İstanbul'da Fal - Falcılar

benim gözümde miniciksiniz , işyeri basma olayı büyüğün olarak söylüyorum hoş bişi değil , erkek gibi davranmakla alakası değil.
karşında ki kişinin sana olan saygısını yitirmesine sebep olabilecek bi davranış , bence daha sakin davranmak gerek.
iş benim gözümde hep cok ciddi olmuştur 16 yasındaykende böyleydi.
velhasıl kelam aşktan cok daha önemli bi olgu varsa saygıdır. saygı bulundurmayan hiç bir ilişki sadece aşk değil , devam edemez.

az sakin olup , herifi tavlamak daha mantıklı :KK37:

depresif ablaa artk daha ılımlı olmaya çalışıyorum ama bakalım işe yaricak mı :KK70: nasıl tavlicam yaa ben yapamıomm çocuk bana zarf edio napim dio sana aşk mı ilan ediyim onu mu istiyorsun filan veya sen benim sevgilim misin neyimsin diyo ben ise ne alakası var yaaaaaaa saçmalama diyom :KK70::KK70::KK70::d

depresif ablaa artk daha ılımlı olmaya çalışıyorum ama bakalım işe yaricak mı :KK70: nasıl tavlicam yaa ben yapamıomm çocuk bana zarf edio napim dio sana aşk mı ilan ediyim onu mu istiyorsun filan veya sen benim sevgilim misin neyimsin diyo ben ise ne alakası var yaaaaaaa saçmalama diyom :KK70::KK70::KK70::d

sadece ılımlı değil , daha oturaklı , daha sakin ve daha hanım ..
fırlama yönünden vazgeç demiyorum ama biraz daha olgun davran .. o sana açılır o zaman ..
pçlik konusunda emin ol elime su dökemezsin :) hepinizi cebimden cıkarırım , ama herşeyin yeri ve zamanı vardır. :KK34:

sadece ılımlı değil , daha oturaklı , daha sakin ve daha hanım ..
fırlama yönünden vazgeç demiyorum ama biraz daha olgun davran .. o sana açılır o zaman ..
pçlik konusunda emin ol elime su dökemezsin :) hepinizi cebimden cıkarırım , ama herşeyin yeri ve zamanı vardır. :KK34:

benim işim çok zor :KK70::KK70:

yubilee beni sapık filan bilmee ama minikdepresif le seni çok merak ediyorum :KK70: hele ki seni yubilemm :KK70: senin için kadınlar klübünü bile yakarım diyorum o derece :KK70:

nıye sapık sanım be:) delı kızz mınıkdepresıfı bende merak edıyorumm kafamda bı canlandırma war ama bılemem

nıye sapık sanım be:) delı kızz mınıkdepresıfı bende merak edıyorumm kafamda bı canlandırma war ama bılemem

ne yanii siz de mi birbirinizi görmediniz :d ne kadan ayıp :KK70::KK70::KK70: face den ekleyebilirsin zararsızım ben ısırmam :KK70::KK70: aynı şekilde sende minik ablaa beklerimm facemin kapıları size ardına kadar açık :KK70:

X