Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napimm bende alıngan insanım duramıyom d neden böle oldum biliomusun seda dan bahsettim burdaa yamak mamak hikayesi geçti onu üstüme alındım ondan sonra böle oldum
yaaa tobe yarabbım ya ben hadı bakıyorm bakıyorm anlamyorm da kımn reklam yaptıgını sen ne alınganlık yapyosn bıde mınıge dıyosn benı kastedıyosn dıye hee senı reklam zannedıoyoo ondan muhabbete gırıyoo:) cocugada boyle yaptın aaahh ahhh gıttı cocuk len o yamak kelımesnıde sana solemıstıkı akıl akıl gel hılal pesıme takıl:)trencılık oynayalımm
kutu kutu pense off sormaa hayatım yaaa hep böle yaptım çocuğa napim yapımda var
bebıs yapım bu deyıp kenara cekılme:) alıngan olma omur torpum benm
yubilee açdaa gökhan güney den aramızda dağlar mı var şarkısını dinle
yaaa tobe yarabbım ya ben hadı bakıyorm bakıyorm anlamyorm da kımn reklam yaptıgını sen ne alınganlık yapyosn bıde mınıge dıyosn benı kastedıyosn dıye hee senı reklam zannedıoyoo ondan muhabbete gırıyoo:) cocugada boyle yaptın aaahh ahhh gıttı cocuk len o yamak kelımesnıde sana solememıstıkı akıl akıl gel hılal pesıme takıl:)trencılık oynayalımm
kavga etmeyin kızlar :) :) kovarlar valla siteden sizi de benim gibi sonra özel mesaj yapmaya uğraşırsınız heheeheh
kavga etmeyin kızlar :) :) kovarlar valla siteden sizi de benim gibi sonra özel mesaj yapmaya uğraşırsınız heheeheh
su reklamları nerden anlıyosnuz? Ben bı turlu anlayamyorm saf saf bakıp aa ıyı bı falcı warmıs dıyormm
kızlar bırgun toplanak sereba gıdek :)ne zamn? Benm dugunler bıtsn gıdekkkk ya
canım yaaa herkesi kendin gibi biliyorsun da bu yüzden bende anlamıyorum
telefonuna bak arada özel mesajla uğraşcağına seni aradığım kadar tarkanı arasam ulaşmıştım valla
kestanemm kız sen buralara uğrarmıydın ne zaman aradın hiç görmedim konturum yok fal bakmaktan kontur alamıyoruz umut başına vurdu gene ne zaman gelcen istanbula ara yarın konturun varsa benim yok neler yaptın merak ettim
kız bız kawga etmıyorz kı sende etmemıstnkı
geldim fıstığım istanbuldayım... sen hani baktırmıcaktın artık ne bu ara dadanmışısın