İstanbul'da Fal - Falcılar

ben memnun kaldım kızlar , evet 30 tl. evinde bakıyo, edirnekapıda stada çok yakın zaten telefonda tarif eder, aslında fal bakmayı yıllar önce bırakmış ve parada pulda pek gözü yok , bi de falcı denmesinden hoşlanmıyomuş, bi arkadaş söylemişti burdan,
ben bir kişi için baktırmıştım, 5-10 dakka filan sürdü, ama istediğini sor diyo , ben soramamıştım ağlamaktan
siz sorularla süreyi uzatabilirsiniz

zahidenin numarasi lazim arkadaslar rica etsem verebilir misiniz :KK43:

merhabalar hepinize,
geriye doğru okuduğum sayfalarda Serap hn. dan bahsedilmişti ben de bugün icin arayıp randevu aldım. eve dönünce yazarım kızlar. telefonda sordu tarot mu kahve mi diye, ben tarot istedim. şimdilik bu kadar, herkese sevgiler.

merhabalar hepinize,
geriye doğru okuduğum sayfalarda Serap hn. dan bahsedilmişti ben de bugün icin arayıp randevu aldım. eve dönünce yazarım kızlar. telefonda sordu tarot mu kahve mi diye, ben tarot istedim. şimdilik bu kadar, herkese sevgiler.

canım ben de yakın bi zamanda gitmeyi düşünüyorum
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)

canım ben de yakın bi zamanda gitmeyi düşünüyorum
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)
cumartesi yada bu aksam musaitti, istersen simdiden randuvu al, dolu galiba. yada beni bekle gece yazarim bence nasildi, birde benim evim uzak Beylikdüzü'ne Bakırköy'den nasıl gittim onu da yazarım.

Genel Yorum
Merhaba kardeşim çok duygusal bir kişiliğe sahipsin çok kırılgan ve narin bir kalbin var bu yüzden kalbinin acı cekmesini istemiyorsun ve hayatta hak ettiğin sevgiyi mutluluğu yaşamak istiyorsun Allahın izni ile bu sevgiyi yaşayacaksın . Bu erkek çok iyi bir kişi efendi dürüst bir kişi ve her zaman sorumluluğunu bilen bir kişi ondan çok etkileniyor hatta seviyorsun . Fakat içinde bir korku endişe var ve bu endişen o kişi nin duygularından emin olmadığından oluyor ve bu endişe artık yavaş yavaş seni terk edicek yerine sevgiye huzura bırakıcak . Bu kişi senden hoşlanıyor ve seninle ilgileniyor sürekli seni gözlemliyor ve takip ediyor sana karşı sevgisi var fakat yinede doğru adım atmak için doğru zamanı bekliyor . Seni kırmak incitmek asla istemiyor ve bu ilişkiyi çok ciddi düşünecek . Bu kişi senin kaderinde var kardeşim ve bu kişi ile çok iyi uyum sağlıyacak ve mutlu olucaksınız . Sana gerçek bir sevgi vericek ve sadakatla bağlı olucak . En büyük hayalin gerçek ve ciddi bir aşk yaşamak ve artık kalbindeki yalnızlığın sona ermesini istiyorsun ve buda iki ay içinde gerçek olucak bu aşka kalbini hazırla kardeşin bu bey senin kalbini çalıcak ve bir ömür boyu bir daha sana vermiyecek . Sevdiği kişiye her zaman sahip çıkan bir kişi çalışkan biri ve geleceği çok parlak evliliğin senin bu bey ile olucak ama hemen değil . Daha evliliği düşünmüyorsun ve geleceğe dair bazı planların var ve bunları gerçekleştirdikten sonra evliliği yapıcaksın böyleside senin için çok daha hayırlı olucak . Geçmişinde aşk hayatında bir çok şansızlıklar yaşamışsın ve unutamadığın şeyler var ve bunlar aklına geldikçe üzülüyorsun ve ona göre tedbir almak istiyorsun fakat kardeşim bundan sonra aşk acısı cekmiyeceksin bundan sonra hak ettiğin mutluluğu yakalıyacaksın ve geçmişte yaşadıklarına bir perde çekicek sin bunların hepsini unutacak ve yeni bir aşkla sevgiyle kalbin çarpıcak . Dua ve dileklerin nihayet kabul olucak ve şükrediceksin . Çok şanslı bir döneme gireceksin hayatında bir çok fırsatlar karşına çıkacak ve bunları değerlendireceksin başarılı bir kişisin ve gelecekte çok iyi yerlere geliceksin senden tek ricam kardeşim kimseye sırlarını paylaşma ve kimseye çok çabuk güvenme kardeşim . Bu günlerde yıldızın çok düşük ve baş ağrıları çekiceksin halsizlik yorgunluk çekiceksin kendine nazar duası okutmalısın bir hayli ağırlık var üzerinde bu sana çok iyi gelicek . Tüm kartlar bu kadar bir tek bu konuya yoğunlaşıp kartlarını çekmişsin kardeşim hayatında her şeyin hayırlısı olması dileğimle tüm güzellikler sizinle daim olsun çok teşekkür ederim mutluluğun her zaman sürsün kardeşim

KIZLAR VALLAAA ADAM DORUU DİYO :d BENİM DE FALIM HEP BÖLEE ÇIKIYOOO YAA HERKES AYNI ŞEYİ SÖLÜOO :d

Tatlım şimdi bu fal mı yani?
Laf kalabalığından başka birşey değil :) saçmalık yani kardeşim:) anladın mı kardeşim :))

cumartesi yada bu aksam musaitti, istersen simdiden randuvu al, dolu galiba. yada beni bekle gece yazarim bence nasildi, birde benim evim uzak Beylikdüzü'ne Bakırköy'den nasıl gittim onu da yazarım.

anladım canım
dört gözle bekliyorum :))
iyi fallar :)

kızlar duydunuz mu symbol cafedeki Tarık kalp rahatsızlığı sonucu ölmüş. Dün gece öğrendim hala şoklardayım. Pazartesi günü gitmiştik yoktu belki de o sıra son nefesini veriyordu. İnsanın tanıdığı birinin öldüğünü öğrenmesi son derece üzücü. Allah rahmet eylesin.

kızlar duydunuz mu symbol cafedeki Tarık kalp rahatsızlığı sonucu ölmüş. Dün gece öğrendim hala şoklardayım. Pazartesi günü gitmiştik yoktu belki de o sıra son nefesini veriyordu. İnsanın tanıdığı birinin öldüğünü öğrenmesi son derece üzücü. Allah rahmet eylesin.

gerçekten mi ayyy bende üzüldüm bak şimdi gençti daha allah rahmet etsin ne diyelim düşünücek olursak ölüm gence de yaşlıya da bakmıyor.. fazla ciddiye almamak lazım hayatı aslında nasıl olca içinden kimse sağ çıkamayacak

facede symbol cafenin sayfasını beğenmiştim dün akşam kapak resminde Tarık' ın resmini görünce şaşırıp baktım öyle öğrendim bende evet ölüm yaşlı genç dinlemiyor vadesi biten gidiyor.

Genel Yorum
Hayatında bir durgunluk dönemine girmişsin balım, iç huzuru sağlayacağın bu dönem sana boşluk gibi geliyor. Kafanın karışmasına neden oluyor. Aslında bu durgunluk dönemi kartında da gördüğüm gibi sana iyi gelecek bir dönem. Bir türlü tatmin olmayan isteklerin var Muhammet konusunda, çok kararsızsın onun duygularıyla ilgili. Aslında sana karşı olumsuz olmadığını hissediyorsun ama bazen davranışlarıyla nötr bir tutum sergilediğini düşünüp kendini herkesden farksız hissediyorsun. Gördüğüm kadarıyla daha da önemlisi hissettiğim şu canım Muhammet sana karşı kesinlikle boş değil, fakat bir zamanı var onu bekliyor. Bu zaman için sana söyleyeceğim net bir tarih yok çünkü senin davranışlarınla şekillenecek bir gelecek var.Çok uzun sürmeyeceğini görüyorum. Sen suan herşeyin Muhammet'de biteceğini veya başlayacağını düşünüyorsun ama ben öyle görmüyorum malesef, senin çaban gerekli... Biraz daha yakınında olmalısın...Muhammet bir insana çok zor bağlanan ve bağlandığında kolay kopamayan bir insan, geçmişinde birkaç ilişkisi olmuş, kalbini kırdığı kızlar var. Ama hiçbirisinde kendisini hatalı görmemiş, hep bir şekilde bütün bağları koparmış ve kendi haklılığına kendisini inandırmış. Hayatında gerçek aşk istiyor, gerçekten güven verir daha da önemlisi huzur verirsen ben bu aşkın senin olacağına can-ı gönülden inanıyorum Hilalcim.Bu adam anlayışlı kadın ister, ilgisini istediğin zaman değil istediği zaman veren bir adam. Romantizm mumlar çiçekler sevgi sözcükleri şiirleri istediğin kadar göremezsin, ama sağlam bir adam. Şimdi burda birşeyi söylemeden geçemeyeceğim balım, yıllardır tarot bakarım bir kart seçmişsin ki buna çok az rastladım, kartların en iyisidir. Şimdi devam ediyorum;Kartında mükemmel bir kazanç, mutluluk ve ilerisi için iyi imkanlarda bir yaşam var. Şuan arzuladığın ne varsa gerçekleşecek. Kartın hızlı düşünme yeteneğin ve zekanla ulaşamayacağın birşey yok diyor.Muhammet siyah-kahverengi saçlı sorumluluklarının bilincinde güçlü bir erkek, ticari kafası çok iyi, kartlarında sana mutluluk verecek kişi diye çıkmış.Evlilik var balım kartında, hissettiğim kişi Muhammet, ama zamanı var, aşaması var gelecek zaman için kartlarında bunu gördüm, senin çaban önemli. Muhammet toplumsal geleneklere karşı bağlı bir insan. Onunla ilgili çok yakın zamanda bilmediğin şeyleri öğreneceksin. Olumsuz şeyler gibi görmedim, bu öğreneceğin şeyler aranızda biraz daha fazla yakınlaşma sağlayacak.İş yaşamında biraz sıkıntıların var, alışamadığın bir durum görüyorum ama ilerisi için tecrübe gibi hissediyorum.
Hilalcim seçtiğin kartlar ve benim hissettiklerim bunlardı... Sorunla birlikte aklına gelen ilk sayıyı yazarsan sana bir kart daha çekeceğim.Biraz daha konuyu açarsan yardımcı olmak isterim. Umarım memnun kalmışsındır.Bazen insan kendisini yalnız hisseder... Ben senin için de burdayım hep... İyi enerjilerimi yollayarak içinden geçen herşeyin birden olmasını ve şaşırmanı temenni ederim. Bu arada puanlama yaptıktan sonra, iyi kötü yorumlarını yazarsan sevinirim...
Hoşçakal Balım...
Sevgilerimle....
NOT:Hissettiklerimi hemen yazmam gerektiği için, yazım yanlışları, anlatım bozuklukları olabiliyor. Lütfen kusura bakma, dönüp tekrar okumak istemiyorum, en saf hali daha güzel oluyor çünkü...

BU KADIN ZEUSDAN DA İYİ BAKTII BİRE BİRR AYNISIII YAA İNŞ GELECEK DE ÇIKARRR

Genel Yorum
Hayatında bir durgunluk dönemine girmişsin balım, iç huzuru sağlayacağın bu dönem sana boşluk gibi geliyor. Kafanın karışmasına neden oluyor. Aslında bu durgunluk dönemi kartında da gördüğüm gibi sana iyi gelecek bir dönem. Bir türlü tatmin olmayan isteklerin var Muhammet konusunda, çok kararsızsın onun duygularıy..........

Kime baktirdin? :)

Genel Yorum
Hayatında bir durgunluk dönemine girmişsin balım, iç huzuru sağlayacağın bu dönem sana boşluk gibi geliyor. Kafanın karışmasına neden oluyor. Aslında bu durgunluk dönemi kartında da gördüğüm gibi sana iyi gelecek bir dönem. Bir türlü tatmin olmayan isteklerin var Muhammet konusunda, çok kararsızsın onun duygularıyla ilgili. Aslında sana karşı olumsuz olmadığını hissediyorsun ama bazen davranışlarıyla nötr bir tutum sergilediğini düşünüp kendini herkesden farksız hissediyorsun. Gördüğüm kadarıyla daha da önemlisi hissettiğim şu canım Muhammet sana karşı kesinlikle boş değil, fakat bir zamanı var onu bekliyor. Bu zaman için sana söyleyeceğim net bir tarih yok çünkü senin davranışlarınla şekillenecek bir gelecek var.Çok uzun sürmeyeceğini görüyorum. Sen suan herşeyin Muhammet'de biteceğini veya başlayacağını düşünüyorsun ama ben öyle görmüyorum malesef, senin çaban gerekli... Biraz daha yakınında olmalısın...Muhammet bir insana çok zor bağlanan ve bağlandığında kolay kopamayan bir insan, geçmişinde birkaç ilişkisi olmuş, kalbini kırdığı kızlar var. Ama hiçbirisinde kendisini hatalı görmemiş, hep bir şekilde bütün bağları koparmış ve kendi haklılığına kendisini inandırmış. Hayatında gerçek aşk istiyor, gerçekten güven verir daha da önemlisi huzur verirsen ben bu aşkın senin olacağına can-ı gönülden inanıyorum Hilalcim.Bu adam anlayışlı kadın ister, ilgisini istediğin zaman değil istediği zaman veren bir adam. Romantizm mumlar çiçekler sevgi sözcükleri şiirleri istediğin kadar göremezsin, ama sağlam bir adam. Şimdi burda birşeyi söylemeden geçemeyeceğim balım, yıllardır tarot bakarım bir kart seçmişsin ki buna çok az rastladım, kartların en iyisidir. Şimdi devam ediyorum;Kartında mükemmel bir kazanç, mutluluk ve ilerisi için iyi imkanlarda bir yaşam var. Şuan arzuladığın ne varsa gerçekleşecek. Kartın hızlı düşünme yeteneğin ve zekanla ulaşamayacağın birşey yok diyor.Muhammet siyah-kahverengi saçlı sorumluluklarının bilincinde güçlü bir erkek, ticari kafası çok iyi, kartlarında sana mutluluk verecek kişi diye çıkmış.Evlilik var balım kartında, hissettiğim kişi Muhammet, ama zamanı var, aşaması var gelecek zaman için kartlarında bunu gördüm, senin çaban önemli. Muhammet toplumsal geleneklere karşı bağlı bir insan. Onunla ilgili çok yakın zamanda bilmediğin şeyleri öğreneceksin. Olumsuz şeyler gibi görmedim, bu öğreneceğin şeyler aranızda biraz daha fazla yakınlaşma sağlayacak.İş yaşamında biraz sıkıntıların var, alışamadığın bir durum görüyorum ama ilerisi için tecrübe gibi hissediyorum.
Hilalcim seçtiğin kartlar ve benim hissettiklerim bunlardı... Sorunla birlikte aklına gelen ilk sayıyı yazarsan sana bir kart daha çekeceğim.Biraz daha konuyu açarsan yardımcı olmak isterim. Umarım memnun kalmışsındır.Bazen insan kendisini yalnız hisseder... Ben senin için de burdayım hep... İyi enerjilerimi yollayarak içinden geçen herşeyin birden olmasını ve şaşırmanı temenni ederim. Bu arada puanlama yaptıktan sonra, iyi kötü yorumlarını yazarsan sevinirim...
Hoşçakal Balım...
Sevgilerimle....
NOT:Hissettiklerimi hemen yazmam gerektiği için, yazım yanlışları, anlatım bozuklukları olabiliyor. Lütfen kusura bakma, dönüp tekrar okumak istemiyorum, en saf hali daha güzel oluyor çünkü...

falsepetınde baktırmadıgın falcı kalmadı kız:)

X