bişey
Kizlar geçenlerde laf cafe Canan'a gittim. Genelde forumda ne görürse iyi kötü söyler denmiş;ama bana pespembe imkansız bir tablo çizdi. Kafamı karıştırmasını istemiyorum ama bir yandan da merakıma engel olamadım:) durum analizi ve yakın gelecek tahminleri çıkanlar/çıkmayanlar yorumda bulunabilirse sevinirim.
Bu arada bir arkadas eskiden by pelloda çalışan belkizi sormuş.. Bana gecen sene bakmıştı ve bir iki ay icinde böyle böyle olacak garanti veriyorum dedi, hatta numarasını da verdi çıkınca arayacaksın konuşacağız dedi. Ama tabii ki çıkmadı.
BEN CANANA gıdelı 1 ay oldu sanırım bana ısle ılgılı bı kesnlesme demıstı o oldu bu zamnlarda ama onun anlattgı ıs degıl hem cıktı hem cıkmadı dıyım:)
burdan tüm meraklılarına duyrulur şahsen ben tam bifal delisi olduğumdan çooook kişilere baktırdım ama böylesini inanın hiç görmedim.. taksim istiklalde küçük parmakkapıda ipek sokak var orda ağaç evin tam karşısında 2. katta berin tamay ve berire seba diye hanımlar var berire hnm. astroloji bakıyo doğum haritası ilişki analizi yapıyo inanamazsınız verdiği tarihlere patır patır hepsi çıkıyo vallaa berin tamay su falında on numara yok böyle bişey şaşmak bile az kaldı bana.. meraklısı varsa onlar gibisini görmedim ben...