Cnm bu Serap beylikdüzündeki bayan mı ? 100 tl diyordun!! Yada ben neremle okuyorsam mesajları :) birde dedikleri çıkıyor mu? Ve ne falı bakıyor :) bir kapanış istiyom ama kimde yapsam bilemiyom :)
kızlar lidyaya baktırimmi sizce ? iyimidir daha önce baktıranlar oldumu
serabın numarasını ben vermiştim canım 40 tl ye bakıyo 0507 774 20 72 dahada no filan yazmicamalsın herkes burdan özel msj atmakda gına geldi valla
Bende falsepetindeki Lidya'ya baktirdim.
Sordum kisiyi mükemmel tarif etti ve mevcut durumu iyi bildi.
Ins. dedikleri cikar
yok canım 100 tl olan tesbihle bakan cinli hatun rebiyeserap abla 40 tl beylikdüzünde evi vallaa ben çok memnun kalıyorum benide bi arkadaşım götürmüştü her dediği oluyo bana az önce de bi arkadaş gitmişş çok memnun kalmış siz bilirsiniz
arkdaslarrrrrr bana ozelden msj atmayın serabın numarasını bılmyorumm baktırmadım daha bılen we baktıran arkdsm cnm benm hhh20hhh dır ona hucum:)
yok canım 100 tl olan tesbihle bakan cinli hatun rebiyeserap abla 40 tl beylikdüzünde evi vallaa ben çok memnun kalıyorum benide bi arkadaşım götürmüştü her dediği oluyo bana az önce de bi arkadaş gitmişş çok memnun kalmış siz bilirsiniz
Seraba kım baktırmıs ne demıs neyı bılmıs bu 3soruya cewap acılen:)
geçmişi , anı yaşadıklarını , karşıdakinin analizi , hastalıkları bilmiş
arkadaşta girince yazar herhal .
yalnız alo fal hattı gibiyim he
ben ölee boş beleş falcıları övmemm kızlaaaarserap abla iyidir ya
bu fal sepetinden memnun kaldınız mı gercekten
Girmemem gerekiyor galiba bu foruma Benlmçıldırıyorum iyi fal bakan birini görünce ya bu Serap değer mi gitmeye? Blde ne kadar sürüyor falı? Cuma gitsemmi çok fena oldum ya (
umarım aşkla dedikleri çıkmıyordur çok sevindirik oldum şimdi bak:))))))))
bana bayaa uzun sürüyooo tutarlıdaa
gülişcim ben ctesi gitmeyi düşünüyorum belkısa anı bilebilir mi sen ne dersin