İstanbul'da Fal - Falcılar

fal sepetinde bide zaus a baktırim dedim halaa bekliorum yaa ikisinden de ses seda yok acaba ne zmn cvp gelir lidya ve zeus dan

arkadaşlar cafezade armagan hanım numarası varmı?taksimin nersinde bide nekadar bakıyor..

Genel Yorum
Merhaba kardeşim çok duygusal bir kişiliğe sahipsin çok kırılgan ve narin bir kalbin var bu yüzden kalbinin acı cekmesini istemiyorsun ve hayatta hak ettiğin sevgiyi mutluluğu yaşamak istiyorsun Allahın izni ile bu sevgiyi yaşayacaksın . Bu erkek çok iyi bir kişi efendi dürüst bir kişi ve her zaman sorumluluğunu bilen bir kişi ondan çok etkileniyor hatta seviyorsun . Fakat içinde bir korku endişe var ve bu endişen o kişi nin duygularından emin olmadığından oluyor ve bu endişe artık yavaş yavaş seni terk edicek yerine sevgiye huzura bırakıcak . Bu kişi senden hoşlanıyor ve seninle ilgileniyor sürekli seni gözlemliyor ve takip ediyor sana karşı sevgisi var fakat yinede doğru adım atmak için doğru zamanı bekliyor . Seni kırmak incitmek asla istemiyor ve bu ilişkiyi çok ciddi düşünecek . Bu kişi senin kaderinde var kardeşim ve bu kişi ile çok iyi uyum sağlıyacak ve mutlu olucaksınız . Sana gerçek bir sevgi vericek ve sadakatla bağlı olucak . En büyük hayalin gerçek ve ciddi bir aşk yaşamak ve artık kalbindeki yalnızlığın sona ermesini istiyorsun ve buda iki ay içinde gerçek olucak bu aşka kalbini hazırla kardeşin bu bey senin kalbini çalıcak ve bir ömür boyu bir daha sana vermiyecek . Sevdiği kişiye her zaman sahip çıkan bir kişi çalışkan biri ve geleceği çok parlak evliliğin senin bu bey ile olucak ama hemen değil . Daha evliliği düşünmüyorsun ve geleceğe dair bazı planların var ve bunları gerçekleştirdikten sonra evliliği yapıcaksın böyleside senin için çok daha hayırlı olucak . Geçmişinde aşk hayatında bir çok şansızlıklar yaşamışsın ve unutamadığın şeyler var ve bunlar aklına geldikçe üzülüyorsun ve ona göre tedbir almak istiyorsun fakat kardeşim bundan sonra aşk acısı cekmiyeceksin bundan sonra hak ettiğin mutluluğu yakalıyacaksın ve geçmişte yaşadıklarına bir perde çekicek sin bunların hepsini unutacak ve yeni bir aşkla sevgiyle kalbin çarpıcak . Dua ve dileklerin nihayet kabul olucak ve şükrediceksin . Çok şanslı bir döneme gireceksin hayatında bir çok fırsatlar karşına çıkacak ve bunları değerlendireceksin başarılı bir kişisin ve gelecekte çok iyi yerlere geliceksin senden tek ricam kardeşim kimseye sırlarını paylaşma ve kimseye çok çabuk güvenme kardeşim . Bu günlerde yıldızın çok düşük ve baş ağrıları çekiceksin halsizlik yorgunluk çekiceksin kendine nazar duası okutmalısın bir hayli ağırlık var üzerinde bu sana çok iyi gelicek . Tüm kartlar bu kadar bir tek bu konuya yoğunlaşıp kartlarını çekmişsin kardeşim hayatında her şeyin hayırlısı olması dileğimle tüm güzellikler sizinle daim olsun çok teşekkür ederim mutluluğun her zaman sürsün kardeşim

KIZLAR VALLAAA ADAM DORUU DİYO :d BENİM DE FALIM HEP BÖLEE ÇIKIYOOO YAA HERKES AYNI ŞEYİ SÖLÜOO :d

vallah bence Derin'e bir baktir, oda cok güzel yorum yapiyor :)
Zeus biraz kisa yorumlamis bence.

vallah bence Derin'e bir baktir, oda cok güzel yorum yapiyor :)
Zeus biraz kisa yorumlamis bence.

baştan niye demiyosuun kızıııııııııııııım yaaaaaaaaaaaaaaaa ne bilim o online dı hemen ona yazdım ama adamın dedikleri doruu herşeyi bilmiş bakalım her falcıda 2 ay çıkıyo o 2 ay içinde sonuçlancakmı

yok cok iyi dgl.eh an olarak damlalar sev4nç yada tugba en iyisı bence.

hımm güliş yaa bak yine kafamı karıştırdın sen öyle diyorsan simdi sen söyle ben kime gideyim ctesi anı öğrenmem lazım mutlu mu falan biliyorsun sen durumları bu arada ben yabancı değilim hee formdan tanığın biriyim

uyuyamadım gece gece dolanıyorum yine sıkıntı bastı kızlar ctesi belkısa gitcektim ama kafam karıştı çok uçlarla kimi çok iyi diyor kimi beğenmedim diyor hadi bakalım kızlar yorumlarınızı alayım param yok bu aralar iyi biri olsun da bir süre idare etsin beni bu arada yeni üye olduğuma bakmayın tanıyorsunuz beni.

Merhaba :)

bana edirnekapidaki zahide hanimin numarasini verebilir misin...eger msj hakkin yoksa mailime atar misin rica etsem.b_s_kb@hotmail.com....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…