İstanbul'da Fal - Falcılar

:KK70::KK70::KK70:D hayırlısıı bebeeem :KK70: aama serap abla cidden iyidir bnm sevdiğim çocukk çocukluk arkadaşımın kankasıı kız bana dediki muhammetten uzak dur hilal çok çapkın biri filann bende inanmıştım serap abla dedikii o kıza sakın güvenmee çünküü o da muhammete aşık saçmalama serap abla kankası dedim görürsün dedi zaten arası çok geçmeden çocuk itiraf etti kızın onu sevdiğini şaştım kaldım :KK70: ben ise mal gibi kankaa zannediom :KK70:

hhh2hhh bebem senı gunun safı ılan edıyorm herks senın gıbı ıyı nıyetlımı kanka ayagııı bılyosn kı nokta nokta

zeynepcım noldu ? Benm yuzumden bıseymı oldu ben sana ozelden maılımı atım ama msn falan kullanmıyormm maıllerıme bakyorm sadece

yok tatlım yaa birşey olmadı attılar sadece baloncuk benim onun için dedim kapıştık biraz hatunla neyse tatlım sana birşey sorcam ben damlala sevinçe gitmeye karar verdim sen ne dersin

hhh2hhh bebem senı gunun safı ılan edıyorm herks senın gıbı ıyı nıyetlımı kanka ayagııı bılyosn kı nokta nokta

yubileeem hayatıımmmm beni yeterkii sen saf ilan ett istee senin için kadınlar klübünü yakiyimmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ben ne bilim kızım yaa çocukluktan berii tanıyorum inanmıştım :KK70: zaten benim aşkım hep ümitsiz :KK70:

yok tatlım yaa birşey olmadı attılar sadece baloncuk benim onun için dedim kapıştık biraz hatunla neyse tatlım sana birşey sorcam ben damlala sevinçe gitmeye karar verdim sen ne dersin

AY NIYE KAPISTIN :KK43: o ınsanla ınan uzuldum sevınce gıtmıstım su bakmıstı bana cok degısık detaylar bılmıstı ama boyle gelecek ıcın bu sene nısan falan dedı oda agustosta

yubileeem hayatıımmmm beni yeterkii sen saf ilan ett istee senin için kadınlar klübünü yakiyimmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ben ne bilim kızım yaa çocukluktan berii tanıyorum inanmıştım :KK70: zaten benim aşkım hep ümitsiz :KK70:

sen uzalastır cocugu mıllet kapar tabıı kızım ne sandın sen alemı:)

sen uzalastır cocugu mıllet kapar tabıı kızım ne sandın sen alemı:)

uzaklaştı artık yapcak bişiyim yok :KK43: ben erkek gibi bişiyim kadınsal iç güdülerim yokk sadece fal için var :KK70::KK70::KK70: çocuğun yanında bile kız gibi davranmıyomki kardeşşş hacıı agaa filan :KK70:

uzaklaştı artık yapcak bişiyim yok :KK43: ben erkek gibi bişiyim kadınsal iç güdülerim yokk sadece fal için var :KK70::KK70::KK70: çocuğun yanında bile kız gibi davranmıyomki kardeşşş hacıı agaa filan :KK70:

AZICIK KIZ ol:) sofor nebahatmısın sen o ne be cocugakardes demıss yaaa rezıl:)

AZICIK KIZ ol:) sofor nebahatmısın sen o ne be cocugakardes demıss yaaa rezıl:)

sonradan düşndüm bendee evett çok rezil bi durumm onu bunu geçç iş yerini bastım :KK70: bağırıp çağırmaya başladım kavga ettim hilal eve git akşam konuşuruz telde dedi gitmiom lan dedimm hilal iş yerinin önünde bağırma dedi bağırcam dedim :KK70: ayyyy düşünüomdaa ne malım yaa :KK70:

sonradan düşndüm bendee evett çok rezil bi durumm onu bunu geçç iş yerini bastım :KK70: bağırıp çağırmaya başladım kavga ettim hilal eve git akşam konuşuruz telde dedi gitmiom lan dedimm hilal iş yerinin önünde bağırma dedi bağırcam dedim :KK70: ayyyy düşünüomdaa ne malım yaa :KK70:

yk sen mal degılsın afdersın azıcık okuzluk etmısın:) sankı o kız sen erkek

görmek isteyenler faceden bakabilir :p hilal bakır sarışınn fıstık gibi bi hatunum ALLAH ımaa şükürler olsun :KK70:

23 yaşındayım apLaa :KK70: hayırdır iş yerini bastım filan diyince çocuk sandınız demi :KK70:

benim gözümde miniciksiniz , işyeri basma olayı büyüğün olarak söylüyorum hoş bişi değil , erkek gibi davranmakla alakası değil.
karşında ki kişinin sana olan saygısını yitirmesine sebep olabilecek bi davranış , bence daha sakin davranmak gerek.
iş benim gözümde hep cok ciddi olmuştur 16 yasındaykende böyleydi.
velhasıl kelam aşktan cok daha önemli bi olgu varsa saygıdır. saygı bulundurmayan hiç bir ilişki sadece aşk değil , devam edemez.

az sakin olup , herifi tavlamak daha mantıklı :KK37:

X