İstanbul'da Fal - Falcılar

nesibe tekbaşer valla ordan kimseyi tanımam burda okudumda baktırdım kadın gerçekden kişi analizini süpr yaptıı

canım bu hatun nerde bakıyor kaç gaymeye bakıyor ben de gitmeyi düşünüyorum ctesi günü ama belkıs var aklımda ama nesibe durum analizi yapabilir mi kısaca şuan ne yapıyor onu öğrenmem lazım sen ne dersin bana özelden mesaj atabilirsin bu arada ben zeynoloji

baloncukk fal sepetinden baktırdım 20 liraya tarot baktırdım falsepeti.com valla belkısı bilemem de beylikdüzü serabı öneririm ben memnunum kendisinden dün bi arkadaş daha gitmiş bu forumdan oda memnun kalmışş ben belkıza hiç gitmedim

YUBİLE ve DEPRESİFMİNİK :d fal sepetine mail attım dünden beri falıma bakılmıo die fazladan bi fallık kredi verdiler hahaha hem lidya bakcak hemde şimdi birine daha baktırıom

ben h.sonu fala gitmekten bile vazgeçtim :)
üstüme bi pozitiflik çöktü :)
diyetisyenime gider mutlu olurum

kızlar ben seraba gitmekten wazgeçtim,içimdeki bi his nedense ona gitme diyo

hislerime güwenirim kolay kolay beni yanıltmaz çünkü....

zeynooo belkıs çok iyi bakmıyor ya ben pek beğenmedim ondansa ya damlalar sevince yada tuğbaya git çok iyi gerçekten durum analizi çok iyi ve 25-30dk bakıyolar kahve tarot 25tl...belkıs 10dk bakmadı sadece kahveye 20tl verdim çok da iyi değil durum analizi diye düşünüyorum...

sağol canım yorumların için..

kızlar ben seraba gitmekten wazgeçtim,içimdeki bi his nedense ona gitme diyo

hislerime güwenirim kolay kolay beni yanıltmaz çünkü....

bakalım hayatımmm berserker diye bi arkadaş akşam üstü gitceğini yazmıştııı gitmiş mii memnun kalmışmıı serabı ben burda sölediğim için merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…