İstanbul'da Fal - Falcılar

Cnm bu Serap beylikdüzündeki bayan mı ? 100 tl diyordun!! Yada ben neremle okuyorsam mesajları :) birde dedikleri çıkıyor mu? Ve ne falı bakıyor :) bir kapanış istiyom ama kimde yapsam bilemiyom :)

yok canım 100 tl olan tesbihle bakan cinli hatun rebiye serap abla 40 tl beylikdüzünde evi vallaa ben çok memnun kalıyorum benide bi arkadaşım götürmüştü her dediği oluyo bana az önce de bi arkadaş gitmişş çok memnun kalmış siz bilirsiniz

arkdaslarrrrrr bana ozelden msj atmayın serabın numarasını bılmyorumm baktırmadım daha bılen we baktıran arkdsm cnm benm hhh20hhh dır ona hucum:)

Anladım cnm sagol :) Bir de ne falı bakıyordu? Ve telde bakıyor mu?

arkdaslarrrrrr bana ozelden msj atmayın serabın numarasını bılmyorumm baktırmadım daha bılen we baktıran arkdsm cnm benm hhh20hhh dır ona hucum:)

hahahah yubilee sen benim hayatımdın oysaa sana malımı mülkümü feda etmiştimmm hemen sattın beni

Seraba kım baktırmıs ne demıs neyı bılmıs bu 3soruya cewap acılen:)

ben ölee boş beleş falcıları övmemm kızlaaaar serap abla iyidir ya

spor yapmaktan kolum , bacağım agrıyo , kıpırdayamıyom yerimden.
kalk beylikdüzüne git olcak iş mi ?
telefonda bakmıyo mu ?
o kadar çağırdan var beylikdüzüne oturmaya gitmiyom şehır dışı diye , fal olunca of ya of :18:

Girmemem gerekiyor galiba bu foruma Benlm çıldırıyorum iyi fal bakan birini görünce ya bu Serap değer mi gitmeye? Blde ne kadar sürüyor falı? Cuma gitsemmi çok fena oldum ya (

bana bayaa uzun sürüyooo tutarlıdaa

Sehriban ve Meryem den sonra yeter demiştlm.dedikleri çıktımı çıkmadımı anlamadım.arıycak dediler aradı ama aradı yanl sadece olan bişiy yok.çok mu sabırsızım manyakmıyım onu bilemiyorum işte

coşturuyorsunuz bu saatlerde forumu sonra ölüyorum meraktan yapmayın gidin uyuyun lütfen...

not: bir bacınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…