İstanbul'da Fal - Falcılar

nesibe tekbaşer valla ordan kimseyi tanımam burda okudumda baktırdım kadın gerçekden kişi analizini süpr yaptıı

Bende sonra Nesibe'ye baktiracam..

http://www.tellwe.com/TaTLiCaDi84/

Bak su tellwe.com'daki talicadi da cok iyi yorum yapiyor, hemde sesli, bence onu dene.
O gercekten iyi. Ona istedigin kadar kisi, soru sorabiliyon.
O hem senin cekmis oldugun kartlari hem de kendi kartlarindan'da yorumliyor cünkü.

Falsepetindeki Derin Altun da güzel yorum yapiyor. :)

bakalım hayatımmm berserker diye bi arkadaş akşam üstü gitceğini yazmıştııı gitmiş mii memnun kalmışmıı serabı ben burda sölediğim için merak ediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

bacım zati en buyuk sorun gidenlerin açıkyüreklilikle yazmaması doğru düzgün bu sayede bilgilenemiyozda...

kızlar kadıköy ve beşiktaşta önerebileceğiniz iyi dediğiniz tarot kahve falı bakan yer var mı

kızlar merhaba, daha yeni girdim eve ancak yazabiliyorum.
bu aksam Serap Hanım'a baktirdim. evinde bakmadı bana, dışarda buluştuk bir yerde oturduk. yaklaşık 1,5 saat sürdü tarot.
gercekten cok enteresan detaylar verdi, hani şöyle diyeyim; daha önce bana bakan bir kaç kişiyle aynı seyleri söyledi. durum tespiti iyiydi, hatta diyorum ya, verdigi birkaç detay şaşırtıcıydi ( evliyim ben ve birkaç özel şeyi şak diye söyledi kadın). genelde gecmis değil gelecek yorumu yaptı o yüzden çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. sadece işle ilgili beklentim ve uğraşımın cok dışında bir gelecek çizdi, bilemiyorum.. kafamdaki cok farklı. cok emin konuşuyor, kötü birşey ( negatif) söylemedi moral bozmuyor yani.
gitmeye deger bence. yani kafe falcilarindan değil. inanın o kadar gezdim ki, şu elektrikmidir nedir bazen tutuyor iste.
birde arabasız gidecekseniz metrobüs ile gidin, Beylikdüzü durağında inin.

zeynooo belkıs çok iyi bakmıyor ya ben pek beğenmedim ondansa ya damlalar sevince yada tuğbaya git çok iyi gerçekten durum analizi çok iyi ve 25-30dk bakıyolar kahve tarot 25tl...belkıs 10dk bakmadı sadece kahveye 20tl verdim çok da iyi değil durum analizi diye düşünüyorum...

tamam canım istikameti değiştirdik damlalara gidelim tatlım bu taksimde dimi

hayal kahvesinde (taksim) uzun saçlı, değişik tipli gay bir adam var ismini hatırlamıyorum. eğer hala oradaysa kesinlikle tavsiye ediyorum...

kızlar merhaba, daha yeni girdim eve ancak yazabiliyorum.
bu aksam Serap Hanım'a baktirdim. evinde bakmadı bana, dışarda buluştuk bir yerde oturduk. yaklaşık 1,5 saat sürdü tarot.
gercekten cok enteresan detaylar verdi, hani şöyle diyeyim; daha önce bana bakan bir kaç kişiyle aynı seyleri söyledi. durum tespiti iyiydi, hatta diyorum ya, verdigi birkaç detay şaşırtıcıydi ( evliyim ben ve birkaç özel şeyi şak diye söyledi kadın). genelde gecmis değil gelecek yorumu yaptı o yüzden çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. sadece işle ilgili beklentim ve uğraşımın cok dışında bir gelecek çizdi, bilemiyorum.. kafamdaki cok farklı. cok emin konuşuyor, kötü birşey ( negatif) söylemedi moral bozmuyor yani.
gitmeye deger bence. yani kafe falcilarindan değil. inanın o kadar gezdim ki, şu elektrikmidir nedir bazen tutuyor iste.
birde arabasız gidecekseniz metrobüs ile gidin, Beylikdüzü durağında inin.

memnun kalmana sevindim arkadaşım bende memnunum normalde ama böle başkalarındanda duyunca sewiniorum demekki doru sölüo die :KK70:

memnun kalmana sevindim arkadaşım bende memnunum normalde ama böle başkalarındanda duyunca sewiniorum demekki doru sölüo die :KK70:

tesekkurler :)
ben uzunca bir sure fal falan baktirmam artık, tatmin etti beni. umuyorum en önemli kısmı gelecek tahminleri de çıkar. o zaman yazarım zaten şu çıktı yada bunun tam tersi oldu diye.
herkese iyi geceler.

tesekkurler :)
ben uzunca bir sure fal falan baktirmam artık, tatmin etti beni. umuyorum en önemli kısmı gelecek tahminleri de çıkar. o zaman yazarım zaten şu çıktı yada bunun tam tersi oldu diye.
herkese iyi geceler.

bana çıkıyoo ama ben gene de burdaki herkeze sölerken iyi araştırıp gitmelerini söledm sonuçda para veriliyo yazık günah bide ben verdim ismini kul hakkına girmek istemem

h2o pozitifliğim bitip negatifliğe geçince gitçes :KK37:

:KK70::KK70::KK70:D hayırlısıı bebeeem :KK70: aama serap abla cidden iyidir bnm sevdiğim çocukk çocukluk arkadaşımın kankasıı kız bana dediki muhammetten uzak dur hilal çok çapkın biri filann bende inanmıştım serap abla dedikii o kıza sakın güvenmee çünküü o da muhammete aşık saçmalama serap abla kankası dedim görürsün dedi zaten arası çok geçmeden çocuk itiraf etti kızın onu sevdiğini şaştım kaldım :KK70: ben ise mal gibi kankaa zannediom :KK70:

:KK70::KK70::KK70:D hayırlısıı bebeeem :KK70: aama serap abla cidden iyidir bnm sevdiğim çocukk çocukluk arkadaşımın kankasıı kız bana dediki muhammetten uzak dur hilal çok çapkın biri filann bende inanmıştım serap abla dedikii o kıza sakın güvenmee çünküü o da muhammete aşık saçmalama serap abla kankası dedim görürsün dedi zaten arası çok geçmeden çocuk itiraf etti kızın onu sevdiğini şaştım kaldım :KK70: ben ise mal gibi kankaa zannediom :KK70:

bana iş konusunu bilsin , şu işim bi düzelse :KK43:

X