falsepetınde baktırmadıgın falcı kalmadı kız:)[/Q
napim hayatım yaaa kafayı yemişimama nesibe iyiydi
kız cıkan fal haberı yokkı tam cıkıyorken cıkmıyoo bır muammann ıcındeyım:)
yubilee lidyaa dün geceden beri falıma bakmadıı hala bekliom:d
ondan öyle oluyo işte :))
tılsımı bozuluyo falın.....
nıye kız cokmu sıra war:)yubilee lidyaa dün geceden beri falıma bakmadıı hala bekliom:d
aynen ..
sadece cıktı ya da cıkmadı deyorum ben artıkdetay vermiyorum.
way artık gızemlı taklyosnuz:)
aynen ..
sadece cıktı ya da cıkmadı deyorum ben artıkdetay vermiyorum.
o zmaan bende yazmıcam :) çıktı yada cıkmadı dicem
o zmaan bende yazmıcam :) çıktı yada cıkmadı dicem
nesibe tekbaşer valla ordan kimseyi tanımam burda okudumda baktırdım kadın gerçekden kişi analizini süpr yaptıı
canım bu hatun nerde bakıyor kaç gaymeye bakıyor ben de gitmeyi düşünüyorum ctesi günü ama belkıs var aklımda ama nesibe durum analizi yapabilir mi kısaca şuan ne yapıyor onu öğrenmem lazım sen ne dersin bana özelden mesaj atabilirsin bu arada ben zeynoloji
YUBİLE ve DEPRESİFMİNİK :d fal sepetine mail attım dünden beri falıma bakılmıo die fazladan bi fallık kredi verdiler hahaha hem lidya bakcak hemde şimdi birine daha baktırıom
canım bu hatun nerde bakıyor kaç gaymeye bakıyor ben de gitmeyi düşünüyorum ctesi günü ama belkıs var aklımda ama nesibe durum analizi yapabilir mi kısaca şuan ne yapıyor onu öğrenmem lazım sen ne dersin bana özelden mesaj atabilirsin bu arada ben zeynoloji
baloncukk fal sepetinden baktırdım20 liraya tarot baktırdım falsepeti.com valla belkısı bilemem de beylikdüzü serabı öneririm ben memnunum kendisinden dün bi arkadaş daha gitmiş bu forumdan oda memnun kalmışş ben belkıza hiç gitmedim
kızlar ben seraba gitmekten wazgeçtim,içimdeki bi his nedense ona gitme diyo
hislerime güwenirim kolay kolay beni yanıltmaz çünkü....